Продаж 1к квартири по Вулиці Тинка, будинок 11. Розташована на першому поверсі п’ятиповерхової панельної брежнівки, з доглянутим будинком та тихим внутрішнім подвір’ям. Квартира завжди світла та тепла, в жилому стані, вікна та сантехніка замінені, лічильники на світло та воду, дуже високий цоколь. Зручна інфраструктура поруч з будинком! Магазини АТБ, Варус, Сонячна Галерея, продуктові та овочеві, АВРОРА, ТАДА, велика кількість кафетеріїв та закладів відпочинку, дві тринажерни зали, школи та дитячі садочки у декількох хвилинах пішки, та одна з найкращих розв’язок транспорту у місті! Це все вже чекає нових власників цієї квартири за дуже привабливій ціні! Тож не зволікайте, телефонуйте, приходьте на перегляд та купуйте !

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 11

Продаж 1 ї квартири вул Володимира Великого 6 поверх 9 будинку. Квартира з меблями та технікою. Вікна та сантехніка нові.Кафель в ваній. Хороший стан. Центральна вулиця городу, хороша розвязка , все поряд ...

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 34

Продам 1-ком. шикарную евро квартиру в Центре города (ул Лермонтова дом 40) Площадь - 34 м.кв Цена - 32000$ 1-этаж. Продается с полной комплектацией, новой мебелью и техникой. Квартира после капитального Евро -ремонта, было заменено абсолютно все. На входе установлено видеонаблюдение. В квартире датчики открытия и движения. Сигнализация и пульт охраны! Броне двери. Окна металлопластик, решетки на окнах. Сантехника - трубы заменены на пайку, стояк пластик. Электрика - медь по госту, ввод 6 квадратов, до коробок 4, к розеткам 2,5 квадрата моножила. Тёплый пол, широкоформатная плита (Керамогранит). Встроенная мебель и техника. Кровать и диван 2 х спальные. Встроенная газовая поверхность. Новая газовая колонка. Холодильник. Кондиционер инверторный. Камин на обогрев и эстетику. Рядом 2 парка, центральный рынок, ,автовокзал, супермаркет Сильпо, Виктори Плаза, Мультиплекс , удобная транспортная развязка. Сталинка. Потолки 3 метра, в доме есть полноценное бомбоубежище с двумя выходами!! Кирпичные стены, бетонные перекрытия. Вытяжка в зале и ванной комнате. Так же были заменены все коммуникации на крыше , заменена магистральная труба отопления со старой металической на новую евро пайку, установлены сбросники и байпасы на каждую линию ,перекрыта крыша , новым шифером, в подвале заменил все трубы на метало пластиковые + стояк канализации. В подъезде также сделан новый косметический ремонт. Рассмотрим предложения продажи по сертификату на недвижимость , Є-Оселя.

Лермонтова, 40
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1к квартири 173 квартал (Едуарда Фукса) Маєте свій унікальний смак і мрієте зробити ремонт у своєму стилі? Вам потрібний тихий двір та милі сусіди? Чудовий варіант для Вас! Пропонуємо для Вас світлу та затишну квартиру на п’ятому поверсі з чудовим плануванням, в затишному районі Кривого Рогу по вул. Едуарда Фукса в районі 173 кварталу. Поруч вся інфраструктура: школи, магазини, аптеки, банки, спорткомплекс, парки. Зручне транспортне розв’язування. Ідеальний варіант щоб зробити дизайнерський ремонт та в подальшому здати в оренду. Телефонуйте та купуйте!

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 79

Продам 1 кімнатну квартиру під капітальний ремонт. Замінені вікна, стояки , лічильники на газ, опалення, воду, новий на електроенергію. Грати на вікнах . Дуже чистий двір та під’їзд. Всі додаткові питання по телефону

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 12

Продам 1-но кімнатну квартиру на зручному другому поверсі, не кутова. Будинок розташований по Вул. Едуарда Фукса (бив.Тухачевського) в районі зупинки Автотехніеум. Тепла ,світла квартира, лічильники є на все, газова колонка, але потрібен ремонту. Можливий розумний торг. Документы в порядку, на всі додаткові питання прошу звертатись за телефоном.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 39

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Великого. Зупинка кінотеатр ( Олімп) . Вся інфраструктура поряд . Дуже хороша локація обʼєкта. Квартира розташована на 5 поверсі всередині дому . Потребує капітального ремонту. Лічильники на все , вхідні двері поміняні нові . Всі додаткові питання по телефону.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 24

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Симонова (мкрн. Східний-1). Квартира повністю готова до проживання, з якісними меблями та сучасною технікою. Простора, не кутова, утеплена ззовні, забезпечує комфортне проживання. Балкон засклений, також утеплений. Дах у хорошому стані. Ремонт виконаний два роки тому. Замінені всі комунікації - проводка згідно сучасних стандартів, вікна та каналізація м/п. Всі приміщення обтягнуті натяжними стелями, на підлозі покладено ламінат, в ванній кімнаті - якісна плитка. Двері замінені на більш сучасні, а кухня виготовлена на замовлення, що надає інтерєру унікальний характер. Щодо розташування: будинок знаходиться у тихому спальному районі міста. Поряд вся можлива інфраструктура: магазини, дит.садки та школи, зупинки громадського транспорту, тощо. Хороша транспортна розвязка. Затишний двір. Документи готові до швидкої угоди, прописаних немає. Можливий продаж по державним програмам "єОселя", "єВідновлення". Телефонуйте для більш детальної інформації!

Сімонова вул., 3

Агенція нерухомості IDEAL пропонує однокімнатну квартиру на купівлю в Металлургійному районі, по вулиці Соборності. Квартира в житловому стані, облаштована меблями та технікою. Поруч транспортна розвязка, супермаркет, необхідні магазини. Встановлені лічильники. Комфортний поверх. Балкон не засклений, але встановлені решітки. Квартира готова до переглядів, та Ваших пропозицій.

Соборності, 48

1-кімнатна по вулиці Черкасова у Тернівському районі. Гарний жилий стан. Частково з меблями. Всі вікна і балкон засклені металопластиком. Зроблений ремонт у кімнаті, кухні та коридорі. Санвузол без ремонту. Меблі в кухні та бойлер залишаються. Всі інші меблі можливо, але обговорюємо додатково. Натяжні стелі, сучасний лінолеум. Нові міжкімнатні двері. Є лічильники на все. Охайний підїзд. Порядні сусіди. Дзвоніть!

Черкасова вул., 8

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам 1-кімнатну чешку на вулиці Спаській, будинок біля магазину "Птиця", поруч 5 лікарня. Квартира під ремонт. 5 поверх. Будинок ОСББ. Є борги по комуналці приблизно 20 тис грн плюс до ціни. Торг невеликий.

Спаська вул., 24

Продам 1 кімнатну квартиру на провулку Бульварний. Дуже вдале місце розташування будинку. Поряд станція швидкісного трамвая,зупинка транспорта,магазини,ринок,дитячий садок,школа,затишний парк,лікарня 4,стоматологія. Квартира розташована на зручному другому поверсі. Будинок цегляний,квартира тепла. В квартирі замінені вікна на якісні метало пластикові. Замінені труби на мп. Є бойлер. Стан квартири жилий. Меблі і техніка залишаються за домовленістю. У дворі будинку є погріб(включено в ціну). Чистий підїзд, гарні сусіди.

Бульварний пров., 18

Пропонуємо на продаж однокімнатну малосімейку по вулиці Покровська, у Саксаганському районі. У квартирі щойно виконаний ремонт, вікна та труби м/п. Чудовий варіант, щоб одразу заїхати і жити. Не завершена тільки стеля у кімнаті. Балкон не засклений. Не кутова. Встановлені лічильники на газ, світло та воду. Залишається все, що Ви бачите на фото. Відмінне розташування - поряд Ювілейна, 173 квартал, "Юність". В кроковому доступі вся необхідна інфраструктура - магазини, супермаркети, ринок, кавярні, школи, дитячі садочки, майданчики, зупинки громадського транспорту. Відмінна транспортна розвязка. Прописаних немає, документи готові до продажу. Є борг, але він входить у вартість. Телефонуйте та записуйтеся на огляд!

Покровська вул. (Подбєльського), 19

Пропонуємо до Вашої уваги однокімнатну квартиру на продаж. Зроблений якісний ремонт, замінені усі комунікації, вікна та каналзація м/п. Встановлена тепла підлога у ванній кімнаті. Є сигналізація. Кондиціонер інверторний. Камін на обігрів та естетику. Все, що Ви бачите на фото, залишається при продажу. Щодо розташування: будинок розташований за адресою Лермонтова 20, у Центрально-Міському районі. У кроковому доступі абсолютно все, що потрібно для життя: магазини, супермаркети, кавярні, ресторани, лікарні, школи, дитячі садочки та майданчики, зупинки громадського транспорту. В двох хвилинах їзди Площа Визволення та проспект Поштовий. Центр міста, відмінна транспортна розвязка. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Лермонтова, 20

Послуги ріелторів не цікаві!

власник
Адмірала Головка вул., 18

Живете у місті Кривий Ріг і втомилися від нашого повітря? Мрієте жити у центрально-міському районі та при цьому не відчувати шуму мегаполісу? До вашої уваги пропонується квартира на комфортному другому поверсі чотириповерхового будинку, яка знаходиться у найбезпечнішому та найекологічнішому районі Кривого Рогу Військове містечко-35 (Макулан). За рахунок того, що сам район знаходиться на одній з найвищих точок міста, з нього відкривається не тільки чудовий вид на місто, але й сам район входить до складу найбільш екологічно чистих місць Кривого Рогу. Поруч є вся необхідна життя інфраструктура. Район дуже чистий та затишний. Будинок цегляний, тому взимку буде дуже тепло. Сама квартира знаходиться на стадії ремонту, що дозволяє вам втілити в життя свої дизайнерські рішення. Проводка змінена, стояки змінені, вікна МПО, санвузол суміщений. Є лічильники на світло, воду. Квартира без боргів. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Военный городок-35, 31

Продам 1-кім. квартиру на Лермонтова (Площа Визволення) Місце розташування квартири перлина центрально-міського району Площа Визволення. До вашої уваги пропонується чудова однокімнатна квартира на пятому поверсі пятиповерхового будинку. Підїзд акуратний та чистий, вікна МПО, є газова колонка. Сама квартира готова до заселення, але при бажанні можна зробити косметичний ремонт на ваш дизайнерський смак. У кроковій доступності все що потрібно для комфортного життя: ТЦ Ліберті, АТБ, Сільпо, Варус, банки, кафе, три парки для прогулянок на свіжому повітрі, поліклініка, аптеки, ринок, найкраща транспортна розвязка у місті. Будинок цегляний, тому взимку дуже тепло. Не зволікайте, дзвонить та купуйте!

Лермонтова, 1

Не упусти можливість купити однокімнатну квартиру в Інгулецькому р-ні. Кривого Рогу по вул. Ярославській. Будинок цегляний, теплий, підїзд доглянутий з м.п.о., у кроковій доступності все необхідне для сучасного життя. Квартира на 4\5 будинку, кутова, тепла, світла, в кімнаті, кухні та коридорі зроблено ремонт, сан-вузол, та балкон, вимагає продовження ремонту. Квартира укомплектована меблями, велика шафа купе, прихожа, вбудована кухня, диван та техніка не входить у вартість (обговорюється окремо). Борги, проблеми відсутні, бажання продати є. Телефонуйте, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Ярославська вул., 4

Пропонуємо до продажу стильну, світлу і дуже затишну 1-но кімнатну квартиру на Восході по вул. Вадима Гурова (раніше Постишева). Чудова локація, бо поруч чудові парки, спортивний комплекс, магазини, супермаркети, ринок, зупинка транспорту, в 5-ти хвилинах швидкісний трамвай і Соцмісто. Квартира після капітального ремонту, робили для себе, тому використовували тількі дорогі і якісні матеріали. Про квартиру: - заг. пл. 31,1 кв.м, житл. 17,1 кв.м., кухня 6,2 кв.м. - 5-й поверх 5-ти поверхівки, але проблем з кришою немає (капітальний ремонт робили 2 роки тому), ну і головний плюс, що ніхто не буде Вам доставляти дискомфорт з верху ) - нова мідна проводка - вікна і балкон м/пл - підлога - стяжка, в кімнаті якісний ламінат, кухня і коридор кафель (тепла підлога) - стіни вирівняні і оздоблені декоративною штукатуркою - стеля підвісна - сантехніка від іноземних виробників, труби м/пл - батареї біо метал + труби м/пл - с/в сумісний в кафелі - вбудовані меблі на кухні, виготовлені під індивідуальне замовлення - якісна техніка на кухні (газова поверхня, витяжка, газова колонка) - лічильники світло, газ, вода і тепловий лічильник на будинок - прописаних немає - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу В загалі-то, багато писати не буду, а запропоную просто подивитися цю квартиру, бо чесно кажучі, фото не передають того затишку, енергетики, атмосфери яка в ній є. Тож дзвоніть і ми підберемо зручний для Вас час для огляду цієї пропозиції 0976981920 Олександра

Вадима Гурова вул. (Постишева), 31

ПЕРЕВІРЕНІ КВАРТИРИ! Орієнтир Зарічний. Вул. Десантна. Квартира не кутова, знаходиться у середині будинку. На поверсі є окрема загорожа. Гарна локація транспорту у всі кінці міста та передмістя. Поруч з будинком у пішому доступі магазин "Текстиль", ринок, супермаркет АТБ, через дорогу школа номер 32, дитсадок . У дворі дитячий майданчик з каруселями. В квартирі замінено сантехніку. Поміняні двері. Вся комунікація в робочому стані. Стан житловий, за своїм смаком можливо зробити ремонт. Балкон заскленний столяркою. Є бойлер. В кімнаті залишається шафа. Лічильники є на все. ЦІНА доступна!!! Телефонуйте з задоволенням влаштуємо перегляд.

Десантна вул., 3

ПЕРЕВІРЕНІ КВАРТИРИ! Вул. Карбишева. Зручна локація транспорту у всі напрямки міста. Будинок знаходиться в пішій ході з зупинкою( 5хвилин). Вся інфраструктура поруч ( магазини,кафе, школа, парк, де можна прогулятися з родиною). На поверсі є окрема загорожа. Дах перекритий . В квартирі замінено сантехніку і всі вікна на металопластикові. Стан квартири повністю житловий. Всі комунікаціі в робочому стані. Є бойлер .Лічильники є на все на опалення загальнобудинковий. Квартира частково мебльована. Невеликі комунальні платежі . Ціна гарна. Телефонуйте з задоволенням влаштуємо перегляд.

Карбишева вул., 5

Продаж 1-кімнатної квартири, р-н "КРЕС" Пропонуємо до продажу квартиру по вул. Сержанта Рзянкіна Про квартиру: - загальна площа - 34,61 кв.м - житлова площа - 17,4 кв.м - площа кухні - 8 кв.м - 9/9ти багатоповерхового будинку Особливості: - сучасна квартира з ремонтам, меблями, технікою та предметами інтер’єру, повністю готова для проживання - простора кімната, комфортна кухня - в квартирі є: розкладний диван, телевізор, шафа, кондиціонер, кухонний гарнітур, плита, холодильник, мікрохвильова піч, бойлер, шафа-купе Комунікації: - газ, центральний водопровід, електрика, центральна каналізація - сан.вузол сумісний Локація: Зручне розташування, поряд зупинка, магазини, аптека, АТБ, д/садочок, школа За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор. Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Рзянкіна вул., 9

Якщо ви шукаєте: Популярний район; Квартиру за приємною ціною; Хочете одразу заїхати та жити; Тоді цей варіант саме для Вас! Пропонуємо до Вашої уваги дуже світлу та затишну однокімнатну квартиру в центрально-міському районі по вулиці Петра Калнишевського. Поруч гарно розвинена інфраструктура, зупинка громадського транспорту, магазини, парки, диячі садочки та школа. Що стосується самої квартири, то: Загальна площа 30 кв. м., кухня 5 кв. м. Квартира двостороння вікна виходять на сонячну сторону, завдяки чому в квартирі буде завжди світло та тепло. Якісні металеві двері гарантують безпеку Вам та Вашим близьким. Повністью була замінена електропроводка та сантехніка. Зроблений кіпітальний ремонт даху. Квартира в приємному житловому стані, що дозволяє заселитися до квартири відразу після покупки. Залишається все необхідне для комфортного проживання, а саме ліжко, шафа, кухонний гарнітур, холодильник, електричний бойлер,пральна машина та кондиціонер. Дуже вигідна пропозиція для тих, хто хоче придбати житло і відразу здавати його в оренду. Не проґавте свій шанс стати власником цієї квартири!

Петра Калнишевського вул. (Харітонова), 14А

Продається однокімнатна квартира в будинку №45 по вул. Вадима Гурова. Це біля на АТБ на Косіора. Розташована на 5 поверсі, не кутова. Дах не тече, все добре. Стан рідний, жити можна. Без боргів і прописаних, один власник. Дзвоніть, питайте і домовимось про огляд.

Вадима Гурова вул. (Постишева), 45
1 - 24 з 335 результатів