Новобудова, сирець. Лічильники на комунікації встановлені, центер міста поряд: садочок, школа, парк.

власник
Монастирська, 44

Продам 2-х комнатную квартиру, 39.5 м.кв.,дом кирпичный жековского типа в центре города (район пл. Кузина),вход отдельный, кладовка,без ремонта.

власник
Продам 2-х комнатную квартиру ЖЕКовского типа

Квартра у місті Лубни (траса Київ - Харків, до Полтави 130 км, до Києва 200 км). Екологічно - чистий район та затишне, зелене місто. Квартира 73 кв. м. в затишному сучасному мікрорайоні по вулиці Михайла Грушевського. Від першого господаря, в оренду ніколи не здавалась. З паркувальним місцем та великим подвальним приміщенням. Вартість 67000$. Можливий торг з реальним покупцем. Квартира на першому поверсі, дім новий, квартира до ремонту була додатково утеплена з підвалу та "відсічена" від підвального приміщення, яке має велику площу та окремий вхід, використовується виключно для зберігання. Автономне опалення регулюється програматором, теплі поли (кухня, коридор, туалет та ванна кімната). Італійський котел лімітованої серії, в ідеальному стані, який обслогувувався кожного року. Труби, радіатори, проводка, сантехніка, поли та двері дорогого сегменту та надійної якості. Ламінат високого класу стійкості (зала, спальня та дитяча). Якісна плитка (коридор, кухня, ванна, туалет). Вхідні двері та міжкімнатні двері гарної якості. Сантехніка GROHE. Затишний та надійно оздоблений балкон. Вікна мають "мережевні" ковані решітки, які виготовлені за спеціальним замовлення, щоб не обтяжувати вид з вікна. Всі вікна виходять в тихе тупікове місце заднього двору з висадженими деревами та соснами. Продається з вбудованою кухнею + технікою та вбудованою дитячою спальнею. Меблі виготовлені одним з найкращих майстрів міста. Ремонт в квартирі робився "з нуля" від проводки до стелі, відповідає заявленій вартості та зроблений з якісних матеріалів "як для себе". Тихий та сучасний район з усією інфроструктурою "Воєнки" поряд. Сучасний стадіон для занять спортом, спортивні секції та одна з кращих шкіл міста в пішій доступності. Сусіди - приємні молоді люди, які слідкують за станом будинку та спільним майном навколо. Для звязку на вказаний в контактах номер ЛИШЕ Viber (Ольга Золотко +38********42) та Telegram (Olga Zolotko +38********42). Прошу писати повідомлення, далі домовимось про дзвінок.

власник
м. Лубни, продається 3-х кімнатна квартира по вул. М. Грушевського
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2 кімнатна квартира по пр. Володимирському , загальною площею 60 м.кв. Два поверхи, с/в сумісний , індивідуальне опалення , зроблений косметичний ремонт, нова криша, можливо під комерційне використання , з/д приватизована ціна 27500y.o.

2 кімнатна під комерцію поряд з салоном  Діана ,індивідуальне опалення

Продам 2 кімнатну квартиру, район військове містечко. 3/5 поверх.

власник
Продаж двокімнатної квартири

Продається квартира поверх 4/5, з капітальним ремонтом. Внутрішня, тепла з двома балконами (обидва зроблені капітально з добротного профілю, один балкон панорамний, другий стандартний). Опалення централізоване. Продається з кухнею. Ремонт недавній, робився «для себе» з якісних матеріалів. Все виконано в приємних тонах, квартира світла. Замінено все: проводку, сантехнику, радіатори та всі комунікації. Всі стіни вирівняно гіпсокартоном. Стелі натяжні. Підлога ламінат, кухня-лінолеум. Затишне місце в зручному районі міста "Воєнка". Вся інфраструктура поряд. Звертатися за додатковою інформацією через чат або за вказаним номером в робочий час. З реальним покупцем можливий торг.

власник
Продається 2-х кімнатна квартира по вул. Василя Стуса, місто Лубни

2 кімнатна загальною площею 52,8 на 1 поверсі 2 поверхового будинку по вул. Індустріальна без внутрішніх робіт, ціна 6500 у.о.

Продам квартиру по вул.Індустріальна

Продам двух комнатную квартиру. Квартира 84,7 кВ .м. Новострой на первом этаже .

власник
Продаю двух комнатную квартиру

3 х кімнатна квартира 83,6 м.кв. Жеківського типу по 2пр. Метеорологічна близь центру , автономне опалення, всі комунікації та лічильники, кімнати окремі, квартира продається мебльована , вікна м/п , приватизована земельна ділянка 12 сот . є сарай та погріб , ціна 25000 у.о.

3х кімн. Квартира по 2 пр. Метеорологічна

Терміново! Квартира жеківського типу (бараки) не над дорогою, в центрі міста Лубни, район музичної школи. Потребує ремонту (в стадії). Є світло, . Поставлено пластикові вікна та двері. Всі питання за телефоном.

власник
Продам квартиру в центрі м. Лубни

Трикімнатна квартира по вул. Прикордонників . Квартира у житловому стані. Енергозберігаючі металопластикові вікна (Rehau). Балкон(металопластик). Лоджія. Економне точкове лед освітлення. Мебльована. Сучасна кухня. Витяжка. Електродуховка. Мийка. Пральна машина. Холодильник. Газова поверхня. Дво-зонний електричний лічильник. Провідня по квартирі вся нова (мідь гост), кожна кімната, та потужна електротехніка, - на окремому автоматі. (розетки 2.5см. та освітлення 1,5см.). Броньовані вхідні двері. Є домофон. Супутникова антена на 4 TVтюнери. Можливість підключення кабельного TV на площадці, інтернет. В квартырі є : двохспальне ліжко з двома тумбочками; шафи купе(в двох кімнатах) , шкіряний диван з спальним місцем та два крісла до нього. Можливий продаж з металевим гаражем - для мотоцикла чи велосипедів. Ціна вказана за КВАРТИРУ - меблі, техніка та гараж - за домовленістю.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру з ремонтом.

Продам двокімнатну квартиру у одноповерховому жеківському будинку по вул Толстого, житлова площа 37 кВ.м, загальна 53,9 кВ.м., без ремонту,

Квартира двокімнатна

Продам 3-х комнатную квартиру район 2 школы. Проспект Володимирський. Лубны Полтавская область. 2 этаж 9 этажного дома. Лифт. Балкон и лоджия на разные стороны квартиры. Окна, двери балконные - пластик. Центральное отопление. Рядом школа, остановка, базар. Жилое состояние.

власник
3- х комнатная квартира 3 богатыря 2 этаж

3х кімнатна квартира загальною площею 69 м.кв. Розташована на 3 поверсі 9 поверхового будинку , по пр. Володимирському , «три богатирі» в центрі міста покращеного планування , житловий стан, чатково замінені вікна , кухня 8 м.кв. лоджія та балкон , квартира тепла , на дві сторони , поруч школа , ринок та гарно розвинена інфраструктура ціна 28000 у.о. без торгу

3х кімнатна квартира в центрі міста

Продам двокімнатну квартиру у одноповерховому жеківському будинку по вул Гоголя, житлова загальна 56,9 кВ.м., без ремонту, є погріб, підсобні приміщення, земельна ділянка у спільному користуванні.

Двохкімнатна  квартира

Продається 3-х кімнатна квартира в центрі міста

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру

новобудова у центрі міста, 4 поверх з 8 поверхів. власник, сирець.

власник
продам  2х кімнатну квартиру

Продається 3х кімнатна квартира в центрі Лубен по вул. Бєлоруса Владислава (колишня Плеханова) на 5му поверсі 5ти поверхового будинку. Площа 48,8 м2. Централізоване опалення. Гарний краєвид. Вартість 33000$. 09******20 Ірина

3х кімнатна квартира в центрі Лубен

Будинок жеківсього виду дві кімнати санвузол деталі за телефоном

власник
Житло в Лубнах нижній вал

Продаж квартири в районі водоканала. Косметичний ремонт, сарай, погріб.

власник
Продам двухкімнатну квартиру

Продаж однокімнатної квартири у військовому містечку. Косметичний ремонт євровікна, частково мебльована, вмонтована кухня.

власник
Продам однокімнатну квартиру

Продаж квартири в районі військове містечко. 2/5 поверх. Площа 45 м2. Косметичний ремонт, колонка. Балкон. Тихий двір. Поряд супермаркети, пошта, амбулаторія, садочок, школа.

Продаж 2к квартири, район військове містечко

Продається 4-х кімнатна квартира площею 80.8кв.м.3-й этаж 9-ти поверхового будинку.Р-н Василенкове Поле.Всі деталі за номером телефона +38********44

власник
Продається 4-х кімнатна квартира,можливий торг

Продається затишна однокімнатна квартира на першому поверсі пʼятиповерхового будинку, біля магазину «Північний». Особливості квартири: - Площа: 35 квадратних метрів. - Євро вікна, застеклений великий балкон. - Окремий санвузол. - Простора кухня площею 8,5 квадратних метрів. - Велика кімната площею 17,5 квадратних метрів - Встановлений бойлер, централізоване опалення. - швидкісний інтернет, частково мебльована (за Вашим бажанням меблі та техніка залишаються). - виконано косметичний ремонт Квартира знаходиться в зручній локації, поруч автобусна зупинка, магазини, дитячий садок.

власник
Терміново продам однокімнатну квартиру
1 - 24 з 66 результатів