Продається двухкімнатна квартира, знаходиться по вулиці Ю. Краснокутського (колишня Куйбишева) 1-й поверх. Загальна площа 45 м.кв. (дві кімнати) Все обережно і чисто. Економне єлектро опалення. Пластикові вікна, сучасна газова колонка на гарячу воду. Прекрасний район з чудовою інфраструктурою все дуже зручно та практично для життя, як молодим з дітьми так і пенсіонерам. Поряд садочок, школа, лікарня, магазини, транспортна розв"язка в будь яку точку міста. Тихий і зелений затишний двір, під"їзди до нього освітлені в нічний час, дорога асфальтована, паркомісця прямо перед будинком!! Під"їзд чистий, освітлений. Сусіди цивільні, спокійні, привітні. Можливо добудувати балкон. З документами все впорядку, боргів немає!! Ідеальний варіант як для власного проживання так і для здачі в оренду. Запрошуємо Вас на перегляд в зручний для Вас час. Пропозиція від АН Мегадом. Пропозиція від агенства нерухомості "МЕГАДОМ", ми працюємо для Вас! Послуги агенції 4% Телефонуйте, подробиці по телефону! Консультації безкоштовно! Фахівець з нерухомості, Учасник Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України.

Краснокутського Юрія вул., 2

Продам затишну двокімнатну квартиру на Новомиколаївці, городок АРЗ. Квартира знаходиться в теплому цегляному будинку. Загальна площа 45 м.кв. Розташована на 4 поверсі 5-поверхівки. Кімнати окремі. Встановлено автономне електро опалення (конвектори нового зразку: сучасні та економні, є термодатчик для додаткової економії). В сан. вузлі і на кухні зроблено сучасний ремонт: кахлі нового зразку, замінено сантехніку, водопровідні і каналізаційні труби. В сан. вузлі встановлено бойлер. Всі вікна пластикові, балкон засклений пластиком. Нові якісні вхідні двері (подвійні). Кімнати в житловому стані. Підїзд доглянутий, з кодовим замком і зручними сходовими клітинами. Сусіди привітні та адекватні. Великий затишний заасфальтований двір із паркувальним майданчиком, лавочками, місцями для відпочинку дітей і дорослих. Поруч із будинком знаходиться дитячий садок, школа № 25, супермаркет, магазини, аптеки тощо. Транспортна розвязка в будь-який кінець міста. Є торг для зацікавленого покупця!

Краснокутського Юрія вул., 1

Продаж просторої 2к квартири в р-ні Новомиколаївка площею 50 кв.м. Квартира з сучасним ремонтом, м/пл вікна, газове автономне опалення, меблі та техніка залишаються. Будинок цегляний, квартира тепла, 1поверх, на вікнах решітки. Пропозиція від агенції нерухомості Мрія.

Продам, двокімнатна квартира, рн Новомиколаївка! АГВ.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири в ЖК "Сузіря", район Новомиколаївка! На території комплексу є парковка, спортмайданчик, зона відпочинку з басейном. Квартира без ремонту. Планування вільне - можна зробити як велику однокімнатну квартиру, так і двокімнатну з дизайном на ваш смак! На балкон/лоджію два виходи. Телефонуйте, покази в любий час. Ключі в Агенції нерухомості "Власник".

Продаж квартири в ЖК "Сузіря"!

ПРОДАЖ 2Х КІМНАТНОЇ КВАРТИРИ НА НОВОМИКОЛАЇВЦІ Квартира знаходиться на вулиці Севастопольській. Як аналог частини будинку з окремим входом та невеликим подвірʼям, де можна облаштувати затишну барбекю зону для відпочинку. Будинок цегляний. 1 поверх/ 2 поверхового будинку. Загальна площа: 56 м2 Планування: просторий коридор, дві роздільні кімнати, ванна кімната, кухня. Є місце для облаштування кладової. Близько до скверу Молодіжному (паркова зона), поруч з супермаркетом «АТБ». В квартирі електроопалення, вікна металопластикові. Залишається кухонні меблі та шафа-купе. Для перегляду телефонуйте за номером телефону

Продаж 2Х кімнатної квартири на Новомиколаївці

Житлові комплекси у Кропивницький

Географія Кропивницький