Квартира мрії в закритому комплексі бізнес класу ЖК Голден Парк (Golden Park) на Парковому Сирецькій 4в Закритий комплекс бізнес класу ЖК Голден Парк (Golden Park) у найзеленішому районі Києва. Знаходиться в Сирецькому парку, вул. Парково-Сирецька (Шамрила) 4в. м. Київ район Шевченківський вул.Паркове Сирецька 4в поверх 13 площа 170 кв. кількість кімнат :5 у санвузлів: 2 кількість балконів:2 у гардеробних: 1 висота стель: 3 м Дизайнерський ремонт, 3х-стороння, панорамні вікна з чудовими краєвидами на паркові зони та на місто. Всі меблі були зроблені на замовлення (робоча поверхня кухні 6 метрів, у кожній кімнаті шафа) Ремонт 2022 року (фото від 20 червня 2022 р) Квартира повністю обладнана вбудованою побутовою технікою Miele (посудомийка, холодильник, електроплита, духовка, кавова машина, мікрохвильова піч, пральна машина з функцією сушіння, бойлер 150 л, диспоузер), 4 плазмових телевізійних пристроїв, 5 кондиціонерів, підігрів підлог у санвузлах. Дубова паркетна дошка, внутрішньопідлогові конвектори, екран для проектора, алюмінієві системи, сигналізація, відеоспостереження та система контролю доступу на поверсі. Система очищення води. Все створено для комфортного відпочинку, роботи та спорту (бігова доріжка, ксерокс принтер, шведська стінка, дошка Євмінова, ТРХ, домашній кінотеатр, робочі столи та крісла) Зручне планування (велика кухня-вітальня 50 м2, 2 повноцінні санвузли, ванна, душ, біде, окрема вбиральня, балкони з видом на парк та місто). Охорона, відеоспостереження, паркінг підземний та відкритий, дитячий майданчик на території. Консьєрж. Закритий двір, що охороняється. Поруч Сирецький парк (реконструкція у 2021 році-зараз з цілодобовою охороною та відеоспостереженням), парк Нивки (46 га) та парк Бабин Яр, дитяча залізниця, метро Дорогожичі, Шулявська та Берестейська в пішій доступності. У пішій доступності 3 супермаркети, 3 дитячі садки (один з них НВК "Кияночка"), школа 82 і школа 97 з поглибленим вивченням англійської мови, банки, ринок, посольство США (US Embassy) - 10 хвилин пішки. За окрему плату пропонуємо в оренду 2 паркомісця у підземному паркінгу будинку. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером +380631046464

Парково-Сирецька вул. (Шамрила Тимофія), 4В

Вашій увазі пропонується чудова квартира з якісним ремонтом, вул. Руданського Степана, 4-6, Спецпроект 2000-2005 р. Метро "Сирець", "Дорогожичі", "Берестейська".будинок в екологічно-чистому районі міста, в пішій доступності від дому багато шкіл та дитячих садочків, супермаркет, кафе, Сирецький парк, ТЦ, дитяча залізна дорога. Будинок побудований 2005р. цегляний, має 5 секцій, квартира розташована на 12 поверсі. Площа: загальна - 98.5 кв.м; житлова - 48 кв.м ( 1 кімната-18 кв.м, 2 кімната - 15.3 кв.м, 3 кімната - 14.7 кв.м), кухня вітальня 23 кв.м. В 2021 році були проведені роботи по оптимізації та вдосконаленню планування, в тому ж році розпочали капітальний ремонт. Були замінені всі труби опалення, підвіконні батареї прибрали та встановили внутрішньопідлогові фанкойли, встановлені нові склопакети. Квартира пропонується з меблями і технікою. Ніхто не прописаний, документи готові до угоди.

ексклюзив
Руданського вул., 4-6

ЕКСКЛЮЗИВНО, БЕЗ КОМІСІІ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Продаж двокімнатної квартири з сучасним, стильним ремонтом. ТОПове розташування - 3 хвилини пішки до метро Дорогожичі. вул. Щусєва, 12 Розкішна інфраструктура, все поруч з будинком, супермаркети, парки, дитячий садочок та богато іншого. Зручна транспортна розвязка в любий район міста. Про квартиру: Ремонт який зробили з нуля, все зняли до бетону і зробили заново. Замінена проводка, труби, сантехніка (є фото ремонту на різних етапах). Квартира на 5 поверсі з 5. Дах відремонтований та перекритий. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка: холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, бойлер. Встановлено кондиціонер. Є гардеробна. Також в квартирі є балкон. Міжкімнатні двері - деревяні, дуже гарної якості. ВСЕ ЯК НА ФОТО! Телефонуйте, перегляд в зручний час, за попередньою домовленістю.

ексклюзив
Щусєва академіка вул., 12
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-к квартири в Шевченківському районі, на вул. Щусєва, 19/11. Розташована на 1-му поверсі 2-поверхового будинку. Фактична загальна площа 66 кв.м. з терасою. Веранда повністю підготовлена для комфортного життя. Окрема кімната, та вітальня об’єднана з кухнею-студією. Санвузол з теплою підлогою. Зроблений капітальний і сучасний ремонт у 2021 році. Замінено: сантехніка, каналізація із зворотнім клапаном, опалення, електрика, перегородки, підлога, стеля. Проведена кабельна комп’ютерна мережа, встановлена охоронна сигналізація, відеоспостереження. Два входи з під’їзду, та окремий з веранди. Під терасою є простір для господарського зберігання. Вздовж тераси розташований огороджений квітник з різноманітними рослинами, туди ж виведено воду для поливу та миття. Є можливість паркувати авто біля будинку під камерою відеоспостереження. Доглянутий двір, дитячий майданчик. Будинок знаходиться в зеленій зоні, поряд парки, дитяча залізниця, школа та дитсадки, лікарня, пошта, супермаркети, 2 станції метро, зручна транспортна розвязка. До метро Дорогожичи 650 м. (7 хв.), до метро Сирець 800 м. (8 хв.) Ціна 60 000 у.о. Без комісії для покупця. Розглянемо програми кредитування та відновлення житла. Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
Щусєва академіка вул., 19/11

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом по вулиці Тираспільська 54, Подільський район, ЖК "Місто квітів", правий берег. Загальна площа - 49 кв.м, жила площа – 25 кв.м, площа кухні - 16 кв.м. Простора, тепла, світла та затишна євродвушка з сучасним ремонтом, великою лоджією та прекрасним краєвидом. Розташована на 15 поверсі 16-типоверхового будинку 2020 року. Прекрасне та продуманне планування включає: вітальня з кухнею ( студія), окрему спальню, велику лоджію. Квартира повністю укомплектована усім необхідним для комфортного проживання: кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою. Територія ЖК закрита, під охороною, є гостьовий наземний паркінг і платне паркування, що охороняється, дитячі та спортивні майданчики Поруч є все необхідне для комфортного проживання: початкова школа та садок на территорії комплексу. Магазини та супермаркети, школи та дидячі сади, парки, відділення Нової пошти, поліклініка, лікарня, аптека. Транспортна розв’язка: -15 хвилин пішки до станції метро Сирець. -10 хвилин машиною до станції метро Сирець -15 хвилин машиною до центру міста Документи готові до продажу.

Тираспольська вул., 54

Найкраща пропозиція на даний момент! Продам однокімнатну квартиру з ремонтом біля метро Сирець, Дорогожичі, Берестейська по вул. Українська 6 в Шевченківському районі, з балконом в прекрасній, затишній та безпечній локації з зручною транспортною розвязкою. Площа: 42/20/10 кв.м. 17/22 поверх. В квартирі свіжий ремонт. Тепла, світла, сонячна квартира. Меблі та техніка залишаються. Є місця для паркування Вашого автомобіля. Вікна виходять на парк. Чудовий краєвид. Поруч знаходиться посольство США, дуже безпечна локація. Інфраструктура: Є все необхідне для комфортного проживання: магазини та супермаркети, кафе та ресторани, аптека, школи та інститути, спортивний майданчик та дитячий майданчики, відділення нової пошти, клініка, бювет, Транспортна розвязка: -10 хвилин пішки до метро Сирець -15 хвилин пішої ходьби до метро Дорогожичі -20 хвилин пішої ходьби до метро Берестейська Прекрасний варіант для проживання та оренди. Квартира варта Вашої уваги, телефонуйте.

ексклюзив
Українська вул., 6

Без% Продаж видової євродвушки 45, 6 кв.м. ЖК Діброва парк Подільський район. - Будинок 2, секція А, оформлено право власності. - Планування 1С2. - 13/26 поверхового будинку - загальна площа 45, 6 м2 - кухня-вітальня 16 м2 - лоджія 4, 1 м2 - кімната 15 м2, - передпокій 5, 5 м2, - санвузол 5, 5 м2, - стіни газоблок із зовнішнім утепленням базальтовою ватою Розглянемо державні програми. Податки 50/50. За додаткову плату пропонуємо 2 паркомісця у вже побудованому паркінгу. Це комплекс комфорт-класу зі своїм унікальним стилем, що полягає у будівництві відкритих кварталів, на території яких красиво та безпечно. Розпочато оздоблення алей для вечірнього променаду, велосипедні доріжки, дитячі та спортивні майданчики. У комплексі: - власна котельня, відеоспостереження, консьєрж, охорона території, розвинена інфраструктура з місцями відпочинку, дитячими ігровими майданчиками та велодоріжками - концепція двір без машин - багаторівневий критий паркінг - будується нова станція метро Мостицька 2хв. - метро Сирець, Нивки, Оболонь 15-20 хв. на транспорті - поряд ТРЦ Ретровіль 10 хв. Запрошуємо на перегляд. Ціна 58 000 у.о. без комісії для покупця.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 12а

Продам БЕЗ% 2к квартиру ЖК Місто Квітів, Тираспольська 58, Сирець. Подільський район, Правий берег. Квартира з сучасним дизайнерським ремонтом, меблями та технікою. Квартира з 2ма роздільними кімнатами та просторою кухнею-вітальнею. Знаходиться на 11 поверсі 16-ти поверхового будинку. Загальна площа 65,5 м2, житлова 22 м2, кухня-вітальня 23 м2. Квартира обладнана сучасними меблями, укомплектована усією необхідною побутовою технікою для комфортного відпочинку та життя. Спальня укомплектована 2-х спальним ліжком, комодами, кондиціонером. Дитяча робочим місцем та 2-х місним ліжком, шафами. Кухня-вітальня сучасною кухнею, диваном, кухонним столом зі стільцями. Телевізор - LG OLED 48; кондиціонери - 3 Samsung (інвентор, Wi Fi, фільтрація повітря). Два окремі санвузли, один з ванною – з сантехнікою Villeroy and Boch, бойлер 100 л - Ariston, пральна машина - LG (6,5 kg) Будинок має затишний закритий двір з охороною, відеоспостереження. Є пасажирські ліфти, вантажний ліфт, На території комплексу є дитячі майданчики, наземний паркінг, магазини, салони красоти, кав’ярні. Гарна транспортна розв’язка. До метро Сирець 15 хвилин пішки, до метро Нивок 15 хвилин автівкою. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) З ремонтом З меблями 2 санвузли Укриття

ексклюзив
Тираспольська вул., 58

*Без комісії. м. Дорогожичі. ЖК «Артемівський», вул.Бакінська 37д, 16/25 пов., 69.2 кв.м. *Гарний вид з вікон з панорамою на місто. *Двостороннє планування: 2 окремі кімнати (одна з балконом), вбиральня, кухня з виходом на балкон, хол, просторий санвузол. *Квартира з дизайнерським якісним ремонтом та повністю з меблями та технікою. * У будинку - підземний паркінг, облаштовано бомбосховища для мешканців, генератор, аптека, супермаркет, кафе. *Дзвоніть, записуйтесь на перегляд. Детальна інформація по телефону

Бакинська вул., 37 д

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Місто Квітів. Територія під охороною. Престижний район. ЖК знаходиться в екологічно-чистій частині міста, консьєрж, закрита огороджена територія, "Сирецький дендрологічний парк" та "Сирецький гай", у пішій доступності до 10-15 хвилин, 3 медичних закладів, 6 дитячих дошкільних закладів, 5 середніх загальноосвітніх шкіл, спеціалізовані заклади (Дитяча школа мистецтв ім.С.Турчака, Дитячо-юнацька футбольна школа «Динамо» ім.В. Лобановського, Дитячо-юнацька школа олімпійського резерву), супермаркет "АТБ".

Тираспольська вул., 60

Продається однокімнатна квартира 46м2 у ЖК Варшавський-2 за адресою Генерала Грекова, 4. У квартирі виконано якісний євроремонт. Ідеально підібрана кольорова гама, створює комфорт та затишок. У квартирі спальна, кухня - вітальня з диваном, вбудовані меблі та технікою. Підігрів підлог коридорі та ванній кімнаті та лоджії. Покриття підлоги плитка та ламінат. Закрита територія будинку, цілодобова охорона комплексу із відеоспостереженням, консьєрж, парковка, велосипедні доріжки, зони відпочинку. На території ЖК багато зелені з ландшафтним дизайном, лавочок, дитячих майданчиків, комерції (магазини, кафе, аптеки). Поруч ліс, озеро, ТРЦ Ретровіль, поряд із будинком будується метро. Зручна транспортна розвязка. До метро Нивки, метро Оболонь 15-20 хвилин. ID: 78299

ексклюзив
Генерала Грекова вул., 4

ПРОПОНУЄМО ДО ПОКУПКИ 2-кімнатну квартира в новому ЖК комфорт класу Dibrova Park. Програму єОселя та інші державні програми розглядаємо. Свої податки оплачуємо. Площа 63/26/21 м2. Комфортний 5 поверх. Вікна на схід, а вид з них оглядовий. Квартира має дуже функціональне планування: компактні кімнати, велика кухня форми видовженого прямокутника. Вдало поміщається робоча поверхня кухні, стіл та комфортний, великий диван. Надійний забудовник IB ALLIANCE, перевірений ще на 2-х ЖК високого класу - «Зарічний», «GREAT». Зовнішні стіни споруджені з газоблоків товщиною 250 мм, утеплені 15-сантиметровим шаром базальтової вати. Міжквартирні стіни із 250-міліметрової червоної повнотілої цегли, що має гарну шумоізоляцію. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЖК Діброва Парк Виноградар — район, який планують зробити ще більш незалежним від центру Києва. Прямо біля ЖК вже будується станція метро «Мостицька». Декілька зупинок — і ви у центрі Києва. В кілька кроків від ЖК планується звести ціле шкільне містечко та медмістечко. Зараз поруч з ЖК працюють школа №68, №45, міжнародний арт-ліцей імені Сальвадора Далі, державний дитячий садок №482» та декілька приватних. В 5 хвилинах їзди зведено великий ТЦ Ретровіль з кінотеатром, Sport Life та дитячим розважальним центром. Прямо біля ЖК парк «Сирецький гай». Всередині комплексу на 3-х гектарах продуманий ландшафтний дизайн з велодоріжками, зонами для прогулянок, спорту та дитячими майданчиками. Окремо для ЖК збудовано 4 паркінги на 300 місць кожний. Своя котельна в комплексі. Охорона підʼїздів, камери всередині будинків та на території. Купити квартиру тут - вигідно, престижно та комфортно! Телефонуйте. ID: 78149

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 10

Продаж 2к квартири на 8-му поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа 98.5 м2, житлова 55 м2, кухня 15 м2. Планування суміжно-роздільне (1 спальня) , 2 санвузли, гостьовий туалет і господарський суміжний санвузол з ванною і душем. В кварирі є видова лоджія і балкон.В квартирі виконаний дизайнерський ремонт 2018-го року. Простора кухня-студія з натурального дерева, укомплектована меблями і технікою ( холодильник Samsung, плита та духова шафа Bosch, посудомийна машина) В квартирі встановлене індивідуальне опалення без радіаторів, по всій квартирі водяна тепла підлога. Бойлер, котел і колектор теплої підлоги розташовані в окремій котельній кімнаті. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями і технікою (ліжко, шафа купе, просторий диван). Встановлені 3-ри кондиціонери. Житловий комплекс «Затишний» знаходиться під цілодобовою охороною. Є два ліфти грузовий і пасажирський з можливістю спуску відразу в магазин або паркінг. На першому поверсі можна знайти аптеку, салон краси, продуктовий магазин. Зручна транспортна розв’язка, поруч три станції метро Сирець, Дорогожичі і Берестейська, поруч парк Нивки і Сирецький парк. Ціна 178 000 у.о. Віктор +38093 570 53 84 Відеотур за посиланням https://www.instagram.com/p/CyfyYtbqeV2/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Руданського вул., 3а

Продаж 1К квартира в ЖК Dibrova Park Вулиця Віктора Некрасова 10 Планування «Євродвушка» Будинок 3 Площа 45.7 м2(по БТІ) Висота стелі 2.7м Поверх 18/25 Не межує з ліфтом Міжквартирні стіни з цегли Лічильники на опалення, воду, електроенергію Ціна 50000$ +7.5% податки Власник Оформлене право власності, ключі на руках Додатково можливий продаж комори 4.7м2 на -1 поверсі

власник
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 10

Без комісії для покупця продам квартиру в сучасному будинку 2013 р. з підземним паркінгом, в найбезпечнішому районі біля посольства США та офіса НАТО в оточенні 3-х парків і трьох станцій метро. Чудовий краєвид, дуже приваблива локація для діток! В квартирі 2 санвузла, є гардероб, засклений балкон. Виконаний якісний ремонт, підлога з підігрівом, паркетна дошка і кахель, вікна Rehau. Продається з технікою (посудомийка, духовка, витяжка, пральна машина, бойлер, спліт -система, ТВ-плазма ) і меблями. Підключена сигналізація, лічильники тепла, терморегулятори. Висота стелі 3 м. Будинок з цегли, супертеплий, 3 ліфта з генераторами, відеоспостереження, консьєрж подбають про Вашу безпеку. Також ГЕНЕРАТОРИ забезпечують насосну станцію і роботу котельної при можливому відключенні світла. В комплексі присутня вся необхідна інфраструктура. В будинку 2 продуктових магазина, ветклініка, приватна клініка і фітнес-студія, приватний дитячий сад. Також поблизу школи, хореографічне училище, художня школа, музична школа, Університет КРОК, школа англійської мови, аптеки, банки, т.і. І- дуже важливо для мегаполісу- наявність зелених зон для активного відпочинку і прогулянок- парків Нивки, Дубки і Сирецький, які містять мотузковий парк, озеро, тренувальний майданчик, дитячу залізницю. . Чудова транспортна розв’язка. Метро Дорогожичі, Берестейська, Сирець – 12 хвилин пішки, поруч зупинка автобусів, трамваїв, маршруток, міської електрички. Додатково продається місце в паркінгу. Приходьте на перегляд, Вам обов’язково сподобається!

ексклюзив
Руданського вул., 3а

Без комісії та додаткових витрат Будинок 14.2 Грекова 2 Введено в експлуатацію. Можна отримувати ключі та заходити на ремонт! 3к кв. планування: 3с2 96м2 9 поверх. На території комплексу вся необхідна інфраструктура: заклади дошкільної освіти та школи (приватні та державні), спортивні та дитячі майданчики закритого типу біля будинку, в 5хв трц «Ретровіль», продуктові магазини (в 2хв Novus), аптеки та медичні заклади (приватні клініки), кафе, ресторани та салони краси. Зручна транспортна розвязка. Планується відкриття станцій метро "Мостицька" та "Проспект Правди". До центру Києва 15 хв на авто або 30хв на громадському транспорті.

Генерала Грекова вул., 2

Без додаткових витрат та комісій ! Продам 2к квартиру 71м2 ЖК Варшавський 2 Будинок 14.3 - можна отримувати права власності. Перша черга 3 поверх Чудовий варіант великої повноцінної двокімнатної квартири. Зручне планування у поєднанні із відмінною інфраструктурою житлового комплексу забезпечить Вам зручне життя. Вікна у двір - ідеальний варіант для проживання. ЖК "Варшавський 2" - одне з найкращих місць для проживання в столиці. Комфорт клас. Внутрішні двори з ігровими "містечками", спортивними майданчиками і місцями для відпочинку закриті від сторонніх та автомобілів, на перших поверхах будівель планують відкрити кавярні, аптеки і магазини, а вздовж громадських вулиць будуть велодоріжки і зони для вигулу собак.

Генерала Грекова вул., 6

Как так еще не продана?? Надо брать, выгодно — поверьте. Метро Берестейская 15 минут на каблуках, бегом быстрее (проверяла). 1 ком квартира 31м на 3 этаже 9 этажного дома. Окна в зеленый палисадник. Мы даже ремонт начали, выполнен на 80%. Оставила Вам на выбор цвет стен, дизайн мебели. А мы заменили стеклопакеты, проводку, трубы, стены под чистовую обработку ( клейте обои какие нравятся) положили плитку, вывели проводку на все точки света и розеток, а еще у нас ГАЗ. - Документам больше трех лет, нет налогов - Собственник в Киеве, никаких доверенностей - Все выписаны - Готовы продавать ВПО, Е-відновлення Дизайн проект- в подарок. Квартира выгодна как инвестиция, а если для жизни, то это одно из лучших мест Киева. С показами все легко — Вы только звоните, а я уже жду Вас у квартиры))

Дегтярівська вул., 60б

Продаж квартири в новому ЖК Діброва Парк Будинок введено, квартира з документами підходить під єОселю 3% та 7%, єВідновлення, постанови Знаходиться на щасливому 13 поверсі, в квартирі простора кухня- студія, окрема спальня та зона під гардероб при вході На території розвинена інфраструктура Нивки/Сирець- 10-15 хвилин транспортом Телефонуйте та вже придбайте власну квартиру

можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 8

Великогабаритна однокімнатна квартира біля метро загальною площею 56 м кв у цегляному будинку 2018 року у Шевченківському районі Києва. До метро Сирець 1 км (15 хв пішки) Будинок із цегли утеплений за сучасними стандартами 2018 року Управління ОСББ Квартира розташована на 3/5 поверсі, укомплектована всім необхідним. Планування роздільне, з кухні є вихід на лоджію, кімната з гардеробом, при вході є додаткова вбиральня, санвузол оснащений душ боксом. Розглянемо програми еоселя, сертифікат. Перегляди за домовленістю, ключі на руках. Телефонуйте. ID: 79409

ексклюзив
Ясногірська вул., 16В

Продається простора 2-кімнатна квартира в ЖК «Варшавський-2». Будинок 14.1, зданий, та введений в експлуатацію, після угоди можна заходити на ремонт. Краще планування, у квартирі два окремі санвузли. Кухня-вітальня 19м2 та дві великі роздільні спальні. Засклений балкон з виходом із кухні та спальні. Через дорогу зданий паркінг. У квартирі встановлені теплозберігаючі склопакети, якісні радіатори, лазерна стяжка підлоги, броньовані двері, лічильники, своя котельня на 3 будинки, охорона. Територія з дитячими та спортивними майданчиками закрита від сторонніх та авто. За три хвилини ходьби ТРЦ Ретровіль, супермаркети NOVUS, Епіцентр, Леруа Мерлен, кінотеатр 8 залів, SportLife з 3 басейнами). Кілька шкіл та садків у пішій доступності. Зручна транспортна розвязка, недалеко ліс та озеро. До метро Нивки, метро Лукянівка 7-12 хвилин. ID: 76861

Генерала Грекова вул., 4

⭐⭐⭐⭐⭐Пропонується у продаж 2-х кімнатна квартира в ЖК комфорт класу "Park Hills" Розташована на 14 му поверсі 30 поверхової новобудови. Продаж по переуступці. Переуступку сплачує продавець. На ремонт можна вже заходити Фасадні роботи завершено. Стан від забудовника. Стяжка підлоги, розведені комунікації, якісні склопакети, броньовані вхідні двері (фірмові), радіатори. Системи підключення міські – централізовані. Замовником будівництва виступає ТОВ «Парк Хіллс», який отримав право власності на землю та декларацію на будівельні роботи . «Park Hills» - багатофункціональний житловий комплекс, що складається з 4 секцій різної поверховості. Комплекс розташований у Шевченківському районі Києва. Його унікальністю є його розташування. З одного боку, комплекс оточує паркова зона з великою кількістю місць для відпочинку та релаксу. З більшості квартир відкриваються захоплюючі краєвиди на парк! А з іншого боку – зручна транспортна розвязка дозволяє швидко дістатися ділового центру міста. Поруч з будинком: 3 прекрасні парки, річка Сирець, озера, "Дитяча залізниця". Хороша соціальна інфраструктура району: магазини, лікарні, дитячий садок, школа, салони краси та багато іншого, що потрібно для комфортного життя – також поряд. До метро Сирець та Берестейська – 12/15 хв. пішки.

Руданського вул., 9а

Затишна квартира в розвинутому районі! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Парково-Сирецькій, 21. Оселя в хорошому житловому стані, замінені всі вікна на металопластикові. На поверсі тамбур на 3 квартири. Меблі та техніка залишаються за домовленістю. 9-поверхова «чешка», в будинку ОСББ, замінений ліфт. Поруч розвинена інфраструктура та зелена паркова зона у пішому доступі. Неподалік є парк «Нивки», де можна організувати дозвілля та провести вихідний на свіжому повітрі. Магазин «Фора» знаходиться через дорогу від дому, також поруч кавярні, продуктові крамниці, поштові та банківські відділення, а також інші об’єкти побутового призначення. До станції метро «Берестейська» — 15 хвилин пішки, «Дорогожичі» — до 20 хвилин пішої ходи. До 8 хвилин пішки знаходиться трамвайна зупинка. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Парково-Сирецька вул. (Шамрила Тимофія), 21

Шукаєте простору та затишну квартиру? Пропонуємо до вашої уваги чудову 2-кімнатну квартиру на другому поверсі, загальною площею 70 м². Це ідеальний варіант для охочих створити своє ідеальне житло з нуля. ЖК "Варшавський-2", вулиця Генерала Грекова, будинок 2. Оформлено право власності, ключі на руках. Основні переваги: Розташування: квартира розташована на зручному другому поверсі, що забезпечує легкий доступ без зусиль. Просторі кімнати: завдяки великій площі 70 м², ви зможете облаштувати комфортне місце для всіх членів сімї. Без ремонту: можливість створити інтерєр за власним дизайном та смаком. Ви самі вирішуєте, які матеріали та кольори будуть використовуватися. Будинок: у будинку розташовані лише 2-х та 3-х кімнатні квартири, що забезпечує спокійну та дружню атмосферу. Не пропустіть шанс придбати квартиру своєї мрії та втілити всі свої дизайнерські задуми в реальність! Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб домовитися про огляд та дізнатися більше про цю унікальну пропозицію. Ваша нова квартира чекає на вас! За запитом надішлемо відео огляд. ID: 78419

Генерала Грекова вул., 2
1 - 24 з 389 результатів