Продам три кімнатну квартиру 65,3 м3;р-ну Мандарин, пятий поверх з пяти, квартира з хорошим ремонтом, 40%з меблями, індивідуальне опалення, ,підвал ,хороший затишний двір, поряд поліклініка, лікарня, садочок, багато різних магазинів, кафе, більш детально в телефонному режимі, або при зустрічі реальним покупцям.

власник
Три кімнатну квартиру

Обміняю 2-х кімнатну квартиру на 4-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку на 1-но кімнатну з вашою доплатою. Всі подробиці за телефоном: (09**********58.

власник
Обмін 2-х кімнатної квартири

Продається простора 3-х кімнатна квартира Квартира розташована в одному з найкращих районів Костополя, р-н «Кошика». Квартира має 2 спальні кімнати, вітальню, кухню, роздільний санвузол та коридор. Площа - 67 м кв. Поверх - 6/9 ( працює ліфт) Матеріал стін - залізобетонні плити. Поруч знаходяться школа, дитячий садок, магазини, аптеки, 10 хв до центру пішки. Чудове місце для проживання з дітками. Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про огляд та дізнатися більше про дану квартиру. Ціна: 33 000$ Тел. 09******25

Продається 3-х кімнатна квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру під бізнес (магазин,офіс)житло. Зручне росташування 1 повер добудована велика лоджія, автономне опалення. Всі деталі за телефоном 09******35. Від власника. за адресою Скляна 2

власник
Продам квартиру 2- х кімнатну автономне опалення,1 поверх.

Продам двох кімнатну квартиру.перший поверх.м.Костопіль автономне опалення .всі питання за номером телефону 06******39.вул.Б.Хмельницького 24/9.

власник
Продам. квартиру

Продається 1-кімнатна квартира в новобудові Квартира розташована в найкращому районі Костополя, р-н «Мандарину». Площа - 90 м кв. Квартира з індивідуальним плануванням,1 спальня кімната, простора кухня-студія, великий санвузл та гардеробна. Бонусом для власника є великий балкон з видом на ліс. Поруч знаходяться річка та ліс, магазини, аптеки, лікарня та поліклініка, 10 хв до центру пішки. Будинок здано в експлуатацію у 2022 році, утеплений пінопластом 100 мм. При будівництві забудовник використовував якісні матеріали. Усю прибудинкову територію, дитячий майданчик та парковку охоплюють камери відеоспостереження. Новий під‘їзд, у будинку лише 5 квартир, тому спокій та затишок вам гарантується.

Продається 1-кімнатна квартира в новобудові

Квартира в Костополі частково ремонт, автономне газове опалення, фасад будинку утеплюється кімнати окремі є підвал

Продам 3ну квартиру  з автономним опаленням

Продається 2-х кімнатна квартира 54 кВ/м, 2-й поверх, поряд проживають сусіди, м.Костопіль вул Грушевського. (Новобудова) Центр міста,.

Продається 2-х кімнатна квартира, 54 кВ/м

Продається 2-кімнатна квартира по вул. Богдана Хмельницького Планування: 2 спальні кімнати, кухня та суміжний санвузол, коридор. Замінено проводку. Чистові стяжки та про штукатурені стіни. Площа - 39 м кв. Поверх - 1/2 . Матеріал стін - цегла. Автономне опалення. Є всі дозволи. Добре розвинута інфраструктура, магазини, аптека, школа, дитячий садок, 10 хв до центру пішки. У вартість квартири входять два невеликих сараї.

Продається 2-кімнатна квартира

Продається 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку Квартира розташована в одному з найкращих районів Костополя, р-н «Мандарину». вул. Степанська , рн «Мандарину» Квартира має 2 спальні кімнати, кухню, роздільний санвузол та коридор. Площа - 52 м кв. Поверх - 9/10 ( 10- технічний поверх) Матеріал стін - цегла. Поруч знаходяться річка та ліс, магазини, аптеки, лікарня, 10 хв до центру пішки. Неймовірний вид з вікна на все місто. Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про огляд та дізнатися більше про цю чудову квартиру. Ціна: 27000$ Panda House - ваш надійний партнер на ринку нерухомості

Продається 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку

Житлові комплекси у Костопіль

Продам комфортну, частково мебльовану, з якісним ремонтом, двохкімнатну квартиру на 2 поверсі 9- ти поверхового будинку в районі 5 школи. Квартира у стані " заходь та живи".2 хв.до 5 школи, 5 хв. до садочка, поруч продуктові магазини, дитячий майданчик. Площа квартири 48.4 кв. м., балкон і вікна із пластиковими склопакетами. Туалет і ванна роздільні. Нова кухня.Газова колонка.Централізоване опалення.

власник
Комфортна квартира

Продам однокімнатну квартиру по вул. Рівненська 70. Знаходиться на другому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Близько до центру міста. В квартирі простора кухня, ванна і санвузол роздільні, зроблено перепланування. Ціна договірна.

власник
Продам однокімнатну квартиру

Чотирьохкімна квартира Продаж від власника

власник

Продається 2-кімнатна квартира в цегляному будинку по вулиці Скляна. Квартира має 2 спальні кімнати, кухню, роздільний санвузол, коридор та добудований великий балкон. Площа - 48 м кв Поверх - 1/5 Матеріал стін - цегла. Автономне газове опалення. 10 хвилин до центру міста пішки, неподалік зупинка. Можливе переобладнання під комерцію. Поруч знаходяться ліс, школа, продуктові та господарчі магазини, стоматологія. Просторий та затишний двір де буде зручно гуляти з дітками.

Продається 2-кімнатна квартира

Продається 1-кімнатна квартира в цегляному будинку Квартира розташована по вулиці Дерев’яна Квартира має 1 спальню кімнату, кухню, санвузол, великий коридор та гардероб. Площа - 55 м кв Поверх - 3/5 Матеріал стін - цегла. В квартирі проведено автономне газове опалення та встановлено новий котел. Поруч знаходяться ліс, школа, продуктові та господарчі магазини, стоматологія. Квартира підходить під програму «Є - оселя»

Продається 1-кімнанта квартира

Квартира розташована в м. Костопіль, р-н «РЕСУ» Планування: 1 спальня кімната, простора кухня та суміжний санвузол, коридор, великий балкон. Площа - 37 м кв. Поверх - 3/5. Матеріал стін - цегла. Автономне газове опалення . Розвинута інфраструктура, магазини, аптека, лікарня, 15 хв до центру пішки. Тихий та спокійний двір з дитячим майданчиком. У вартість квартири входить великий підвал. Ціна: 27 500$ Panda House - ваш надійний партнер на ринку нерухомості

Продається 1 - кімнатна квартира в цегляному будинку, р-н «РЕСУ»

ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА КВАРТИРИ: Квартира розташована на — 8 поверсі 9- ти поверхового будинку та складається з: 3 кімнат житловою площею - 39.4 м.кв., у тому числі 1-а кімната — 9.4 м.кв. 2-а кімната _ 12.6 м.кв. 3-а кімната 17.4 м.кв. • Кухні - 11.8 м.кв. • Вбиральні 1.0 м.кв. • Ванної кімнати 2.6 M.KB. • Коридору 11.0 м.кв. • Передпокою Квартира обладнана балконом (терасою) 2.7 кв.м. Загальна площа квартири 68.5 кв.м. Висота приміщень 2.60 м.

власник
3 кімнатна квартира

Квартира розташована на 1 поверсі 6- ти поверхового будинку , що є дуже зручним. Знаходиться у дуже хорошому районі Костополя, поруч лікарня, розбудована інфраструктура. До зупинки 1-2 хв пішки. Будинок зданий в експлуатацію в 2014 році. Загальна площа квартири - 60,8 м.кв 3 кімнат житловою площею - 39,9 м.кв., у тому числі 1-а кімната - 17,2 м.кв. 2-а кімната - 7,1 м.кв 3-а кімната - 12,6 м.кв • Кухня - 9,5 м.кв. • Вбиральня - 1,0 м.кв. • Ванна кімната - 2,5 м.кв • Коридор - 8,9 м.кв Квартира обладнана балконом - 2,0 м.кв Висота приміщень 2,65 м.

власник
Квартира 3-х кімнатна  в хорошому районі м.Костопіль

Продається 1- кімнатна квартира студія з НОВИМ ремонтом м.Костопіль, вул.Сидорова, р-н «5 школи» Поверх 5/5. Квартира студія. Встановлено нові металопластикові вікна. При ремонті використовувалися якісні матеріали. Чудовий варіант для інвестиції. Поруч школа, садочок, магазин. Міні лаунж зона на балконі. Ціна - 25 000$ Panda House - ваш надійний партнер на ринку нерухомості

Продається 1- кімнатна квартира студія з НОВИМ ремонтом

Продам 2-ох кімнатну квартиру в Костополі( район РЕМу) 3/5Ц, 53/29/8. В квартирі зроблений хороший ремонт, автономне опалення, центральне водопостачання. Вікна металопластикові, нові двері. Старт 36000$. Готові почути Ваші пропозиції. Огляд по домовленості в зручний для Вас час .

Продам квартиру в Костополі

Хороший вибір для житла або комерційного використання однокімнатна квартира в центрі міста на 1 поверсі 9-ти поверхового будинку. Вдалий варіант для власного проживання ,здачі в оренду чи офіс. Квартира з ремонтом. Згальна площа 33.9 кВ.м. Опалення централізоване, вікна пластикові, на вікнах грати Продаж від власника без посередників,що заощаджує Ваші кошти.

власник
Продам квартиру на 1 поверсі в центрі міста

власник
Степанская улица, 26, Костополь, Костополь, Ровенская 27400.0 USD

трикімнатна квартира, в хорошому районі м.Костопіль, завокзальний р-н, по вул. Скляна 2. Квартира не кутова, дуже тепла, в цегляному будинку. На поверсі всього три квартири, доброзичливі сусіди. Навколо будинку гарна територія, де знаходиться дитячий майданчик і парковка. Навколо мальовничий вид, затишний двір. Будинок не над дорогою, що гарантує спокій. Розвинута інфраструктура. В кроковій доступності школа, два дитячих садочка, магазини, супермаркети, продовольчі магазини. Будинок розташований в 5 хвилинах від ставка і відпочинкової зони, пляжу «Дубок». У дворі немає проблем з паркуванням. Гарна транспортна розвязка в будь-яку точку міста. Без боргів та обтяжень. Усі документи готові до продажу. В квартирі косметичний ремонт, житловий стан помінені усі вікна на пластикові. Усі меблі залишаються у квартирі, за вашим бажанням, без доплат. Утеплена, обшита, засклена пластиковим лоджія. Великі, просторі кімнати, одна з яких прохідна. Роздільний туалет, ванна. В кімнатах підлога паркет. Санвузол, ванна підлога плитка. В квартирі є дві кладові. Також, в доповнення до квартири іде підвал. Квартира суха, тепла, не кутова. Двері у підїзд з домофоном. Наявні лічильники на світло та воду. Загальна площа квартири 68 м2. Поверх 5/5 ц (присутній технічний поверх). Нова двухскатна криша. Власна котельня, в дворі будинку встановлено ІТП, що значно зменшує комунальні платежі. Створено діюче ОСББ. Дана квартира підійде для людей, які бажають зробити усе під себе. Також підійде і для прожиття, вже зараз. Продається в звязку з переїздом в інше місто. Для отримання більш детальної інформації XXXXXXXXXX. Продаж від власника. Не зволікате з рішенням, для огляду телефонуйте вже сьогодні

власник
Стекольная улица, 2, Костополь, Костополь, Ровенская 29500.0 USD