Ціна: 27к € Продам квартиру на Автотехнікумі на вул. Едуарда Фукса 15. (колишня Тухочевського) Квартира знаходиться на 2 поверсі, не кутова, затишна, світла, влітку прохолодно-взимку дуже тепло, суха (сирості немає) Будинок знаходиться на другій лінії, праворуч школа, ліворуч недалеко дитячий садок , навппроти технікум. Лікарня поряд, є ринок. Кухня студія, лічильники на все (опалення на будинку, газ, вода, світло). Коридор, кімната, кухня поклеєна шпалери пофарбовані, стелі гіпсокартон, дві спальні білого кольору, стіни пофарбовані, стеля натяжна-матова, біла. Між спальнями місце для комори. Вхідні двері металеві та деревяні. Обслуговує ЖЕК.

власник
Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 15

Квартира в тихому місті де є вся необхідна інфраструктура: ТЦ, школа, д/садок, зупинка транспорту та швидкого трамваю, зелений двір з дитячим майданчиком, в домі 2 ліфта. Від власника, телефонуйте за додатковою інформацією.

власник
Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 57

Розташована на зручному 4 поверсі (будинки з останніх забудов 1990-х років - мкр. Сонячний буд. 54). Біля лікарні «Тисячка». Квартира двостороння, торцева, кімнати роздільні. Стан – житловий. Сучасний кахель в туалеті, ванній та «фартух» на кухні. Якісні МПП всюди - обидві лоджії, балконні блоки, вікна. У спальних - під поклейку. Новий бойлер. Велика газова плита з газовим грилем. З меблів плюс залишиться, що не має на фото - ліжко в дитячій. Чисте парадне. Хороші сусіди. Зручна транспортна розвʼязка - кінцева зупинка маршрутки 312, станція швидкісного трамвая, поруч дві школи, садок. Продуктовий магазин - в будинку, поблизу є Варус, АТБ, Сільпо. Лічильники на воду, на газ. На опалення – загальний у будинку. Документи готові для переоформлення, прописаних та боргів не має. Є можливість покупки квартири на цьому ж стояку поверхом нижче з ремонтом, побутовою технікою та меблями. Продаж по Є-Оселя, Є-відновлення.

власник
Сонячний мікрорайон вул., 54
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Тихе спокійне місце. Гарні сусіди. Торг з реальними покупцями. к.т. 0980602090. 0677897970.

власник
Спаська вул., 23

Продам 3 кім. квартиру Центральний міський р-н. Верхні Карачуни Площа квартири 63,7 м. кв. Квартира продається з меблями та технікою. Якісний ремонт 2021 року. Повністю нова система опалення та все електророзведення. Замінено систему водопостачання. Звуко та термоізоляція стін та підлог. Бронювавши вхідні двері. Простора кухня з вбудованими меблями та технікою. Кімнати роздільні. Гардероб. Панорамний балкон. Газова колонка. Кондиціонер. Антивандальні 2-х камерні вікна. Система очищення води Ecosoft Сигналізація Ajax Власне відеоспостереження Тепла підлога Лічильники води, газу, електрика день-ніч. Якісні меблі. Комора в підвальному приміщенні. Гараж у дворі Зелений, тихий та великий двір.

власник
Павленка вул., 7

Продам квартиру 3 х комнатную в Саксаганском районе.4 этаж 9 этажного дома.Квартира не угловая,сухая,теплая, но без ремонта. Стоят нрвые счетчики на воду, газ и свет(день/ночь). Поменяны два окна на металопластиковые.Стоит счетчик отопления на дом.Есть балкон и лоджия. Есть кондиционер, стиральная машинка и бойлер. По всем вопросам звоните 0978592468

власник
Генерала Радієвського вул. (Тинка), 1

Продається 3-х кімнатна квартира (Сталінка) у Саксаганському районі по вул. Сланцева (Рубльова). Знаходиться у затишному та спокійному районі, у середині міста в 30 метрах від зупинки. Поруч є садочок та магазини. У дворі є стоянка для автомобілів, погріб, сарай, та присадібна ділянка. Квартира входить до складу ОСББ, знаходиться на 2-му поверсі 2-х поверхового будинку (не кутова, тепла). Стіни із цегли, повністю замінений дах на домі та обшитий утеплювачем. Загальна площа 67,3 метри. Кухня 10 метрів та висота приміщення 3 метри. Автономне опалення. Лічильники газ, вода та електроенергія установлені. Від власника. Документи готові для продажу . Наполегливо прошу РІЄЛТОРІВ на турбувати!!!Розглядаю обмін на будинок в районі универмаг,44 кв,або квартири!!

власник
Сланцева, 2

Продаю свою квартиру без посередників 3-х кімнатна квартира на першому поверсі, углова під ремонт всі комунікації підведені за подробицями телефонуйте

власник
3-х кімнатна квартира на Севгоке, В. Черкасова 2, перший поверх

3-х комнатная, 5-й Заречный, дом 66 (ОСББ) Этаж – 5 / этажность – 9 Общая площадь – 74,2 м.кв Жилая площадь – 42,2 м.кв Кухня – 8,5 м.кв Комната 1 – 12,5 м.кв Комната 2 – 12,5 м.кв Зал – 17,2 м.кв Балкон – 1,5 м.кв Цена – 781 666 грн. Звонить с понедельника по пятницу с 8.30 до 17.00

власник
3-х комнатная, 5-й Заречный, дом 66 (ОСББ)

Продам гарну та сонячну трикімнатну квартиру в хорошому, тихому місці, від власника за адресою вул.Нарвська 7, Вся важлива інфраструктура в парі хвилин пішки (магазини, аптеки, супермаркет, садок, Ліцей та позашкільний заклад), зупинка громадського транспорту в пішій доступності За будинком є місце під гараж з погребом. Поруч річка та парк відпочинку. Квартира знаходиться в затишному та спокійному районі, вікна виходять по обидві сторони дому, з балкону гарний краєвид, боргів немає. Між етажами є кладовка. В домі встановлені лічильник тепла та новий ліфт, металеві вхідні двері з домофоном Пишіть, дзвоніть, за потреби фото надішлю в особисті. Можливий гарний торг .

власник
3х кімнатна квартира в районі КРЄСу - Фрунзе

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продается трехкомнатная квартира от хозяина, в Центрально-Городском районе, по улице Свято-Николаевская (Ленина), д.62 (сталинка), 3-й этаж, 4-х этажного дома. Квартира укомплектована мебелью и техникой, есть детская комната. Исторический центр города, в шаговой доступности супермаркеты, проспект Почтовый (Карла Маркса), парк Правды (Мершавцева), парк им. Гагарина, парк Гданцевский, школы, лицей, детский сад, магазины, банки, остановка общ. транспорта и пр. отопление централизованное, счетчики электроэнергия, общедомовой на тепло. Квартира готова к продаже, прописанных нет

власник
Продается квартира, (3 комн., сталинка, центр, от собственника)

Продаж 3-кімнатної квартири по вул. Миколаївське шосе 15, від власника. Загальна площа квартири: 65,5 м² Житлова площа: 38,7 м² Площа кухні: 9,0 м². Квартира не кутова, тепла. Вікна виходять на 2 сторони. В квартирі зроблений якісний ремонт, замінені всі комунікації. В квартирі замінено: -всі вікна на німецькі Trokal -вся проводка-мідь, виведена на окремі автомати, розетки та вимикачі вир-ва Німеччина. - труби, сантехніка -радіатори опалення та труби опалення (кухня, ванна кімната, санвузол) -стіни та підлога в кімнатах вирівняні - кухня підлога- кахель з підігрівом - міжкімнатні двері-дерево - ламінат з утепленням усіх кімнатах - натяжні стелі ( зал, спальні, коридор, лоджія) з гіпсокартону (ванна кімната, туалет, кухня) - лічильники на газ, воду, світло. Лоджія засклена, з ремонтом, стіни штукатурка пофарбована, підлога деревяна застелена ліноліумом, виведено світло. Балкон -заскленний, обшит пластиком, підлога деревяна з лінолеумом. Ванна кімната, санвузол -кахель. Є бойлер. В підїзді між поверхами є комірка. Зроблена перегорожа тільки на нашу квартиру. Ціна 30000 ₴

власник
Продаж 3-кімнатної квартири по вул. Миколаївське шосе 15, 4 мікрорайон

ВІД ВЛАСНИКА!!!! Продаємо хорошу квартиру 5/5, в районі Автовокзалу - вул. Героїв АТО(Димитрова)118. Вікна і труби м/п, балкон засклений, є кладовка, 2 роки тому перекритий дах. В залі натяжна стеля. Бойлер, холодильник, пральна машина. Дім в кооперативі , є всі лічильники ( повіренні), а також лічильник опалення на дім! Квартира світла, тепла та затишна. Не кутова - майже посередині дому. Вікна на обидві сторони. Гарна логістика і інфраструктура, а саме - магазини, ліцей, гімназія, дитячий садочок, дитяча лікарня # 2, неподалік парк, заправка, пожежна станція, відділ поліції,Нова Пошта, автостоянка, поряд з домом зупиняється маршрутка (307). Стан нормальний, жилий. Все що наразі є в квартирі залишається( килими, меблі, побутова техніка). (Дім живиться від критичної мережі, тому, на відміну від інших, дуже рідко вимикають світло, воду та опалення!!!) В ціні є борг 500$, який можу виплатити або залишити (борг новий власник може виплачувати протягом тривалого часу) Всі документи в порядку, квартира готова до продажу. Реальному покупцю - реальний торг. Дзвоніть, пишіть( вайбер, тг) 09******82 Ілля.

власник
3х -кімнатна квартира

Продажа 3х комнатной квартири с перепланировкой по ул. Космонавтов 5 Квартира в отличном состоянии, полностью укомплектована мебелью и техникой. В 2021 году была установлена новая кухонная мебель и встроенная техника( плита, вытяжка, духовка), в сентябре 2020 был сделан капитальный ремонт крыши ( качественными материалами за свой счёт не жек )). Квартира тёплая зимой и прохладно летом, так как сделано наружное утепление стен! Есть кондиционер. С окон квартиры панорамный вид на город, шикарные закаты) Рядом с домом остановка, скоростной трамвай, магазины, аптеки, садик, школа. В 5 мин езды Метро, Епицентр, ТЦ Солнечная Галерея.

власник
Продам 3х комнатную квартиру Вечерний Космонавтов 5

Дуже гарне місце вул. Павла Глазового 26. Високий цоколь на вікнах решітки,м/п вікна, труби поміняні, під балконом погреб. Квартира в стані ремонту. Частково поміняна електрика, зроблено розводку інтернету по кімнатам, проводяться оздоблювальні роботи, в залі натяжна стеля. Гарний варіант для втілення ваших ідей і мрій. Дзвоніть домовимся.

власник

Продам квартиру по вул. Вадима Гурова (Постишева) 82. Три кімнати, перший поверх, балкон. З ремонтом. Гарне, тихе подвіря.

власник
Продам квартиру вул. Вадима Гурова (Постишева)

Продається квартира від власника, розташована за адресою : Пр. Миру. буд. 4, зупинка Балхашська. Знаходиться на 5 поверсі девятиповерхового будинку. Двостороння, не кутова. Пластикові вікна, металопластикові труби, бойлер, кондиціонер, залізні вхідні двері, домофон. Підїзд охайний, новий ліфт, гарні сусіди, перегородка. Балкон та лоджа засклені. Хороший житловий стан. Лічильники на газ, воду (горячу, холодну), опалення. Загальна площа 63,34 кв м. Комунальні платежі : опалення за лютий 1800 гривень (квартира дуже тепла). Продаж БЕЗ комісії рієлтора. Гарне місцезнаходження, поруч школи, ринок, супермаркет, дитсадок, зупинка, кінотеатр, гаражний кооператив, автостоянка та ще багато чого. Реальному покупцю гарний торг. Краще телефонуйте за вказаним номером, на всі запитання готовий відповісти.

власник
3х-кімнатна квартира за адресою Пр. Миру буд. 4

Центр города! Квартира находится по ул. Свято-Николаевская 18а. Дом не над дорогой , рядом находится 3 парка, 2 школы, супермаркеты, аптеки, садик во дворе. Дом (ЖБК), с ухоженным подъездом, сухим подвалом. В квартире заменены все окна (Виконда), заменена вся проводка на медную, совмещен сан-узел, заменены трубы отопления, водяные и канализационные, в ванной теплый пол, бойлер на 100л. По всей квартире натяжные потолки с LED освещением. Кухня 8,9 кв.м. со встроенной современной мебелью, плитой, эл. духовым шкафом и холодильником.Квартира очень теплая.СОТРУДНИЧЕСТВО С РИЕЛТОРАМИ НЕ ПРЕДЛАГАТЬ !

власник
Квартира на Свято Николаевской

Продається трьохкімнатна квартира в хорошому житловому стані - вулиця Чарівна (раніше Косигіна) 17 . Будинок у чудовому місці, зручна транспортна розвязка, близько зупинки тролейбусів(10, 18) і автобуса (А4), маршрутки 231 , трішки далі зупинка тролейбусів (3, 23), автобусів (А8, 228, 228А), маршрутки 3, а у маршрутки 230 - зупинка просто за будинком. Біля будинку магазин "Food маркет", зовсім поряд магазинчики "Добрий", "Чарівний". Трішки далі "Терра" (з 1 вересня), "АТБ". В нашому районі три аптеки, 5-7 хв. ходьби до 8 міської лікарні. Недалеко парк, будинок культури, поряд два дитячих садочка, школа №27, трішки далі школи №45 і 42. Поряд (2-3хв.) невеличкий дитячий майданчик. Недалеко (8-10хв.) два поштових відділення - 47 і 82, кілька банкоматів, термінали. З лоджії можна милуватися чудовим видом природи, видно ставок(йти 10 - 12хв). Приходьте! Дивіться! Купуйте! Можливий торг.

власник
Продається трьох- кімнатна квартира на вулиці Чарівна, 17

ОПИС Продаємо 3-х кімнатну квартиру на Дружбі, Довгинцівський район. 8 поверх 9 етажного будинку, по вулиці Мухіної 17. Не кутова. Житлова площа 42,5 кв. м. Загальна площа 75,4 кв. м. Квартира для тих, хто бажає зробити все під себе. Ремонту давно не було, в квартирі багато років ніхто не жив. Але в ній можна жити і зараз. Туалет та ванна кімната окремі. Опалення централізоване. Документи в порядку, боргів немає. Гарні сусіди. У дворі дому знаходиться дитячий майданчик, велика парковка, поряд знаходяться 2 великі гаражні кооперативи. Дитячі садочки, школи, амбулаторія, магазини, супермаркети, ЦЮТ,спорткомплекс Локомотив,транспортна розв’язка(маршрутки, трамваї, тролейбуси)- все знаходиться 5-10 хвилин ідучи пішки(і навіть швидше); недалеко ж/д вокзал Головний. Вартість 25 000$ ( можливий торг) Продає власник, всі подробиці за телефоном.

власник
Продаємо 3-х кімнатну квартиру

Частина будинку розташована на головній вулиці мікрорайону. Вдалий варіант як для комфортного проживання, так і для ведення бізнесу. Повнометражна квартира (сталінка, не кутова) з великими, просторими, окремими кімнатами у відповідності до технічного паспорту на квартиру. Під квартирою нема підвала чи підвальних приміщень. Вікна кімнат виходять на парк, дитячий майданчик. Вікно кухні виходить на двір дома. Під’їзд закривається на ключ. Поруч з будинком (до 50метрів) розташовані: школа, дитячий майданчик, магазини, два банкомати різних банків, відділення Нової пошти, шиноремонт, зупинка громадського транспорту. Екологічно чистий район міста. До центру міста транспортом 10 хвилин. Ціна квартири: 16000 у.о. Можливий продаж за програмами «є-Відновлення», «є-Оселя». Адреса: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, Центрально-Міський р-н, м-н Карачуни, вул. Артилеристів буд.7. Тел.: 09*********80, 06*********64.

власник
Кв. 3-х кім-на, Центр.-Міський р-н, Карачуни, вул. Артилеристів буд.7

Продається квартира по вул. Дніпровське шосе, буд. 36, Довгинцевський район, біля взуттєвої фабрики. 9 поверх із 9, кутова. Ремонт новий, 2023 року. В квартирі після ремонту ніхто не жив. Власник один, продається без посередників, повністю готова до переоформлення. Квартира повністю мебльована і з технікою, все залишається покупцю. Із техніки: варочна панель, духовий шкаф, мікрохвильовка, холодильник, 3 телевізора, бойлер, стиральна машина, роутер). Вікна металопластикові у всіх кімнатах, натяжні стелі, гарний вид із вікон, всі труби поміняні. Лоджія без ремонту. Будинок на червоній лініїї, зупинка маршрутки, тролейбуса поруч, гарний вид із вікон на зелену зону. Установлені лічильники на воду і електрику. Розумний торг реальним покупцям. Ріелторів прохання не турбувати.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири від хазяїна в районі взуттєвої фабрики

Продаю повністю мебльовану з технікою, затишну, світлу та комфортну 3 кімнатну квартиру. Розташована на зручному 2 поверсі девятиповерхового будинку по бульвару Європейський 16. Загальна площа - 64.6 кв.м. Район Східний-1, один із найзручніший та тихих районів міста. Сучасний ремонт, об єднана вітальня та кухня( узаконено), дитяча обєднана з балконом, що дуже збільшело площу. Величезна ванна для двох. Квартира дуже тепла, не кутова. Тихі сусіди. Всі меблі та техніка залишаються новому власнику. (Холодильник, пральна машина, мікроволновка, кондиціонер..) Зручний заїзд для автомобілів. Велика кількість зелені навколо, поруч невеликий ліс, озеро. Ідеальне розташування: поруч з домом спортмайданчик для активного відпочинку, дитячий майданчик, автостоянка в 3 хв. В пішій доступності найбільші торгові мережі: АТБ( 2 хв) , Сільпо( 5хв),Метро та Ашан (15 хв) пішки, Спартлайф з басейном (5 хв) Дитячий садок, школа та ліцей в сусідньому дворі. Зупинка транспорту в 3-х хвилинах пішки - легкий доступ до будь-якої точки міста. Можлива продажа за програмою Єоселя. Спілкування через Олх Від власника.

власник
Мебльована з технікою 3 кім. 1 Східний Європейський 3 комнатная

Продам большую, теплую, светлую, трехкомнатную квартиру по адресу Днепропетровское шоссе дом 36, шестой этаж в девятиэтажном панельном доме. Общая площадь квартиры 65,2 м2. Не меблированная, частично сделан косметический ремонт, установлены металлопластиковые окна, поменяны трубы, отопление централизованное, есть бойлер, стоят счетчики на воду и газ. Сан узел раздельный, в коридоре есть встроенный шкаф для консервации и т д. Спальня и зал с большими лоджиями они выходят на одну сторону. Прекрасное месторасположение, уютный зеленый двор, за домом детская площадка, много парковочных мест. Вся инфраструктура в пешем доступе, рядом школа, садик, магазины, аптеки, супермаркеты. Транспортный узел во все районы в особенности автовокзал и ж/д вокзал.

власник
Продам трехкомнатную квартиру по Днепр шоссе
1 - 24 з 360 результатів