Кутова,без балкону,пл.39,9 кв.м.,кімнати-14,7 і 10,2 кв.м.,кухня-5,9 кв.м.Кімнати ізольовані,в житловому стані.Окремий двір,сарай,погріб.Центр міста,все поруч.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 2 к.квартиру,в центрі міста,вул.Коновальця,буд.8

Продам квартиру в самому центрі міста в квартирі зроблений ремонт в 2019р проводка зроблена нова, сантехніка поміняна лічильники поставлені на газ, воду,світло. Балкон застіклений вікна по квартирі всі метало пластикові. Квартира світла вікна виходять так як і проїзду частину так і в двір. В квартирі зроблене перепланування зроблена велика гардеробна частково есть тепла підлога. Вся інша інформація по тел.

власник
Продам квартиру в центрі міста

Площа - 74 м2. Кухня - 9,2, кімнати - 18, 13, 13. Гардеробна кімната. Два великих застрелених балкони. Зроблений євроремонт, крім кухні і ванної. Кондиціонер. Можливий продаж з меблями.

власник
3-х кімнатна квартира. Район Порт, вул. Успенсько-Троїцька
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-кімнатну квартиру (переплановану з 3-кімнатної) з автономною системою опалення. Квартира розташована на 5-му поверсі пятиповерхового будинку у тихому, затишному районі міста (13-та школа, дитячий садок N12) і складається з двох кімнат житловою площею 38,8 кв.м: 1-ї кімнати - 23,7 кв.м, 2-ї кімнати - 15,1кв.м, а також - кухні площею 6,0 кв.м, ванної кімнати - 2,9 кв.м, вбиральні - 1,1кв.м і коридору - 5,5 кв.м. Квартира має 2 балкони: 3 кв.м та 3 кв.м. Висота приміщень - 2,6 м. Загальна площа квартири - 56,1 кв.м. Матеріал зовнішніх стін - цегла, матеріал перекриттів - залізобетон. Є спільний коридор з сусідньою квартирою (4,5 кв.м), а також велике підвальне приміщення. Квартира - тепла, світла, простора, не кутова. Біля входу у підїзд обладнане приміщення для велосипедів. У квартирі є домофон, нова сантехніка, водонагрівач. Встановлені лічильники. Гарний краєвид. Вікна помешкання виходять на школу, стадіон та подвіря. У прибудові до будинку розміщено продуктовий магазин "Олімп" ("Електрон") з цілодобовим режимом роботи (24/7). Рік введення в експлуатацію багатоповерхівки - 1991. Зручна транспортна розвязка: поряд з будинком - зупинка трамвая N3 і маршруток NN 6,7 та N17.

2-х кімнатна квартира

Квартира 1 комнатная с ремонтом и мебелью. Теплая, не угловая. Сделан новый балкон застеклённый. Окна пластиковые что на кухне и в комнате с балконной дверью WDS. Окна выходят на проезжую часть и на заправку ОККО. В комнате паркет. Новая газовая колонка, плита газовая. Есть холодильник и стиральная машина. Новые краны в кухне и в ванной комнате. Счётчик на доме на отопление (стоимость отопления 600-800-1000-1200 в самый холодный месяц). Счётчик на газ и свет. В комнате стенка.

власник
Квартира 1 к. Центр

3-х комнатная квартира по ул.Клубная (первая линия). р-н семь ветров. Автономное отопление и горячее водоснабжение.(Итальянский котел+ биметаллические радиаторы. Балкон в зале+лоджия в спальне. + два подсобных помещения (сарай и подвал с погребом в цокольном этаже). Квартира в жилом состоянии, теплая, потребление газа на отопление минимальное. Канализация исправна, давление в водопроводе 2-2,5 атм. Счетчики воды и газа установлены. документы в порядке, квартира готова к продаже. долгов по коммунальным платежам нет.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру в г.Конотоп

Продаж 3-х кімнатної квартири в м. Конотоп (р-н Воронцова). - Площа- 61,5 кв.м - Поверх- 4/5 - Не кутова - є лоджия та балкон Квартира тепла. Зручне розташування. Поруч знаходяться: зупинка громадського транспорту, ринок, школа, дитсадочок, салон краси, АТБ, аптека Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку .

Термінова продажа Трикімнатна

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі міста, пр. Миру 12. Тепла, сонячна квартира, зроблено косметичний ремонт, дуже великий засклений балкон, вікна пластик. Частково з технікою (холодильник, газова плита). Кімнати суміжні, с/в роздільний. - Площа 45.6 м 2 - Поверх 5/5 - Кухня 6.4 м2 - Кімнати 16.7/13.2/6.4

власник
Продам квартиру, центр міста!

Продам однокімнатну квартиру на житловому масиві, площею 32.6м на пятому поверсі пятиповерхового будинку, не кутова.Лічильники на газ,воду є.Вікна,балкон металопластикові.

власник
Продам однокімнатну квартиру

Квартира площею 35 м2, сумісний санвузол, 5 поверх пятиповерхового будинку, є балкон, є підвал. Розташована в районі 7 Вітрів. Поряд дитячий садок, магазини, аптеки, перукарня, зупинка автобуса. Дзвонити після 14-00.

власник
Однокімнатні квартира

Некутова,без балкону,утеплена,заг.пл.74,9 кв.м.,перепланування,вікна-пластик,ванна-плитка,частковий ремонт.Поруч зупинки транспорту,ринок,супермаркет,дитячий садок,ліцей,магазини.Перегляд за домовленістю.

Продам 4 к.квартиру,р-н "Воронцова",вул.М.Сусла,буд.11

Некутова,без балкону,пл.41 кв.м.,вікна трикамерні,металопластикові,мідна проводка,частковий ремонт.Зручно під магазин,офіс,інші види комерційної діяльності.Центр міста,все поруч.Перегляд за домовленістю.

Продам 2 к.квартиру,в центрі міста,пл.Миру,буд.5

Продаеться чудова затишна квартира район 7 вітрів, поруч дитячий садок, школа, АТБ, пошта, СТО. Дуже зручне планування, квартира знаходиться на першому поверсі цегляного пятиповерхового будинку. Всі кімнати розділені, в квартирі залишаються частково меблі, індивідуальне опалення, є балкон, та погріб який розташований в квартирі під балуоном. Більше фото або відео в особистих повідомленнях. Перегляд в зручний для вас час. Продаж від власника.

власник
Продам 3х кімнатну квартиру

Продам квартиру по ул.Строителей 28 . Пятий этаж , крыша не течёт, балкон не застеклён. Трубы все поменяны , унитаз новый , на всё стоят счётчики, окна пластиковые. Остальные вопросы по телефону.

власник
Однокомнатная квартира (гостинка)

Продам квартиру в районі Житловий масив.. Квартира вже з ремонтом та частково з меблями, дуже світла і тепла з електроопаленням. Документи впорядку. Два балкона.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру

У продажу 4-кімнатна квартира під ремонт в м.Конотоп, вул.Г.Тхора: - поверх - 5/5; - площа - 82.5 кв.м., кухня - 7.8 кв.м.; - лоджія та балкон; - висота приміщень - 2.6 м; - централізоване опалення; розвинена інфраструктура, гарний під’їзд, поруч магазин, дитячий садочок тощо

АН « ДІМ» Продаж 4 кім Г .Тхора 61

Дослідити місцевість

3-х кімнатна квартира, не кутова, індивідуальне опалення, перепланування, ремонт 2023-2024рр, балкон та лоджія утеплені, тепла підлога, дуже світла та сучасна!

Квартира в місті Конотоп

Некутова,без балкону,тепла,пл.40 кв.м.,кімната-20 кв.м.,кухня-12 кв.м.,газ балонний,ванна-плитка,бойлер,в житловому стані.Є двір і місце де можна поставити машину.Поруч зал.вокзал,ринок,зупинки транспорту.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 1 к. квартиру,р-н"Зал.вокзалу",вул.Привокзальна,буд.3

Некутова,балкон засклений,заг.пл.62,5 кв.м.,двостороння, кімнати роздільні,вікна-пластик,бойлер,в житловому стані.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 3 к.квартиру,в центрі міста,вул.Коновальця,буд.4

Терміново продам,кутова,балкон зесклен,пл.42,7 кв.м.,кімнати-15,8;7,9 і 5,6 кв.м..кухня-6,2 кв.м.Два вікна-пластик,ванна-плитка,індивідуальне газове опалення,газова колонка,в житловому стані.Є також сарай,погріб.Реальному покупцю гарна знижка Лерегляд за домовленістю.

Терміново! 3к.квартиру,р-н "Загребелля",вул.Завгородня,3в

Квартира трикімнатна. Розгляну продаж або обмін на Суми. Автономне опалення. 68 квадратів. Велика лолжия + Балкон. Лічильники на газ, воду. Район КВРЗ

власник
Квартира 3-х кімнатна. Обмін. Автономне опалення. трикімнатна

Будинок 2009 рік.забудови,стан квартири- після будівельників,але є нова система опалення плюс 2-х контурний газовий котел,газова плита,лічильники на газ, воду і елктроенергію.є також нові унітаз і раковина.Квартира некутова,балкон і лоджія незасклені,заг.пл.60,2 кв.м.,кімнати-17,2; 10,9 і 10,4 кв.м.,кухня-8,3 кв.м.Неподалік зупинки маршруток ,кінцева зупинка 1- го трамваю,магазини.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 3-к.квартиру,р-н "Загребелля",вул.Сільбудівська,буд.1 а

1 К квартира 3/5 буд, балкон. В самому центрі . Житловий стан.

1 к кварира в самом центре

Некутова,без балкону,заг.пл.29 кв.м.,кімната-17,7 кв.м.,кухня-5,2 кв.м.,бойлер,лічильники,в житловому стані.Поруч зупинки транспорту ,садок,супермаркет,магазини.Перегляд за домовленістю.

Продам 1 к. квартиру, р-н"Житломасив",вул.Металістів,буд.6
1 - 24 з 54 результатів