Затишна 1кімнатна квартира поруч з лісом Подільський район, вул. Красицького, 58 2/5 поверх Загальна площа 21м2 Квартира в гарному житловому стані з меблями та технікою. Кондиціонер, бойлер, котел на опалення. Поруч зупинка громадського транспорту, магазини, аптеки, кінотеатр.

ексклюзив
Красицького вул., 58

Продаж 1 кімн.кв. Київська обл., с. Ходосівка, Обухівський р-н, Нова Конча Заспа, вул. Кузьми Скрябіна, 3. 34/8/16.4 м2. Будинок клубного типу, із закритою територією. Цегляний теплий будинок, газ, індивідуальне опалення (котел), вода, електроенергія. Поверх 4/5 поверхового клубного будинку. У квартирі залишається вся меблі. Домофон, відео нагляд на території. Зручна транспортна розвязка. Мегамаркет, аптека, школи, дитячі садочки, Аутлет Мануфактура, Нова Пошта, ринок продуктовий. 15 км.від Києва. Без заторів! Комісійні агенції-5%.

Нова Конча Заспа,Ходосівка,однокімнатна ,ремонт,меблі

Без комісії для Покупця, пропозиція від Власника! Продаж великої 1-кімнатної квартири в цегляному утепленому будинку 2009 року побудови. Одностороння (вбудована) вікна на захід з видом на приватний сектор, 7 поверх з 9, загальна площа 53м2 складається зі спальної 20м2 з виходом на відкритий балкон, кухня-столова 9м2, зміщений санвузол з ванною 5м2 та прихожа 5м2. В квартирі вже створені всі необхідні умови для вашого комфортного проживання, вбудована газова поверхня та духова шафа, посудомийна та пральна машина, мікрохвильова піч, холодильник, бойлер. В будинку є своя наземна парковка, дитячий майданчик, продуктовий магазин, стоматологія, салон краси. Прямий транспорт до метро Мінська, Тараса Шевченка, Контрактова площа, поруч вся необхідна інфраструктура поруч: школи, дитячі садки, магазини, аптеки та інше. Чудове розташування в екологічній зоні в пішій доступності до 5 хвилин три озера та парк Кинь Грусть, до 10 хвилин Виноградарський ліс.

0% Простора 1к в новому будинку Гамаліївська (Бестужева) 34 Виноградар
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До Вашої уваги пропонуємо чудову , затишну квартиру в самому центрі Києва. Повноцінна однокімнатна квартира з кухнею та кімнатою. Квартира дуже світла за рахунок балкону і другого вікна в кімнаті. Частково зроблений ремонт. В квартирі все залишається.Є все необхідне. Можна заїхати і жити. Будинок цегляний. Тихий, затишний двір. Чудова локація. Поряд м. Палац спорту, ТРЦ Гулівер.

Квартира 1 к. 31.5 кв.м Лесі Українки 10

Житлові комплекси у Київ