Продаж 3-х кімнатної квартири Квартира знаходиться у тихому мальовничому районі міста, квартира не кутова, тепла, вікна виходять на обидві сторони будинку 44 квартал вулиця Джона Маккейна. Вікна металопластик, балкон засклений. Труби металопластикові (крани нові). Вхідні та міжкімнатні двері нові, сан. вузол роздільний. Хороша інфраструктура: магазини, зупинка, аптека, лікарня, ресторани - поруч. Дитячий садок, школа, у кроковій доступності. Продаж без меблів та техніки. Боргів немає, документи в порядку. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Джона Маккейна, 18

Квартира на середньому поверсі цегляного будинку. Газовий котел на подачу гарячої води, тож вона завжди є) Лічильники на газ, світло, воду. Балкон засклений + пластиковий склопакет на вихід на балкон. В квартирі є 2 кладовки для збереження особистих речей або консервації, при бажані можно переладнати в єдину гардеробну кімнату. В будинку створений ОСББ та закрита зона проходу на прибудинковій території. Поряд кафе, магазин, церква. Є місце для прогулянки з дітьми: власноруч створений шикарний сквер з елементами ландшафтного дизайну поряд з будинком. В кроковій доступності великий парк 44й, спортивний комплекс «Молодість» з басейном та відкритими кортами для великого тенісу, зупинка громадського транспорту та великий ринок.

3х ( трьох) кімнатна квартира на 44-му кварталі

Продам уютную угловую трехкомнатную квартиру сталинку. Район центр Универмага 44 Квартал. Состояние жилое под ремонт. Рядом парк, речка, магазины. Удобная транспортная развязка. В любую точку города. -Два балкона. -Документы впорядке. -Прописаных нет. -Долгов нет. -Торг. -Хозяйка, риэлторам не беспокоить.

власник
Продам трехкомнатную квартиру Универмаг 44 квартал
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3х кімнатну квартиру на 44 кварталі ( по вулиці Армавірскій) Вікна замінені також стоять решітки, електрика замінена повністю. Каналізація також замінена . Залишається частково меблі, техніка . За додатковою інформацією писати в вайбер або ватсап +38********01

власник
3х-кім. квартира ( 44 квартал )

Продається 3х кімнатна квартира , мкр 5 й Зарічний, 4 поверх ( девʼяти поверховий будинок) , вікна металопластик , дві лоджії, труби поміняні, велика перегородка на 3 квартири, лічильники на газ, світло, воду, кооперативний будинок, поряд садочок, школа , магазини, швидкісний трамвай , зупинки транспорту, поруч річка . Продає власник.

власник

Житлові комплекси у Кривий Ріг