Продаж квартири у новобудові! Будинок зданий. Під є іпотеку підходить

Європейська, 11

Комфорт і затишок в ЖКЮпітер!!! Ця чудова квартира чекає Вас!!! Улюблений забудовник мешканців нашого міста подбав про Ваш комфорт! Дворівнева квартира має безліч переваг: - спокій і затишок.Житловий комплекс має свою охорону і відеоспостереження; - дитячий та спортивний майданчик; - власне паркомісце; - окреме підвальне приміщення. Вигоди квартири: - індивідуальне опалення; - тепла підлога в санвузлі і кухні; - нижній рівень-кухня,вітальня,санвузол; - верхній рівень- 3 спальні,санвузол,можливість спланування гардеробної кімнати.

Миру, 1

☘☘☘Простора квартира з ремонтом у цегляном будинку! Продамо видову чотирикімнатну квартиру з ремонтом у селі Липини вул. Центральна 10 (поруч школа, садочки). -Квартира розташована в трьохповерховому цегляному будинку. -Загальна площа – 120 кв.м.. Продумане цікаве планування: зонована кухня(28,2 кв.м.) з просторою вітальнею, коридор з вбудованою шафою (15 кв.м.), чотири просторі кімнати (15,4 кв.м., 20 кв.м., 30 кв.м., 16 кв.м), гардероб (7,5 кв.м.), роздільний санвузол (3,6 кв.м) - Квартира обладнана системою автономного опалення (функціонує двоконтурний газовий котел “Vaillant”), з усіма необхідними типами лічильників (газ, світло, вода). -Зроблений ремонт з якісних матеріалів в цілях власного проживання. -Вмонтована кухня ”Borgio”. - Розведена тепла підлога в санвузлах, коридорі та кухні-студії. Замінена вся електрика та сантехніка. -Квартира продається майже з усіма наявними меблями та технікою. -Також наявний камін на дровах для тихих сімейних вечорів. -Спокійна локація, з хорошою логістикою доїзду і близькістю до міської інфраструктури. В пішій доступності — школа, садочки ,мінімаркети, ЦНАП, відпочинкові заклади, зупинка транспорту. Все ще вагаєтесь? Дарма! Комфортна квартира чекає на Вас!!! Продаж квартири – без комісії для покупця! Телефонуйте – домовимось про огляд.

центральна, 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам великогабаритну квартиру на 1му поверсі з можливістю переведення під комерцію. Додатково приватизований підвал 40м3 (під квартирою з можливістю окремого входу) Сухий з високою стелею (під склад, спортзал, фітнес центр) Опалення індивідуальна дахова котельня.

власник
Великогабаритна 3к квартира Луцьк, Кравчука, 11б (Фаворит) 110м3

Продаж 2 кімнатної квартири в зданому новому будинку в ЖК «Теремнівський маєток», з сучасним плануванням, виготовлених з якісних матеріалів. Загальна площа, 2 кімнатної квартири 64,6м.кв, кухня-вітальня 22,1 м.кв і дві окремі кімнати по 15м.кв. На разі в будинку завершуються внутрішні роботи та благоустрій. Комплектація квартири: стяжка та штукатурка на стінах, автономне електро опалення, двух контурний котел, якісні вікна та вхідні двері, лічильники, теплі підлоги, ззовні будинок утепленний - Велика, озеленена прибудинкова територія, огороджена,можливість придбати паркомісце та підвал, автоматизовані ворота, дитячий майданчик.

Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові в р-ні Теремно

Продається дворівнева квартира у ЖК "Юпітер"! Загальна площа квартири 107,4 кв.м. Зручне планування: простора вітальня, кухня, 3 спальні, 2 санвузли. Автономне газове опалення та тепла підлога у санвузлах та кухні для максимального комфорту. Чудові сусіди та зручне розташування. Багато паркомісць, зарядна станція для електроавтомобілів та великий дитячий майданчик. Сучасний дизайнерський благоустрій території з відеонаглядом. Характеристики: -чистова штукатурка, -енергозберігаючі склопакети, -панорамні вікна, -автономне опалення (газовий котел Bosch). За деталями дзвоніть за номером +38********19

Продаж дворівневої квартири в ЖК Юпітер

55мікрорайон,поруч Портсіті Там-Там,три вікна виходять на дорогу, висота стелі 2,7м ,можливе переведення під комерцію

Продається двокімнатна квартира по вул. Липинського,4

Продається квартира в новобудові клубного типу. 57,77 кв.м. Є ІНДИВІДУАЛЬНЕ ПАРКОМІСЦЕ! Проєкт литовського архітектора. безпечний двір без авто для дітей. Будинок вже зданий в експлуатацію. Квартира розташована на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку. МАЄ НАЙКРАЩУ ПЛОЩУ ТА КІЛЬКІСТЬ ВІКОН ДЛЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПЛАНУВАННЯ. Висота стелі - 2, 70 м. (варіанти планування надамо у подарунок до квартири) Цегляні стіни з утепленням, вікна - шестикамерний профіль з подвійним склопакетом. Автономне електричне опалення, власна трансформаторна підстанція. Охорона 24/7, сучасний під’їзд у стилі loft, безшумний ліфт. Озеленена та освітлена прибудинкова територія закритого типу, відеонагляд, сучасні дитячі гірки і майданчики, спортивна зона, паркінг. Є можливість на вигідних умовах придбати підвальне приміщення. Район з розвиненою інфраструктурою, поруч – супермаркети, магазини, хороша транспортна розв’язка. ЦЕ КВАРТИРА МРІЯ!

власник
Квартира 58 кв.м., вільне планування, клубне житло StyleUP

Квартира малосімейка в хорошому стані косметичний ремонт ,можливий торг!!!

власник

Продаж 1 кімнатної квартир в новому будинку в ЖК «Теремнівський маєток», з сучасним плануванням, виготовлених з якісних матеріалів. Загальна площа, 1 кімнатної квартири 41,4м.кв, кухня-студія 23,2м.кв і окрема кімната 10м.кв. На разі в будинку завершуються внутрішні роботи, встановлюються котли, вкладання плитки в коридорі. Комплектація квартир: стяжка та штукатурка на стінах, автономне електроопалення, якісні вікна та вхідні двері, лічильники, теплі підлоги, ззовні будинок утепленний .Дана квартира знаходиться на 1 поверсі, має окремий вхід. - Велика, озеленина прибудинкова територія, огороджена, паркомісця, можливість придбати підвал.Будинок здатний в експлуатацію!!!

Лише одна квартира-студія з окремою кімнатою 7х до Пр.Відродження

Житлові комплекси у Липини

Продаж 3-кімнатної квартири з окремим входом, автономним опаленням, з меблями та технікою в с. Липини! Ділянка під гараж – у приватній власності біля будинку (також може бути під бесідку або інше використання). Квартира на 2 поверсі 2-поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири 75,3 кв.м, кухня 10,6 кв.м, коридор 13,4 кв.м + 3 окремі кімнати (18,2 кв.м, 11,5 кв.м, 11,9 кв.м). Два окремі санвузли з ванною та душовою кабіною. Засклена лоджія. Квартира тепла, затишна та економна. Індивідуальний газовий котел. Наявні лічильники на світло, воду, газ. Комунальні тарифи значно нижчі, ніж в квартирах у місті! Ремонт зроблений з якісних матеріалів, дорогі меблі та техніка залишаються! Прибудинкова територія огороджена парканом, будинок – на 4 квартири (кожна з окремим входом). Будинок утеплений ззовні, подвір’я заасфальтоване. На території є господарська будівля, яка може бути реконструйована також під житло. Поруч зупинка транспорту, дошкільний заклад, школа для 1-11 класів, сільрада, продуктові магазини, відділення пошти, церква. Престижний район, чисте повітря, зручний доїзд, ходить міська маршрутка. Квартира вільна, готова до проживання та чекає нових господарів! Ціна 74500 дол. США. Без комісії для покупця. Можливий торг!

Продаж 3-кімнатної квартири + ділянка під гараж, с. Липини.

Продаж квартири , кухня-вітальня та окрема кімната.Новий будинок, 2 роки назад зроблений ремонт: декоративна штукатурка, нова сантехніка, кафель, вмонтована кухня з технікою та велике ліжко в спальні кімнаті.До квартири внизу є хороший підвал та є паркомісця до даного будинку.Територія загородження, затишне місце. Внизу в підвалі є власна газова котельня на будинок ( економічні комунальні послуги)

ПРОДАЖ  кухні-вітальні та окремої кімнати

Продам однокімнатну квартиру в новобудові площею 43,6 км м. Яка знаходиться за адресою м. Луцьк вулиця Даньшина Ціна 39000$

Власник! Є- оселя!!! 1-кім., ЗДАНА!!! Новобудова, сучасна, утеплена!!! АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ!(СВІЙ КОТЕЛ)! Сучасний, елітний ЖК "GRАND ЛИПИНИ" . Район проспекту Відродження поруч Північного ринку! Вул. Європейська!, с. Липини! Поруч центрального та головного проспекту міста пр. Соборності! Поруч ЗОШ 22. Зручне місце розташування! Розвинена інфраструктура!

1к. VIP! НОВОБУД! Є-оселя!ВЛАСНИК!! ЗДАНА!!!  5/10ц, 40м2, Авт.опал!

ПРОДАЖ просторої трикімнатної квартири в ЖК «Волошковий дім» с.Липини, вул.Марії Заньковецької, 3 Заг. площа 92,5 кв.м 6 поверх 10-ти поверхового цегляного будинку • 3 роздільні кімнати, зручне планування • Встановлений двоконтурний котел та батареї • Велика засклена лоджія • Для зручності встановлена тимчасова сантехніка • Будинок утеплений, майже повністю заселений • Квартира світла з великими вікнами Будинок розташований у зручному районі. Неподалік знаходяться ТРЦ, ринок, школи, дитячі садки, медичні заклади, спорткомплекс з басейном, зупинки громадського транспорту.

Великогабаритна трикімнатна квартира в ЖК Волошковий дім

Продається простора 3-кімнатна квартира Характеристики квартири: Площа: 79,8 кв. м Кількість кімнат: 3 Поверх: 2-ий поверх 3-х поверхового будинку Простора кухня: 13,5 кв. м Особливості квартири: - Зроблений якісний ремонт. - Автономне опалення, бойлер. (Мінімальні витрати на комуналку) - Скважина на будинок (Постійно забезпечені якісною питтєвою водою) - Централізована каналізація. - Дитячий майданчик - Тепла підлога в ванній та на коридорі. - Велика кухня площею 13,5 кв. м, що надає додаткового комфорту та простору.

власник
Простора 3х кімнатна квартира з ремонтом та меблями у затишному місці

Продамо квартиру Вул Зацепи 40квартал

власник
Продамо квартиру власник

4 поверх , сонячна сторона на проспект Соборності , не кутова ! Тепла підлога . Дуже велика кухня , кімнати, санвузол . Власник Ціна за м2

власник
Жк :Візаві: 92,5

ПРОДАЄТЬСЯ ТРИКІМНАТНА КВАРТИРА В ЦЕНТРІ МІСТА -м. Луцьк, вул. Київський майдан, буд. 7 Площа квартири: 59,6 м2 Кількість кімнат: 3 Поверх: 9/9 В квартирі хороший ремонт, сучасні меблі,встановлена побутова техніка. Квартира дуже тепла, не кутова, вікна виходять на дві сторони. Діюче ОСББ та встановлений ІТП,що дасть змогу значно економити на комунальних послугах. Топова локація із хвилинним доступом до усієї інфраструктури! Ця квартира-це чудовий варіант для тих, хто шукає житло з можливістю миттєвого заселення! Деталі за номером телефону: +38************76

Затишна трикімнатна квартира в центрі міста

Продам квартиру в ЖК « Британія Хол».Деталі за телефоном 09******21 Олександр

власник
Продам квартиру у ЖК « Британія Хол»

ПРОДАЖ просторої 3 кімнатної квартири в ЖК «Волошковий дім» с.Липини, вул.Марії Заньковецької 3 ( р-н Відродження, м.Луцьк ) Заг. площа 92,5 кв.м 6 поверх 10- поверхового будинку Будинок цегляний Роздільне планування Встановлений двоконтурний котел та батареї Велика засклена лоджія Для зручності встановлена тимчасова сантехніка Будинок утеплений, майже повністю заселений Квартира світла з великими вікнами Будинок розташований у зручному районі. Неподалік знаходяться ТРЦ, ринок, школи, дитячі садки, медичні заклади, спорткомплекс з басейном, зупинки громадського транспорту. Волошковий дім / Липинський / Житлобуд / Луцьксантехмонтаж №536 / Grand Липини / Гранд Липини / Липинський + / р-н Відродження / ТЦ Глобус / Північний ринок

3к! 92,5 кв.м! ЖК «Волошковий дім»!

Продамо однокімнатну квартиру в новобудові "Зелений масив". 5 поверх, 42 м.кв.. Здача будинку цього літа. Власник.

власник

Продається квартира у будинку клубного типу. ЖК «StyleUP», с. Липини, вул. Миру (р-н. вул. Рівненської) Площа квартири 55,4 м2 (разом з терасою) Вільне планування дає можливість створити комфортне помешкання, яке буде сплановане під ваші потреби та вподобання. Квартира розташована на 1 поверсі та має власну відгороджену парканом терасу. Тут все, до деталей зроблено так, щоб проживаючи тут, ви насолоджувалися життям і відчували комфорт. Деталі за телефоном: +38************27 Інна

Продаж 2 кімнатної квартири з терасою ЖК Style Up

Велика 3-кімнатна квартира з ремонтом та готовим дизайн проектом. Знаходиться в житловому комплексі Перший Квартал. Використані високоякісні матеріали та сантехніка. Квартира має три роздільні кімнати та кухню, два санвузли+гардеробна. Хороший поверх з панорамним виглядом на місто. Автономне газове опалення, двоконтурний котел, тепла підлога. Повністю укомплектовані санвузли. Тільки розставляйте меблі та живіть. Телефонуйте 05******72 -Оля, для детальнішої інформації.

3-кімнатна квартира з сучасним ремонтом
1 - 24 з 25 результатів

Географія Липини