Продається 1-кімнатна квартира, район Прибережний, з незакінченим капітальним ремонтим Замінені вікна та підвіконники, поставлені нові вхідні двері. Стіни утеплені, вирівняні, готові до поклейки шпалерів. Замінені всі труби по сантехніці та встановлений новий змійовик.Встановлена нова ванна. Замінена повністю електропроводка. Є нові міжкімнатні двері. Є бойлер. Положена плитка у ванній кімнаті, та на робочій стінці у кухні. Телефон +38********28

власник
1-кімнатна квартира

Продається однокімнатна квартира на другому поверсі вулиця Процишина 8 місто Ладижин. Квартира новобудова без внутрішніх робіт. Можливе кредитування під є оселя від банку. Окремий вхід, зроблено окремі комунікації. На другому поверсі знаходиться пять квартир з різною квадратурою. Ціна квартири залежить від квадратних метрів. Ціна за квадратний метр 350 $. Вартість квартир від 15000 доларів до 25 000 доларів. Залежить квартира однокімнатна чи двокімнатна. В наявності є пять квартир готових до продажі. Інформацію уточнюйте. Ціна від забудовника. Запрошуємо до перегляду. Ваша квартирка чекає на вас.

Квартира однокімнатна новобудова другий поверх

Продам однокімнатну квартиру 4-й поверх в Ладижині. Загальна площа 24 м/ кв, кімната - 12 м/кв. Є кухня, коридор, ванна, балкон. Ціна 14 тис євро. Решта питань по телефону.

власник
Продам однокімнатну квартиру в  Ладижині
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1 кімнатна квартира.

власник

Терміново продається: варіант як з меблями так і без меблів (буде трішечки дешевше). Продається гостінка-кімната з ремонтом, меблями по домовленості. Загальна площа 16.7 м2, житлова 10.2 м2. В кімнатах зроблено ремонт. Є бойлер, кондиціонер, душ. Все сплановано компактно та без лишнього пафосу. Стан квартири : не потребує ремонту та додаткових вкладень, навіть кухня залишається. Кругом поміняна проводка. Встановлено лічильник на воду. Поміняно всю сантехніку. Хороші вхідні двері в квартиру. В оренду не здається.

Гостінка-кімната, зі зручностями

Продається 1 кімнатна квартира. Тихий та затишний район. Зроблений якісний ремонт УСІЄЇ квартири. Повністью замінена проводка та стояки на воду. Лоджія як окрема кімната. Також є гардеробна. По проєкту в квартирі має встановлюватись автономне опалення. Техніка та меблі залишаються.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру

Географія Ладижин