Пропонується вашій увазі 1-кімнатна квартира в центрі Києва по вул. Злотоустівська 48/5, загальна площа 39 м2, житлова 18,кухня 8. В квартирі виконаний високоякісний євроремонт, є все необхідне для комфортного проживання, включаючи техніку та меблі. Зручна транспортна розвязка, поруч метро Лукянівська, Вокзальна, Університет, у пішій доступності розташовані супермаркети,дитячі садки, школи, Павлівський парк, стадіон, та спортивні зали.

Золотоустівська вул., 48/5

Дизайнерська, стильна 2-кімнатна квартира Шевченківський р-н вул. Чорновола 27, ст. м. Політехнічний інститут чи Лук’ янівська – 10 хвилин пішки. Квартира знаходиться на 15-поверсі/20 поверхового цегляного теплого будинку, з вікон відкривається приголомшливий вид! Прекрасний стан квартири, дизайнерський ремонт зроблений «для себе» з сучасних якісних матеріалів – паркет, кахлі, якісні вікна та двері, добротна сантехніка. С/вузел просторий, пральна машина. Житло обладнане сучасними меблями та побутовою технікою, вбудована якісна і дорога містка кухня з технікою: варильна поверхня, духовка, витяжка, двокамерний холодильник, посудомийна машина. Окрема спальня+ кухня-студио, сучасне ліжко з ортопедичним диваном, велика шафа-купе, кондиціонери. В цілому помешкання з приємною аурою, світле та просторе, ергономічне та продумане, сучасна естетика на вибагливий смак. Новий будинок - своя бойлерна (комунальні послуги оптимізовані), будинок утеплений, 2 ліфти - вантажний та пасажирський, є домофон, відеоспостереження, консьєрж, у підїзді та на поверсі ремонт. Відмінна транспортна розвязка. У пішій доступності АТБ, магазин "Дари моря", Новус, ТЦ "Україна", Площа Перемоги, неподалік паркова зона, лікарня Охмадит тощо. Гарного і Мирного часу!) Слава Україні і Захисникам!!

можливий продаж по єОселя
Полтавська вул., 27

Шевченківський район, вул. Січових Стрільців 59А, 12\12 цегляного будинку, 40\18,5\9,5. Будинок розташований у тихому дворі, домофон, ліфт, чисте парадне. В квартирі великий балкон, вікна на схід, вдале планування, гарний вид з вікон. Під ремонт.

Січових Стрільців вул. (Артема), 59А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Черновола 27 Златоустовский ЖК Площадь: 41 м2 Этаж: 11 Комнат : 1 Сделан качественный ремонт есть 2 кондиционера Планировка: гостинная-кухня, спальная, ванная комната , гардеробная. Панорамный вид на город В доме есть подземный паркинг (в стоимость не включен)! 104 800 $ Без %

можливий продаж по єОселя
Чорновола Вячеслава вул., 27

Продається квартира з євроремонтом в ЖК "Einstein Concept House". Повністю мебльованої, будинок бізнес-класу з невеликою кількістю квартир оснащений системою «Розумний будинок»: доступ по карті, в загальних просторах будинку - система відеоспостереження з можливістю запису, автоматизований контроль відвідування будинку, дистанційне керування вхідними дверима, негайне інформування про аварійних випадках, ТРЦ "Україна": супермаркет, магазини, ресторани, дитячий сад, загальноосвітня школа, гімназія. Київ, Золотоустівська, 22, Einstein Concept House; Спецпроект 2016-2020 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 10; ЖК "Einstein Concept House", будинок бізнес-класу з невеликою кількістю квартир, будинок утеплений мінеральною ватою, передбачені панорамні вікна і затишні балкони з боку двору, перший поверх відведений під комерційні обєкти, добре продумана система безпеки, потрапити в будинок можна за відбитком пальця , в приміщеннях загального користування ведеться відеоспостереження, працює професійний консьєрж-сервіс

Золотоустівська вул., 22

простора, світла квартира в центрі столиці, вдале планування з кухнею-столовою 26 кв.м і окремою спальною кімнатою, якісний ремонт, квартира повністю укомплектована меблями та технікою провідних світових виробників, в будинку власна котельня, індивідуальні лічильники на воду та опалення, цілодобовий консьєрж–сервіс, підземний паркінг, відмінна інфраструктура і розташування, поруч ботанічний сад ім. Фоміна і Павлівський сквер, ст.М«Лук’янівська», ст.М«Вокзальна». Унікальна пропозиція на ринку нерухомості! Телефонуйте! Квартира заслуговує на Вашу увагу!

Дмитрівська вул., 56а

Однокімнатна квартира в центрі міста. Вулиця Золотоустівська, 1. Маленька кухня - 5 м2 Кімната - 15.6м2 Санвузол суміжний з ванною. Бойлер. Є балкон. Вікна металопластикові. Кондиціонер. Газова плита. 3й поверх. Будинок без ліфту. Фото відповідають дійсності. Є відео по запиту. Перегляди за домовленістю.

Золотоустівська вул., 1

вул.Дмитрієвська№24, на 2/9пов.,кб.,32/18/7 кв.м.Не закінчений Євроремонт, поміняна проводка, новий кахель, сантехніка, ламінат на підлозі.Балкон засклений.Вікнами у двір.Тихий центр.Три станції метро в пішій доступності, багато скверів та Ботанічний сад. Торг.

Дмитрівська вул., 24

Берестейський просп. (Перемоги просп.), 12 Новий якісний ремонт (повністю замінена електропроводка), з меблями та технікою, лічильники на воду, лічильник на газ, встановлений бойлер. Є французький балкон з панорамними вікнами. У будинку ОСББ. Поруч магазини, аптеки, лікарні, гарна транспортна розвязка. Зручна транспортна розвязка, в 500 метра від метро Політехнічний ін, 1 км від метро Університет.

Берестейський просп. (Перемоги), 12

Пропонується на продаж квартира в центрі Києва. ЖК Хоффманн Хаус, вул. Златоустівська, 34. Монолітно-каркасний будинок 2016 року. Загальна площа квартири 45 кв. м, на 3-у поверсі 25-ти поверхового будинку. Квартира готова під фінальний етап ремонту, сантехніка та електрика розведена. Панорамні вікна, лоджія з доступом з кімнати і кухні. На 7 поверсі будинку: дитячий майданчик, спортзал та відкрита веранда - для мешканців. • Київ, Золотоустівська, 34, ЖК Hoffmann Haus; • 3-й поверх з 30, • площа: 45,0\16,3\15,2; • ціна: 110 000 USD Спецпроект 2016-2020 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 30; ліфт; ЖК "Хоффманн Хаус". Сучасний комплекс, вентильований фасад, енергозберігаючі вікна, паркінг, дитячий майданчик та зона відпочинку на 7 поверсі, поряд з будинком гімназія №153 ім. Пушкіна, супермаркет "Дари моря", магазини, ветеренарна клініка, кафе, піцерія, Національній цирк, площа Перемоги, універмаг Україна, Лукянівський ринок, 15 хвилин пішки до ст. метро "Лукянівська". Деталі по телефону! Запрошу на перегляд!

Золотоустівська вул., 34

Пропонуємо на продаж однокімнатну квартиру в новому житловому комплексі Камертон, що знаходиться в Києві, в Шевченківському районі, за адресою вул. Річна, 4. Будинок бізнес класу, складається з двох секцій. Квартира в стані від будівельників. Розташована на 4 поверсі. У холі — високі стелі, гвинтові сходи і мякі меблі, оздоблення дорогими матеріалами. Цілодобово працює консьєрж-сервіс, який завжди може допомогти з дрібними дорученнями. У дворі будинку на рівні другого поверху розташований обгороджений сквер з відеоспостереженням. Територія розділена на активну та тиху зони. В активній зоні — дитячий майданчик та вільний Wi-Fi, в тихій — зелена алея з лавками. На території «Камертона» цілодобово працює служба охорони, а в ключових місцях встановлена система відеоспостереження. Прямо зі свого поверху на ліфті можна потрапити в дворівневий паркінг для автомобілів і мотоциклів. Тут же окремо обладнана велопарковка і станція для зарядки електромобілів. На першому поверсі — ресторан авторської кухні, їжу можна замовити з доставкою прямо до дверей. Поруч банки, кафе, коледж, гімназія, ВНЗ, дитячий садок, магазини і супермаркети. Найближче метро «Лукянівська» знаходиться в 15 хвилинах пішки. На машині до вулиці Чорновола можна доїхати за 2 хвилини, до площі Перемоги — за 5, а в будь-який район міста — менше, ніж за півгодини. Не упустіть момент стати власником чудової пропозиціі.

Річна вул., 4

БЕЗ КОМІСІЇ! В центрі столиці продається 1-кімнатна квартира по вул. Січових Стрільців, 59-65, у відомчому будинку 1980 року побудови (цегляні стіни товщиною 0,5 м) із заміненими в 2021 році всіма комунікаціями. 35/18,5/7,1 м2. 1 поверх із 9-ти. Усі вікна виходять у двір (південно-східний бік), склопакети, решітки. У квартирі є кондиціонер, альтернативна система опалення сучасними енергоекономними металокерамічними панелями на випадок холодного міжсезоння та літа, газова плита, холодильник, пральна машина. Стан – житловий, косметичний ремонт 2019 р., замінено всі комунікації, є розведення під бойлер, стіни та підлога потребують капітального ремонту. Кахель у ванній та на кухні. З меблів залишаються нові шафи та кухонний куточок Ikea. Під квартирою знаходиться укриття, вхід до якого - прямо з підїзду. Квартира відмінно підходить під офіс: розташована у бізнес-центрі столиці з розвиненою інфраструктурою (банки, фонди, посольства тощо, Укрпошта знаходиться в будинку, Мінюст – по сусідству); гарна транспортна розвязка (м. Лукянівська – у 10-хвилинній пішій доступності, м. Золоті ворота – 20 хв. пішки); велика безкоштовна автостоянка у дворі; на поверсі розташовано лише 2 квартири. Продаж квартири здійснюється власником – без посередників. Можливий торг.

власник
В центрі продається 1-кімнатна квартира (вул. Січових стрільців 59/65)

Без комиссии. Продам просторную однокомнатную квартиру, в центре Киева, по адресу: улица Дмитриевская, дом 33. Квартира расположена на 3 этаже 3 этажного дома. Квартира общей площадью 40.2 квадратных метров, жилая – 24.5, кухня – 6.1, высота потолка 3.5 метра. В квартире сделан ремонт, комфортабельная планировка: есть коридор, комната студия совмещена вместе с кухней, сан.узел с душевой кабиной, открытый балкон. Установлена газовая колонка, есть камин, кондиционер, квартира оснащена всей необходимой мебелью и бытовой техникой, для комфортного проживания. На свет и воду установлены счетчики. Теплый кирпичный дореволюционный дом. Тихий и с покойный двор. Отлично развитая инфраструктура: рядом с домом есть Ботанический сад, магазины, рестораны, торговые центры. Хорошо развитая транспортная развязка, до метро «Университет», «Вокзальная» 15 минут пешком, до метро «Лукьяновская» 20 минут пешком.

Продажа квартиры с ремонтом, Дмитриевская, центр, Цирк, м. Вокзальная

Варшавский плюс. Дом 13.9. Ивана Выговского 42. Квартира после строителей 46/13/18 м2 на 7/24 этаже, сторона света - запад, счетчики на отопление, электричество, воду. Дом введен в эксплуатацию, ведутся ремонтные работы. Удобная транспортная развязка, ТРЦ "Retroville".

Варшавский плюс. Дом 13.9. Ивана Выговского 42. Квартира 46 м2

ул.Златоустовская,51 , 3/5 эт., 34 кв.м хорошее состояние, кухня-студия, вся необходимая мебель и техника.Тихое место.Супермаркеты, кафе, аптека, банк, к метро Лукьяновская пешком или на транспорте пару остановок.

Продажа 1-но ком.квартиры на Златоустовской

Будинок введено в експлуатацію! Більше планувань на roomstoria.com ЖК бізнес-класу у центрі Києва, вулиця Річна, 4, Шевченківський район.  Будинок бізнес-класу в тихому центрі Києва з презентабельним лобі, закритим двором та підземним паркінгом.  Для комфорту резидентів та гостей: - видова тераса на даху- підземний паркінг з доступом до ліфтів - вхідна група з ресепшн, зоною відпочинку та каміном - колясочна кімната  - лапомийка для собак Пропонуємо квартиру з універсальним плануванням на 7 поверсі: загальна площа 56,63 м2, 1 окрема кімната та велика кухня-студія. Висота стелі - 3 метри. Панорамне скління, гарний краєвид з вікна. Будинок зведений за монолітно-каркасною технологією, утеплений мінеральною ватою, перегородки та стіни з повнотілої цегли. У пішому доступі: дитячий садок, школи та гімназії, Павлівський сквер, Національний цирк, супермаркет Новус, Дари моря. Поруч вулиці Дмитрівська, Тургенєвська, Золотоустівська, Ярославів Вал, Павлівська, Січових стрільців, Львівська площа, Золоті ворота, площа Галицька (Перемоги). Найближчі станції метро: Лукянівська, Вокзальна, Університет. Є можливість придбання паркомісць у підземному паркінгу. Планувальне рішення від ROOMSTORIA DESIGN - в подарунок!

Велика 1-кімнатна в ЖК Камертон, центр

Варшавский плюс. Дом 13.9. Ивана Выговского 42. Квартира после строителей 36/12/15 м2 на 17/24 этаже, сторона света - восток, счетчики на отопление, электричество, воду. Дом введен в эксплуатацию, ведутся ремонтные работы. Удобная транспортная развязка, ТРЦ "Retroville".

Варшавский плюс. Дом 13.9. Ивана Выговского 42. Квартира 36 м2

Будинок введено в експлуатацію! ЖК бізнес-класу у центрі Києва, вулиця Річна, 4, Шевченківський район.  Будинок бізнес-класу в тихому центрі Києва з презентабельним лобі, закритим двором та підземним паркінгом.  Для комфорту резидентів та гостей: - видова тераса на даху- підземний паркінг з доступом до ліфтів - вхідна група з ресепшн, зоною відпочинку та каміном- колясочна кімната  - лапомийка для собак Пропонуємо квартиру з універсальним плануванням на 10 поверсі: загальна площа 50 м2, 1 окрема кімната та велика кухня-студія. Висота стелі - 3 метри. Панорамне скління, гарний краєвид з вікна. Будинок зведений за монолітно-каркасною технологією, утеплений мінеральною ватою, перегородки та стіни з повнотілої цегли. У пішому доступі: дитячий садок, школи та гімназії, Павлівський сквер, Національний цирк, супермаркет Новус, Дари моря. Поруч вулиці Дмитрівська, Тургенєвська, Золотоустівська, Ярославів Вал, Павлівська, Січових стрільців, Львівська площа, Золоті ворота, площа Галицька (Перемоги). Найближчі станції метро: Лукянівська, Вокзальна, Університет. Є можливість придбання паркомісць у підземному паркінгу.Планувальне рішення від ROOMSTORIA DESIGN - в подарунок! Більше планувань: roomstoria.com

Краща ціна! Центр, 1-кімнатна квартира, ЖК Камертон

4/6пов. (без ліфта) 31,3/18,8/6,3кв.м євроремонт, санвузол сумісний, мебльована, побутова техніка, бойлер, кондиціонер. Центр міста, зручна транспортна розв’язка, поруч магазини, ресторани, кафе, аптеки, метро Лук’янівська 15 хвилин. //youtu.be/yOCzxdojiAg

Продаж. 1-кімнатна. вул. Златоустівська, 51. Метро Лукянівська

Простора квартира у центрі Києва з якісним ремонтом вул.Вячеслава Чорновола 25. Розташована на зручному третьому поверсі, 20 поверхового будинку. Ремонт 2022 року. Функціональне планування: простора кухня вітальня з виходом на засклений балкон та зоною кабінету, спальня, компактний хол, суміжний санвузол (душова) та гардеробна в кімнаті.  Виконано якісний ремонт, меблі та техніка світових виробників, у квартирі розумна система зберігання речей. Є камін у вітальні. Тепла підлога зона холу та в сан вузлі. Кухня обладнана всім необхідним, діючий острів з розумним зберіганням кухонного обладнання., індукційна варильна панель, духова шафа, холодильник, пральна машина. Спальня включає комфортабельне двоспальне ліжко та вбудовану шафу, телевізор.  Поруч гімназія, магазини, ресторани. Станція метро "Лукʼянівська" 15 хвилин пішки. Транспорт: ст.М"Лукʼянівська"; будинок 2006 року, Н=3, 0 м, з охороною, домофон, консьєрж, підʼїзди з ремонтом - в ідеальному стані, в парадному два ліфти (пасажирський та вантажний), розвинена інфраструктура, поруч магазини, ринок, торговельно- разважальні комплекси. Поруч такі ЖК: Greenville Park, Smart Plaza Polytech, Воздухофлотський квартал, Старокиївський, Старт, Златоустівський, Андерсен У пошуках квартири для життя у центрі міста? Це саме той варіант, дзвоніть оперативний показ.  Код обєкта: k555 309712 9. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/kiev/object/1komnatnye/309712

1 кімнатна квартира в центрі Києва, вул.В. Чорновола 25

#13099 Пропонуємо вашій увазі чудову можливість придбати стильну однокімнатну квартиру площею 41.3 кв.м. в новобудові ЖК «Варшавський плюс» по вулиці Івана Виговського, 40. Ця квартира вражає своєю функціональністю та сучасним дизайном, створеним з використанням якісних матеріалів. ЖК «Варшавський плюс» — це ідеальне поєднання комфорту та зручностей міського життя. Розташований у зручному районі з розвиненою інфраструктурою, цей житловий комплекс пропонує мешканцям всі необхідні умови для комфортного проживання. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири в ЖК «Варшавський плюс». Звертайтеся за додатковою інформацією та для організації перегляду.

Вигідна пропозиція!

Чудова квартира для життя чи здачу в оренду! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Січових Стрільців, 59а. Оселя в житловому стані, світла, простора, з великою кухнею і місцем для гардеробної. Є простора лоджія вздовж кімнати та кухні, за рахунок якої можна збільшити площу квартири. Чудовий варіант для життя і для подальшої інвестиції під оренду. У помешканні залишаються меблі та техніка. Є холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч. Розташована на комфортному 6-му поверсі. Є тамбур на 4 квартири з гарними сусідами. Якісний цегляний будинок-спецпроект на 12 поверхів. Є газ! У дворі розташований дитячий майданчик. Квартира знаходиться у престижному центральному мікрорайоні Києва — «Солдатській Слобідці». Це тиха, елітна, затишна локація в самому серці столиці. Сам будинок розташований у дворі в оточенні плодових дерев, де завжди можна припаркувати автомобіль. Поряд парки, сквери, супермаркети, ринок «Лукянівка», будинок творчості Шевченківського району, гімназії та ліцеї, Покровський монастир, Пейзажна Алея, Львівська площа, центр міста тощо. У пішій доступності станція метро «Золоті Ворота» та «Лукянівська». Тролейбуси та маршрутки до Майдану Незалежності та в інші райони міста. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Квартира, 1к. Січових Стрільців, 59а, Лукянівка, Шевченківський район

Продаж 1к квартири 43м2 ЖК Златоустівський, Вʼячеслава Чорновола 27, метро Лукʼянівка 12хв пішки. Квартира на 5 поверсі/16 пов. , вікна виходять на вулицю В. Чорновола. Квартира з меблями та технікою в жилому, доброму стані , на всі комунікації встановлені лічильники ( вода холодна, гаряча , опалення) . Гарний варіант як для життя , так і для орендного бізнесу . Порядні сусіди . Облаштоване укриття з меблями та wi-fi, з окремою дитячою кімнатою . Біля будинку є магазини, кафе , медичні клініки , школи та дитячи садочки , Павловський парк , та під реконструкцією стадіон Старт. Затишний куточок Шевченківського району . Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-937-865-LX.

Продаж 1к кв 43м2 ЖК Златоустівський , В. Чорновола 27

Маємо на продаж світлу простору квартиру на історичній тихій вулиці. Унікальне розташування: 20 хв пішки до М Лукьянівка, 16 хв пішки М Університет, 20 хв пішки М Золоті Ворота, 30 хв пішки Контрактова площа. Павлівський сквер . Світло при відключеннях не вимикали. В будинку є газ. 67,000 у,о,

Однокімнатна 40м  , Гоголівська 27
1 - 24 з 28 результатів