Вашій увазі Пропонується Світла та Затишна 3к квартира за адресою пр. Л.Курбаса -14Б з якісним ремонтом 9/9 60/9.5/39 У цій квартирі зроблено все для комфортного проживання Великий балкон розділений на дві частини, в першій розширена зона кухні, встановлені панорамні вікна в підлогу, які ще більше збільшують простір, дані зміни дозволили винести на «балкон» холодильник, духовку і шафу і збільшити зону прийому та приготуваня їжі. Друга частина балкона завдяки панорамному склінню, по суті, перетворилася на терасу з чудовими краєвидами, де можна проводити чудовий час за келихом «чаю») У квартирі дві спальні, і окремий зал для проведення часу в сімейному або дружньому колі. Все є для комфортного проживання: -холодильник -плита -духовка -пральна машина -морозильна камера -3 кондиціонери Меблі всі залишаються новим власникам Поруч чудова інфраструктура: супермаркети, дитячий садок, школа, спортзал, поліклініка, паркова зона. Зручна Транспортна розвязка, швидкісний трамвай Гарний варіант для Чудової Родини! Все буде Україна!!! Вас зацікавила ця квартира? Тоді швидше зателефонуйте або пишіть нам! Ваші дбайливі "One Realty"

Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 14 Б

Продаж 3 кімнатної квартири у житловому стані, в зручному місці та супер зручною транспортною розв’язкою! Де? - вул. Зодчих 50, Святошинський район. тех. Характеристики: поверх – 3/5, площа – 68/25/7 м2. Квартира хорошому стану, потреби дуже швидко робити ремонт немає. Все необхідне для життя є! Меблі хоч і не нові, але в хорошому, доглянутому стані. Бойлер, пральна машина, холодильник, плита – побутова техніка також укомплектована. Завдяки відмінному розташуванню будинку, Ви без проблем зможете сісти на будь-який вид транспорту та доїхати в будь-який бік Києва: • на трамваї #3 (зупинка Ромена Роллана), яка знаходиться в 2-х хвилинах від Вас - доїдете без пробок у бік ст. метро «Вокзальна» та «Політехнічний інститут» ~ 20 хвилин; • У бік Теремків, Голосіїво – зупинка через дорогу, займе хвилин 5 пішого ходу: автобус, маршрутка – будь-який транспорт; • у бік Академмістечка та проспекту Перемоги – кількість можливого транспорту, яка довезе Вас – не порахувати! В 3-х хвилинах від Вас – ринок «Шлях», де завжди можна купити свіжу рибу, мясо, овочі та фрукти. Супермаркет АТБ (цілодобовий), Фора або через одну зупинку - Ашан, Ельдорадо, ТЦ Променада парк. Відділення Нової пошти; спортзал; відділення Укрпошти та Приват Банку. Місце – топове, де є все, що Вам знадобиться, і звідки можна з легкістю доїхати до потрібної локації! Ціна: 55 000 у.о. + 2.5% комісія. Для організації оперативних переглядів телефонуйте!

Святошинський р-н., вул. Зодчих 50, простора 3-кімнатна, Вдала локація

Продається 3-х кімнатна квартира, в чистому, охайному стані. Розташована на 7 поверсі / 9 поверхового панельного будинку. Будинок розташований в тихому зеленому місці, вікна у двір. Підʼїзд чистий. В квартирі на перший час можна жити, нічого не робити. Продається разом з меблями, технікою, посудом… Гарне місцерозташування, поруч зупинки транспорту, супермаркети «Ашан», «АТБ», «Сільпо», ринок «Дніпро», поліклініка, лікарня, парк «Юність», зелені зони відпочинку. Все поруч, все пішій доступності. По документам: приватизація, Власники особисто, ключи на угоді. Ніхто незареєстрований. Квартира вільна. «Чистий продаж» Перегляди за домовленістю. Торг можливий після перегляду, особисто покупцю. Дзвоніть про все домовимося.

Продаж 3-х кім, Святошино, Борщагівка, вул.Кучера 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж просторої трикімнатної квартири в ЖК Парковий по бульв. Кольцова, 14, Борщагівка. Площа 142 м2, розташована на 10 поверсі 15- поверхового будинку. Двостороння квартира в гарному стані, з ремонтом. Мебльована та з технікою. Кімнати окремі (2 спальні, велика вітальня), гардеробна, 2 санвузли, 2 засклені лоджії. Розвинена інфраструктура і зручна транспортна розв`язка. Поруч зупинка швидкісного трамваю, магазини, торгові центри, школа, дитячі садочки, охайний парк. Код оголошення SF-2-738-346.

Продаж 3кімн квартири в ЖК Парковий  Кольцова, 14, Борщагівка.