Продам двох- та трикімнатну квартири під ключ та під ремонт у клубному домі на бульварі Автокразівський. Індивідуальне опалення, панорамні вікна, відеодомофон, підлога з підігрівом, власний підземний паркінг, закритий двір з дитячим майданчиком. З вікон чудовий краєвид на місто. Можливий продаж під ЄОселю та у розстрочку. Ціна в обяві вказана за двокімнатну квартиру без ремонта площею 66,5 м². Паркомісце продається окремо! По всім іншим питанням телефонуйте.

Продам квартиру в клубному будинку

Продам чудову видову квартира-студію під ключ. Паркова зона, на набережній, поряд з пляжем, за 50 метрів від Центральної площі міста. Розглядайте, як інвестиційний проект під пільгову іпотеку "Оселя". Скошена підвісна стеля від 2,90 до 2,55 метра. У квартирі повний капітальний ремонт замінено: всі труби водопроводу, каналізації та опалення, радіатори, електропроводка, стяжка підлог.керамограніт. Узаконене перепланування, документи готові. На всі приховані роботи надам фото. Є бойлер та гаряче водопостачання. Меблі: 2 x двоспальне ліжко і зручний диван, що розкладається 155/200), пральна машина, мікрохвильова піч, кондиціонер, праска, посуд для приготування їжі та сервірування, прасувальна дошка, сушіння, WiFi, SMARTTV, IPTV. Вікна виходять на тихе зелене подвіря з обладнаним ігровим майданчиком. За кілька метрів знаходяться: стадіон, Придніпровський парк, головна площа, кафе, ресторан «Чотири сезони». Документи повністю готові до продажу цієї чудової квартири-студії Вона чекає на вас, телефонуйте Ціна: 32500 $

Продаж квартири-студії під ключ набережна Дніпра

До вашої уваги унікальна рідка пропозиція в самому центрі міста в парковій зоні , біля Дніпра в закритій новобудові . Є дуже гарний відео огляд квартири за запитом . Квартира з сучасним-якісним дизайн ремонтом 3-х кімнатна + кухня вітальня . -Площа 110/60/40 м2 висота стелі 2,80 - 3 окремі кімнати + кухня вітальня - двухконтурний котел Vaillant - осомс води - гардеробна - вбудовані кухонні меблі з технікою - кондиціонер Квартира дуже світла , уютна , зроблене продумане перепланування , є багато місця для проведення комфортних вечорів з великою родиною , і водночас для тихого відпочинку з одної із трьох кімнат . Дуже гарний та безпечний будинок повністю огороджений та облаштований трьома вʼїздами у двір , з відео спостереженням , та консьєржем . Дуже гарне зелене подвірʼя з паркінгом для авто . Продаж квартири може бути здійснений через програму єОселя , через розстрочку , оплату частинами , тощо . Не упустіть свій шанс стати володарем такої гарноі квартири. Для детальної інформації і запису на перегляд звертайтесь за телефоном в оголошенні .

В продажу Єксклюзивна рідка пропозиція с дизан ремонтом , Паркова зона

Житлові комплекси у Кременчук