Продам 2х кімнатну квартиру, по вул.Музична. Дім цегляний, проект типу "чешка".ОСМБ. Чистий , доглянутий двір. Дах у домі повністю перекритий , зроблений капітальний ремонт. Є технічний этаж. В підїзді замінені вікна на метало пластикові.Зразковий порядок. Гарні сусіди. Квартира підготовлена під ремонт на ваш смак. Сама важка і кропітка робота вже зроблена. Замінені вікна, засклений балкон, ("під ключ"). Повністю замінена уся електропроводка. На кожну кімнату встановлений окремий автоматичний запобіжник. Замінені усі труби на мп . Встановлені лічильники на воду, газ. Замінена сан.техніка. Замінені всі радіатори опалення. Нова кутова ванна. І ..."вишенькою на торті, " є додатково встановлене Автономне опалення. Одна кімната готова для проживання. Нова натяжна матова стеля. Вирівняні стіни.Нові шпалери. Квартира вільна. Документи в порядку. Боргів немає.

Музична, 6

Продаж 2х кімнатної квартири мікрорайон Гірницький 3 поверх 9 будинку. Роздільні кімнвти, не вуглова. Лічильники на все. Встановлені бойлер та кондіционер. Зручне місце розташування , поряд дитячий садок та центр дитячої творчості

можливий продаж по єОселя
Гірняцький 5-й , 50

Продаж великої 2х кімнатної сталінки проспект Гагаріна 4 й поверх , 4 поверхового будинку. На дві сторони, не вуглова. Виконані чорнові роботи, стіни з газоблоку, замінили труби на металопластикові. Будинок ОСББ, охайний. Зручне місце росце розташування, зупинка, центрально вул міста. Все поряд. Є знижка покупцю.

пр. Гагарина, 38
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімнатну квартиру під капітальний ремонт. Замінені вікна, стояки , лічильники на газ, опалення, воду, новий на електроенергію. Грати на вікнах . Дуже чистий двір та під’їзд. Всі додаткові питання по телефону

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 12

Продам 1 кімнатну квартиру Універмаг вулиця Федора Караманіц ( Ватутіна ) 22 . Розташована на першому поверсі, дуже високий цоколь , висота другого поверху. Вікна металопластикові, грати , лічильники на все . Червона лінія . Інфраструктура району розвинена все поряд . Престижний район і будинок . Квартира під капітальний ремонт. Додаткові питання по телефону.

Ватутіна вул., 22

продам 1-ю квартиру возле кафе Ля Мур по ул.Сичеславской. 6/9 , двухсторонняя, с большой кухней и широким коридором. Под ремонт. Место неплохое, магазин во дворе, стоянка под подъездом, кафе , остановка транспорта, школа №49, садик. Вид из окон на поселок, шума от дороги нет. Торг. Николай.

Січеславська вул. (Кремлівська), 40

З незавершеним ремонтом 1-кімнатна двостороння (розпашонка) на вул. Сергія Колачевського, район 8 міськлікарні, 17 кварталу. Квартира розташована на 3 поверсі. Не кутова, у середині будинку. Вікно кухні виходить у двір, вікно кімнати на дорогу. По ремонту уся чернова робота вже зроблена. Замінені труби, встановлено нові металопластикові вікна. Повністю замінена електропроводка. У кімнаті зроблена звукоізоляція. Стіни вирівняні, поли вирівняні з лазерною стяжкою. Нова сантехніка. Є газова плита, раковина з тумбою. Оздоблювальні роботи можна робити на свій смак. Купуйте, завершуйте так як вам сподобається.

Сергія Колачевського, 127

Хочете бути власником прекрасної квартири у найкращому районі?! Тоді цей варіант для Вас! Пропонуємо чудову квартиру в перспективному районі Кривого Рогу, по вул. Співдружності . Поруч знаходяться дитячі садки, школа, є парки для прогулянки із сімєю! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернуться додому. Також є декілька безпечних автостоянок для Вашого автомобіля. Комфортний перший поверх дозволить Вам не переживати, що Вашій мамі потрібно буде підкорювати сходи, а Вашій другій половинці піднімати коляску на верхні поверхи. Щодо самої квартири, вона порожня і повністю готова до втілення ваших дизайнерських рішень. Квартира ідеально підходить, якщо Ви втомилися шукати квартиру з ремонтом, і хочете зробити все під свій стиль та смак. Документи готові на продаж. Телефонуйте зараз!

Співдружності вул., 4

Продам 1-кімнатну чешку на вулиці Спаській, будинок біля магазину "Птиця", поруч 5 лікарня. Квартира під ремонт. 5 поверх. Будинок ОСББ. Є борги по комуналці приблизно 20 тис грн плюс до ціни. Торг невеликий.

Спаська вул., 24

Продается 2х к.квартира по ул.Джамбула,район "Первомайки" Дом расположен в 7 минутах до остановки транспорта. Месторасположение дома хорошее для тех,кто не любит городской суеты. Тихий двор. Есть хоз.постройки . Состояние квартиры ,под ремонт.

Джамбула, 16

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам 1-но кімнатну квартиру під ремонт в районі 5го Зарічного. Поруч дві школи, дитячий майданчик, стоянка для авто, до супермаркету 5 хвилин пішого ходу. Квартира розташована на зручному 4му поверсі, загальна площа майже 40м2, кухня 9м2, є дві кладовки. Вікна частково замінені, а також лічильники на все. На всі додаткові питання прошу звертатись за номером телефону.

5й- зарічний, 64

Пропонуємо до продажу чудову 3-х кімнатну квартиру на Дзержинці (5 хвилин від Варусу). Тихий, затишний двір з чудовими сусідами. Квартира в стадії ремонту, не зроблена тільки одна кімната і у Вас є чудова можливість обрати кольор стін, бо вже зроблено майже все! Про квартиру: - заг. пл. 63,3 кв.м., житлова 45,3 кв.м., кухня 5,6 кв.м. - нова проводка - стіни по всій квартирі обшиті гіпсокартоном і підготовлені під покраску (не зроблена тільки одна кімната) - у всіх кімнатах і коридорі натяжна стеля - на полу ДСП і в деяких кімнатах вже лежить ламінат - розводка труб на опалення м/пл і частково поліпропілен - с/в розділений, труби м/пл - вікна куплені нові (навіть не знята плівка), треба тільки встановити) - лічильники на ВСЕ (світло, газ, вода і тепловий лічильник на будинок) - прописаних НЕМАЯє - документи готові до продажу Писати багато не буду, краще дзвоніть і я з величезним задоволенням відповім на всі Ваші запитання і організую комфортний перегляд цієї квартири у зручний для Вас час! Але зверніть увагу, що уся чорнова робота зроблена, Вам потрібно просто обрати кольор стін і трошки погратися з дизайном в Ви будете мати квартиру своєї мрії вже не витрачаючи багато зусиль на ремонт ) По всім питанням 0976981920 Олександра

Липнева, 4

Живете у місті Кривий Ріг і втомилися від нашого повітря? Мрієте жити у центрально-міському районі та при цьому не відчувати шуму мегаполісу? До вашої уваги пропонується квартира на комфортному другому поверсі чотириповерхового будинку, яка знаходиться у найбезпечнішому та найекологічнішому районі Кривого Рогу Військове містечко-35 (Макулан). За рахунок того, що сам район знаходиться на одній з найвищих точок міста, з нього відкривається не тільки чудовий вид на місто, але й сам район входить до складу найбільш екологічно чистих місць Кривого Рогу. Поруч є вся необхідна життя інфраструктура. Район дуже чистий та затишний. Будинок цегляний, тому взимку буде дуже тепло. Сама квартира знаходиться на стадії ремонту, що дозволяє вам втілити в життя свої дизайнерські рішення. Проводка змінена, стояки змінені, вікна МПО, санвузол суміщений. Є лічильники на світло, воду. Квартира без боргів. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Военный городок-35, 31

Пропонуємо до продажу 2кімнатну "сталінку" Довгинцівський район, Дніпровське шосе, 24. Про об"єкт: - Загальна площа 42 кв.м. - 2 житлові кімнати 17,7 + 8,7 кв.м. - Кухня 5,4 кв.м. - Висота стелі 2,80 м. Планування об"єкту: - 1 поверх 3поверхової "сталінки". - Одностороння, на захід. - Усі вікна на "червону лінію" - Зручно як під житло,так і під об"єкт бізнесу. Комунікації: - В наявності всі комунікації житлового приміщення. - Лічильники. Особливості квартири: - Квартира повністю під ремонт. - Вже почато роботи. Міський транспорт: - Транспортна розв"язка автовокзалу. - Поряд сам автовокзал. - Вигляд з вікон квартири на будівлю Довгинцівської райради. Наша ціна на сьогодні 17 000 $ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Катерина - 067 982 17 19 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Дніпровське шосе, 24

Продаж 1-но кімнатної квартири на Дзержинці, по вул. Гетьманська (навпроти податкової). Будинок байрачного типу, є свій окремий вхід через подвірʼя, своя садова ділянка і окремий сарай. Квартира складається з 1-ї кімнати, кухні і кімнати, яку можна використовувати, як столову, або додаток до кухні, або окремої кімнати. Є свій с/в і ванна. Квартира потребує капітального ремонту. Якщо чесно, гарне розташування, затишний двір і дружні сусіди. Цей варіант дійсно варто розглянути ) Характеристика: - заг.пл. 41,9, житл. 18,6, кухня 12 - 1-й поверх 2-во поверхового будинку, 1-но кімнатна, не кутова - вікна м/пл, решітки на вікнах, є можливість добудови балкону - газова колонка - труби по сантехніці м/пл - є окремій вхід і вхід через під’їзд - боргів по комунальним послугам немає - прописаних немає - документи готові до продажу Може виникнути багато питань, тому готові відповісти на всі і організувати показ в зручний для Вас час. До того ж можемо надати відеоогляд де все Вам стане зрозуміло. 0976981920 Олександра

Гетьманська вул. (Ільїчівська), 106

Продаж трикімнатної квартири по вул. Соборності 31а. Загальна площа квартири 60 кв м. Площа кухні 6.9 кв.м Квартира знаходиться на 1 поверсі в 9 поверховому будинку. В квартирі є лоджія. Всі вікна поміняні на металопластик. Поміняно балконний блок. Квартира суха та тепла. Санвузол роздільний, квартира двостороння. Всі документи готові к продажу. Боргів немає. Дім - ОСББ Центр міста, інфраструктура чудово розвинена: Дитячий садок у дворі, Школа, різноманітні магазини, зупинка громадського транспорту, швидкісний, Ринок, багато закладів харчування та все інше, необхідне для комфортного проживання. Дуже гарний варіант в гарному місці. Для більш детальної інформації телефонуйте!

Соборності, 31а

Трикімнатна квартира по вулиці Чарівній, 20 Робити свій ремонт чи переплатити за чужий? Якщо ви за перший варіант, то маю для вас пропозицію. Три кімнати (дві окремі і спільна вітальня для сімейних посиденьок). Середній 3й поверх (за відсутності світла підніматись пішки зовсім трохи ) Велика кухня, окремий санвузол, з балконом. Вид на зелену балку та річку в очереті. Будинок ОСББ. Відчувається хазяйська рука. Великий просторий зелений двір. Сусіди не заглядатимуть у вікна Двір непроїздний, є місце для авто. Розвинута інфраструктура. У дворі школа №27 (гімназія з початковою школою), дитячий садок. У пішій доступності АТБ, VARUS, відділення банку, пошта, лікарня та сімейна амбулаторія. Спортивна школа з футбольним полем, будинок культури, парк «Тернівський». Зручна транспортна розвязка (комунальний транспорт та маршрутні таксі). Квартира підготовлена до ремонту і чекає нового власника. Дні відкритих дверей четвер та субота. Один дзвінок і починайте ремонт. БЕЗ КОМІСІЇ. Ціна 12 988$ або найкраща пропозиція. Приходьте на оглядини та купуйте собі квартиру. Шальнова Вікторія ваша персональна агента з нерухомості 0978802239 Viber Telegram WhatsApp

Чарівна вул. (Косигіна), 20

Продаж квартири під ремонт Левиний шматок робіт зроблено Дивіться на балкони труби проводку вікна До цього всього ми залишаємо вам ще будматеріали Всі кімнати окремо. Прохідних нема Величезний техповерх Достойний варіант

Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 63-65

Продам 2 х кімнатну квартиру по вулиці Кармелюка. Квартира розташована на четвертому поверсі пятиповерхового будинку, всередині дому. Будинок кооперативний. Має двостороннє розтошування кімнат Дуже світла та тепла( економні комунальні платежі). Лічильники на газ, воду, тепла на будинок. Нові вікна, балкон засклений , цементна стяжка на підлозі, коридор стіни - гіпсокартон, стіни у кімнатах -чорнова штукатурка. Інфраструктура розвинена : садочок , школа у дворі. Поруч продуктові та промислові магазини, транспортна розвязка, ринок. Квартира від першого власника . Додоткові питання по телефону .

Кармелюка вул., 13

Продаж 2к. квартири по вул. Спаська/м-н Ювілейний. – Загальна площа 44.4 кв.м. – Житлова 27 кв.м. – Кухня 7 кв.м. Квартира розташована на 1-му поверсі 9-ти поверхового будинку. НЕ кутова, світла, економна і дуже тепла. – Вікна металопластикові. – Сантехніка замінена. – Лічильники на воду, світло, газ та тепло. У радіусі п’яти хвилин вся необхідна для життя інфраструктура – супермаркети, спортмайданчики, зони відпочинку та освітні установи. Ця квартира поєднує в собі відмінне місце розташування та ідеальну танспортну розв’язку. Квартира чекає на нових господарів, які втілять у життя свої найнеймовірніші дизайнерські ідеї. Не зволікайте, телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію.

Спаська вул., 4

Продаємо 3 кімнатну сталінку з шикарним плануванням . Район "Стріла". По вул. Святогеоргиевска. Поверх перший , але цокольний ( на рівні другого поверху). Всі кімнати роздільні, великий коридор. Також є балкон 28м.кв. ( з документами). 0968215917 Олена

Святогиоргіїіська, 1

Продаж однокімнатної квартири під ремонт . Квартира знаходиться на Піонері по вулиці Січеславська. Другий поверх з балконом . Документи в порядку , прописаних немає . Характеристики квартири: Поверх: 2 з 4 Площа: 18,9 кв.м Кухня: 7,8 кв.м. Стан: Квартира потребує ремонту, що дозволяє новим власникам втілити у життя свої дизайнерські ідеї. Вікна та двері рідні . Лічильники: Встановлено лічильники на газ, воду та електроенергію. Додаткова інформація: Квартира не кутова, що надає їй додаткової теплоти. Зручне транспортне сполучення та розвинена інфраструктура району. Відмінна інвестиція для тих, хто хоче втілити свої ідеї щодо комфортного житла. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном!

Січеславська вул. (Кремлівська), 12

Продаж 1к. квартира по вул. Володимира Терещенка. – Загальна площа 37.8 кв.м. – Житлова 17.2 кв.м. – Кухня 7 кв.м. Будинок розташований у тихому та спокійному місці, і оточений всією необхідною для життя інфраструктурою – транспортна зупинка, продуктові магазини, зелена зона, дитячі майданчики та освітні установи. Що стосується квартири – тепла та економна. За станом – затишний та комфортний варіант на перспективу косметичного ремонту. Підійде як для себе так і під оренду. Телефонуйте, питайте та приходьте на перегляд!

Володимира Терещенка вул. (Федоренка), 27

Продається двокімнатна квартира в будинку №9 по вул. Володимира Бизова (ран. Якіра). Поряд школа, магазини і зупинки транспорту. Дуже зручне місце. Квартира на 2 поверсі, не кутова. Вікна на дві сторони. Кімнати окремо та є балкон. Стан рідний, але труби вже нові. Також є всі необхідні лічильники. Під’їзд чистий і охайний, а біля дому гарне подвір’я. Прописанних і боргів немає, готова до переоформлення. Дзвоніть, розкажу детальніше і можем дивитись.

Володимира Бизова вул. (Якіра), 9
1 - 24 з 232 результатів