СУПЕРПРОПОЗИЦІЯ у «Рибальському»!!! Без% для покупця! Продам простору 1к квартиру у престижному ЖК на березі Дніпра. 11 будинок, 9 секція, введення в експлуатацію - червень 2024 року. Стан - після будівельників, шикарне планування: кухня вітальня майже 31 м2, окрема спальня, 2 санвузла (в одному можна зробити гардеробну), лоджія. Комфортний середній поверх, вікна квартири виходять у двір. Додатково продається паркомісце у цьому ж будинку. Вартість - 25000$ Прохання КОЛЕГ не дублювати оголошення!

ексклюзив
Набережно-Рибальська дорога вул., 11

Продаж 1к кв-ри 50 m2 в ЖК Dock 32. Набережно-Рибальська 27. Без %. ЖК Dock 32 - Ваш новий дім у самому серці Києва біля Дніпра у стилі концепт-лофт! Пропонуємо до продажу 1к квартиру в Оболонському районі м. Києва по вул. Набережно-Рибальська 27, у престижному ЖК Dock 32, а саме: Квартира S = 50/30.7/6 розташована на зручному 4-му поверсі 26-ти поверхового зданого будинку 2022 року з видом із вікон на ТРЦ Блокбастер. Особливості ЖК: • Монолітно-залізобетонний каркас, керамзитоблок 250мм. • Утеплення мінераловатними плитами зі штукатуркою забезпечить ефективну вентиляцію та збереже естетику будівлі протягом багатьох років. • Металопластикові системи Rehau забезпечать відмінну теплоізоляцію та енергоефективність. • Якісні вхідні двері гарантують безпеку та захист. • Сучасні ліфти забезпечать швидке та надійне переміщення в будинку. • Висота стелі 2.70 метра створює відчуття простору та світлового комфорту. • У ЖК встановлено відеоспостереження, систему охорони, щоб ви могли почувати себе захищеними в будь-який час. Відмінна локація/інфраструктура: • В двох кроках від Подолу та центру, і водночас наодинці з Дніпром. • Найближчі станції метро – Почайна та Поштова площа. • Великий ТРЦ Блокбастер для шопінгу та розваг. • Оболонська набережна (парк Наталка) для відпочинку біля води. Не проґавте свій шанс стати частиною унікального житла в ЖК комфорт-класу Dock 32. Ваш новий дім чекає на вас! Пропозиція без комісійних для покупця.

Степана Бандери просп. (Московський), 32д

Продаж 1к квартири в ЖК Rybalsky (Рибальський), вул Електриків 23 Б Поділ, Правий берег, Подільський район. Друга черга будівництва, 11 будинок, 7 секція. Будинок вже збудовано і в кінці року будуть подаватись документи на ввод в експлуатацію Квартира на 6 поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 49,22м2, житлова 21,36 м2, кухня-вітальня 21,48м2, лоджія 2,66м2. План 1Е. Стан квартири без ремонту, після будівельників. Новий житловий комплекс бізнес класу 2020 року з концепцією, двір без автівок. На території ЖК школа повного дня для 280 учнів, дитячий садок для 130 дітей та різноманітні спортивні та навчальні студії. В будинку є підземний паркінг, поруч спортивний клуб 5 елемент.

Електриків вул., 23б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж видова 1 кімнатна квартира 47 м2 у ЖК RYBALSKY (Рибальський), будинок №3, вул. Набережно-Рибальська 3. Окрема спальня та дуже простора кухня-вітальня. У квартирі зроблено ремонт дуже високої якості з використанням матеріалів відомих брендів, а також топ виробників побутової техніки. Встановлена система рекуперацї повітря у квартирі. На підлозі дубовий паркет, система розумного будинку, акустіка по всій квартирі. Встановлено проектор для перегляду ТВ, фільмів та спортивних трансляцій. Мʼякі меблі Blanche, освітлення Gavle (Швейцарія) А головною фішкою квартири є звичайно вид на Дніпро, весь центр міста (Андріївська церква, Арка дружби народів, Маріїнський парк та інши).

можливий продаж по єОселя
Набережно-Рибальська дорога вул., 3

Без комісії! Продам 1к.квартиру з панорамним видом в ЖК Oasis ( Подільський район ) Загальна площа: 38,34 м.кв. Кухня: 16,23 м.кв. Кімната: 12,20 м.кв. Забудовник bUd development Будинок комфорт класу. Квартира знаходиться в першому будинку (заплановано будівництво 4 будинків.) Утеплення: мінеральна вата Стіни: цегла Висота стелі 2,7 м. Перепоступка майнових прав. Будівництво тимчасово призупинено. У пішій доступності станції метро "Контрактова площа" та Поштова площа, поруч старий Поділ, Річковий вокзал, Труханів острів. До Майдану Незалежності та Хрещатика на автомобілі 5 хвилин. Також поряд новий ТРЦ Blockbuster Mall, школа садочок та інша потрібна інфраструктура.

Електриків вул., 28

#A265 Продаж 1-кімнатної квартири в 7 секції в ЖК бізнес класу Rybalsky Подільський район, вул. Набережно-Рибальська, 11,7 секція. S = 50 м2 5/9 поверх Планування: - передпокій - лоджія - кухня-їдальня - спальня - ванна кімната Вид на вул. Електриків. Продаж по перепоступці, здача будинку в 2024 році. RybalSky" - це сучасний житловий район з цікавим ландшафтним дизайном, і за задумом творців, втілює ідею комфортного життя біля води. У процесі створення водний канал довжиною 330 м, з виходом у Дніпро. На території ЖК є: кавярні, салони краси, аптека, продуктові магазини, школа, дитячий садок, спортивні та освітні студії, у пішій доступності фітнес-центр "5 елемент". Завдяки низькій поверховості будинків, вид на місто та річку буде доступний усім. Внутрішні дворики обладнані майданчиками для дітей та спортивними секціями. Завдяки охоронній системі та самій концепції безпеки ЖК, можна спокійно відпускати дітей на прогулянку самостійно. Концепція - двори без автомобілів. Консьєрж-сервіс 24/7 та технічний нагляд Система "розумний дім". Мобільний додаток "SFERA living system" (це по суті онлайн ЖЕК плюс додаткові послуги). Безпека: цілодобове відеоспостереження, система електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. Зручна дорожня розвязка. 10 хвилин до станції метро Поштова площа, Контрактова площа.

Набережно-Рибальська дорога вул., 11

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста, в Подільському районі ЖК OASIS 21 поверх 30/32 поверхового будинку. Всього в комплексі передбачено 4 будинки. Квартира знаходиться в першому будинку. Площа 39м2. Висота стель 270см, панорамні вікна, опалення централізоване, вентиляційні шахти вбудовані. Матеріали будинку : моноліт, цегла, мінеральна вата. Паркінг надземний багаторівневий, та підземний. Вхідна частина будинку готельного типу з консьержем і великою вітальною залою. Поруч метро Поштова, Тараса Шевченка, Контрактова. Автобусна зупинка зразу біля будинку. Територія передбачає всю інфраструктуру, спортивні майданчики, дитячі зони, ландшафт. Квартира власна, без посередників. Будівництво тимчасово призупинене.

Електриків вул., 28

ЖК RYBALSKY комплекс Бізнес-класу з власною інфраструктурою, закритою територією, презентабельною вхідною групою.На території розташовані освітній комплекс RYBALSKY Family Port (дитячий садок та школа), супермаркети, відділення пошти, стоматологія, салон краси, кафе. У будинку є дворівневий підземний паркінг в який спускається ліфт. Ведеться цілодобове відеоспостереження, є внутрішня охорона комплексу. Поруч берег Дніпра, cпорткомплекс "5-й Елемент", парк «Наталка». Ввод в експлуатацію 1кв.2024

Набережно-Рибальська дорога вул., 11

Продам 1 кв ЖК "Рибальський", по вул. Набережно-Рибальська дорога вул., 3а на 5 поверсі 9 поверх будинка. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання, меблі побутовоа техніка. Новий європейський житловий комплекс з ландшафтним дизайном, водним каналом протяжністю 330 метрів з виходом Дніпро, спортивні та освітні студії, фітнес-клуб, мед.установи, від. банків, ресторани, кафе, аптеки, магазини, мистецька студія. По периметру будинку передбачено гостьове паркування, в будинку дворівневий паркінг, консьєрж сервіс - 24/7 і тих. нагляд система "розумний дім", мобільний додаток "SFERA Iiving system", цілодобове відео спостереження, система електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. Метро Почайна – 5 хвилин, Поштова площа – 10 хвилин.

Набережно-Рибальська дорога вул., 3а

ЖК DOCK 32 Степана Бандери, 32д 1 кімнатна квартира (50м2) Однокімнатна квартира після будівельників. Загальн.пл. 50/20/16м2 Поверх 5/25 Двостороння квартира із великими вікнами (Rehau), кухня з виходом на лоджію. Стяжка лазерна, проведена проводка, пожежна сигналізація. Будинок комфорту-класу, технологія будівництва моноліт каркас, фасад утеплений. Автономне опалення, ліфти, що зєднують житлову зону та підземний паркінг. Стилобат будинку облаштований місцями для прогулянок, спортивним та дитячим майданчиками. Закрита прибудинкова територія, охорона, відеоспостереження. Розвинена інфраструктура в пішій доступності набережна, ТРЦ Блокбастер. Найближчі станції метро Почайна Поштова площа. Є все для комфортного проживання та відпочинку. Ціна 76000 у.о. право власності на руках. Телефонуйте! (067) 75 72 674 Дмитро.

Степана Бандери просп. (Московський), 32д

Житлові комплекси у Київ

Без комісії! Продам КРУТУ 1-кімнатну квартиру-студію ЖК Dock32, ЖК Док32, пр. Степана Бандери 32д / Набережно-Рибальська 27, Оболонський район, Оболонь, метро Почайна / Петрівка Квартира-студія, площа квартири 32 кв. м, знаходиться на 21-му поверсі з 26. Будинок зданий у кінці 2021 року! ЖК на Рибальському острові, на березі Дніпра, чудовий краєвид на центр міста! Ремонт з якісних матеріалів. Побутова техніка від провідних виробників. Є кондиціонер, телевізор, вбудовані холодильник, пральна машина, бойлер, варильна поверхня, духова шафа. Житловий комплекс у стилі Loft/Industrial. Поруч Blockbuster mall, парк Наталка, озеро, набережна річки Дніпро. Перспективний елітний район, що активно забудовується, поряд з центром столиці. Є двоповерховий паркінг, є вільні місця. Чудовий варіант під орендний бізнес! Зараз в оренді - 16 000 грн/міс. Квартира з документами! Розглядаємо по держпрограмах, ЄОселя

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери просп. (Московський), 32д

ЖК DOCK 32 Степана Бандери, 32д 1 кімнатна квартира (32м2) Однокімнатна квартира після будівельників. Загальн.пл. 32/15/9м2 Поверх 17/25 Двостороння квартира із великими вікнами (Rehau), кухня з виходом на лоджію. Стяжка лазерна, проведена проводка, пожежна сигналізація. Будинок комфорту-класу, технологія будівництва моноліт каркас, фасад утеплений. Автономне опалення, ліфти, що зєднують житлову зону та підземний паркінг. Стилобат будинку облаштований місцями для прогулянок, спортивним та дитячим майданчиками. Закрита прибудинкова територія, охорона, відеоспостереження. Розвинена інфраструктура в пішій доступності набережна, ТРЦ Блокбастер. Найближчі станції метро Почайна Поштова площа. Є все для комфортного проживання та відпочинку. Ціна 53500 у.о. право власності на руках. Телефонуйте! (067) 75 72 674 Дмитро.

Степана Бандери просп. (Московський), 32д

ЕКСКЛЮЗИВНА СТИЛЬНА 1-КІМНАТНА КВАРТИРА! В ЖК DOCK 32, проспект Степана Бандери 32Д. В квартирі зроблено авторський дизайн та повне перепланування. Ремонт робився выключно для себе. Виконано ергономічне зонування, а також враховано вечірній сценарій освітлення. Квартира обладнана технікою провідних світови брендів для максимального комфорту, влаштована тепла підлога. Кухня має великий меблевий фронт, острів з зоною стола, оснащена сучасною італійською технікою, включаючи індукційну поверхню, духову шафу, вбудований холодильник, вбудовану пральну машину, посудомийну машину та ін. Використано виключно преміальні матеріали, меблеві фасади Cleaf та Agt, електроніка Berker, сантехніка Grohe. Сплановано багато місця для зберігання. Великі гардеробні шафи до стелі, розкладний диван, деревяні жалюзі на вікнах. Будинок комфорту-класу, технологія будівництва моноліт каркас, фасад утеплений. Автономне опалення, ліфти, що зєднують житлову зону та підземний паркінг. В будинку буде встановлений генератор у цьому місяці. Стилобат будинку облаштований місцями для прогулянок, спортивним та дитячим майданчиками. Закрита прибудинкова територія, охорона, відеоспостереження. Розвинена інфраструктура в пішій доступності набережна, ТРЦ Блокбастер. Найближчі станції метро Почайна та Поштова площа. Є все для комфортного проживання та відпочинку.

Степана Бандери просп. (Московський), 32Д

Продаж 1-кімнатної квартири в 11 будинку в ЖК бізнес класу Rybalsky Подільський район, вул. Набережно-Рибальська. S = 78 м2 5/9 поверх Планування: - передпокій - лоджія - кухня-їдальня - спальня - ванна кімната Вид на вул. Електриків. Продаж по перепоступці, здача 4 квартал 2024 року. RybalSky" - це сучасний житловий район з цікавим ландшафтним дизайном, і за задумом творців, втілює ідею комфортного життя біля води. У процесі створення водний канал довжиною 330 м, з виходом у Дніпро. На території ЖК є: кавярні, салони краси, аптека, продуктові магазини, школа, дитячий садок, спортивні та освітні студії, у пішій доступності фітнес-центр "5 елемент". Завдяки низькій поверховості будинків, вид на місто та річку буде доступний усім. Внутрішні дворики обладнані майданчиками для дітей та спортивними секціями. Завдяки охоронній системі та самій концепції безпеки ЖК, можна спокійно відпускати дітей на прогулянку самостійно. Концепція - двори без автомобілів. Консьєрж-сервіс 24/7 та технічний нагляд Система "розумний дім". Мобільний додаток "SFERA living system" (це по суті онлайн ЖЕК плюс додаткові послуги). Безпека: цілодобове відеоспостереження, система електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. Зручна дорожня розвязка. 10 хвилин до станції метро Поштова площа, Контрактова площа.

Електриків вул., 11

Продаю 1 кімн квартиру 34 кв.м. у новому ЖК DOCK32. Квартира з ремонтом та технікою. Зручна транспортна розвязка, поруч ТРЦ Блокбастер, магазин Метро

ПРОДАЮ 1 кімн квартиру в ЖУ DOCK32 без комісії

вул. Степана Бандери 32Д, ЖК DOCK32, зданий в експлуатацію в 2021р. Документи. Бізнес клас, 2 будинок,. чотири квартири на поверсі, 4/26 пов, 39**********,9 кв.м., лоджія з кухні - засклена. Вікна на дитячий майданчик. Будинок на 2 поверховому стилобаті , в якому розташований дворівневий паркинг на 282 паркомісця, Територія повністю закрита, під охороною. На території будинку місце для прогулянок, дитячий та спортивний майданчики В парадному три ліфти, один в паркинг, два пасажирські, один грузовий. Вмонтовані лічильники : тепла, води, світла. Пожежна сигналізація. Можно заходити на ремонт. Забудовник Ковальська, будинок в стилі "Лофт". Поряд р. Дніпро. в 3 хвилини : "Блокбастер молл", "Епіцентр". Поруч: парк "Наталка", Оболонська набережна, метро "Почайна", "Контрактова площа". 670000 дол. Представник власника, без % для покупця. Документи на право власності отримані в 2022р. Продавець свої податки сплачує.

DOCK32 ЖК. 2021 р.. Степана Бандери 32 Д. Рибальський острів. 40 кв.м.

Степана Бандери 32д, будинок введено в експлуатацію в 2021р. 4/25 пов., 43/15/16,8 кв.м, вид з вікна на р. Дніпро та на будівлю поруч з ЖК. В квартирі стяжка, радіатори опалення, заведено електрику, водопровід, каналізування. Лічильник води, світла, тепла. Документи на право власності отримано в 2022році. Перегляд за домовленістю, ключі на руках. Без %. В квартирі зареєстрованих не має. Власник в Україні. Є Оселя розглядаємо. Продавець свої податки сплачує. 68000 дол.

ДОК 32. вул. Степана Бандери 32д. Є Оселя. Без%

Жк Rybalsky, Набережно Рибальська дорога , будинок 11. Здача секції в кінці цього року. В забудовника таких квартир вже давно нема. Квартира на середньому поверсі з правильним , комфортним плануванням. Євро-двокімнатна , квартира з окремою спальнею та просторою кухнею-вітальнею. Комплекс комфорт класу, три будинки вже введені в експлуатацію та заселені. Вся інфраструктура вже працює. Класна локація. Поруч Річка Дніпро. На авто до Хрещатика та Подолу 5-7 хвилин. Квартира від власника без комісійних та додаткових витрат. Чудово як для інвестиції , так і для комфортного життя.

Квартира в ЖК Рибальський, будинок 11. Здача в кінці 2024 року.

ЖК Rybalsky Ул. Набережно-Рыбальская 9 • Площадь квартиры 50 метром. 4/9 этажного дома. Первая сдача просторной кухни-студии с современным дизайнерским ремонтом и качественной новой техникой, и мебелью. • Функциональная планировка: просторная кухня-студия и спальня, с панорамными окнами. • В кухне- гостиной ортопедический диван, телевизор, кондиционер. Индукционная плита и посудомоечная машина, встроенный холодильник. • Совмещенный с/у с душевой, стиральной машиной-автомат. • Вместительный гардероб . Большая двуспальная кровать с новым матрасом, в гостиной вместительный диван с телевизором. Установлены кондиционеры. • Представительская входная группа, лифты Wittur. В комплексе подключена система SFERA (система умный дом). • Вся территория комплекса абсолютно безопасна. Видео домофон, охрана территории. Круглосуточное видеонаблюдение, система персональных электронных пропусков, карточный доступ к лифтам. • На первых этажах расположены: магазины, кафе, торговые точки, стоматология, салоны красоты. Рядом расположен премиум фитнес-клуб "5 ЭЛЕМЕНТ". Река Днепр в 5 минутах, до метро "Почтовая Площадь", "Контрактовая площадь" и "Почайна" 10 минут, до ул. Крещатик 15 минут. С животными не рассматривают !

Без % Продам1к квартира ЖК Рыбальский набережно-рыбальская Rybalsky

Продається 1 кімнатна квартира у Подільскому районі м. Києва, вул. Набережно- Рибальська, б. 5 на 4поверсі/5 поверхового будинку. Загальна площа 54,2 кв. м, кімната 16,7 кв. м, кухня 20,4. Документи готові.

власник
Однокімнатна квартира у новобудові на Рибальському

Продаж 1-к квартири, пр-т Степана Бандери, ЖК DOCK32, Оболонський р-н Продажа 1-к квартиры, пр-т Степана Бандеры, ЖК DOCK32, Оболонский р-н Найкраща квартира з дуже гарним видом на Дніпро! Квартира з новим якісним та сучасним ремонтом в світлих тонах. Пропонується на продаж світла та простора однокімнатна квартира в ЖК Dock32. Загальна площа квартири 41 квадратний метр. Квартира укомплектована новітньою технікою дорогих закордоних брендів. У квартирі встановлено електрощитову з автоматикою, індивідуальні лічильники тепла, гарячої та холодної води. Також є бойлер для підігріву води, підігрів підлоги у санвузлі. Загальна площа кухні-студії - 16.1 квадратних метри. Спальня - 9,2 квадратних метри. Гардероб - 2.4 квадратнх метри. Ванна та санвузол - 3 квадратних метри. Гардероб-пральна - 3,3 квардратних метри. У ЖК Dock32 закрита територія є прогулянкова зона, дитячий майданчик, а також підземний паркінг на 282 місця. У пішій доступності знаменита Дніпровська набережна, в 100 м занходяться ТЦ Blockbuster Mall, ТЦ Епіцентр. Запрошуємо на перегляд у зручний для вас час! #31591*****46

Продаж квартири, пр-т Степана Бандери, ЖК DOCK32, Оболонський р-н

ЖК RYBALSKY, вул. Набережно- Рибальська, 11 , 6 поверх,загальною площею 54 кв.м передпокій - 6,97 кв.м, спальня - 15.02 кв.м кухня-їдальня 23 плюс лоджія 3 кв.м , з видом на зелений внутрішній двір, будинок побудований, вже на етапі оздоблювальних робіт, здача будинку запланована на осінь 2024 року. Це сучасний ЖК з ландшафтним дизайном для комфортного життя мешканців біля води. Також вздовж цього будинку облаштовують водний канал з виходом у Дніпро. На перших поверхах ЖК облаштовпно кавярні, продуктові магазини, салони краси, дитячий садок, аптека,Нова пошта , дитячі кімнати,магазини квітів та подарунків тощо... Внутрішній двір закритий ,без паркування автомобілів у дворі, та обладнаний дит.майданчиками .Сучасна охоронна система ,цілодобове спостереження, дозволяє спокійно відпускати дітей на прогулянку самостійно . Зручна дорожня розвязка, швидко можна доїхати до центру, найближчі станції метро Поштова площа та Контрактова площа.

Продаж 1-но кім.квартири ЖК RYBALSKY

Продається однокімнатна квартира , в зданому будинку ЖК DOCK32 . Площа квартири 43 м2 , з великими вікнами , та видом на внутрішній двір та Рибальський острів. DOCK 32 - це житловий комплекс в стилі концепт-лофт. Будинок розташований у Оболонському районі Києва , за адресою пр-т Степана Бандери, 32д (вул. Набережно-Рибальська, 27) в близькості від Подолу та центру міста. Це місце має свою неповторну атмосферу і відтворює індустріальний дух Рибальського острова. Набережна в декількох хвилинах від дому. Найближчі станції метро – Почайна та Поштова площа. В пішій доступності – ТРЦ Блокбастер, Парк Наталка та Парк Почайна. Будинок отримав Свідоцтво про прийняття в експлуатацію та почтову адресу, розпочато отримання права власності. Можливий перегляд квартири за попередньою домовленістю. Також є в наявності декілька парко місць у паркінгу.

Квартира+паркинг+кладовая. Dock 32 , Оболонь , Днепровская набережная.

Продажа 1к квартиры в Центре ул. Набережно-Рыбальская 5 ЖК Rybalsky Площадь:47.1m2 Этаж/этажность:5/9 В продаже отличная 1к квартира с новым отличным ремонтом! После ремонта в квартире никто не проживал. Ремонт выполнен в современном стиле без излишков и лепнины, строгий лаконичный, умеренные цвета отделки. Квартира представляет собой одну отдельную комнату и большую просторную кухню объединенную с гостиной, два сан узла, открытый балкон, большая гардеробная комната. Дом качественный из красного кирпича, презентабельная входная группа. Хорошо развитая инфраструктура, в пешей доступности школа, детский сад, сетевые продуктовые магазины, рестораны и кафе. Спортивный клуб пятый Элемент По локации: центральный район города до Крещатика 10 мин на авто, или 25 пешком. Цена: 168000$ Просмотры по договоренности! С ув. Гаркуша Алексей

Продажа 1к квартиры в ЖК Рыбальский
1 - 24 з 41 результатів