Велика Житомирська, 10, ; Дореволюційні; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 4; кількість виходів: 1; ліфт; 4-й поверх, площа: 45/17,8/9,5; пропонуємо на продаж квартиру в царскому будинку по вул. Велика Житомиська. Простора однокімнатна квартира з високою стелею 3,5 м. В центральній та історичній частині міста. Поряд знаходяться Пейзажна алея та усі історичні памятки. Квартира в жилому стані

Велика Житомирська вул., 10

Георгіївський пров., 2, ; Сталінка; будинок 1945р., ліфт. Квартира потребує ремонту, але в житловому стані. Будинок знаходиться в історичній частині міста. Поруч Софійська площа, Софійський собор ( куполи видно з вікон квартири), поруч метро Золоті ворота і спуск до Майдану Незалежності, неподалік Пейзажна Алея, Оперний театр, Філармонія, Фунікулер, безліч елітних готелів та ресторанів. Високі стелі. Балкон. Центральне опалення, газ.

Георгіївський пров., 2

Продається дворівнева квартира 247м2 в дореволюційному будинку. Ярославів Вал, поруч з метро Золоті ворота! Капітальний ремонт з заміною перекриттів та всіх комунікацій. Планування: дворівнева: 8 кімнат, кухня, 2 санвузли, 3 гардеробні. Автономне опалення + централізоване опалення з лічильником тепла. Безперебійне електроживлення 15 кВт. Швидкісний оптоволоконний доступ до мережі інтернет. Чисте парадне (будинок без ліфта). Є паркомісце у дворі. 3 хв пішки до метро.

Ярославів Вал вул., 14д
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзивна пропозиція! Історична частина Києва, біля архітектурної памятки "Софіївського Собору"! Індивідуальний проект квартири 154м2 з панорамним краєвидом на Софіївський Собор! Локація: Центр Києва, Шевченкіський (Центр), провул. Рильський 3. Дореволюційний "царський" будинок 1862 року. Будинок був побудований в 19 столітті для проживання ченців Софіївського Собору, з тих пір кілька разів реконструювався - перекриття залізобетон, є Ліфт! Планування: - оригінальнє трирівневе планування - перший рівень - велика кімната, простора ванна кімната (душ.кабіна, ванна), передпокій - другий рівень - кухня, велика гостьова з діючим каміном (стелі 4м), санвузол - третій рівень - прохідна кімната (кабінет) з другим світлом, ванна кімната з душ.кабіною, окрема спальня - відкритий балкон - передпокій - висота стелі 3.15м Інтерьєр: Якісний ремонт. На підлозі паркетна дошка та плитка керамограніт. Діючий камін. Скляні міжкімнатні двері. Мебльована. Побутова техніка виробництва Німеччина. Сантехніка Villeroy & Boсh та Duraviit. Кондиціювання. Закритий двір з ландшафтним дизайном, дитячим майданчиком, підземним паркінгом, та гостьовою парковкою. Поруч станції метро “Золоті Ворота” та “Майдан Незалежності”. Проживає орендар, в курсі продажу квартири, непретендують на купівлю. За перегляди домовлятися за здалегідь. Можливі два перегляди на місяць! Комісія 3% Посередникам прохання НЕ ТУРБУВАТИ!

Рильський пров., 3

Продаж чудової 2-х кімнатної квартири в самому центрі Київа! Дві окремі кімнати, кухня, с/в-роздільний, балкон, панорамний вид з вікна, гарний ремонт, повністю укомплектована меблями і технікою! Двір дуже великий і зелений! Є своє паркомісце. Київ, Софіївська, 16/16 Сталінка Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтврська/Центр/Золоті Джерела/Продаж квартири/Історичний центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївськи спуск/Хрещатик

Софіївська вул., 16/16

✅ АКТУАЛЬНО! ЗОЛОТІ ВОРОТА! ІСТОРИЧНИЙ ЦЕНТР! 2 кімн=54м2! Володимирська, 9! ✔ Продаж ВИДОВОЇ квартири в історичному центрі Києва! ✔ Монументальна "сталінка", ЗБ перекриття, ЛІФТ. ✔ Дві окремі кімнати, кухня, сан.вузол суміщений, балкон відкритий. ✔ Квартира мебльована та укомплектована необхідною технікою, встановлено кондиціонери, бойлер. ✔ Двір закритий зі шлагбаумом, поруч Софіївська та Михайлівська площі, Андріївський узвіз, Пейзажна алея.

Володимирська вул., 9

✅ АКТУАЛЬНО! ІСТОРИЧНИЙ ЦЕНТР! ЗОЛОТІ ВОРОТА! ЛІФТ! З/Б перекриття! РЕМОНТ! 2кім=72м2! В. Житомирська, 6а! ✔ Продаж квартири поряд з Михайлівською площею, в царському будинку після реконструкції. ✔ Простора двокімнатна квартира, велика кухня, дві просторі кімнати, великий балкон - тераса, сан.вузол суміщений. ✔ Квартира в гарному житловому стані, потребує мінімальної косметики. ✔ Будинок після реконструкції в 80-х роках, замінені всі комунікації. Підїзд в гарному стані, ліфт. ✔ Друга лінія В.Житомирської, великий зелений двір, шлагбаум, достатньо місць для паркування. ✔ Поруч Пейзажна алея, Володимирська гірка, Андрієвський узвіз, Софіївський та Михайлівський собори, культурні та історичні памятки Києва.

Велика Житомирська вул., 6а

Унікальна двокімнатна квартира в самому центрі столиці, в будинку-пам`ятці архітектури, збудованому у 1913 році в стилі модерн. Будинок після капітального ремонту. Залізобетонні перекриття, ліфт. Всі вікна квартири виходять на фасад будівлі - затишну вулицю Костьольна, з вікон відкривається чудовий вид на монумент незалежності "Берегиню", годинник будинку профспілок, майдан Незалежності. Планування квартири: дві просторі кімнати з балконами, кухня 17 кв.м, два санвузли, просторий передпокій. Висота стелі 4 метри. Квартира з якісним добротним ремонтом. Підлога: паркет у кімнатах; кухня, коридор та санвузли - тепла підлога, керамічна плитка. Мармурові підвіконня. Дерев`яні двостворчаті міжкімнатні двері віготовлені за індивідуальним проектом. Вбудована дерев`яна шафа-гардероб в коридорі. Обладнана меблями та технікою кухня. Кімнати облаштовані якісними меблями. Ванна-джакузі інкрустована червоним деревом. Всі комунікаці централізовані, є бойлер, газова плита. Унікальне місцерозташування - тиха та затишна вулиця в самому центрі Києва. До Майдану Незалежності - 1 хвилина. Поруч парк Володимирська Гірка. У дворі будинку є паркомісце.

Костьольна вул., 7

Історичний центр Київа, вул. Малопідвальна 15 , 4 поверх з 4. Квартира площею 49.4 кв м , дві окремі спальні 12,4 і 18.8 кв м Зроблено капітальний ремонт в 2022 році. В квартирі повністю нова єлектрика до лічильника (день\ніч) і по квартирі. Проведені нові труби холодної і гарячої води, натяжні стелі, вирівняні всі стіни, в квартирі залишаються всі меблі і техніка (холодильник ноуфрост Сandy, елєктродухова Сandy, газова поверхня Сandy). Дуже тепла квартира, гарне опаленя. Влітку не спекотно – взимку не холодно Зверху масандровий поверх – ніяких проблем з кришою нема. Тихий затишний двір, є дитяча площадка. Є паркомісце у дворі ( в’їзд у двір -шлагбаум ) Поруч є все для комфортного життя. Магазини, кав’ярні, школи, до метро Хрещатик, Майдан Незалежності, Золоті ворота 10 хвилин пішки. Квартира гарна як для життя так і під оренду Ціна 130000у.о.

Малопідвальна вул., 15

Продаж 4к квартири Ярославів Вал 14г 137м2 Центр Золоті Ворота Вашій увазі пропонується ексклюзивна квартира для великої родини в так званому царі, але після повної реконструкції, з ЖБ перекриттями і ліфтом , на 4 поверсі 7 поверхового будинку з висотою стелі майже 4 метри. Будинок на другій лінії в тихому дворику з дитячим майданчиком та вже ставшим культовим рестораном прям у дворі, також є свій шлагбаум та облаштована парковка для мешканців. В квартирі 3 спальні, одна велика вітальня яка межує з кухнею, два санвузли, балкон. Телефонуйте по всім питанням проконсультую та домовимось на перегляд.

Ярославів Вал вул., 14г

Квартира в самому сердці столиці, що ідеально як для власного життя так і для орендного бізнесу Рік побудови - 1896 за проектом Миколи Горденіна. Є історичної спадщиною ( будинок карвовського) Був капітальний ремонт в 60х роках, перекриття залізобетонні, не чути сусідів абсолютно. Сам будинок дуже теплий зимою, та прохолодний літом. В будинку є гаряча вода,холодна, газ, проблем з отопленням немає, батереї в зимку дуже гарячі. Квартира знаходиться на 2 поверсі з 4, в будинку ліфту немає. Є тамбур на 2 квартири, облаштований та з новим ремонтом. Ремонт в квартирі був закінчений в кінці 21 року, за квартирою був ідеальний нагляд - все абсолютно нове та без слідів використання. Кухня фарбований мдф чорний з інтегрованою ручкою та дсп (дерево) saviola, стільниця - акрілова Техніка - варочна поверхність bosch Духовка та витяжка bosch Мікрохвильова samsung Посудомийна машина bosch 45 см Вітальня - телевізор samsung 70 дюймів (смарт) Паровий камін dimplex вмонтований в тумбу та є наскрізним з ванною кімнатою Диван carveli (спинка відсувається ) Має 2 шафи одна для верхнього одягу, одна полки - з підсвіткою під склом Ванна - Пральна машина та сушильні машини bosch Бойлер 100 л drazice Змішувачі всі paffoni Спальня - Ліжко «паряще» з підсвіткою з ортопедичним матрасом (1800*2100) buddhabed Телевізор самсунг 60д (смарт) Гардеробна - saviola, система італія eureka В кожній кімнаті є кондиціонери CH, котрі працюють як на охолодження так і отоплення, радіатори біметалеві - royal thermo, вікна rehau Всі вимикачі та розетки німецькі jung, можна програмувати. Освітлення - магнітна трекова система, підвісна магнітна трекова система, врізні та накладні світильники, підсвітки по периметру стелі кімнат, декоративні елементи Заведено гігабітний інтернет, система розумного будинку, електроприводи штор - тобто можна або через клавішу, або через програму на телефоні, або налаштувати відкриття-закриття по часу, так само і зі світлом - можна налаштувати включення-виключення за рухом, за рівнем освітлення, за часом. Є відкритий балкон, всі вікна на малу житомирську Стеля гіпсокартон(додаткова було зроблена звукоізоляція), стіни - декоративна штукатурка, камінний шпон, фарбування. Двері прихованого монтажу. Ліпнина на стелі спальні - оригінальна.

Мала Житомирська вул., 13/6

вул. Ірининська 5/24. Історичний центр. Будинок 2005року, розташований в історичному центрі міста, біля Золотих воріт, поруч Софійський Cобор, парк, Володимирська гірка, Майдан Незалежності, ТЦ Глобус, Респектабельна 3-кім. квартира з видом на Софійський Собор та Майдан Незалежності. 11/25поверх., загальна площа 133/73/23.4кв.м., висота стель 3метра. Квартира підготовлена до ремонту: стяжка, штукатурка, мідна ел. проводка, теплорадіатори. Цілодобова охорона, відеоспостереження, презентабельне парадне. Поруч Майдан Незалежності, ТЦ Глобус, Софійський собор, парк Володимирська гірка. Є можливість придбання паркомісця.

Іринінська вул., 5/24

Київ, Ірининська, 5/24 • 3к, 5-й поверх, площа: 132,0\72,1\11,9; елітний будинок в центрі столиці, чудове двостороннє планування, панорама міста, поряд з Софіївською площею і в двох хвилинах від Хрещатика, вікна виходять на дві сторони, гарний вид на Софію Київську та вул. Хрещатик, респектабельні сусіди, відеоспостереження прибудинкової території, квартира з функціональним плануванням дозволяє втілити будь-які дизайнерські рішення. Квартира в п роцесі ремонту. ст.М"Золоті ворота. Спецпроект 2000-2005 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 12; кількість виходів: 3; гараж; транспорт: ст.М"Золоті ворота", "Майдан Незалежності"; будинок 2005р., історичний та діловий центр міста, біля Золотих воріт, підземний паркінг, відеоспостереження, охорона, презентабельне парадне, консьерж, поруч Майдан Незалежності, ТЦ Глобус, Софійський собор, парк, Володимирська гірка

Іринінська вул., 5/24

Продаж квартири! в центрі міста з шикарним видом на Майдан Незалежності!! Найбезпечніше та макстмально захищене місце в м.Києві!!! Представляємо вашій увазі простору квартиру, яка знаходиться в елітному будинку за адресою Паторжинського 14. Ця квартира вражає не лише своєю величчю, але й комфортом та розкішшю. Загальна площа цієї квартири становить 233 квадратних метри. В квартирі є 3 великі спальні, з яких 2 мають власні санвузли. Крім того, вона має простору зону кухні та вітальні, де ви можете приймати гостей, організовувати зустрічі з родиною та друзями або просто відпочивати. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид на центр Києва та Дніпро, дозволяючи вам насолоджуватися неповторними панорамами міста. Цегляні стіни будинку забезпечують не лише довговічність, але й високий рівень безпеки. Присутність консьєржа та служби охорони підкреслює рівень комфорту і забезпечує вам спокій та безпеку. У будинку є підземний паркінг, куди безпосередньо спускається ліфт, що забезпечує зручність і комфорт у користуванні. Будинок розташований в історичному центрі міста, що забезпечує вам легкий доступ до ключових визначних місць, таких як Софіївська та Михайлівська площі, а також парків "Володимирська гірка" та "Пейзажна алея". Не втратьте можливість насолодитися комфортом і розкішшю цієї чудової квартири в самому серці столиці! A 2 0 9 8

Паторжинського вул., 14

БЕЗ% ! Майдан Незалежності, Володимирська гірка, вул. Мала Житомирська 5 ! Простора 3-к. квартира S-96 кв.м. Самий центр столиці ! Унікальний будинок! Повна реконструкція будівлі! 3 поверх/6-поверхового будинку з ліфтом. Капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій! Складається з трьох просторих кімнат, великої кухні, передпокою, гардеробної та двох санузлів, один із яких з джакузі. Присутній великий балкон, з виходом з двох кімнат, де можна відпочити на свіжому повітрі та насолодитися філіжанкою кави! Квартира обладнана вбудованою кухнею, холодильником, варильною поверхнеою, духовою шафою, пральною машиною, мікрохвильовою піччю, витяжкою, кондиціонерами, бойлером та ін. Дуже зручний фасадний вхід, чистий під’їзд, відеонагляд, консьєрж! Прекрасна інфраструктура, чудове місце розташування, в безспосередній близькості до Майдану Незалежності, Михайлівської та Софіївської площ, в 10 хвилинах Метро Золоті Ворота. Ціна 220 000 у.е. без комісії

Мала Житомирська вул., 5

Затишна квартира в серці столиці. В квартирі виконано якісний ремонт в пастельних тонах. Гарне планування: кухня-вітальня з діючим каміном, 2 окремі спальні, просторий санвузол. Вбудована кухня обладнана всією побутовою технікою. Вікна виходять у зелений двір. Бонус - містка комора. Закритий двір (шлагбаум). Фасадний вхід, охайний підїзд, залізобетонні перекриття. Безкоштовне паркомісце у дворі під шлагбаумом. Відмінна інфраструктура , поруч Софіївська площа, Софіївський собор, гімназія №48, школа №57, французька школа імені Анни Київської, посольства Кореї, Арменії, сквери для відпочинку, ст.М”Золоті Ворота”.

ексклюзив
Золотоворітська вул., 2а

Продаж 6-кім. квартири в історичному центрі , вул. Володимирська ,37 на розі Ярославова Вала ,Золоті Ворота. Дворівнева квартира знаходиться на 5-6 поверсі 6 поверхового царського будинку , загальна площа 231 кв.м. 1-й рівень: гостьова з каміном, гостьовий санвузол, кухня з балконом , кладова, вбудовані шафи в коридорі. 2-й рівень : спальня с балконом , 3 дитячі спальні, кабінет, 2 балкони у двір, гардеробна, пральна кімната , 2 санвузли (один зі спальні). В кожній кімнаті очищувач повітря. Опалення автономне - газовий котел . Будинок з ліфтом, розташований в центрі столиці, поруч Золоті Ворота , Михайлівський Золотоверхий, Володимирська гірка, Софія, Андріївський узвіз, Майдан Незалежності.

Володимирська вул., 37

Дублювання та використання авторських рекламних матеріалів категорично заборонено! Характер і стиль відображається у цій квартирі з перших секунд! Динамічністю та енергією наповнено весь простір вітальні. Тут можна комфортно відпочивати одному або цілою компанією друзів, або влаштувати переговори у тісному колі своїх компаньйонів, або налаштуватись на перегляд фільмів у своєму кінозалі. А може влаштувати тусовку із подругами? Вибір за вами! Спальня – особливе місце відпочинку. Дизайнер чудово зрозумів задум господаря і втілив його в реальність! Спальня перетворилася на простір релаксу, любові та гармонії. Тут же літній сад, гардеробна, простора ванна кімната з джакузі та душовою. І ніщо не порушує тиші – усі вікна виходять у тихий двір. Квартира під цілодобовою охороною. На поверсі 2 квартири, у підїзді лише 6 квартир. Закритий двір з паркомісцями, вїзд через шлагбаум. Є можливість встановлення ліфта. Продаються обидві квартири на поверсі. По другому варіанту окрема презентація. Технічне оснащення квартири максимальне, індивідуальне газове опалення (свій котел). Мансардний поверх побудований капітально із застосуванням метало-конструкцій, внутрішнього утеплення по всьому периметру квартири, німецькі віконні системи, перекриття залізо-бетонні, стіни цегла. Система кондиціювання, протипожежна система, система "тепла підлога". У ремонті використані лише якісні європейські матеріали. Без комісії. 350 000 у.о. Заходь і живи із задоволенням в самому центрі столиці! До Майдану Незалежності, Михайлівської площі 100 метрів. До Софіївської площі 300 метрів. Щасливий випадок для придбання такого обєкту! Відео розповість більше. Історичний Старий Київ, Шевченківський район, вулиця Михайлівська, будинок 15. Поверх 4/4. Загальна площа 171 кв.м., житлова 103,70 кв.м. Висота стелі до 3,50 метрів. Усі подробиці під час показу. Телефонуйте. Представник власника Маргарита Клименко. Дублювання та використання авторських рекламних матеріалів категорично заборонено!

Михайлівська вул., 15

Дублювання та використання авторських рекламних матеріалів категорично заборонено! Алмаз, що потрапив до рук віртуозного майстра огранювача, набуває не лише краси, вишуканості та індивідуальності, а й цінності антикварного виробу, який згодом стає ще дорожчим. Ця квартира стала унікальним алмазом у руках майстрів архітектури та дизайну. Ви закриваєте за собою двері і опиняєтеся в зовсім іншому світі – світі гармонії та спокою, стилю та краси, творчості та харизми. Цю квартиру необхідно побачити та відчути, тоді Ви зрозумієте, що вона Ваша! Вітальня з дровяним каміном та кінозалом буде огортати Вас своїм теплом та затишком. Тут же розташований кабінет для роботи та читання книг. Кухня-їдальня також має свій камін і створює атмосферу як для сімейних обідів та свят, так і для організації творчих вечорів під акомпанемент чудового роялю. Зимовий сад заспокоює та створює гармонію душі та думок. Але яка атмосфера панує у японському саду біля своєї міні-річки з кольоровими коропами! Це треба просто побачити та відчути. На окрему увагу заслуговує спальня зі своєю спа-зоною, сауною, джакузі, мармуровим масажним столом - здоровя та краса невідємні складові успішних людей. Про цей простір багато говорити не варто - його треба побачити і розчинитись у ньому. Надійна охорона з відеоспостереженням працює цілодобово. Вїзд у двір через шлагбаум. Є можливість встановлення під ключ ліфта. У підїзді лише 6 квартир. Ми продаємо обидві квартири на поверсі. По другому варіанту окрема презентація. До Майдану Незалежності, Михайлівського Собору та Михайлівської площі лише 100 метрів! До Софіївської площі 300 метрів. Це історичний та діловий центр Києва. Без комісії. Ціна квартири Вас приємно здивує – просто порівняйте ціни з подібними варіантами. 339 кв метрів за 750 000 у.о. Історичний Старий Київ, Шевченківський район, вулиця Михайлівська, будинок 15. Поверх 4/4. Загальна площа 339 кв.м., житлова 194 кв.м. Висота стелі 3,50 метрів. Відео розповість більше. Телефонуйте. Представник власника Маргарита Клименко. Дублювання та використання авторських рекламних матеріалів категорично заборонено!

Михайлівська вул., 15

УНІКАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ БІЛЯ Собор Софія Київська! ДВІ КВАРТИРИ ДЛЯ ГАЛЕРЕЇ, АБО ФРОНТ ОФІСА, І ПОРУЧ КВАРТИРА ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ ТА ТВОРЧОСТІ. Продаж ДВОХ КВАРТИР (ОДНА НАВПРОТИ ІНШОЇ). Перша квартира (49м) з вікнами на фасад будинку, друга квартира (47м) з вікнами в тихий двір в сторону Собору. В квартирах виконаний коштовний ремонт в сучасному Високому українському стилі з використанням найкращих світових та українських брендів: Фасад-шоурум Вікна - алюміній Reynaers Renaissanse колекція ренесанс Сантехніка Devon&Devon колекція Westminster Техніка Miele Smeg Liebcher Електрика Шнайдер Вентиляція та кондиціювання Creed Тепла підлога санвузол Nexans Мармурова мозаїка в санвузлі та гардеробі Італійський мармур трьох колекційних сортів на стільниці та підвіконнях Паркет "Версаль" тонуванням золотом найкращого українського виробника Арт вудпаркет Кухня дверей плінтуса панелі кращого українського виробника Касоне Фарба Benjamin Moore Aura Шпалери в санвузлі Pierre Fray Антикварні меблі, люстри Додатково є можливість придбати ТРЕТЮ КВАРТИРУ в тамбурі, яка належить іншому власнику!

Стрілецька вул., 7/6

Унікальна простора 6 кімнатна квартира на Майдані Незалежності. В квартирі три спальні, кабінет, кухня-вітальня, дві гардеробні, два санвузли, два балкони, технічна кімната. Виконаний якісний дизайнерський євроремонт 10 років тому. Висота стелі 3.6 м. В стелю вмонтовано систему кондиціювання та вентиляції. Телевізори є в кожній кімнаті. У вітальні стеля декорована вітражами. Вікна виходять у два закритих дворики між будинками. Є власне паркомісце у дворі. Будинок царський, після реконструкції, гарний стан, підїзди охайні. В будинку два ліфта, є консьєрж, відеоспостереження. ст.М"Майдан Незалежності", ст.М"Хрещатик в 2-х хвлинах.

Мала Житомирська вул., 5

Предлагается 1к квартира по адресу Михайловский переулок 9б – дом царской эпохи, расположенный в историческом сердце Киева. Квартира находится на комфортном 2м этаже, есть лифт. Общая площадь 60м. В квартире выполнен эксклюзивный ремонт от известного дизайнера Эмиля Дервиша. - большая кухня-гостиная, спальня, гардеробная, с/у и открытый балкон Высота потолков 4.0 м. В доме ж/б перекрытия. Отличное расположение, рядом: Софиевская Площадь, Крещатик, Пейзажная аллея, Золотые Ворота, Оперный Театр, множество посольств вокруг. Отличное место как для жизни, так и для арендного бизнеса.

Михайлівський пров., 9б

Предлагается 2к квартира по адресу ул. Михайловская 24а – дом царской эпохи, расположенный в историческом сердце Киева. Квартира находится на комфортном 3м этаже. Планировка: две раздельные комнаты, кухня, балкон, санузел. Окна на фасад. Отсутствие несущих стен. Отличное расположение, рядом: Софиевская Площадь, Крещатик, Пейзажная аллея, Золотые Ворота, Оперный Театр, множество посольств вокруг. Отличное место как для жизни, так и для арендного бизнеса.

Михайлівська вул., 24а

Центр, вул. Прорізна, 18/1. Капітальний ремонт. Продаж з меблями та технікою. Кухня-студія і спальня 15м2. Одностороння. Вікна на схід. Стелі 3,6 метра. Царський будинок, перекриття залізобетонні. Закритий двір. Всі переваги центру столиці. Поруч Хрещатик, Майдан Незалежності. Зручна транспортна розвязка. Найблище метро Золоті Ворота три хвилини пішки.

Прорізна вул., 18/1
123...5
1 - 24 з 97 результатів