Історичний центр Києва ст.м. "Золоті ворота”. Будинок має резервне електроживлення завжди є світло ! вул. Бульварно-Кудрявська 21 Клубний будинок «Арт Холл», де дуже рідко зʼявляються пропозиції на продаж Трьохкімнатна квартира з захоплюючими видами на історичний центр міста! 14/24 поверх. будинок 2017 року 121/ 49 /33 кВ м Висота стелі h = 3 m , Великі вікна від стелі до підлоги . Мебльована з новим сучасним дизайнерським ремонтом . Видова кухня - вітальня , відкритий балкон . 2 спальні 2 ванні кімнати Видова майстер-спальня з ванною кімнатою та гардеробом Видова дитяча с гардеробом Презентабельна вхідна група . Є паркомісце 40000 $ Трирівневий паркінг на 88 паркомісць.

ексклюзив
Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 21

Світло не вимикають!! Пропонується продаж трьохкімнатної квартири в історичному центрі міста на вул. Володимирська 51/53. Прямо із вікна вигляд на театр опери і балету. Простора та світла квартира з новим ремонтом підходить як для проживання, так і для комерції. Загальна площа 80,6 кв. м, кухня 8, 8 кв. м, житлова 47,7 кв.м Розташована на 11му поверсі 12ти поверхового будинку.

ексклюзив
Володимирська вул., 51-53

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК Art Hall! РЕМОНТ! 3кімн=90м2! Бульварно-Кудрявська, 21! ✔ Продаж ексклюзивних апартаментів в історичній частині Києва, в клубному будинку преміум-класу на 74 квартири. ✔ Підземний паркінг на три рівні на 82 машиномісця. Презентабельна вхідна група. Міні-парк, дитячий майданчик на 6-му поверсі. ✔ Квартира з раціональним плануванням, дві спальні , кухня-студія, два окремих санвузла та пральна кімната, великий балкон. Гарний вид на місто. ✔ Сучасний ремонт з використанням дорогих матеріалів та сантехніки, підігрів підлоги, кондиціонери та обладнана всією побутовою технікою. ✔ В пішій досяжності знаходяться іноземні представництва, відділення банків, БЦРенессанс», готель «City Park Hotel»

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 21
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без%. Продам 5к квартиру в історичному центрі Києва на вул. Ярославів Вал 13. Двоповерхова квартира займає 4 та 5 поверх. Квартира простора та затишна. Має чудовий вид з вікна. На першому поверсі велика кухня- столова з виходом на балкон та простора вітальня. На другому поверсі гардеробна кімната та 4 окремі кімнати, з яких: -Спальня зі своїм с.у. - 2 дитячі комнати. - та гостьова кімната. Квартира повністю мебльована та оздоблена всією необхідною технікою найкращих світових брендів. Тепла підлога. Мати власну квартиру в царському будинку з висотою стелі 3,8 метри - це мрія, яка може у вас здійснитись! Поряд найпопулярніші топові локації Києва. Дзвоніть! Організую перегляд у зручний час. Офіційний представник власника. Без комісії.

ексклюзив
Ярославів Вал вул., 13

Продаж просторої 3к квартири 106,9 м2 в житловому комплексі бізнес класу «Фундуклєєвський» на 6 з 19 поверхів. В квартирі відчувається багато вільного простору за рахунок високих стель 3м. Квартира складається з двох спалень, великої зали, кухні та 2-х санвузлів, також є два французьких балкона та засклена, утеплена лоджія. Квартира продається разом з новими меблями та технікою. Квартира обладнана сучасною системою кондиціонування Daikin (всі житлові кімнати та кухня), на кухні є вся необхідна техніка для комфортного життя, особистий санвузол укомплектований великою ванною, пральною та сушильною машинами, гостьовий санвузол має душову кабіну та пральну машину. З панорамних вікон відкривається дивовижний вид на Київський велотрек зі своїм власним спорткомплексом, а в кроковій доступності від комплексу безліч закладів, ресторанів, салонів краси, продуктових магазинів – розвинена інфраструктура. Комплекс введено в експлуатацію в 2015 році, в будинку є 2 ліфта на особистому доступі, власний підземний паркінг. В кроковій доступності затишний сквер Гончара та сквер Чкалова, а в 5 хвилинах пішки м. Університет, великий Ботанічний сад ім. Фоміна та парк Шевченко. Всі видатні місця Києва розташовані навколо Вас, адже комплекс розташовується в історичному центрі міста. Вартість квартири- 299 000у.о., без комісії для покупця! тел.063 252 08 56 Вікторія

ексклюзив
Хмельницького Богдана вул., 58а

Продається чудова двокімнатна квартира з ремонтом у самому центрі Київа, розташована по вул. Мала Житомирська 10. Квартира розташована на 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. У квартирі зроблено гарний ремонт. Є всі необхідні меблі, техніка: посудомийна машина, бойлер, кондиціонери, пральна машина, духовка, холодильник, НВЧ. У квартирі є засклений балкон. Вікна виходять у тихе подвіря. Двір закритий від сторонніх (вхід, вїзд тільки мешканцям), чисте, охайне парадне. Є ліфт. Локація – центр Києва. Європейська площа, Хрещатик у 2-х хвилинах ходьби, поряд парк, Софіївська площа, магазини, торгові центри.

можливий продаж по єОселя
Мала Житомирська вул., 10

АКТУАЛЬНА ( ціна чистими в руки) Стильний ремонт. Робився для себе. Мармурові підвіконня. На підлозі керамограніт. Камін. Встановлені антикварні бра та люстри початку ХХ ст. з бронзи, котрі привезені з Франції. Збережена і відреставрована ліпнина. Деревяні відреставровані двері висотою 2.7м. Вікна Rehau. В квартирі дуже атмосферно та тихо. Всі вікна виходять у двір. Висота стелі 3.8м. Парковка у дворі (шлагбаум). Є відеоогляд квартири. Додатково є відео (до ремонту) З колегами співпрацюю! Перегляди за домовленістю. Є відео як квартира виглядала до ремонту.

Шевченка Тараса бульв., 48а

Продаж 2 рівневої 4к квартири з ремонтом в центрі міста Київ по вул. Богдана Хмельницького 62Б. Не застосовується віялове відключення світла. Квартира знаходиться на 4 поверсі 4 поверхового будинку. Загальна площа квартири 185 м2, житлова 96 м2, кухня 11.7 м2. Висота стелі 3,6 м. Квартира складається з : - 4х спальних кімнат. -Суміжна ванна кімната (з джакузі і туалетом). Також роздільна душова кімната з гостьовим туалетом. -Простора кухня. -Великий гардероб. -Передпокій. Квартира знаходиться в царському будинку 1917 року. Капітальний ремонт квартири був проведений в 1998 році. На підлозі вкладена паркетна дубова дошка в санвузлах та на кухні плитка. Всі двері в квартирі з масиву дуба. Вхідні двері броньовані. Також в передпокої розташовані сходи (з дуба) на 2й поверх. Квартира укомплетктована меблями та технікою. В квартирі 3 санвузла (Ванна з джакузі, біде і туалетом. Душова кімната. Гостьовий туалет.) На кухні встановлений кухонний гарнітур Miele з гранітною столешнею. Також є велика гардеробна кімната. На 2 поверсі розташована ще одна кімната яка чудово підійде як для спальної кімнати так і для робочого кабінету. Вікна з квартири виходять на велодром і в двір. Будонок розташований в тихому дворі з охайною прибудинковою територією. Встановлений шлагбаум , є місце для безкоштовного паркування. Зручна транспортна розв’язка, поряд є всі можливі супермаркети, банки, аптеки та ТРЦ. До Майдана Незалежності 5 хв. на авто. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше) Большая кухня , С ремонтом , Царский дом, Двухуровневая , Високие потолки , Возле метро .

Хмельницького Богдана вул., 62б

!!!Без комісії!!! Ексклюзивна двоповерхова квартира з ремонтом в центрі Києва. На першому поверсі розташована кухня-вітальня,гостьовий санвузол і гардеробна. Спальня на другому рівні зі своєю ванною кімнатою, вбудовані шафи та маленький кабінет. Виконано капітальний ремонт із заміною електрики та сантехнічних комунікацій. В квартирі є все необхідне для життя: посудомийна машина,бойлер,газ. З вікон відкривається чудовий вид. Будинок розташований на тихій вулиці, в пішій доступності кілька парків, малий ботанічний сад, безліч визначних місць столиці. Розвинена інфраструктура дозволяє вирішувати більшість побутових питань. Метро Університет в 5 хвилинах ходу. Запрошую на перегляд, Ви будете приємно вражені.

Гончара Олеся вул., 77

Продаж фасадного офісу. Історичний центр міста. Вул Гоголівська 6а, біля Посольства. Високий перший поверх. Зроблено під Beauty сферу. Діючий. Підлога у кахелі. Світлі, приємні приміщення. Заміна єлектрики, нова сантехніка. Дві кімнати для роботи, санвузол та окрема кухня. Додатково використовується приміщення 15м2. Два входи: через підїзд та окремий з двору. Центральне опалення та водопостачання. Тихий, затишний двір. Цілодобова охорона, паркінг. Додатково у вартості + 15 кв.м. Без %. З повагою до кожного, Дмитро Олександрович.

ексклюзив
Гоголівська вул., 6а

Чудова квартира з неперевершеним краєвидом у самому серці Києва, історична частина міста! Якісний дизайнерський ремонт, меблі і побутова техніка, газова автоматична колонка, кондиціонер, ламінат , ванна джакузі. Заїзджай і живи! "Царський будинок" з високими стелями і товстими стінами, фасадний вхід в парадне! В кроковій доступності ст.М"Хрещатик", ст.М"Театральна", ст.М"Золоті Ворота". Київ, Прорізна (Центр), 21 Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтарська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Пушкінська/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївський узвіз/Хрещатик/продажа/Большая Житомирская/Софиевская/Владимирская/Рейторская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик/Пушкинская/Прорезная

Прорізна вул., 21

АКТУАЛЬНА! Ціна вказана ВІРНО! КЛЮЧІ НА РУКАХ! Шикарна! Велика! Повністю підготовлена до чистових робіт Двостороння квартира в монументальній сталінці в центрі Столиці. Замінено всі труби, 750 м проводки. Заведено 3 фази, 21 кВт. Шумоізоляція по всій квартирі. Замінена вся сантехніка. По квартирі стоять масивні дубові двері. Квартира дуже світла. У дворі є величезна парковка для власників квартир. Піший доступ до ст.м.Золоті Ворота та взагалі до всієї необхідної інфраструктури. Повірка лічильників зроблена. Звіт по комунальних платежах готовий. Квартира повністю підготовлена до угоди! З колегами співпрацюю.

ексклюзив
Гончара Олеся вул., 67

Продається в центрі Києва у царському будинку 4 кімнатна квартира з ремонтом. Високі стелі після ремонту 3 метри. Ремонт 2012 року. Поверх ідеальний, 2/3. Площа: 158/77/14. Ремонт робили для себе із заміною комунікацій та міжповерхових перекриттів, перепланування узаконене. Затишна кухня із газовою плитою. Два санвузли. Чотири кімнати. Підїзд у відмінному стані. Культурні сусіди. Розташування будинку у дворі, немає зайвого галасу. Історична частина Києва, поряд безліч магазинів, кафе, ресторанів. Біля будинку новий дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура, поряд дитячі садки, школи, магазини, аптеки, зупинки громадського транспорту. У пішій доступності м. Золоті Ворота, Університет, Вокзальна, Цирк. Ідеальний варіант як для життя, так і під орендний бізнес. ID: 79484

Гоголівська вул., 10

Івана Франка 11 - клубний будинок 2016 року побудови, розташований в історичному сердці Києва поруч з Золотими Воротами. Пропозиція без комісійних для клієнта. Простора квартира 177 кв.м розташована на останньому 7-му поверсі. Стан квартири: після будівельників. Функціональне планування: вікна виходять на 3 сторони, велика кухня вітальня з еркером та куполом 6 метрів в висоту 3 окремі кімнати, 3 балкони, 2 санвузли, гардеробна Чудова пропозиція як для життя так і під орендний бізнес, поруч багато посольств європейських держав, велотрек, метро Золоті Ворота.

Франка Івана вул., 11

Два входи: фасад та з внутрішнього двору. Двосторонній офіс з абсолютно новим ремонтом. Рецепшин. Просторий зал з проектором для презентацій, обєднаний з лоджією (додаткові робочі місця). Кабінет директора з вбудованим сейфом. Зал для презентацій з дошкою на магнітній фарбі. С/в з душ кабіною. Кухня. Встановлено рекператор. Три кондиціонери. В підлозі вмонтовано розетки та виходи під інтернет. Є виходи на сервер. Датчики світла в с/в та на кухні. Великий двір для парковки авто. Київ, Гончара Олеся, 67 Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтарська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївський узвіз/Хрещатик/продажа/Большая Житомирская/Софиевская/Владимирская/Рейторская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик

Гончара Олеся вул., 67

Найкраща пропозиція в історичному центрі! Ключі на руках! Велика однокімнатна квартира з висотою стелі 3,5м. Квартира в житловому стані. в Будинку є ліфт! Ідеальне розташування, поруч є абсолютно все необхідне для комфортного життя. Перегляди за домовленістю.

Хмельницького Богдана вул., 63

Простора квартира в історичному центрі Києва в Царському будинку, 4 спальні, вітальня студія з підігрівом підлоги, два санвузли, на підлозі паркет, вбудована кухня (індукційна плита), техніка: 2 кондиціонери LG, 2 бойлера, посудомийна машина, телевізор Sharp, двері з натурального дерева, велика гардеробна, тихий закритий двір з парко-місцем, охорона, відеонагляд. 2 хвилини пішки до Національної опери, 5 хвилин до вулиці Хрещатик, ст.м.Золоті ворота через дорогу, ст.м.Театральна 3-4хв пішки. Київ, Володимирська, 45 Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтарська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Пушкінська/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївський узвіз/Хрещатик/продажа/Большая Житомирская/Софиевская/Владимирская/Рейторская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик/Пушкинская

Володимирська вул., 45

Продаж 4-кімнатноі квартири в історичному центрі міста. Квартира двостороння/ вигляд на театр опери і балету/ інша сторона тихій двір. Розвинена інфраструктура, Оперний театр, парк, школи, дитячий садок, магазини, аптеки, ресторани тощо. В будинку є консьєрж, охорона, 2 ліфта, шлагбаум.

Володимирська вул., 51/53

Продаж квартири Пропонується до продажу розкішна чотирикімнатна квартира з неймовірним видом на Володимирський Собор, розташована в самому центрі Києва на вулиці Івана Франка, 42. Це одна з кращих локацій у столиці, всього за кілька кроків від станцій метро "Університет" та "Золоті Ворота". Квартира знаходиться в дореволюційному будинку, який є історичною памяткою. Будівля пройшла капітальний ремонт у 1994 році і знаходиться в чудовому стані, з міцними залізобетонними перекриттями та новим ліфтом. Квартира розташована на пятому поверсі і має загальну площу 154,6 квадратних метрів. Висота стель складає 3,6 метра, що додає відчуття простору та світла. Особливістю цього житла є велика тераса, з якої відкривається мальовничий вид на Володимирський Собор. Житло має просторе планування, яке включає: • три затишні спальні • простору кухню з їдальнею • вітальню з діючим каміном • ванну кімнату, обладнану джакузі та душовою кабіною • окрему гардеробну Будинок має свій закритий двір з шлагбаумом, що гарантує безпеку і приватність. Підїзд після ремонту перебуває у відмінному стані, а на вході працює консьєрж-охоронець, що створює додатковий рівень безпеки і комфорту для мешканців. Запрошуємо вас на перегляд! A4.285

Франка Івана вул., 42

Продажа квартиры Бульварно-Кудрявская 11а, Метро Золотые Ворота, площадь Победы, Универмаг Украина. Уникальная 3 комнатная квартира 105 кв.м. + с узаконенной дополнительной мини квартирой 70 кв.м. на нижнем уровне и паркингом. Расположена на 3 этаже 20 этажного монолитно-каркасного дома из красного кирпича 2003г. постройки, потолок 3м, историческая часть Киева. Общая площадь основной квартиры 105 кв.м., 2 отдельные спальни, большой зал, просторный холл, кухня с выходом на балкон, окна в тихий двор, 2 санузла. Закрытый двор с видеонаблюдением и свободной парковкой. С основной квартиры свой выход на нижний уровень с высотой потолка около 2м., тут обустроена мини квартира 70 кв.м. с отдельной спальней, залом, гардеробной, постирочной, санузлом, всё с ремонтом и готово к проживанию. Прекрасная альтернатива для проживания детей отдельно от родителей )), либо использование под склад, офис, бомбоубежище, и тд. всё узаконено, с официальными документами на право собственности. В квартире никто не прописан и не проживает, продажа напрямую от собственника, без доверенности. Цена 240.000 у.е.

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 11а

БЕЗ КОМІСІЇ. Видова на Театр Опери і Балету. Світла трикімнатна квортира в історичному центрі столиці. Простора та світла квартира з новим ремонтом підходить як для проживання, так і для здачі в оренду. У квартирі є: бойлер, газова плита, духова шафа, кондиціонери в кожній кімнаті та на кухні, стіл зі стільцями, кухонні меблі, розкладний диван, пральна машина, мікрохвильова піч. Санвузол роздільний, у сучасній плитці. Встановлена душова кабіна. Метро Золоті Ворота 2 хвилини. В будинку є консьєрж та охорона.

Володимирська вул., 51/53

Шановний клієнт, мене звати Тетяна і я маю для тебе унікальну пропозицію в історичному районі Києва біля Золотих Воріт! В продажу світла затишна 2-кімнатна квартира з сучасним плануванням та вишуканим стилем в елітному будинку (2006) з охороною та паркінгом. Розташована квартира на 10 мансардному поверсі з терасою. Площа 114 квм: кухня-вітальня 31.1, туалет 4.7 та ванна кімната 8.7, дві кімнати 16.9 та 18.1, госпкімната 4.5, вбиральня 5.2, гардеробна 5.2 квм. Високі стелі 4.00 дають відчуття свободи та простору. У вітальні дровяний камін, біля якого можна погрітися в холодні зимові вечори. По всій квартирі розведено кондиціонери. У кімнатах на підлозі паркетна дошка. Тепла підлога по всій квартирі (за зонами). Міжкімнатні двері із натурального дерева. Сейф. Меблі привезені з Іспанії. Картини забираються. Квартира підійде як для власного проживання так і для орендного бізнесу, під час війни здавалася представникам консульства за 2500 доларів. Найближчі станції метро Університет, Золоті ворота, Театральна, Площа Льва Толстого, Контрактова площа. Є відеоогляд. ID 78091

ексклюзив
Гончара Олеся вул., 26

Продаж 3-кімнатної квартири на ул. Богдана Хмельницького, 35 в царському будинку, в центрі Києва. Площа 96/72/9м2., 4/5 поверх. Простора квартира в центрі міста. Кухня з необхідною побутовою технікою, кімнати роздільні, балкон, дуже тепла квартира. Квартира газифікована, гаряча вода від газової колонки. Інтернет-оптоволокно. Світло не вимикають. Висота стелі- 3.7 м і камін, що діє. Металопластикові вікна, сантехніка у с/в, теплі підлоги. У кімнатах дубовий паркет, дубові двері, у с/в на підлозі плитка, на кухні плитка. Відмінний варіант для великої родини. Липи під вікном, які в період цветіння заповнюють своїм ароматом квартиру. Локація квартири передбачає всю інфраструктуру для комфортного проживання. 3 хв. ст. м. Університет, Золоті ворота. Зупинки транспорту в пішій доступності. Звертайтесь, Ольга

Хмельницького Богдана вул., 35

✅ АКТУАЛЬНО! ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ОБЄКТ! Золоті Ворота! 3кім=80м2! Лисенка, 1! ✔ Продаж квартири в Царскому будинку в історичному центрі Києва. ✔ Вид з вікон квартири на пямятку Золоті Ворота. ✔ Загальна площа 80 кв.м, поверх 3/4, висота стелі 4 метра! Будинок побудований з керамічної цегли, була заміна перекриття на залізобетонні. ✔ Квартира двухстороння з шикарним видом на Золоті Ворота, та в тихий закритий двір. Кімнати окремі, велика кухня, 2 санвузла, бойлер. ✔ Великий закритий двір, достатньо місць для паркування. ✔ Поряд парк Шевченко, Золоворітський сквер, Софіївська площа, Володимирський собор, Софіївський собор. Поряд м. Театральна, Університет, Хрещатик, Площа Льва Толстого.

Лисенка вул., 1
123...8
1 - 24 з 175 результатів