!!!Без комісії!!! Ексклюзивна двоповерхова квартира з ремонтом в центрі Києва. На першому поверсі розташована кухня-вітальня,гостьовий санвузол і гардеробна. Спальня на другому рівні зі своєю ванною кімнатою, вбудовані шафи та маленький кабінет. Виконано капітальний ремонт із заміною електрики та сантехнічних комунікацій. В квартирі є все необхідне для життя: посудомийна машина,бойлер,газ. З вікон відкривається чудовий вид. Будинок розташований на тихій вулиці, в пішій доступності кілька парків, малий ботанічний сад, безліч визначних місць столиці. Розвинена інфраструктура дозволяє вирішувати більшість побутових питань. Метро Університет в 5 хвилинах ходу. Запрошую на перегляд, Ви будете приємно вражені.

Гончара Олеся вул., 77

Чудова квартира з неперевершеним краєвидом у самому серці Києва, історична частина міста! Якісний дизайнерський ремонт, меблі і побутова техніка, газова автоматична колонка, кондиціонер, ламінат , ванна джакузі. Заїзджай і живи! "Царський будинок" з високими стелями і товстими стінами, фасадний вхід в парадне! В кроковій доступності ст.М"Хрещатик", ст.М"Театральна", ст.М"Золоті Ворота". Київ, Прорізна (Центр), 21 Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтарська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Пушкінська/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївський узвіз/Хрещатик/продажа/Большая Житомирская/Софиевская/Владимирская/Рейторская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик/Пушкинская/Прорезная

Прорізна вул., 21

Найкраща пропозиція в історичному центрі! Ключі на руках! Велика однокімнатна квартира з висотою стелі 3,5м. Квартира в житловому стані. в Будинку є ліфт! Ідеальне розташування, поруч є абсолютно все необхідне для комфортного життя. Перегляди за домовленістю.

Хмельницького Богдана вул., 63
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Історичний Центр міста. Нова пропозиція без комісіі для покупця. Продаж 1 кімнатноі квартири 39м2. вул. Б.Хмельницького 50, метро Університет, Золоті Ворота, Театральна 3 хв в пішій доступності. Квартира знаходиться на 1/5 поверху висота стелі 4 метра. Наразі здається в оренду під Шоу-Рум. Гарний стан. Поряд Ботанічний сад ім. Фоміна, Метро Університет 2 хвилини пішки, Парк О. Гончара, супермаркети, салони краси, сквер ім. Чкалова, навчальні заклади, поліклініка, Національний театр ім. Л. Українки, уніеврситет Т.Г. Шевченка та все, що необхідно для комфортного проживання в центрі столиці. Всі подробиці по телефону! З колегами співпрацюю, але без дубля у рекламі. Ціна: 75000 у.о. Без комісіі для покупця.

Хмельницького Богдана вул., 50

Ексклюзивна квартира в історичному центрі Києва. За індивідуальним проєктом відомої дизайнерки планування квартири перероблено в простору студію, ванну кімнату з вікном та панорамну кавову лоджію. Велике ліжко відокремлено від загальної площі декоративною стінкою. Виконано капитальний ремонт з заміною електрики та сантехнічних комунікацій. Переважна більшість оздоблення виконано з натурального дерева та каменю. Антикварні меблі, техніка Smeg. З вікон відкривається чудовий вид на сквер з фонтаном. Будинок розташовано на тихій вулиці, в пішій доступності кілька парків, малий ботанічний сад, безліч визначних місць столиці. Розвинена інфраструктура дозволяє вирішувати більшість побутових питань. Золоті Ворота в 10 хвилинах ходу. Запрошую на перегляд, Ви будете приємно вражені.

Гончара Олеся вул., 46/48

ТЕРМІНОВО! СВІТЛО Є ЗАВЖДИ! У ДОМІ ЛІФТ! КРАЩЕ МІСЦЕ! КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! Двокімнатна квартира з яскравим ремонтом та меблями в центрі міста. Кухня-вітальня та окрема спальня. Сучасний ремонт, житловий стан, меблі та техніка. Метро Університет - 10 хвилин, метро Золоті Ворота 12 хвилин пішки. Дореволюційний будинок, високі стелі, стіни цегла; перекриття залізобетон, ліфт, перехрестя з вул. Воровського, біля дороги, капітальний ремонт, під"їзди охайні, парковка безкоштовна. Історичний та діловий центр Києва. Ідеальне транспортне сполучення та всі переваги центру міста. Поруч 2 великих сквери, велотрек, Львівська площа, біля будинку новий супермаркет Новус, регулярні продуктові ярмарки на Львівській площі, кафе, ресторани, кавярні. Це той затишний тихий центр міста про який ви мріяли! Дзвоніть прямо зараз! Записуйтесь на перегляд.Звоните! МОЖЕ БУТИ РОЗРАХУНОК У КРИПТОВАЛЮТІ

Чеховський пров., 11

СВІТЛО Є ЗАВЖДИ! ГАЗ! Фасадне приміщення, двостороннє, в житловому стані, Дві кімнати, сан.вузол., під будь-який вид діяльності, Салон краси, офіс, шоурум, магазин, кафе, освітні установи, фітнес студії, під будь-що. Орендний бізнес, для проживання, в історичному центрі Києва, Зручна транспортна розвязка, район з розвиненою інфраструктурою, поруч магазини, торгові центри, відділення банку , навчальні заклади. ЖК" Ярославів Град" Метро у пішій доступності.КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! КОРИСТУЙТЕСЯ! Телефонуйте!записуйтесь на перегляд!

Чеховський пров., 9

Продаж затишної 1-кімнатної квартири в історичному центрі Києва, поруч Майдану Незалежності Софіївська площа! Київ, Мала Житомирська вул.,10. Будинок(цегла) 1969 року. Кімнати окремі: 37.1/19.1/5.7+балкон 2.9метрів. Кухня та вся побутова техніка. Світла затишна квартира, великий засклен(балкон – місткий, обшитий вагонкою і зверху деревом ). У квартирі металопластикові вікна, паркет, мебель. Квартира після косметичного ремонту. Гарний вид з вікон на вечірній Київ, видова! Чисте охайне парадне після ремонту, домофон. Закритий двір. Поставлені великі металеві ворота. Можливе паркування. Поруч супермаркет, Торгівельний центр «Глобус», Макдональдс, метро , кафе, ресторани, парк. Ціна 95 тисяч доларів. Торг - (БЕЗ КОМІСІЇ) - для покупця!

Мала Житомирська вул., 10

Продається особлива квартира у самому серці Києва, на вулиці Пушкінська/Чекаленка, 21. Внутрішні стіни цієї квартири прикрашені творами відомих українських та зарубіжних художників. Розташована на останньому поверсі будинку (6-й поверх із 6) без ліфта, з загальною площею 40 м² та додатковою 30 м² тераси на даху. У квартирі є одна спальня, велика вітальня з кухнею і окрема ванна кімната. З даху відкривається унікальний панорамний вид на центр Києва на 360 градусів. Лише 2 хвилини ходьби до станції метро "Театральна", зручна і розвинута інфраструктура, а також можливість розширення квартири завдяки потенціалу ремонту.

Євгена Чикаленка вул. (Пушкінська), 21

Продаж 1К Ярославів Вал 21Д, 34\17\9 2\4. Історичний центр Києва. Поруч метро Золоті Ворота. Будинок після реконструкції. Тихий закритий двір. Місце для паркування. Затишна і світла квартира. Розвинена інфраструктура: супермаркети, магазини, ресторани, кафе, мед. заклади, нова пошта, школа, дитячий садочок. Документам більше 3-х років. Комісія 5%.

Ярославів Вал вул., 21Д

АКТУАЛЬНА! До продажу пропонується затишна 1-к квартира в історичному центрі Києва, вул. Лисенка 4. Квартира світла, тепла та простора. Повністю мебльована та обладнана побутовою технікою. Підігрів підлоги на кухні та в санвузлі. Підʼїзд в хорошому стані, кодовий замок. Поряд знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання,- кафе, магазини, перукарні, відділення банків. Ідеальний варіант як для проживання, так і для бізнесу. Документам більше 3-х років, прописаних немає. Перегляди можливі в вихідні дні. Ексклюзив. Співпрацюю з колегами.

Продаж 1-к квартири по вул. Лисенка 4, ст.м.Золоті Ворота 1 хв пішки!!

Найголовніша перевага комплексу – це зелене оточення навколо нього. ЖК розташовано в Подільському районі – величезній еко-зоні с охайними парками для прогулянок, чистими озерами та безліччю місць для сімейного відпочинку на свіжому повітрі. Можна зі впевненістю заявити, що цей житловий комплекс ідеально підійде абсолютно усім. По-перше, на зовнішній стороні багатоповерхівок відразу були заплановані приміщення під комерційні об’єкти. Вже зараз мешканці можуть розважити себе походом в кав’ярню чи ресторан, купити необхідні господарчі, харчові продукти та ліки тощо. Крім того, поблизу знаходяться популярні супермаркети – «Фора», «АТБ», «Varus», «Велика кишеня». Всього 15 хвилин пішки – і ви вже поряд з дитячими садками № 72, 98, 578, 598, та центрами дошкільного розвитку №234 «Вогник», №321 «Квіточка». Доросліша дитина зможе навчатись в одній із міських шкіл, розташованих поряд – № 14, 16, 125, 326 тощо. Технічні характеристики ЖК «Паркове Місто» побудований за технологією каркасного моноліту із застосуванням газоблоку, фасад утеплений екологічною мінеральною ватою, є централізоване опалення. У квартирах високі стелі – від 2,73 до 3 метрів, та якісні комунікації. Стіни внутрішні: міжквартирні - з газобетонних блоків марки D400 товщиною 250 мм. Міжкімнатні перегородки - блоки пазогребневі товщиною 100 мм. Перегородки в санвузлах - керамічна цегла товщиною 120 мм. Вхідні двері в квартиру: металеві, протиударні, вогнестійкі, з фурнітурою. Вікна: металопластикові з двокамерним склопакетом без встановлення підвіконня. Балконні двері металопластикові з двокамерним склопакетом. Підлога: у кімнатах, коридорах і кухнях - виконується підготовка під підлоги (цементно-піщана стяжка). У санвузлах та ванних кімнатах - гідроізоляція. Внутрішні опоряджувальні роботи: капітальні стіни, перегородки і монолітні ділянки стіни - не штукатурять. Електромонтажні роботи: виконуються до квартирного електрощитка, прокладається вирівнювання потенціалів та живлення електроплит. Лічильники: кожна квартира забезпечена лічильниками гарячої та холодної води, електролічильник встановлюється в приміщеннях загального користування, індивідуальний лічильник обліку тепла. Сантехнічне обладнання: Не встановлюється, облаштовуються місця для підключення до інженерних мереж водопостачання та каналізації. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ": м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната, т. 044-201-2051.

Однокімнатна квартира в ЖК Паркове місто з документами!

Центр!Відмінна ціна! Київ, Горської Алли пров.(Белінського Чеслава), 10, ; Сталінка ст.М"Університет"; будинок 1962р. в двох хвилинах ходьби до бул. Шевченко Пропонується 1-к квартира у самому центрі міста, у квартирі зроблений косметичний ремонт, вікна виходять на готель "Опера", поруч є все необхідне: магазини ,парк, кафе, кавярня. Ціна: 67 000 USD

Продам 1 -кімн.квартиру Горської Алли пров, 10  34 кв.м м."Університет

Без комісії Продаж 1к квартири на 3 поверсі по вул. Богдана Хмельницького, 50 Шевченківського району. Центр міста, поруч метро Університет, Вокзальна, Театральна, Золоті Ворота, Хрещатик. Квартира обладнана балконом 3 м², роздільними санвузлами, окремою кімнатою 26,2 м². Вікна виходять в тихе затишне місце. Перегляд у зручний для Вас час.

Продаж БЕЗ КОМІСІЇ 1к квартири центр, Університет, Театральна, Хрещати

Продаж хорошої квартири в центрі Києва біля метро Золоті Ворота в дореволюційному будинку 1870 року.по вул Гончара Олеся 51 Історичний будинок, має 4 поверхи з ліфтом. В квартирі високі стелі, товсті стіни, балкон у двір в сторону Центру Продам квартиру Гончара Олеся вул., 53, Шевченківський р-н, Київ Історичний центр Києва, Царський будинок Окремий великий холл -коридор, простора кімната та простора кухня. Не є памяткою архітектури, є можливість розширення площі за рахунок горища в мансардний поверх з мансардними вікнами. Не жек, ОСББ. загальна площадь 41 м2 кімнатна 17.8 м2 кухня 8.7 м2 санузел 2.6 м2 комора 0.8 м2 висота стелі 3.1 м2 Свій двір, парковка, велика прибудинкова територія. Вікна квартири у двір не на дорогу . Поруч магазин, аптека, дитячий садок, школа, Київський Велотрек, парк Чкалова. До метро Золоті Ворота 7 хвилин пішки. Фотографії відповідають дійсності. Пишіть в месенджер Вайбер чи Телеграм і я вишлю відеоогляд квартири в гарній якості. Продажа хорошей квартиры в центре Киева возле метро Золотые Ворота в дореволюционном доме 1870 года по ул. Гончара Олеся 51 Исторический дом имеет 4 этажа с лифтом. В квартире высокие потолки, толстые стены, балкон во двор в сторону Центра. Продам квартиру Гончара Олеся ул., 53, Шевченковский р-н, Киев Исторический центр Киева, Царский дом Отдельный большой холл – коридор, просторная комната и просторная кухня. Не памятник архитектуры, есть возможность расширения площади за счет чердака в мансардный этаж с мансардными окнами. Не ЖЭК, ОСМД. общая площадь 41 м2 комнатная 17.8 м2 кухня 8.7 м2 санузел 2.6 м2 кладовая 0.8 м2 высота потолков 3.1 м2 Свой двор, парковка, обширная придомовая территория. Окна квартиры во двор не на дорогу. Рядом магазин, аптека, детский сад, школа, Киевский Велотрек, парк Чкалова. До метро Золотые Ворота 7 минут пешком. Фотографии соответствуют действительности. Пишите в мессенджер Вайбер или Телеграмм и я вышлю видеообзор квартиры в хорошем качестве. Sale of a good apartment in the center of Kyiv near the Golden Gate metro station in a pre-revolutionary building of 1870. The historic building has 4 floors with an elevator. The apartment has high ceilings, thick walls, a balcony facing the yard towards the Center. A separate large hall-corridor, a spacious room and a spacious kitchen. It is not an architectural monument, it is possible to expand the area due to the attic into a mansard floor with skylights. Dont worry, condominium. Own yard, parking, large outbuilding. The windows of the apartment face the yard, not the road. Shop, pharmacy, kindergarten, school, Kyiv Velotrek, Chkalova Park are nearby. Golden Gate metro station is a 7-minute walk away. The photos correspond to reality. Write to the Viber or Telegram messenger and I will send a video review of the apartment in good quality. Комісію агенції оплачує покупець

Київ‼️ вул Гончара 53 ‼️метро Золоті Ворота Центр район Шевченківський

Центр Шевченківський район вулиця Хмельницького Богдана, будинок 50 Дореволюційний будинок; перекриття: залізобетон; після реконструкції • 1-кімнатна квартира • 3-й поверховість • Висота стелі понад 3,65 м площа: • загальна — 36,7 • кімната 16,4 • кухня 9,9 Квартира в дореволюційному будинку з залізничними перекриттями, вікна у двір • Світла кімната • Кухня з виходом на балкон • Санвузол суміжний • Функціональний коридор На підлозі паркет. Газ. Стіни цегляні, товсті. Відмінне місце для життя та інвестиції Ціна 105 000 дол США - без комісії для покупця

Без % Центр! Царський дім. Продаж квартири на Богдана Хмельницького 50

ЖК Варшавський 2 вул. Грекова, 4 Подільский район, Виноградар м. Київ. Готовий розглянути єОселю. Продам готову із виданими ключами 1к однокімнатну квартира із шаленими краєвидами на Київ. Дизайн проєкт із усіма деталями та кресленнями готовий та даю у ПОДАРУНОК (фото дизайну прикрілпено). Просто та світла квартира, площа для можливої двокімнатної 46,52 м2. Велика кухня - вітальня 19,2 м2 із лоджею + 4м2; Будинок 14,1 монолітно-каркасний , введено в експлуатацію у 2023 році. Власна котельня. Закрита територія. Ключі на руках. Право власності оформлюють. На мінус першому поверсі - комори та бомбосховища для мешканців. Поруч Новус (100 метрів), ЖК Ліпінки із розвиненою хорошою інфраструктурою, ТЦ Ретровіль, садки, школи та багато іншого. Всі комунікаціі та ліфти працюють, все готово для заходу на ремонт. Переуступка в офісі Столиця Груп, вул Богдана Хмельницького, 12а. Дзвоніть, пишіть у телеграм, ватсап, вайбер!

власник
Продам свою 1к в ЖК Варшавський-2, будинок 14.1, 46,5 м2, єОселя!

• Київ, Гончара Олеся, 46/48, ; 60-70-х рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 9; кількість виходів: 3; стоянка; ліфт; будинок 1964 року, на розі пров.Чеховського, гарний стан, біля дороги, підїзди середні, кодовий замок, магазини, паковка безкоштовна • 1 кімн., 3-й поверх, площа: 50,0\42,1\-, с/в-сумісний, лоджія, з євроремонтом; Унікальна квартира в історичному центрі Києва. Переплоанована в простору студію з спальною зоною, повноцінна ванна з вікном, простора кухня-вітальня. З вікон чудовий вид на сквер з фонтаном. Виконано по-справжньому коштовний ремонт за спеціальним дизайн проєктом. Використано натуральні матеріали, топова техніка. Будинок розташовано в тихому центрі міста. Поруч декілька скверів, парк, визначні місця. До Золотих Воріт 10 хвилин;

Гончара,46/48. Світла 1к (50м) Просванс, Золоті Ворота, центр, універ.

Без комісії. Цегляний будинок. Євроремонт. Ламінат, плитка, металопластикові вікна. Великий засклений та обшитий балкон на дві кімнати. Чудовий краєвид з вікон. Відмінно під орендний бізнес. Місце користується дуже великим попитом завдяки розташуванню в історичній центральній частині Києва, відмінній інфраструктурі, наявності торгових-, офісних- та бізнес-центрів, вищих учбових закладів, ботанічного саду та пішій доступності метро. Кондиціонер, бойлер, плазмовий телевізор, пральна машина, холодильник, газова плита з духовкою, мікрохвильова піч, пилосос. Домофон, інтернет, кабельне телебачення. Дзеркальна шафа-купе, розкладний диван (спальне місце 2 х 1.8 м), вбудована шафа для одягу у передпокої, кухонні меблі. 2 хвилини пішки до Ботанічного саду ім. Фоміна. Поруч супермаркети, торгові центри, безліч кафе, ресторанів, Володимирський собор, фітнес-клуби, бізнес-центри. Поруч поліклініки, лікарні, дитячий садок, школи, Національний університет ім. Тараса Шевченка, Національний педагогічний університет ім. Драгоманова, Академія адвокатури. У двох хвилинах пішки - зупинка автобусів, тролейбусів, маршруток. Станція метро Університет - 5 хвилин пішки, станція метро Золоті Ворота - 20. Бульвар Шевченка, буд. 44. Площа - 34 / 17.7 / 6.3 кв.м

Продам 1-к. Бульвар Шевченка,44. Метро Університет - 5 хвилин пішки

Хмельницького Богдана, 50, ; Дореволюційні Історичний, культурний, діловий Центр. Квартира в дореволюційному будинку з залізобетонними перекриттями, H=3,65 м, вікна у двір. Світла кімната. Кухня простора (10 кв.м) з виходом на балкон. Санвузол суміжний. Функціональний коридор. На підлозі паркет. Газ. Стіни цегляні, товсті. Відмінне місце для життя та інвестиції. Поряд Ботанічний сад, Володимирський собор, метро Університет, Театральна.

Продажа квартиры с ремонтом в историческом центре Киева золотые ворота

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Варшавський 2. Десяті будинки введено в експлуатацію, заселення Серпень 2024р. Не високий 8 поверх, вікна на схід. Розташування в низькій 13 поверховій секції. Квартира у стані після будівельників. Чистова стяжка підлоги, теплові радіатори, вхідні броньовані двері, можна лишати. Продаж по переуступці, в центральному офісі продажу на Богдана Хмельницького 12а. З усіх питань прохання звертатись по телефону під оголошенням. Комісія -0 Оформлення -0

Варшавський 2. Будинок 10.1. Вже введено. Ключі в серпні.

Квартира в історичному центрі Києва. Додатково - суттєвий безкоштовний бонус! Бажаєте апартаменти в історичному центрі Києва? Краща пропозиція! Додатково додається суттєвий безкоштовний бонус, дивись в кінці оголошення. Київ, Золоті Ворота /вул. Лисенка / Унікальна пропозиція, котра надає вам можливість не тільки придбати хорошу квартиру в чудовому будинку, у винятковому місці, але і надає вам можливість, при бажанні, побудувати на цій основі апартаменти, створені за власним проектом в історичному центрі Києва. Пропозиція для того Покупця, для кого головне у пропозиції - її цінність, а не ціна. Царський будинок в історичному центрі столиці. У будинку здійснено заміну міжповерхових перекриттів на залізобетонні, а також здійснено заміну будинкових комунікацій. Будинок знаходиться за 20 метрів від Золотих Воріт! Тихий, доглянутий, закритий двір із садом та квітами. Для мешканців будинку передбачені паркувальні місця для автомобілів. У радіусі 300 м знаходяться Оперний театр, Cофіївський та Володимирський собори, понад 10 іноземних посольств. 3 поверх/3-х поверхового будинку. Висота стель H = 4,1 м., Товщина стін 0,9 м. З такою товщиною стін будинок простоїть, як середньовічні замки, не одне століття! Загальна площа квартири 50 кв.м., плюс реально використати від 130 до 170 кв.м горищного приміщення для будівництва мансарди або повноцінного поверху з оглядовим майданчиком на Золоті Ворота! Підїзд оснащений домофоном. P.S. Для відома: 1. Це єдиний будинок з усіх історичних будинків, що оточують Золоті Ворота, в якому міжповерхові перекриття - залізобетонні, а не деревяні (які в рекламному продажі називають комбінованими, - щоб не відлякувати Покупця). І це більш ніж важливо і значно, тому що Покупець, а в майбутньому Власник, с самого початку може бути спокійний за фінанси, що вкладаються в проект, тому що навіть гіпотетично відсутня у майбутньому верогідність відселення будинку під виглядом його капітального ремонту, викликаного, начебто, необхідністю заміни міжповерхових перекриттів. 2. Величезний підїзд, що висвітлюється у т.ч. денним світлом, має квадратну конфігурацію сходових прольотів, що дозволяє за бажання встановити ліфт для індивідуального користування. Варіант 2. Ви можете не будувати 2-й поверх, принаймні поки що. А піти шляхом невеликого перепланування квартири, що значно економніше з точки зору фінансів і часу. Ви переносите на 1метр внутрішню стіну, яка не є несучою, між кухнею та кімнатою. В результаті отримуєте кухню-студіо 17 кв.м та спальню 15 кв.м. Площа передпокою і наявність у ній прихованої у стіні ( за рахунок її майже метрової товщини ) великої гардеробної, у якій міститься дуже багато верхнього одягу, дозволяє перетворити передпокій у затишну вітальню, вільну від будь-яких шаф для верхнього одягу тощо. Взуття залишається у впорядкованому вхідному тамбурі, утвореному двома вхідними дверима за рахунок метрової товщини стіни. В результаті Ви маєте: вітальню з гардеробною, кухню-студіо, спальню з виходом на балкон, окремі ванна та туалет. Таким чином, Ви отримуєте ще більш функціональнішу квартиру. Ну і, звичайно, з Вами залишається безстрокова можливість будівництва 2-го поверху тоді, коли це заманеться Вам або Вашим спадкоємцям. Розташування квартири на верхньому поверсі, - дає можливість, при бажанні, побудувати 2-х ярусні апартаменти та додатково створити до 170 кв.м. площі! – доклавши та витративши певні зусилля та ресурси. Горищи - спадщина радянської епохи, - повинні піти, і відійдуть у минуле. У європейських столицях їх практично немає. Тому мати квартиру на верхньому поверсі в такому будинку і такому місці це додатковий, величезний потенціал та бонус! Ціна пропозиції 193 тис. $., що є достатньо скромною ціною, враховуючи: • можливість в 3-4 рази збільшити площу евартири в такому виключному місці; • суттєвий безкоштовний бонус, що додається ( дивись в кінці оголошення ) ; • виключна історична локація розташування того місця, про котре йде мова. Золоті Ворота – це серце, символ та безсмертна душа Києва. Полчища хана Батия довгих 8 місяців штурмували Київ, намагаючись увійти в місто саме через головні: Золоті Ворота, але так і не змогли цього зробити! Вони дочекалися холодів, які скували болотисту місцевість, і увірвалися до Києва через інші ворота, які були розташовані в районі нинішнього Хрещатика. В даному випадку Ви купуєте не тільки хорошу квартиру в чудовому будинку, у винятковому місці, але і можливість, при бажанні, побудувати апартаменти за власним проектом та розсудом. Апартаменти з оглядовим майданчиком (терасою) на Золоті Ворота в такому будинку і в такому місці схожі на антикваріат! Це надасть Вам та Вашим спадкоємцям право власності на капітал, який з роками зросте в ціні багаторазово! Є просто будинки та просто квартири, вартість яких визначається т.зв. середньою ринковою ціною. І є унікальні історичні місця. І є будинки, яким пощастило перебувати у цих унікальних місцях. І є квартири в цих будинках, що саме собою вже безцінно! Смішно і безглуздо говорити про середньоринкову ціну для таких обєктів. Неможливо придбати Мерседес за ціною Ланоса.. Але в нашому випадку, у вас є така можливість – придбати хорошу квартиру в чудовому будинку, у винятковому місці, - практично по середньоринковій ціні, тим паче, враховуючи безкоштовний бонус, що додається до цієї пропозиції і про котрий йде мова двома абзацами нижче. Ви прогуляйтеся увечері біля Золотих Воріт, послухайте музику та пісні вуличних музикантів, відчуйте атмосферу та красу цього унікального історичного місця, і Ви зрозумієте, про що я говорю. Я впевнений, що якщо ви порините в ауру цього незвичайного, прекрасного місця, особливо якщо це станеться теплим літнім або весняним вечором, коли вже розквітнуть каштани - про інше місце ви вже не думатиме. Тому що у Києві немає кращого місця! Це честь та привілей жити в такому місці! Не кожному таке дано! Додатково, в якості безкоштовного бонусу, до квартири, що продається, додається ділянка землі 12 соток в 30 км. від Києва, у чудовому місці, на закритій території, з цілодобовою охороною. P.S. 1. Я, як власник, надаю будь-якому, зацікавленому ріелтору, право рекламувати даний обєкт нерухомості (тільки сертифікованим ріелторам, що працюють у структурі Агенств нерухомості). Однак, є одна істотна вимога – реклама повинна відповідати дійсності – не можна рекламувати однокімнатну квартиру, називаючи її двокімнатною , не можна 3-й поверх 3-х поверхової будівлі вказувати як 4-й і т.п. Контактна інформація: тел. 06************33 Анатолій Георгійович

власник
Квартира в історичному центрі Києва. 
Додатково -  безкоштовний бонус!