Пропонується до продажу 3-кімнатна квартира на 6-му поверсі, що розташована за адресою: Лісовий проспект 33 - Лісовий масив, Деснянський район, лівий берег столиці. - найближчі станції метро Лісова та Чернігівська Ця світла та простора квартира знаходиться в добре збереженому стані, і готова до заселення одразу після угоди. У квартирі - два засклених балкона з видом на обидві сторони будинку, що забезпечує чудове освітлення та вентиляцію. Санвузол роздільний. Розташування будинку в Деснянському районі — це справжній подарунок для тих, хто цінує спокій та близькість до природи. Ваші діти будуть в захваті від безлічі дитячих майданчиків та освітніх закладів, що знаходяться поруч. А для дорослих — це можливість насолоджуватися прогулянками по парках або активним відпочинком у спортивних секціях. Ось основні переваги цієї квартири: 1. Простора та затишна квартира загальною площею 60 кв.м., яка ідеально підходить для комфортного проживання вашої родини. 2. Відмінний житловий стан та два засклені балкона, які дарують можливість насолоджуватися свіжим повітрям та красивим видом на навколишню місцевість. 3. Чудове розташування, що забезпечує зручний доступ до парків, скверів, дитячих садочків та навчальних закладів, що робить цю квартиру ідеальною для сімейного життя. 4. Розвинена транспортна інфраструктура, включаючи неподалік розташовані станції метро, що дозволяють легко дістатися до будь-якої точки столиці. Не пропустіть шанс стати власником цієї чудової квартири в одному з найзеленіших районів Києва! Квартира вільна для заселення!

Лісовий просп., 33

Без комісії ! Продається 1 кімнатна квартира м Лісова вул Мілютенка 30/12 ! 4-й поверх 9ти поверхового будинку.32/16/6.5 м2. Зроблено новий косметичний ремонт : нові шпалери , лінолеум, труби ,люстри ,сантехніка. Вартість 32500 уе .Торг .

Мілютенка вул., 30/12

Продається затишна, з продуманим плануванням квартира-студія в центрі Лісового масиву. В середині будинку (не кутова, не крайня). Площа 32 м кв. Світла, простора. Утеплений, великий, засклений балкон. В кімнаті, коридорі та на балконі ламінат, на кухні й в санвузлі кахель. Кондиціонер. У квартирі залишається частково техніка та меблі(Холодильник, Кондиціонер, Шафи...). Ремонт робився для себе з використанням якісних матеріалів (Сантехніка, електрика). Поруч з будинком розвинута інфраструктура (Садочки, школи 3-5 хв. АТБ, Фора, Сільпо, Ринок 5-7 хв. Пошта, Банки, Стоматологія, Аптеки, Фітнес Клуб, Спорт Майданчики, Салони краси 5-10 хв). Трохи далі великий ринок ЮНІСТЬ, ТРОЄЩИНА РЕЧОВИЙ та ТРОЄЩИНА ОВОЧЕВИЙ, ЛІСОВИЙ. ТЦ Проспект,Школа верхової їзди та активного відпочинку PONYCLUB (Велопрогулянки, їзда на конях, квадроциклах). До Метро Лісова, Чернігівська, Петрівка, Харківська, Червоний Хутір за бажанням довезе як Маршрутка, так і Автобус із Тролейбусом. Поруч великий, чистий ліс, де приємно влітку і взимку прогулятися, займатися спортом чи влаштувати пікнік. Фото відповідають дійсності. Прямий продаж від ВЛАСНИКА.

власник
Лісовий просп., 19

Продаж без комісії 3к квартири в гарному житловому стані на 8 поверсі 9-поверхового будинку. Площа: загальна – 64,5 м2, житлова – 42 м2, кухня – 7 м2. Планування суміжно-роздільне, квартира двостороння з великою лоджією. Санвузол роздільний. В коридорі є досить велика комірка, яку можна переобладнати в шафу. Дві спальні та гостинна з шафами, кухня з меблями та газовою плитою. Склопакети, окрім кімнати, де вікна на лоджію. Дуже зручна транспортна розв’язка: на транспорті до м. «Чернігівська» та м. «Лісова» 5 хв., до м. Дарниця 8хв, міст Метро - 10 хв, Північний міст – 15 хв. Біля дому зупинка громадського транспорту майже у всі райони міста. Інфрастуктура: до 5 хвилин пішки знаходяться супермаркети АТБ та «Пчілка», ринок на Юності, гімназія, дитячий садочок, до 10 хвилин – парки «Кіото» та «Перемога». Поряд поліклініка та лікарня швидкої допомоги, дитяча лікарня, Інститут Серця. Біля дому 2 стоянки з охороною. Ця квартира ідеально підходить для сімї, яка шукає комфортне житло в спокійному районі з усіма необхідними зручностями. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
Шолом-Алейхема вул., 1

Предлагается отличная 3-х комнатная квартира с ремонтом по ул. Шалом-Алейхема 6. Квартира находится на 5 этаже. В квартире выполнен ремонт. Есть вся необходимая техника, мебель. Очень рациональная планировка: гардеробная, раздельный санузел, 3 комнаты (зал проходной), застекленная лоджия. Квартира очень тёплая, новые радиторы, металлосплатиковые окна. В ванной проточный нагреватель. Очень удобная локация: в пешей доступности метро Черниговская (15 мин), Лесная (20 мин), рынок Юность 5 мин, школы, садики, ТРК Проспект.

ексклюзив
Шолом-Алейхема вул., 6

Продаж однокімнатної квартири на Лісовому масиві. Зроблено косметичний ремонт. Все, що на фотографіях залишається. Ідеальний варіант для здачі в оренду, але також підійде і для проживання. Перший поверх із подвійною лоджією заскленою металопластиком. Газ. Планування, яке можна перепланувати на свій смак. Санвузол сумісний у плитці. Під будинком ринок. До метро можна і пішки пройтися та доїхати транспортом. Комісія по даному обєкту 0%. Чекаємо на перегляд ID: 78080

ексклюзив
Лісовий просп., 19

Продаж 1 кімнатні квартири Мілютенко 44б, Лісовий масив, Деснянський район, лівий берег. Комфортний 3 поверх, в квартирі є газ. Квартира загальною площею 28.7 кВ.м, кімната 15 кВ.м, кухня 6.1 кВ.м, суміщений с/в 2,2 кв.м, коридор 3,6 кВ.м, кладовка 1,1 кВ.м, балкон 0.8 не засклений. Квартира в доброму житловому стані: вікна мпо, в с/в кахель, бойлер, повірені лічильники на воду, нові труби г/х води та каналізаційні. Підлогове покриття в кімнаті паркет. Навколо будинку гарно розвинена інфраструктура -поруч школи, дитячі садки, магазини, базари, медичні заклади, зупинки міського транспорту майже в різні сторони Києва, до метро Лісова 10 хв. взяли або 20 хв.пішки. Ціна без комісії для покупця 31.000 у.о Дзвоніть, перегляд оперативний, з повагою Ольга

Мілютенка вул., 44б

Вашему вниманию представлена 3 комнатная квартира на продажу по адресу : Шолом-Алейхема улица 19, которая находиться на 6 этаже. Квартира в хорошем состоянии, оборудована необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 25 минут до центра города. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Шолом-Алейхема вул., 19

Продам 1-кімнатну квартиру вул. О.Левицького 8б, м.Чернігівська, лісовий масив Продам 1 кімнатну квартиру на вул. Ореста Левицького 8б, 5/9 поверхового будинку, загальна площа – 31,5; житлова – 15,1, кухня – 6,5. Балкон засклений, вихід на балкон із кухні, що надає кухні додатковий обєм та комфорт. Санвузол поєднаний, встановлена ванна, бойлер, на стінах плитка. У коридорі та на підлозі в кухні ламінат, у кімнаті паркет. Встановлено лічильники на воду. У квартирі газ, центральне опалення та водопровід. Квартира зі старим ремонтом, але чиста та акуратна і в такому стані цілком придатна для затишного та спокійного проживання. Парадне чисте, встановлений домофон, чистий та не старий ліфт. Будинок у дворі, двір чистий та зелений, завжди є місця для паркування. Неподалік будинку парк, дитячий садок, школа, магазини, дуже зелено. На відстані 1 кварталу ринок молодість. До метро 15 хвилин пішки, 5 хвилин на транспорті. Ціна 34500 у.о. без комісії Тел. 09741115156 Євген Продам 1 комнатную квартиру на ул. Ореста Левицкого 8б, 5/9 этажного дома, общая площадь - 31,5; жилая – 15,1, кухня - 6,5. Балкон застеклен, выход на балкон из кухни, что предает кухне дополнительный объем и комфорт. Санузел совмещен, установлена ванна, бойлер, на стенах плитка. В коридоре и на полу в кухне ламинат, в комнате паркет. Установлены счетчики на воду. В квартире газ, центральное отопление, и водопровод. Квартира со старым ремонтом, но чистая и аккуратная и в таком состоянии вполне пригодна для уютного и спокойного проживания. Парадное чистое, установлен домофон, чистый и не старый лифт. Дом во дворе, двор чистый и зеленый, всегда есть места для парковки. Недалеко от дома парк, детский сад, школа, магазины, очень зелено. На расстоянии 1 квартала рынок юность. До метро 15 минут пешком, 5 минут на транспорте. Цена 34500 у.е. без комиссии Тел. 09741115156 Евгений

Ореста Левицького вул. (Курчатова академіка), 8б

Є відео -тур. Продаж однокімнатної квартири за адресою : вул. космонавта Поповича ( космонавта Волкова) , 18. Розташована на комфортному 3 поверсі. Плита - ГАЗ! Будинок із цегли. Євроремонт! Виконаний якісний капітальний ремонт, замінена електирика , труби( включая каналізаційний сток), стяжка, штукатурка. Великий балкон на всю квартиру. Сучасне планування- простора кухня - вітальня та відокремлена зона для сна. Облаштована необхідними меблями та технікою : двоспальне ліжко, вбудована кухня , бойлер, вмістка шафа від підлоги до стелі, багато місця для зберігання, санвузол роздільний, повноцінна ванна. Добре розвинена інфраструктура, поруч дві школи, дитячий садочок, магазини та супермаркет Сільпо, , поліклініка, салон краси, ліс та інше. До станції метро 15 хвилин . Перегляд в зручній час. Ключі на руках. Можливий безготівковий розрахунок.

Поповича космонавта вул. (Волкова космонавта), 18

Житлові комплекси у Київ

Продаж чудової, 2к квартири на Лісовому масиві. Будинок в дворі. В квартирі декілька років назад було зроблено ремонт. Вікна металопластикові. В санвкзлі та на кухні сучасний кахель. На підлозі ламінат. Всі фотографії відповідають реальності. Поряд з будинком СІЛЬПО, школа, садочок. До метро 15 хв пішки, або ж 5хв на громадському транспорті. Перегляди квартири за домовленістю. ID: 79417

Мілютенка вул., 9А

простора 4 кімнатна квартира розташована на 7 поверсі, повністю замінено проводку, встановлені склопакети, підлога - ламінат в с/в та на кухні - плитка, стіни та стелю вирівняно, велика лоджія на 3 кімнати утеплена та обшита, меблі залишаються, у дворі є гараж - за домовленістю, парковка для авто, що охороняється, школа, дит.садок, магазини, з вікон квартири відкривається красивий краєвид на ліс та панораму міста.

Мілютенка вул., 44

Без комісії. Продам квартиру двокімнатну на Мілютенку 12. Квартира розташована на першому поверсі. Квартира тепла, світла. Дві окремі кімнати. Дуже гарне місце для життя. Поруч дитячий садок, школа, Торгово-економічний інститут, поліклініка. Метро 10 хв пішки. Ціна 42500 дол.

Мілютенка вул., 12

ТОРГ можливий !!! Квартира вільна !!! Продається квартира в чистому жилому стані, але під себе можна зробити зручний ремонт. Або перший час можна пожити чи сдати в аренду. Меблі та техніка є. Гарне розташування- до метро Лісова та Чернігівська 10-15 хв. пішки, або ходить транспорт- зупинка поруч з будинком. а ще багато магазинів , ринок, школи, парк, садочки та все інше

Шолом-Алейхема вул., 12

Продаж 1-кімнатної квартири у зеленому місці Києва на Лісовому масиві. У квартирі 1 повноцінна кімната, великий балкон (кухня + кімната), коридор та санвузол. На підлозі в кімнаті паркет, металопластикові вікна, балкон засклений деревяними вікнами.

Поповича космонавта вул. (Волкова космонавта), 14

Мілютенко 3, ст.м. Лісова, Чернігівська -10 хвилин пішки, 8/9поверх. цегляниий будинок, 22/12.9/3.4, без балклона, склопакети. Вбудована кухня, , холодильник, пральна машина, ліжко, нова шафа все залишається. Новий ліфт. Розвинена інфраструктура, поруч супермаркети, ринки, зупинки транспорту. Документам більше трьох років, в квартирі ніхто не прописаний.

Мілютенка вул., 3

Деснянській р-н. Лісний масив. вул. Космонавта Поповича 8. 2кімнатна окр., 9/12п. 48/28/6. С/в окр. Серія будинку 464. Жилий стан. Потрібен ремонт. Поряд з будинком лісова зона. Хороша інфраструктура. Метро «Лісова». Ціна: 43000у.е.Без комісійних.

Поповича космонавта вул. (Волкова космонавта), 8

Продам 2-кімн. квартиру, Десняньский р-н, Проспект Лісовий вул., 22, 2/9-пов., 46/27/8 Затишна квартира в жилому стані, вікна металопластикові, на підлозі паркет , санвузол облицьований плиткою, зупинка 1 хвилина біля дома, до метро 10 хвилин . ЦІНА 44000 у.е.

Лісовий просп., 22

пр-т Лісовий 18. Продаж 3-х кімнатної с-р, метро Лісова 10 хв. Деснянський р-н, Лісовий масив, Лісовий пр-т 18, 8/9 поверхового, підїзд після ремонту, домофон, новий ліфт, три кімнати суміжно-роздільні, 58/40.5/6, одностороння, вікна у двір, простора квартира з квадратними кімнатами, стан «радянський», є можливість перепланувати на кухню-студію + 2 кімнати, комора-гардеробна, тамбур на три квартири, широка лоджія. Відмінна транспортна розвязка, зупинки транспорту поряд з будинком у будь-який напрямок по м. Києву, а також дитячі садки, школи, магазини, супермаркети. Вільний, «чистий продаж» 40 000 у.о. 050-3557377, 067-9837493, 093-3832084 Світлана

Лісовий просп., 18

Продаж 3к квартири в Києві, 15 хвилин - метро Чернігівська ▫️Без комісії для покупця ▫️Площа квартири – 56.4 м.кв. ▫️3 кімнати + кухня та санвузол – чудовий варіант для родини! ▫️Стан ремонту — заходь та живи! В квартирі замінені проводка та сантехніка. У вітальні та спальні покладений якісний паркет. В усіх кімнатах великі, тристулкові, металопластикові вікна й решітки для кращої безпеки. ▫️Перший поверх - саме те що треба під час відключень світла! ▫️Також в підїзді є пандус, що забезпечує комфорт для людей з інвалідністю та мам з дитячими візочками. ▫️В будинку централізоване опалення. ▫️Зручна локація! ▫️15 хв пішки до метро Чернігівська та с.м. Лісова! ▫️У пішій доступності супермаркети Сільпо та АТБ, аптека, Нова пошта, школа, зупинка громадського транспорту. ▫️За 200 метрів є закрита платна парковка. 📍Ціна – $46 500 / Без комісії Дізнатись деталі та домовитись про перегляд можна за номером 073 007 6 007 (Viber | Telegram | WhatsApp) [Співпрацюємо із колегами, без дублювання в рекламі]

ексклюзив
Мілютенка вул., 11Б

Продам трикімнатну квартиру на Лісовому масиві, Лісовий проспект 17Б. Квартира розташована на 2 поверсі, усі кімнати роздільні. Виконаний капітальний ремонт, с заміною усіх комунікацій. Квартира тепла, укомплектована усіма меблями та технікою. З документам все в порядку. Ексклюзивна пропозиція!

ексклюзив
Лісовий просп., 17 Б

БЕЗ% вул. Кубанської України 29 А (колишня вул. Жукова) 1к квартира 22м2 Газ, низький поверх, метро 20 хвилин пішки. Поверх 4/5. Загальна площа 22,6м2. Висота стелі - 2,5м. Стан квартири - житловий. Косметичний ремонт, встановлені металопластикові вікна. На підлозі - плитка та паркет. Будинок цегляний, побудований у 1968 році. Чистий підʼїзд. Планування: - кухня 3,7 м2 - кімната 12,9м2 -кладова 0,6м2 -санвузол 2,9м2: суміщений (ванна + туалет). На кухні: - газова плита - холодильник - кухонний гарнітур В спальні: - диван -двоспальне ліжко - шафи та полички для зберігання речей -стіл та стільці У санвузлі: - ванна - умивальник - туалет У коридорі: -гардеробні шафи -пральна машина -кладова Комфортний 4 поверх з видом на тихий зелений дворик. Будинок розташований у Деснянському районі в затишному місці, насиченому всією необхідною інфраструктурою та зеленими зонами. У дворі дитячі та спортивні майданчики, гостьовий паркінг. У пішій доступності супермаркет, магазини, салони краси, бювет, відділення Укрпошти, Нова Пошта. Біля будинку зупинки громадського траспорту, який прямує до станцій метро Лісова, Чернігівська, Дарниця, Харківська, Почайна. Хороша автомобільна розвязка та основні транспортні артерії: Броварський проспект, Лісовий проспект, вул. Шолом - Алейхема, Кіото, Матеюка, Академіка Курчатова, Мілютенка. До центру на авто 20 хвилин через Міст Метро. До станції метро Лісова 20 хвилин пішки. Перегляди за попередньою домовленістю. УВАГА: У випадку відсутності можливості додзвонитись - залишайте повідомлення у Viber, Telegram, WhatsApp і я звʼяжусь з Вами.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 29а

Продається однокімнатна квартира за адресою Мілютенка 44б, в Деснянському районі. Загальна площа квартири - 29м2, розташована на 9 поверсі 9-поверхового будинку. Ця квартира має чудове планування: окрема 1 кімната площею 15 м2, кухня 7 м2. В квартирі був зроблений гарний та якісний ремонт, власники робили все під себе, тому ви зможете насолоджуватися свіжим та хорошим дизайном. Крім того, ця квартира продається зі всією необхідною меблевою та побутовою технікою, яка залишається у вас. Вікна виходять у тихий затишний двір, та на ліс. Поруч з будинком розташована вся необхідна інфраструктура, така як садочок/шк школа за 1хв.пішки від будинку,2хв.до лісу,метро 10хв.транспортом,парк, зелена зона, лікарня, поліклініка, ринок, аптека, зупинка транспорту, кінотеатр, театр, дитячий майданчик, бювет. Неподалік зупинка, з якої ви зможете доїхати в любий кінець столиці. Ціна дуже вигідна 36000$. Ви знайдете все необхідне для комфортного та зручного життя у цьому районі. Ця квартира чекає саме на тебе! За дельнішою інформацєю, ТЕЛЕФОНУЙ!

Мілютенка вул., 44Б

Продам 3-кімнатну квартиру. Деснянський район. Метро Лісова 20хв пішки.Гарний вид з вікна. Лісовий масив, Ореста Левицького, 18. (Курчатова). Загальна площа квартири 61м2, житлова 41м2, кухня 7м2. Квартира двостороння, 2 балкони, один засклений. 8 поверх - 9 поверхового будинок. В цілому квартира під ремонт, без перепланувань. У вартість можуть увійти сучасна побутова техніка та робочі меблі, за бажанням покупця. Є лічильники повірені на воду і на газ. Була заміна труб, поклали кахлі в ванній кімнаті і кухні - робоча стінка. Подвійні броньовані двері. Непоганий підїзд, чудове розташування будинку - магазини, поліклініки, базарчики, природа - а головне метро Лісова 20 хв пішки. За більш детальною інформацією - Телефонуйте.

Ореста Левицького вул. (Курчатова академіка), 18
123...9
1 - 24 з 201 результатів