Продам простору двокімнатну квартиру. Покровський район, зупинка КРЕС, вул. Січеславська, 25. Червона лінія. Сталінка, висота стін 3.17 м. 4 поверх 4-поверхового будинку, не кутова, двостороння. Ремонт даху зроблений 4 роки тому. Загальна площа 72,9 кв. м., житлова - 41,8 (18,4 та 23,4 кв.м.). Кімнати не прохідні . Кухня 7,5 кв.м., великий коридор 15,9 кв.м. Є три вбудовані шафи з антресолями. Ванна і туалет окремі. Є лічильники на газ, воду, двозонний лічильник на електроенергію. Централізоване опалення, лічильник теплопостачання на будинок встановлено. Металопластикові вікна, замінені труби водопостачання. В квартирі є бойлер, пральна машина, холодильник, кухонні меблі, велика шафа купе (2.40/2.10м), інші меблі. В одній з кімнат натяжна стеля. Прекрасна інфраструктура. Зручна транспортна розвязка - можна без проблем добратись в будь- який район міста. 2-3 хвилини від квартири до зупинки транспорту. В кроковій доступності гімназія, школа, дитсадок, сквер, стадіон, супермаркет, стоматологія, ЦНАП, 2 км до 9ї міської лікарні та 15 хвилин ходу до річки. Боргів немає

власник
Січеславська вул. (Кремлівська), 25

Продається квартира за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, Вул. Ігнатьєва, 4. Квартира в жилому стані заходь-живи, з можливістю завершити ремонт під себе. Без прописаних, по додатковим питанням - дзвоніть.

власник
Славна вул. (Ігнатьєва), 4

Продам 2-х кімнатну житлову квартиру в екологічному районі Макулан. Квартира на 7-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Є ліфт. Загальна площа 51.97 кв. м., кухня 8.3 кв. м. Світло в квартирі не відключали. Із електрикою, водою і опаленням жодних проблем. Що зараз дуже актуально. Квартира двостороння, світла і тепла. Металеві вхідні двері. Кімнати роздільні. Сан. вузол роздільний. Балкон засклений. Домофон. Лічильники на світло, газ, воду. Частково мебльована. Документи готові до продажу. Боргів і проблем немає. Доброзичливі сусіди поважаючі спокій. Невеликий торг. Продаж від господаря. Посередникам прохання не турбувати.

власник
Всебратське-2, 45
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру по вул. Співдружності від власника. Чешка. 2-й поверх 5-ти поверхового будинку. Стан - вільна, без меблів, під ремонт. Стеля 2,60. Залізні двері, решітки на вікнах, кондиціонер, домофон, лічильник на газ, лічильник на воду, лічильник на тепло на будинок. У кроковій доступності все що потрібно: 2 школи, 2 дитсадака, дитячий майданчик та сквер, 2 АТБ, Varus, Comfy, Ринок, зупинка транспорту (до всіх районів міста), ресторан, кафе, спорт/фітнес комплекс, аптеки, відділення банків та банкомати, відділення пошти, Rozetka, Нова Пошта Прописаних немає. Документи більше 3 років.

власник
Співдружності вул., 96

Продаж 2-кімнатної "сталінки" на Автовокзалі по вулиці Дніпровське (Дніпропетровське) шосе! 4-й поверх! Адекватні сусіди! Підїзд весь з новими вікнами та чистий (без неприємних запахів)! Квартира простора та тепла! Всі кімнати та санвузол роздільні! Вікна замінено на метало-пластикові! Замінено сантехнічні комунікації! Коридор, кухня, санвузол, одна кімната стіни виведені під ремонт вже чи готове до проживання! Усі лічильники встановлені: вода, газ, електроенергія, опалення. У 5-хвилинній доступності магазини, школи, садки, зупинка через дорогу! Квартира буде порожня без меблів під Вас, на чому ми Вам заощаджуємо Ваші гроші!

власник
Дніпровське шосе, 1

Від власника продається квартира за адресою вул. Олександра Поля (Жовтнева, Центрально - Міський район) будинок №4, 9-ий поверх з 14-ти. Престижний будинок на березі річки Саксагань, вид з вікон на парк ім. Ю.Гагаріна. Загальна площа 50 кв. Будинок із силікатної цегли (товщина стін 60 см), повністю електрифікований, (електропіч). Встановлено лічильники на воду (2 стояки - окремо для ванної та окремо для кухні), лічильник тепла загальнобудинковий. Електролічильник двотарифний (день-ніч). Перегородка (загальний коридор на 4 квартири для колясок та велосипедів), двері в перегородку залізні. Міжкімнатні двері з натурального дерева. Кутовий балкон, засклений. Кімнати роздільні, санвузол роздільний. Зручне розташування будинку, поряд зупинки громадського транспорту, пл. Визволення (транспортна розвязка у будь-який кінець міста). Парк ім. Ф. Мершавцева, парк ім. Ю. Гагаріна, Церква Святителя Миколая Чудотворця (колишній кінотеатр ім. Леніна), Театр ім. Т.Г. Шевченка, музична та художня школи, спорткомплекс Forest, проспект Поштовий (колишня вул. Карла Маркса), магазини (в т.ч. АТБ, Сільпо, Центрально-Міський ринок, ресторан Campania, ТРК Ліберті, школи та дитсадки - все перераховане знаходиться в пішій доступності 5-10 хв. Квартира готова для перегляду.

власник
Олександра Поля вул. (Жовтнева), 4

Продам 2-х кімнатну квартиру Покровський р-н 173 квартал Квартира знаходиться біля центральної дороги,3-ій поверх в середині будинку. Квартира тепла,двухстороння,повністю мебльована(кухня,спальня,зала,передпокій) Балкон зроблений під ключ Все в пешій доступності: Дит.садочок,школа,супермаркет,магазини,стоматологія,аптека,перукарня та інші Звертатися за Тел.097 885 93 93

власник
Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 18

Срочно! Продается 2х комнатная квартира на микрорайоне Солнечный Дом находится рядом с остановкой скоростного трамвая. Квартира в хорошем жилом состоянии. Все окошки МП, есть счётчики на всё, не угловая. Очень светлая и теплая квартира, с хорошей аурой. Долгов нет. Звоните, пишите, договоримся. Квартира от хозяина! Риэлторов, прошу не беспокоить!!

власник
Сонячний мікрорайон вул., 25

Продаж 2кімн квартири поряд з зуп. Гірник, район 20го кварталу. Будинок має гарне розташування. Поряд, супермаркеты, аптеки, школы, дитсадочок, парк, кафе, пляжі та ін. Квартира у чудовому стані. Утеплена з середини. Французський балкон. Стеля гіпсокартон + натяжна. Залишаються вбудовані меблі та побутова техніка. Документи у порядку. Реальному покупцеві торг

власник
Кропивницького вул., 52

Продам 2-х кімнатну “сталінку” з кап ремонтом, меблями та технікою, на 97кварталі по вул.Я.Мудрого, 77, розташовану на 3 поверсі 4-х поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 60 м.кв,є балкон. Квартира світла, не кутова. Зроблено капітальний ремонт в вересні 2023 року: встановлено металопластикові вікна, замінені всі комунікації, санвузол викладений кахелем, на все є лічильники, для нагрівання води є газова колонка. Залишаються всі меблі та техніка. Спокійні сусіди, тихий, закритий двір. Гарне місце для проживання. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, зупинки.

власник
Ярослава Мудрого, 77

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продаж 2-х кімнатної квартири! Вул. Спаська, Саксаганський район. Пропонуємо вам можливість стати власником затишної 2-х кімнатної квартири в самому центрі подій. Ідеальний варіант для тих, хто шукає спокійних сусідів та комфортне проживання. Основні характеристики квартири: - Загальна площа: 52кв.м, житлова: 30кв.м, кухня: 9 кв.м. - Квартира з меблями та технікою. - Розташована на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку, не кутова. - Всі кімнати роздільні, що дозволяє створити зручний простір для кожного члена родини. Переваги розташування: - Вся необхідна інфраструктура знаходиться в 5 хвилинах від дому: магазини, лікарні, дитячі садки, школи та зупинки. Переваги будинку: - Чистий підїзд з вхідними дверима та домофоном. - Спокійні та інтелігентні сусіди, які забезпечать вам комфорт та тишу. Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні! Ця квартира може стати вашим новим домом вже зараз! Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд: +380680191523

власник
Спаська вул., 25

2 комнатная квартира на Володимира Великого(быв.Мелешкина)8 этаж.Не угловая.Очень теплая.Зимой окна открыты на проветривание.Солнечная,светлая сторона.ОСББ.Квартира давно без ремонта(трое детей росли).Окна пластиковые.Лоджия застекленна.Бойлер.Кондиционер. Вторая линия от центральной дороги.Рядом 3 школы,4 детских сада,взрослая/детская поликлиника,детские развивашки,множество супермаркетов АТБ,Варус,ТА-ДА,Петрикивка,Мясная лавка,Овощная лавка,Село,Ева,Аврора,Океан,Новая/Укр.почта,Парикмахерские,аптеки,парковая зона,кафешки,ресторан,спортклуб,Дубки-конные прогулки,автостоянка/гаражи,аптеки,остановки.Соседи все спокойные.Лифт всегда работает.Дом находится в относительно(в данное неспокойное время)безопасной части города.До остановки идти пара минут.Свет не выключают(дом запитан отдельно).Заведен интернет.Район очень классный.Ухоженный двор.Хороший подход/подъезд к дому.Документы в порядке. 13500у.е

власник
Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 41

!!! Хозяйка продает 2-х комнатную квартиру на Югоке. !!! Квартира продается в приятным приданым. В подарок покупателю - сухой хозяйственный сарай прямо во дворе дома и дача с летним кирпичным домиком и плодоносящими деревьями в двух остановках трамвая. Улица Груни Романовой, дом 11. Цена $10500 Первый высокий этаж четырехэтажного кирпичного дома. Общая площадь 43.9 м2, жилая 27,6 м2. Кухня 6,3 м2, Комнаты смежные. Санузел совмещенный. В каждой комнате оборудованные полками кладовки для хозяйственных нужд. В квартире новые отличные металлопластиковые окна с решетками, надежная бронедверь. Все коммуникации в хорошем рабочем состоянии. Квартира продается со старой, но добротной мебелью: румынские кровати, диван, трюмо, вместительные одежные шкафы, серванты, тумбы. Также новому владельцу оставляется бойлер, стиральная машинка-полуавтомат в идеальном рабочем состоянии и газовая плита. Ремонт желателен, но состояние абсолютно жилое. Вся необходимая инфраструктура рядом: рынок, АТБ, Варус, аптеки, магазины, остановки транспорта, больница, и прочее. !!! Огромным плюсом этой квартиры является возможность расширения жилплощади. Со стороны спальни идеально вписывается пристройка. Место под нее свободно и никто на него претендовать не сможет, кроме владельца квартиры. В квартире никто не прописан, чистая продажа без долгов, проблем и опекунского. Заехать можно сразу же после сделки.

власник
Романової Груні вул., 11

2 комнатная квартира в стадии ремонта осталось покрасить стены и постелить линолеум в районе станции Рокувата 1й этаж 4х этажного дома ул Жемчужная 46 состояние на фото будут вопросы ЗВОНИТЕ

власник
2х комнатная квартира на Роковата

Кривой Рог, Даманський 10 мкр-н., ул. Героев Мариуполя (Адмирала Головка) 15. Квартира находится 9/9, 2х комнатная. Без ремонта. Фото по запросу

власник

Продажа с января. Квартира без ремонта. Чистая, одно окно поменяно на металлопластиковое, газовая колонка современная, остальное советское. Полы и трубы свежепокрашены. В одной комнате только что поклеены обои. Окна выходят и во двор и на улицу. Большой коридор, 2 кладовки. Проводка не поменяна. Счетчики на все. Центр Червоной - улица Вокзальная 2. Дом на остановке троллейбуса 24 в сторону Центрального рынка. Для риэлторов: удалять свое объявление с ОЛХ я не буду. Работаю с вами только на таких условиях. В квартире 1 прописанный - автор объявления. Мне есть куда выписаться. Торга нет.

власник
продам не угловую теплую квартиру на Червоной (мы - хозяева)

Продается 2-х комнатная квартира под ремонт. Кирпичный дом 1971 года постройки. Не угловая, комнаты раздельные. Установлены счётчики на воду, газ, тепло. Имеется погреб. По документам чистая, без долгов, без прописанных. Центрально-Городской район, улица Украинская, дом 78. 06******00 Ирина

власник
Продам 2-х комнатную квартиру на улице Украинской

Продам 2-х комнатную сталинку по улице Свято-Николаевская 36. В квартире сделан кап. ремонт, все новое и делалось для себя! Идеальное месторасположение в пешей доступности гимназии, школы, детский сад, супермаркет, парк, лодочная станция, общественный транспорт! В доме новый лифт, бомбоубежище со светом и аварийным выходом! Видео наблюдение двора и лестничной площадки! Квартира продается частично меблирована и с техникой! Срочная продажа торг уместен! За доп. информацией Telegram, WhatsApp, Viber.

власник
Продам 2-х комнатную сталинку в центре города! Свято-Николаевская 36

Квартира под чистовую отделку, все коммуникации заменены(проводка трубы) , все новое, хорошие материалы использовалось; стены, потолки, полы - ровные ( стены, потолки можно красить). Крыша 2 года после ремонта. Хорошее место, до исторического центра с активной жизнью 3минуты ходьбы, хорошая развязка транспорта. Рядом все необходимое. Красивый панорамный вид, двухстороння квартира одно сторона с выходом на Пушкина, с другой стороны зеленая зона в низкоэтажками

власник
Пл. Освобождения, Пушкина 1, 2-х комнатная квартира

Продажа квартиры с евроремонтом идеальное место расположения , больница, школа, детский садик, , транспортная развязка магазины, рестораны, спортивный клуб Эскориал АТБ, кинотеатр, остановка, банки. Второй этаж 9-этажный дом, квартира оснащена болер,стиральная машина с функцией сушка Аристон, душевая кабина, встроенная кухня, посудоомоечная машина бош, вытяжка,варочная панель Арестон, электродуховка Арестон, вся техника и мебель остается, охранная сигнализация (Лунь 11 Т) два домафона с камерами,домафон на вхоную дверь в подъезд тамбур на две квартиры , бронированная дверь, квартира утеплена по фасаду 100 мм пенопласт, температура зимой 26 гр. Окна рехау 5 камерные,две лоджии утеплены, можно использовать как кабинет или для ребенка личное пространство, два кондиционера, спальный гарнитур фото вышлю. Квартира готова к проживанию заходи и живи, делалась под себя.Пришел с тапочквми и живи получая удовольствие. От собственника, прописаных и долгов нет. На все вопросы отвечу по тел. 09******12, звонить до 19.00

власник
Продам квартиру 2-х комнатную идеальное место Владимира Великого 17А

Собственик. Продам 2-х комнатную квартиру по пр. Гагарина д.59. Квартира после капитального ремонта. Была заменена вся сантехника, электрика, убраны старые перестенки установлены новые, обшиты стены гипсокартоном с шумоизоляцией, демонтирован деревяный пол залито стяжкой с шумоизоляцией и т.д. Утепленый фасад, перекрыта крыша, установлена бронированная дверь. Продаю квартиру как есть с техникой и мебелью. Ремонт делался для себя, а не на продажу. Адекватные соседи. Дом кооперативный. Стоят счётчики газ ( газовая колонка), вода, электроэнергия. Долгов нет, прописанных нет. Документы в полном порядке.

власник
Продам 2-х комн. квартиру по пр. Гагарина 59

Продам двокімнатну квартиру на мкр.Всебратське 2.Знаходиться на 6 поверсі в жилому стані з меблями та технікою.Продаж не терміновий.Квартира двостороння,не кутова.Кімнати не прохідні.

власник
Двокімнатна квартира

Продаж 2х кімнатної квартири, 4 поверх,по вулиці Черкасова 14, Квартира прохідна. Все видно на фото. Квартира тепла, Також є кладова кімната, гарного розміру. Є лічильникина газ,воду Газова колонка Продаж від власника Рієлторів прохання не турбувати

власник
Продажа  квартири

Продам 2-во кімнатну квартиру по вул. Генерала Радієвського 15, зупинка Космонавтів, поряд дитячий садок, школа, супермаркети АТБ, Варус, кафе. Добра транспортна розв"язка. Є лічильники на воду,газ, єнергію(день нічь).На даху був зроблений капітальний ремонт, тому не має жодної проблеми щодо протікання. По всій квартирі ламінат та натяжна стеля, зроблений сучасний ремонт в 2021 році. Балкон з"єднаний з гостиною кімнатою, є тепла підлога, кондиціонер. В гостиній кімнаті є відокремленна гардеробна. Всі меблі та техніка залишается в квартирі. Квартира в чудовому стані, простора та тепла. Торг. Від власника.

власник
Продаж квартири 2-х кімнатна
1 - 24 з 366 результатів