Ви в пошуках власної затишної квартири або підбираєте варіант для власного орендного бізнесу? Тоді цей варіант саме для вас! Пропоную на продаж простору 1 кімнатну квартиру на Русанівці - вулиця Ентузіастів 29/1, Дніпровський район. Розташування будинку одне з найкращих - близькість до набережної Дніпра, Русанівського каналу та метро Лівобережна. Загальна площа 31м2, розташована на зручному 6 поверсі 9 поверхового будинку «чеського проекту». Обираючи дану оселю, ви також отримуєте: - зручне та компактне планування, де простора кімната з еркером, засклений балкон, затишна кухня та вмістка комора; -наявність газу, що дає повну незалежність в приготуванні їжі у випадку відключення електроенергії; - чудовий краєвид з вікон на Схід; - вдалу локацію, адже поряд безліч магазинів та затишних кав’ярень, навчальних закладів, поліклініки, зупинки громадського транспорту та ін.; -місце для відпочинку та сімейних прогулянок – набережна Дніпра та Русанівський канал; -близькість до метро Лівобережна - всього 15 хв пішки; -доглянуту прибудинкову територію та охайний під’їзд з новим ліфтом. Телефонуйте, приходьте на перегляд, робіть найкращу пропозицію і купуйте квартиру! А я з радістю організую перегляд та допоможу в оформленні угоди. Локація: вул. Ентузіастів 29/1, станція метро Лівобережна – 15 хвилин пішки. Русанівський канал, набережна Дніпра, ЖК Галактика, Дніпровський район, Лівий берег.

Ентузіастів вул., 29/1

Русанівська набережна 18/1, Чешка, 6 поверх/ 9 поверхового панельного будинку, загальна площа квартири 32 кв.м./кімната 18,5 кв.м/ кухня 5 кв.м. В квартирі зроблено якісний ремонт, в стилі студія! Квартира продається з меблями та технікою. Ідеально підійде для молодої пари! Поруч купа магазинчиків, ресторанчики, чудова набережна для прогулянок, залив р. Дніпро, також поруч школи та д.садки!

Русанівська набережна вул., 18/1

Пропонується до продажу однокімнатна квартира розташована за адресою Русанівський бульвар будинок 5. В квартирі виконаний новий якісний євроремонт, заміна на сантехніка, електропроводка. Квартира продається з нової мебеллю і технікою.

Русанівський бульв., 5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира ,розташована за адресою вул.Русанівська Набережна 12/1,поверх 4.Загальна площа квартири становить 33,3 кв метра ,під кухню відходить 8,2 кв метра,площа ванної кімнати 2,9 кв метра,площа вітальні 18,2 кв метра.Квартира має правильні форми,рівні кімнати .Всі комунікації підʼєднанні,все в експлуатації.Ремонт відсутній,що дозволить новому власнику втілити чудові бачення свого житла )))Розташування зручне,живописне-до парку/набережної перейти дорогу ))).

власник
Русанівська набережна вул., 12/1

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : улица Энтузиастов, 5/1, которая находится на 1 этаже. В квартире сделан капитальный ремонт. Гараж возле дома в подарок. Вся нужная техника и мебель остается покупателю. Торг уместен. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 20 минут до центра города, 10 минут до метро, остановки общественного транспорта. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Ентузіастів вул., 5/1

Продається тепла, затишна квартира 1-й поверх, немає потреби в ліфті, з ремонтом, вікна металопласт, кухня, меблі, бит. техніка, тамбур, домофон. Поруч набережна Дніпра, магазини, ринок, школи, дитячі садочки, поліклініки, метро "Лівобережна" 15 хвилин пішки

Ентузіастів вул., 11/1

Пропонуєтся до продажу чудова,чиста квартира на Київський Вінеціі з гарним видом на місто! Склопакети, балкон ,. Квартира повністю мебльована, вбудована шафа-купе,кухня, розкладний диван. Вся побутова техніка, холодильник, пральна машина.Метро Лівобережна - 10 хвилин ходьби. Зручна транспортна розвязка в будь-якому напрямку. ПОМОГУ БЫСТРО ПРОДАТЬ ВАШУ НЕДВИЖИМОСТЬ ЗВОНИТЕ!

Ентузіастів вул., 13

Русанівка Дніпровський р-н ЧУДОВИЙ КРАЄВИД З ВІКОН!!! 1 кімната квартира Стан квартири нормальний. Гарне планування. Гарний підїзд, 2а ліфти. В квартирі є меблі, кондиционер, ванна. Біля будинку дитячі площадка, набережна, сквери, кафе і т.д. Русанівська набережна - це Київська Венеція. По запиту можу відправити відео-тур. Квартира вільна. Прописанных нема. Перегляд в будь-який час.

Русанівська набережна вул., 6

Продається сучасна студія на вул. Ентузіастів , 1-кімнатна студія Особливості квартири: - Затишок і комфорт:Облаштована всім необхідним для комфортного проживання. - Меблі:Вбудована кухня, зручний диван, шафа-купе. - Побутова техніка:Холодильник, пральна машинка, газова плита, витяжка, бойлер. - Засклений балкон - Металопластикові вікна:Додаткова шумоізоляція та енергоефективність. Розташування: - Тихий район:Затишне місце, яке забезпечує спокійне життя. - Транспортне сполучення:Метро "Лівобережна" всього в 10 хвилинах пішки. - Інфраструктура:Поруч продуктові магазини та інші необхідні обєкти. Ідеально підходить для: - Власного проживання:Затишок і комфорт гарантовані. - Інвестицій:Прекрасний варіант для здачі в оренду. Не пропустіть цю унікальну можливість! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за телефоном 0980189188

Ентузіастів вул., 31

Простора квартира в новому ЖК на березі Дніпра з захоплюючим краєвідом. Квартира з ремонтом та меблями, вбудоване центральне кондіціювання HAIER, зроблене шумоізоляція стін, розеткі та вимикачі Gira, два ультра тонких телевізори LG OLED, холодильник LG-H702HMHZ, двоспальне ліжко 200х200, гардеробна кімната. Ціна 150000$ без коміссіі.

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 15

Русанівська набережна 20, 7/16-эт, 41/20/8, затишна та тепла квартира в цегляному будинку на Русанівці! Гарний житловий стан, велика засклена лоджія. Вбудована кухня, кондиціонер, пральна машина. Доглянутий підїзд, один ліфт, але великого розміру, зелений тихий двір. Розвинена інфростуктура з дитячими садками, школами, супермаркетами та пішою доступністю до метро Лівобережна. Найголовніша памятка цього району - набережна, із зеленими зонами для відпочинку дорослих та дітей, ресторанчиками та кавярнями, пляжами та розкішними видами правого берега.

Русанівська набережна вул., 20

37 000$ Власник. Безготівковий та готівковий розрахунок. Метро "Лівобережна" 10-15 хвилин пішки. Будинок "Чешка", панель. Площа 32/18 кімната еркер/5,2 кухня/ балкон 3 м кв. Кімната утеплена ззовні(90мм) плитами екструдований пінополістирол 40 мм, та пінополістирол 50 мм в панелях нижче вікон. Покращено опалення, батарея вже перенесена від зовнішньої стіни у кімнату. Вікна металопласт 2-ох камерний склопакет. Вікна та балкон на Східну сторону, з видом на прибудинковий садок: дерева; кущі; трава. До сусіднього будинку 40 метрів, дивіться на фото. Двері в підїзд домофон та відеоспостереження. Сміттєпровід закритий та заварений. Зареєстрований один власник. Відсутні податкові застави, арешти, заборони та будь-які інші обтяження щодо квартири. Кожен сам сплачує свої податки та збори. Чинне законодавство України: покупець 2%. Положення статті 1 Декрету КМУ «Про державне мито» покупець є платником державного мита 1% від суми купівлі, сплачує збір до Пенсійного фонду України у розмірі 1 % від вартості житла, що передбачено Законом України "Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування". 37 000$ Владелец. Безналичный и наличный расчет. Метро "Левобережная" 10-15 минут пешком. Дом "Чешка", панель. Площадь 32 общая /18 комната эркер/5,2 кухня/балкон 3 м кв. Комната утеплена снаружи(90мм) плитами экструдированный пенополистирол 40 мм и пенополистирол 50 мм в панелях ниже окон. Улучшено отопление, батарея перенесена от внешней стены в комнату. Окна металлопласт 2-х камерный стеклопакет. Окна и балкон на Восточную сторону с видом на придомовой сад: деревья; кусты; трава. До соседнего дома 40 метров, смотрите фото. Дверь в подъезд домофон и видеонаблюдение. Мусоропровод заварен. Зарегистрирован один владелец. Отсутствуют налоговые залоги, аресты, запреты и какие-либо другие обременения квартиры. Каждый сам выплачивает свои налоги и сборы.

власник
Ентузіастів вул., 43

Ексклюзив! Без комісії! Не підходить під єОселю! Продаж 1 кімнатної квартири в клубному багатоквартирному будинку (11 квартир), 8-а вулиця Ентузіастів, 16 в приватному секторі Осокорки. Квартира на 1 поверсі 3 поверхового будинку, 2021 року будівництва. Загальна площа квартири 50 кв.м., має велику кухню 19 кв.м., спальню 14, гардеробну та велику вану 7.5 кв.м. В квартирі зроблено ремонт, частково мебльовано, опалення по підлозі від загального електро котла, власний електро лічильник, вода з загальної свердловини, великий загальний септик. Будинок знаходиться на закритій ділянці 12 соток, є паркомісця, альтанка з барбекю зоною. Чудова локація, поряд є все необхідне, 400 м. зупинка громадського транспорту, 4.5 км. до станції метро Славутич, є продовольчі магазини, аптека, дитячий садок, Нова Пошта, озеро, р. Дніпро. Є інші варіанти. Відео та додаткові фото по запиту.

Готова квартира з ремонтом, Дарницький р-н, Осокорки приватний сектор

Продаеться 1 кімнатна . Загальна площа 35м2, жилтлова 18м2, кухня 7м2. Квартира в гарному стані. Продаеться з меблями і технікою. Санвузел окремий з ванною кімнатою. Балкон засклений та обшитий деревною вагонкою. В кімнаті двуспальне ліжко. На кухне холодильник, пральна машина. В предпокоі гардеробна. Вікна у двір. Чисте парадне. Є парковка у дворі. Хороша локація. Все поруч: магазини, ресторани, кафе, дитячі та спортивні майданчики, декілька шкіл та дитячих садочків. Зона відпочинку- Русанівська Набережна. Неподалік озеро Тельбин. Ціна: 57000у.о. Без % для покупця.

Продаж 1 кімн. по Русанівскій  Набережній 8. Метро Лівобережна. Без%

Продам квартиру со свежим ремонтом, все новое, заходи и живи. Информация по телефону. Документы готовы. Русановская набережная 6

Продам 1-комнатную квартиру. без комиссии. торг

Предлагается просторная 1-комнатная квартира с замечательным видом на правый берег по адресу: Русановская набережная, 20, Днепровский район, Русановка. Расположена на 9м этаже 16-го дома. Комната - 20 метров, кухня - 8 метров, раздельная, санузел раздельный. Газ, большой балкон на кухню и комнату застеклён, кирпичный дом. Состояние жилое, но желателен ремонт. Аккуратное парадное с обновленными лифтами, установлены кодовый замок, домофон. Компактный район - с развитой инфраструктурой, все необходимое для комфортного проживания - в 5-10 мин пешей доступности. Рядом расположена роскошная набережная с оборудованной зоной отдыха, многочисленными кафе и ресторанами. Отличная транспортная развязка, в 2х мин - остановки городского транспорта, станция метро Левобережная - ок 10 мин ходьбы.

SAV Просторная, видовая 1-комнатная квартира 37м2 на Русановке

Продам світлу затишну квартиру в найкрасивішому районі Києва - Русанівка! Велика кімната, кухню обєднали з балконом, панорамні вікна. Нова електрична проводка та нова сантехнічна розводка, сучасний кахель, душева конструкція, інсталяція, кондиціонер, газова плита Документам більше трьох років, квартира вільна, чистий продаж! Гарне розташування та транспортна розвязка. До метро Лівобережна 10 хвилин. Поруч паркова зона, школа, дитячій садочок, канал. Коміссія 4%. Вул. Ентузіастів, 13

Продам 1-ну кімнатну квартиру на Ентузіастів, Русанівка.

Пропонуємо для продажу дуже світлу та теплу однокімнатну квартиру в КРАЩОМУ будинку на Русанівці Русанівська Набережна 20. Квартира площею 35м2, плюсом даного обєкта також є планування - велика лоджія яку можна обєднати або з кімнатою або збільшити кухню. Додатково при бажанні є міце в кімнаті де можна окремо зробити гардеробну кінату або вбудовану шафу. Вид у тихий зелений двір. Встановлений новий бойлер. Заскленний балкон. В будинку встановлений новий ліфт. Підїзд чистий охайний. Перегляди по домовленості. Цікавий актив на майбутнє для арендного бізнесу, будинок має краще розташування на Русанівці і завжди матиме свою ліквідність на ринку нерухомості. Без комісії для покупця! Прямий продаж від власника.

1к 37м2 Русанівська Набережна 20 Ентузіастів Шамо Лівобережна Окіпної

вул Ентузіастів, 9-2 Русанівка Лівобережна 5 поверх 9 поверхового будинку. Загальна площа - 32. Житлова площа - 18,6 . Площа кухні - 5 Квартира в житловому стані. Чистий підїзд. Ліфт замінено на новий Охайне та дуже зелене подвіря. Дитячі та спортавні майданчики. Гарно розвинена інфраструктура. Поруч школа, дитячий садочок, магазини, ринок, аптеки, поліклініка, Нова пошта, відділення банку, фітнес клуб, тощо... Поруч Русанівський канал. До метро Лівобережна 10 хвилин на маршрутці. За бажанням можна дойти пішки за 15 хвилин. Квартира готова до продажу - дзвоніть

Продаю 1 кімнатну вул Єнтузіастів 9-2  Русанівці без %

Є відео огляд квартири. Адреса: бульвар Русанівський, 5, 5 поверх 9 поверхового будинку. Загальна площа 33 м2, кухня 9 м2, кімната збільшена за рахунок заскленої лоджії, відкритий балкон. Вид з вікон у зелений двір. Квартира тільки після ремонту, з новими меблями і технікою. Плита, холодильник, пральна машина, бойлер. Будинок з чистим підїздом, пластикові вікна, домофон. Затишний зелений двір, у дворі дитячий майданчик, огороджене спортивне поле. Поряд уся необхідна інфраструктура, прямо біля будинку кавярні, АТБ, Сінево, Ева, аптека, зупинка транспорту. До метро Лівобережна 15-20 хвилин пішки. Телефонуйте, пишіть, відповім на всі запитання, організуємо перегляд! Дзвоніть, пишіть, запитуйте, підберемо квартиру яка підходить саме Вам!

Нова затишна 1-кімнатна квартира, Русанівка.

Продам свою, здану, готову 1 кімнатну квартиру 54м2 ЖК Русанівська гавань, будинок 11 (колишній 31, хвиля)! Секб! Комплекс комфорту класу, розташований на березі Дніпра, русанівські сади, в пішій доступності від метро Лівобережна. У комплексі закрита територія, відеоспостереження, територія охороняється, облаштована набережна, дитячі та спортивні майданчики, супермаркет, підземний та наземний паркінг. Будинок 11 розташований на першій лінії, будинок внутрішньо відрізняється від сусідніх: стелі 3 метри, стіни керамоблок, є свої комори, кошики для кондиціонера, спуск у підземний паркінг на ліфті! Будинок введено в експлуатацію! Можна отримувати право власності та заходити на ремонт! Будинок є частиною комплексу Русановская гавань! Квартира розташована на 3 поверсі, Сек Б, загальна площа 54м2, кухня-вітальня 24 м2, спальня -17 м2, з/в - 4.7. Вдале планування можна переробити в двокімнатну квартиру. Квартира виходить вікнами у двір, на поверсі всього 5 квартир, на цокольному поверсі є окрема комора. Продаж по переуступці, без комісії !

Власник! Без %! 1 кімн. кв 54м2! Русанівська Гавань! 11 буд! Хвиля!

Продається 1 к квартира Без % ! в Дніпровському районі по вул.. Ентузіастів, 29/2. Рік забудови – 1966. Квартира в гарному житловому стані, часткове перепланування для збільшення площі кухни; вільна, розташована на 8му поверсі 9ти поверховому будинку. Загальна площа – 32,00 кв.м, житлова – 18,3 кв.м, площа кухні – 7,0 кв.м. Кімната правильної форми з еркером , лічильники на воду, електроенергію, газ, засклений балкон зєднаний з кухнею, є комора, вид у двір. Квартира суха, тепла. Парадне чисте, на кодовому замку, спортивні майданчики, порядні суссіди, зелене подвіря, поруч школи, дитсадки, магазини, ресторани, набережна, пляж у пішій доступності. До метро Лівобережна 15 хвилин пішки, міський транспорт, маршрутки. Купуючи квартиру в одній з наймальовничіших локацій Києва, можете реалізувати свої мрії та смаки, жити в кроковій досяжності від метро і насолоджуватися красою набережної. Та бути впевненим, що інвестиції окупляться у найкоротші терміни. Без комісії для покупця! Ціна 53000 у.о. Продается 1 к квартира Без % ! в Днепровском районе по ул. Энтузиастов, 29/2. Год строительства 1966 Квартира в жилом состоянии, частичное перепланирование для увеличения площади кухни; свободная, расположена на 8 этаже 9ти этажного дома. Общая площадь– 32,00 кв.м, жилая – 18,3 кв.м, кухня – 7,0 кв.м. Комната правильной формы с эркером, застекленный балкон вдоль кухни, счетчики на воду, электроэнергию, газ; есть кладовая, вид во двор. Квартира сухая, теплая. Парадное чистое, на кодовом замке, порядочные соседи, зеленый двор, спортивные площадки, рядом школы, детсады, магазины, рестораны, набережная, пляж в пешей доступности. До метро Левобережная 15 мин пешком, городской транспорт, маршрутки. Приобретая квартиру в одной из самых живописных локаций Киева, можете реализовать свои мечты и вкусы, жить в пешей доступности от метро и наслаждаться красотой набережной. И быть уверенным, что инвестиции окупятся в кратчайшие сроки. Без комиссии для покупателя! Цена 52000 у.е.

Продажа 1 к квартиры Без %! Днепровський р-н,  вул Ентузиастов, 29/2

Продається квартира по вул.Русанівська наб., 16. Потребує ремонту. Квартира знаходиться на третьому поверсі шістнадцятиповерхового цегляного будинку. Будинок теплий. Квартира теж тому, що практично увесь світлий день, в неї світить сонце. Вікна віходять на парк і на річку. Також дуже комфортне розташування будинку. Зупинка громадського танспорту під будинком. Русанівська набережна для відпочинку. Поруч АТБ маркет, різноманітні кафе, ресторани, дитячі та спортивні майданчики. Недалеко Киівський культурний кластер" Краків"-ТЕАТР. Спецпроект 70-х; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 16; кількість виходів: 1; гараж; ліфт; транспорт: ст.М"Лівобережна"-10хв; будинок 1970р., Н=2.52м, гарний стан, біля дороги, підїзди охайні, кодовий замок, парковка/безкоштовно, магазин, поруч пляж.

Продаж квартири Русанівська наб.,16 ст. м Лівобережна

Продається 1 кімнатна квартира на 4 поверсі, Ентузіастів 33, Русанівка. 32 квадратних метри. Повністю новий капітальний дизайнерський ремонт. Вид на Русанівський канал. Чудове місцерозташування та район. Всі меблі і техніка нові. Є кондиціонер, бойлер, посудомийна та пральна машина, вбудований холодильник, витяжка. Стіни та стеля пофарбовані. Підлога плитка та ламінат у кімнаті. У будинку газ, вода, інтернет та тепло є при відсутності світла. Встановлені лічильники води, світла та датчики антипотоп, перекриття газу, фільтр питної води (зворотній осмос). Зручне ліжко з масиву дерева з великою нішею для зберігання речей, велика гардеробна. В санвузлі, коридорі та на кухні тепла підлога. Зручна транспортна розвʼязка і метро Лівобережна в 10 хвилинах пішки.

власник
Квартира 1 кімната Русанівка
1 - 24 з 30 результатів