Продається затишна, світла 3-кімнатна квартира по вул.Чарівна. Дах будинку в порядку, був зроблений капітальний ремонт. Є тех.поверх. У квартирі зроблено якісний ремонт. Замінена повністю вся електропроводка на мідну, встановлені автоматичні запобіжники на кожну кімнату. Стіни в квартирі все вирівняні, виконане внутрішнє утеплення стін. Усі стелі натяжні. Замінено всі міжкімнатні двері. У сан вузлі нова сан.техніка, труби замінені на мп. Встановлено лічильники на воду лічильник тепла на будинок, газовий лічильник на підїзд. Замінено вікна на мп. Балкон засклений мп утеплений. Встановлено нові вхідні, броньовані двері. Є тамбур на 2 квартири. У загальному коридор є місце під індивідуальну комору. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Можна увійти і жити без додаткових капіталовкладень. Гарне місце розташування будинку. Прямо за будинком, зупинка транспорту на вимогу. Дві школи 27 та 45. Поруч дитячий садок, магазини, 8 міська лікарня. Магазин "Варус", у перспективі ТРК "Терра". Розглядаємо продаж квартири за програмою Е-Оселя Е-відновлення.

Чарівна вул. (Косигіна), 14

Продається 2-кімнатна на 3 поверсі 9-ти поверхового будинку по вулиці Чарівній, район 8 міськлікарні. Квартира не кутова, у середині будинку, на середньому поверсі. З водою проблем немає. Світло за графіками як скрізь. Сонячна сторона. Є кондиціонер. Він залишиться покупцю. Гарний вид з вікна. Лоджія засклена. У кухні на робочій зоні сучасний кахель. Плита електро, так власникам хотілось. Але газова труба ніде не ділась, тому за бажанням можете відновити газопостачання. Для підігріву води і в кухні, і в санвузлі використовуються проточні нагрівачі. Вікна металопластикові у кухні та спальні, в залі деревяні. У спальні свіжий ремонт. В іншій кімнаті треба оновлювати. Є міжповерхова кладова спільна з сусідами. Гарний двір! Скоро відкриється поруч торговий комплекс "Терра". Поруч дві школи, два садочка, базарчик, лікарня, купа всіляких магазинів, парк, річка. Гарний район для проживання сімї!

Чарівна вул. (Косигіна), 15

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Лермонтова 7 ( площа Визволення). Квартира розташована на четвертому поверсі, кутова . Замінені вікна , та всі комунікації. Квартира дуже економна в комунальних послугах . Лічильники на все .Продається з меблями та технікою. Гарний доглянутий будинок , сусіди всі хороші люди . Інфраструктура дуже розвинена- центр міста .Все абсолютно поряд . Ідеальний варіант під бізнес . ( оренда ) Всі додаткові питання по телефону.

Центральний, 7
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

З незавершеним ремонтом 1-кімнатна двостороння (розпашонка) на вул. Сергія Колачевського, район 8 міськлікарні, 17 кварталу. Квартира розташована на 3 поверсі. Не кутова, у середині будинку. Вікно кухні виходить у двір, вікно кімнати на дорогу. По ремонту уся чернова робота вже зроблена. Замінені труби, встановлено нові металопластикові вікна. Повністю замінена електропроводка. У кімнаті зроблена звукоізоляція. Стіни вирівняні, поли вирівняні з лазерною стяжкою. Нова сантехніка. Є газова плита, раковина з тумбою. Оздоблювальні роботи можна робити на свій смак. Купуйте, завершуйте так як вам сподобається.

Сергія Колачевського, 127

Заходь і живи! 3 -кімнатна! З ремонтом, меблями, технікою! І, навіть, власним паркомісцем під навісом для авто! Дуже гарний варіант для життя! Можливий продаж по є-оселі, є-відновленню! 3-кімнатна квартира по вулиці Сергія Колачевського. Сталінка. 1 поверх 2-поверхового будинку. Взимку добре тримає тепло, влітку прохолоду. Немає проблем з водою, гарячою також, бо газова колонка - це дуже зручно, а ще й економно! Дуже рідко вимикають світло! За подробицями дзвоніть! Все розкажу і покажу!

Сергія Колачевського, 20

1-кімнатна по вулиці Черкасова у Тернівському районі. Гарний жилий стан. Частково з меблями. Всі вікна і балкон засклені металопластиком. Зроблений ремонт у кімнаті, кухні та коридорі. Санвузол без ремонту. Меблі в кухні та бойлер залишаються. Всі інші меблі можливо, але обговорюємо додатково. Натяжні стелі, сучасний лінолеум. Нові міжкімнатні двері. Є лічильники на все. Охайний підїзд. Порядні сусіди. Дзвоніть!

Черкасова вул., 8

Даманський. 2-кімната по вулиці Маршака. Будинок біля зупинки громадського транспорту. Навпроти пологовий будинок. 3 поверх. В середині будинку. Перепланування. Кімнати були трамвайчиком, тепер зроблені окремо. Незавершений ремонт. Встановленні нові металопластикові вікна. Капітально зроблений балкон. Замінена на мідну уся проводка у квартирі. Зроблені дві кімнати - натяжні стелі, зроблені стіни, різні рівні підсвічування. Треба робити кухню, санвузол, коридор. Дзвоніть! Домовимось на перегляд!

Маршака вул., 13

Продам 2-х кімнатну квартиру на 17 кварталі по вул. Карбишева. Комфортний 3-й поверх, не кутова, двостороння, є балкон. Стан житловий. Теплолічильник на будинку Гарна локація. Зацікавились? Телефонуйте!

Карбишева вул., 9

Послуги ріелторів не цікаві!

власник
Адмірала Головка вул., 18

Продам 3 кімнатну квартиру розташовану по вулиці Квіткова 26(Тернівський район ). Розташована на 1 му поверсі всередині будинку , цоколь високий ,зовнішнє утеплення стін . Загальна площа квартири 61 м2 Житлова площа 42 м2 Площа кухні 7 м 2 В одній кімнаті зроблений ремонт , залишається все меблювання . Лічильники вода , світло день/ніч. На всі додаткові питання відповім по телефону .

Квіткова вул., 26

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам 3 кімнатну квартиру по вулиці Чарівна 17 . Квартира знаходиться на 8 поверсі , зовнішнє утеплення стін . Повністю з капітальним ремонтом , замінені вікна та всі комунікації ( електрика , сантехніка) Лічильники на опалення на будинок ( максимум 1400 взимку ) , газ, вода . Залишаються майже всі меблі . Дві великі лоджії . Капітальний тамбур з сусідами . Розвинена інфраструктура, доглянутий двір та підʼїзд. Всі додаткові питання по телефону.

можливий продаж по єОселя
Чарівна вул. (Косигіна), 17

ПЕРЕВІРЕНІ КВАРТИРИ! Вул. Карбишева. Зручна локація транспорту у всі напрямки міста. Будинок знаходиться в пішій ході з зупинкою( 5хвилин). Вся інфраструктура поруч ( магазини,кафе, школа, парк, де можна прогулятися з родиною). На поверсі є окрема загорожа. Дах перекритий . В квартирі замінено сантехніку і всі вікна на металопластикові. Стан квартири повністю житловий. Всі комунікаціі в робочому стані. Є бойлер .Лічильники є на все на опалення загальнобудинковий. Квартира частково мебльована. Невеликі комунальні платежі . Ціна гарна. Телефонуйте з задоволенням влаштуємо перегляд.

Карбишева вул., 5

ПЕРЕВІРЕНІ КВАРТИРИ! вул. Героїв Маріуполя (бувша Адмірала Головко). Локація будинка дуже зручна (поряд зупинки маршрутного транспорту). Поруч з будинком школа, дитсадок , у будинку є магазин, де можна зробити покупку. Квартира знаходиться на зручному четвертому поверсі. Все крило від ліфта має додаткові двері (закрита зона). Планування - велика кімната (18 м кв)! Зручна глибока кладова, на місце якої стане шкаф чи прихожа. Квартира в охайному, житловому стані. Лічильники є на все (на газ загальний на будинок). Всі комунікаціі робочі! У квартирі подвійні вхідні двері. При невеликій площі - економні платежі! Реагуйте. Таких цін по місту вже немає.

Адмірала Головка вул., 43

Давно в пошуках комфортного житла ? Або шукаєте вдалий проект для інвестицій для здачі житла в оренду ? Тоді представляю до вашої уваги комфортну чешку з євроремонтом по вулиці Доватора. Загальна площа 37 кв.м, кухня 8 кв.м. У квартирі зроблений якісний капітальний ремонт. На матеріалах не економили, тому що робилося все для себе. Повністю зроблена заміна проводки, сантехніки, стояків на опалення та батареї. Якісні металопластикові вікна в квартирі та на балконі збережуть тепло і затишок у холодну пору року, а добротні двері гарантують безпеку вам і вашим близьким. Квартира готова прийняти нових власників відразу ж після купівлі адже залишається все необхідне. Кухня з газовою плитою та електро духовкою, сучасним холодильником, мікрохвильовою піччю, простора ванна кімната з бойлером і пральною машинкою, а родзинка цієї квартири – просто величезна спальня з шафою, диваном, телевізором і найголовніше сучасним кондиціонером, який працює як на обігрів, так і на охолодження житла. Про квартиру можна говорити годинами, але місцерозташування говорить саме за себе. Вся інфраструктура в кроковій доступності: магазини, супермаркети, школи, дитячі садочки, кафе, кавярні, зупинки громадського транспорту, до ботанічного саду 10 хвилин пішки. Все ще думаєте над купівлею житла? Тоді мою вам пораду купуйте, адже квартири такого плану і оснащення велика рідкість у цьому районі. Приходьте, дивіться та купуйте! Не пропустіть свій шанс стати власником цієї квартири.

Доватора вул., 13

Продам квартиру (сталінка) на 17 кварталі, по вул. Самотічна. Комфортний 2 поверх, кімнати окремі, є балкон. Квартира в теплому, цегляному будинку. Стан житловий, м/п вікна та труби, поміняна сантехніка, якісні вхідні двері, нова колонка-автомат. Лічильники газ/вода/світло, та теплолічильник на будинку. Криша в хорошому стані. Гарна локація, поряд зупинка, магазини, 8 міська лікарня, паркова зона. Зацікавились? Телефонуйте!

Самоточна вул., 11

Продам затишну 3-к квартиру в районі 17 кварталу по вул. Колачевського (23 Лютого). Зроблено функціональне перепланування.Кухня студія та дві окремі кімнати, санвузол сумісний, є балкон та комора. Квартира тепла, не кутова, двостороння. Площа: 56/39/5м2. У квартирі зроблено якісний ремонт, вікна та труби м/п, нова сантехніка, санвузол у кахлі, поміняні міжкімнатні двері, залізні вхідні двері, підлога лінолеум, балкон засклений м/п та обшитий. У квартирі встановлені лічильники на воду/газ/світло. На будинку теплолічильник. Боргів та проблем немає. Гарне місце розташування будинку, поруч дитсадок та школа, АТБ, ринок та безліч інших магазинів, зупинки, паркова та ігрова зона, лікарня. Найекологічніший район нашого міста. Зацікавились? Телефонуйте!

Сергія Колачевського, 96

Давно в пошуках просторого житла? Хочеться жити в тихому місці поряд з усією інфраструкурою? Не бажаєте переплачувати за чужий ремонт, а хочеться зробити своє власне житло під свій смак і гаманець? Тоді пропоную Вам прекрасну, охайну трикімнатну квартиру ( спец проект), яка розташована на 2-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку за адресою ул. Грицевца, буд. 1. Поряд Площа Толстого Загальна площа - 67кв. м, житлова - 40кв. м., кухня - 10 кв. м. Квартира має роздільне планування, двостороння, завдяки чому квартира завжди буде насичена свіжим повітрям та сонячними променями. Сучасні металеві двері гарантують безпеку Вам та Вашим близьким. Незважаючи на те, що квартира після бабусі вона в приємному житловому стані: світла, чиста, охайна, що дозволяє заїхати і жити та поступово робити ремонт на свій смак. Квартира дозволить Вам втілити Ваші найпотаємніші мрії, щодо облаштуання Вашого житла. Просторі кімнати дозволять в них розмістити все, що ви забажаєте: вітальню, спальню, дитячу або кабінет. Повністью замінена проводка, сантехніка та стояки на опалення, батареї. Але найголовнішою перевагою є її розташування. Сквер через дорогу, школи, дитячі садочки, дитячі майданчики, магазини, супермаркети, аптеки, кабінет сімейного лікаря, зупинки громадського транспорту все у кроковій доступності. Приходьте, дивіться та купуйте!

Гріцевца вул., 1

Трикімнатна квартира по вулиці Чарівній, 20 Робити свій ремонт чи переплатити за чужий? Якщо ви за перший варіант, то маю для вас пропозицію. Три кімнати (дві окремі і спільна вітальня для сімейних посиденьок). Середній 3й поверх (за відсутності світла підніматись пішки зовсім трохи ) Велика кухня, окремий санвузол, з балконом. Вид на зелену балку та річку в очереті. Будинок ОСББ. Відчувається хазяйська рука. Великий просторий зелений двір. Сусіди не заглядатимуть у вікна Двір непроїздний, є місце для авто. Розвинута інфраструктура. У дворі школа №27 (гімназія з початковою школою), дитячий садок. У пішій доступності АТБ, VARUS, відділення банку, пошта, лікарня та сімейна амбулаторія. Спортивна школа з футбольним полем, будинок культури, парк «Тернівський». Зручна транспортна розвязка (комунальний транспорт та маршрутні таксі). Квартира підготовлена до ремонту і чекає нового власника. Дні відкритих дверей четвер та субота. Один дзвінок і починайте ремонт. БЕЗ КОМІСІЇ. Ціна 12 988$ або найкраща пропозиція. Приходьте на оглядини та купуйте собі квартиру. Шальнова Вікторія ваша персональна агента з нерухомості 0978802239 Viber Telegram WhatsApp

Чарівна вул. (Косигіна), 20

Ми раді запропонувати Вашій увазі чотирикімнатну квартиру, яка розташована по вулиці Маршака. Поряд з будинком є дитячій садочек та школи, магазини, кафешкіі, в 15 хв. Ботанічний сад, в 3 хв. Зупинка транспорта що забезпечують комфортне перебування для всієї родини. Стан - житловий. Загальна площа становить 61.7 кв.м, В залі ремонт, натяжні стелі, металеве вікно. Є лічильники на газ, світло, воду та тепло. Меблі та побутова техніка обговорюється на місці. Ця квартира - відмінний варіант для тих, хто шукає затишне житло з відмінним розташуванням.

можливий продаж по єОселя
Маршака вул., 11

Продам 3-х комнатную квартиру. Даманский. В центре. Улица Адмирала Головко. Не угловая. Не проходная. Двухсторонняя. Санузел раздельный. Металлическая дверь. Металлопластиковые окна. Металлопластиковый балкон. Металлопластиковая лоджия. Кондиционер. Новая газовая плита. Металлопластиковые трубы. Новая сантехника. Бойлер. Счётчики. Санузел и кухня кафель. В хорошем жилом состоянии. Прописаных нет. Документы готовы. БЕЗ ДОЛГОВ.

Адмірала Головка вул., 10

Продаж 1к. квартира по вул. Володимира Терещенка. – Загальна площа 37.8 кв.м. – Житлова 17.2 кв.м. – Кухня 7 кв.м. Будинок розташований у тихому та спокійному місці, і оточений всією необхідною для життя інфраструктурою – транспортна зупинка, продуктові магазини, зелена зона, дитячі майданчики та освітні установи. Що стосується квартири – тепла та економна. За станом – затишний та комфортний варіант на перспективу косметичного ремонту. Підійде як для себе так і під оренду. Телефонуйте, питайте та приходьте на перегляд!

Володимира Терещенка вул. (Федоренка), 27

Продам 2-х кімнатну квартиру , вул. С.Колачевського (8 лікарня). *** Затишний двір, будинок ОСББ. *** 2 поверх. *** Кімнати окремі. *** Квартира у гарному житловому стані. Вікна металопластикові.. *** лічільники встановлені на тепло, газ, воду. *** В пішій доступності лікарня, АТБ, різні магазинчики, кафешки, Банк, а також школа, дитячий садок. *** Поруч стоянка для автомобілів Гарна транспортна розв”язка

Сергія Колачевського, 107

Продаж 3-х кім. квартири, вул. Бірюзова, СевГок. Квартира не кутова, поверх 4/4 поверх будинку. Загальна площа – 55кв.м., житлова – 39 кв.м, кухня – 6кв.м., є балкон Квартира під ремонт: -Лічильники на світло та воду, будинковий лічильник на тепло. -Тихий, двір, дитячий майданчик. Хороша транспортна розвязка, поруч школа, дитячий садок, магазини, Аптека. Документи в повному порядку.

Бірюзова вул., 5

Продается 2х комнатная квартира, под ремонт. Отличная планировка, что немало важно: - средний этаж - не угловая - раздельные комнаты - в пешей доступности все самое необходимое (магазины, школы, садик, детская площадка, банки) - парк (в свободное время пройтись, подышать свежим воздухом, подумать о планах, выпить чашечку кофе и побыть в тишине) Квартира пустая, завозите Вашу любимую мебель и почувствуете себя комфортно в своем уголке. С документами все в порядке, готово к продаже. Есть долг по коммунальным платежам, в стоимость не входит. Рассмотрим Ваши предложения по цене. Звоните, пишите, с радостью покажем.

Сергія Колачевського, 142
1 - 24 з 267 результатів