Хочу вам запропонувати неймовірно затишну однокімнатну квартиру, в яку заходиш і хочеться залишитись ! Світла, тепла, дуже охайна майже в стерильному стані квартира . Будинок знаходиться в тихому, багатому на озеленення місці! Квартира в чудовому стані - зайшов і живи! Техніці та меблям 3 роки (бойлеру трохи більше року, сухий тен), електродуховка та газова варильна поверхня вбудовані, кухня та шафа в коридорі теж вбудовані. На кухні в опалювальний сезон тепла підлога, квартира утеплена, не вуглова, без грибка! Взагалі квартира тепла, не жарка влітку, бо навколо багато дерев, але водночас квартира світла! А саме головне в ній чудова атмосфера . Прекрасна транспортна розв`язка. Запрошуємо вас на перегляд і ви побачите все на власні очі.

ексклюзив
Троїцько-Кирилівська вул. (Терьохіна Олексія), 14

Продаеться 2-кімнатна квартира в Подільському районі, по вулиці Кирилівська (Фрунзе), 115/2. Розташована на 8 поверсі, площа 45 м2. Квартира в житловому стані. Поряд з будинком знаходяться дитячий майданчик, школа та дитячий садок, в будинку магазини АТБ, напроти будинку парк та Спортлайф, стадіон Спартак, Куренівський ринок. До метро Почайна і до метро Дорогожичі 10 хвилин. Розвинута транспортна розвязка

Кирилівська вул. (Фрунзе), 115/2

Продам видову двокімнатну квартиру в ЖК "Navigator" з сучасним архітектурним рішенням 2021-го побудови. Балтійський пров., 1. 18-й поверх з 25-ти, утеплена панель, проєкт будинку АППС-люкс. Площа - 78/36/12 м2. З ремонтом! Склопакети, міжкімнатні двері, санвузол роздільний в кахлі, бойлер, вбудована кухня і техніка, нові меблі. Ідеальна пропозиція як під оренду, так і для життя! Відмінне планування - просторий хол правильної форми - 12 м2, кухня з великою лоджією - 17 м2, спальня з великою заскленою лоджією - 23 м2, вітальня - 18 м2. Висота стелі - 2.7 м. Одностороння. Броньовані двері. Вдале місце розташування, розвинена інфраструктура, закрита територія з цілодобовою охороною. Поруч зупинка міської електрички, маршруток, ТРЦ "Караван", Куренівський ринок, школа №8, дитячий садочок, парк. До центру міста на авто можна доїхати за 20 хв. Станції метро "Почайна" та "Оболонь" - 8 хв. громадським транспортом. Біля комплексу будується супермаркет "NOVUS".

Балтійський пров., 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

❗️Без комісії для покупця Дзвоніть, пишіть - надішлю детальний відеоогляд До продажу пропонується простора двокімнатна квартира у ЖК Навігатор в Оболонському районі. Точна адреса - Балтійський провулок 3 (2 будинок) - 2020 року. Будинок знаходиться в самому центрі житлового комплексу. Через таке вигідне місцерозташування блокуються зовнішні звуки з вулиці. Готові співпрацювати по державним програмам: єОселя під 3% (під 7% будинок НЕ підходить) єВідновлення, 280 постанова тощо. Пряма угода – власники в Україні, кожен платить свої податки. Загальна площа – 77,8 м2. Квартира розташована на останньому 25-ому поверсі, що забезпечить вам тишу від сусідів зверху (є технічний 26 поверх) Має роздільне планування: 2 окремі просторі кімнати, коридор, який можливо переробити під гардеробну, роздільний санвузол і два засклених балкони. У квартирі регульоване опалення, що дозволяє підтримувати комфортну температуру взимку та не переплачувати за комунальні платежі. На поверсі зроблений тамбур на дві квартири. В квартирі повністю перероблена кухня та санвузол після забудовника. Всі меблі та техніка, що є на фото – залишаються. Додатково встановлений фільтр питної води відразу в квартирі. На території ЖК всі перші поверхи в комерційних приміщеннях, де знаходиться все необхідне для життя: спортивні та дитячі майданчики, багато магазинів, кав’ярень, аптек, нова пошта. До метро Оболонь та Мінська – 10 хвилин їзди. Тому за додатковими питаннями звертайтеся в месенджери або по телефону. Квартира вже чекає своїх нових власників)

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 3

Продам простору 2 кімнатну квартиру. Кирилівська вул., 131. Загальна площа - 49.4 м², 8-й поверх. Стан потребує ремонту, все працює. Підʼїзд чистий та охайний. Затишний двір з майданчиком. Ліфт працює. Квартира прямо навпроти Куренівського ринку. Поряд поліклініка, стаціонар та гарний діагностичний центр. Безліч магазинів та маленьких ринків. В 10-ти хв. пішки - чудовий Куренівський парк. Дуже зручна розвʼязка наземного громадського транспорту. 10-15 хв. - кілька станцій метро - "Почайна", "Тараса Шевченка", "Контрактова площа". Дуже тепла і затишна квартира. Готова до нових власників.

Кирилівська вул. (Фрунзе), 131

Продається квартира з ремонтом Київ, Оболонський район, вул.Балтійський провулок 1, ЖК Навігатор. Будинку 2 роки з документами, заселений. Простора квартира, двостороння загальною площею 54.6м кв, кухня 14м кв, великий холл 14 м, як додаткова кімната. Квартира з якісним еворемонтом: плитка, ламінат, тепла підлога, якісна сантехніка, вбудована сучасна кухня з побутовою технікою, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина, холодильник. Є пральна машина автомат та бойлер. Лічильники на все включає, лічильники тепла. В житловому комплексі облаштовані дитячі та спортивні майданчики , кавярні, салони краси, аптеки та все необхідне для комфортного життя поряд Куренівський ринок, нові супермаркети , торгівельні центри до станцій метро Мінська , Оболонь 10 хвилин на транспорті Підходить під Є-оселя

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 1

ЖК Навігатор, провулок Балтійський 3, велика 3к квартира площею 101,5/48/18 м2 на 6/25 пов. Велика квартира з правом власності в сучасному, обжитому ЖК Навігатор. Двостороння. Ремонт від забудовника. Встановлено індивідуальні лічильники на тепло, електроенергію, воду, радіатори опалення із регуляторами температури. В секціях по 3 ліфти, відеоспостереження, консьєрж, пожежні датчики. Розвинена інфраструктура: Дитячі майданчики, Сільпо, кавʼярні, фора, ТЦ Караван, Куренівський ринок, Овочебаза, Новус, Варус, школи, дитячі садочки та багато іншого для життя. До метро Оболонь, Почайна – 10 хвилин громадським транспортом (трамвай/маршрутка). 5 хвилин пішим ходом – міська електричка. Зупинки поруч із ЖК. Зручна транспортна розвʼязка. Розглядаємо єОселю та єВідновлення. Вартість 89 900$ Можливий торг. Не втрачайте можливості стати власником цієї квартири, телефонуйте, призначимо перегляд! Світлана, “100 Capital”

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 3

Підходить під програми "Є-оселя 3%" та "Є-відновлення". БЕЗ КОМІСІЇ! ЖК Навігатор Провулок Балтійський, 5 Поверх 16 Три кімнати, загальна площа 98,4 кв. Ремонт від забудовника: на підлозі лінолеум, шпалери, двері, унітаз, ванна, раковина, опалювальні прилади, розетки, вимикачі, багети, плінтуса. Висота приміщення 2,80. Стіни та перекриття: з/б панелі. Будинок зданий в експлуатацію. Ключі на руках. Є відеоогляд. Записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 5

Однокімнатна квартира з документами у зданому ЖК Навігатор, провулок Балтійський. Вдале планування, не суміжні кімнати. Найкраща пропозиція. Комісія 5%

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 3 А

Увага! Без посередників! Унікальна можливість придбати стильну квартиру в ЖК Навігатор з власним дизайнерським ремонтом! Характеристики квартири: - Площа: 27.5 кв.м. - Поверх: 16 - Ціна: 27 500 $. Ця квартира стане ідеальним варіантом для сучасних людей, які цінують комфорт та стиль. Не втрачайте шанс стати власником цього чудового житла! Дзвоніть та домовляйтеся про перегляд. Рієлторів прохання НЕ РЕКЛАМУВАТИ! Квартира без ремонту, з ремонтом аналогічна на 6 поверсі ціна 50 000$ Переоформлення на покупця.

власник
Балтійський пров., 3 А

Житлові комплекси у Київ

ЖК Навігатор, провулок Балтійський 5, велика світла 2к квартира площею 73/36/12 м2 на 21/25 пов. Велика квартира з правом власності в сучасному, обжитому ЖК Навігатор. В квартирі зроблено ремонт від забудовника. Встановлено індивідуальні лічильники на опалення, світло, воду. В секціях по 3 ліфти, відеоспостереження, консьєрж, пожежна сигналізація. Розвинена інфраструктура: Дитячі майданчики, Сільпо, кавʼярні, фора, ТЦ Караван, Куренівський ринок, Овочебаза, Новус, Варус, школи, дитячі садочки та багато іншого для життя. До метро Оболонь, Почайна – 10 хвилин громадським транспортом (трамвай/маршрутка). 5 хвилин пішим ходом – міська електричка. Зупинки поруч із ЖК. Зручна транспортна розвʼязка. Розглядаємо єОселю та єВідновлення. Вартість 67 900$ Можливий торг. Станьте власником цієї квартири вже сьогодні! Телефонуйте, призначимо оперативний перегляд! Світлана, “100 Capital”

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 5

Продається 1-кімнатна квартира в житловому комплексі: NAVIGATOR; ЖК Навігатор- це комфортний і затишний житловий комплекс, що розмістився в Подільському районі столиці за адресою: Київ, провулок; Балтійський, 3а; 25/25 поверхового будинку, загальна площа квартири 33 метри + гардеробна кімната + балкон. У квартирі зроблене грамотне планування за рахунок чого в ній комфортно і затишно. Краща ціна в даному комплексі, перегляд за домовленістю, на додаткові питання відповім по телефону. До центру міста - за 20 хвилин на авто або на метро від станцій; Почайна та Оболонь. Неподалік знаменита Оболонська набережна. Три великих ТРЦ, значна кількість магазинів, дошкільних та освітніх навчальних закладів, медичних і; культурних установ. Плюс обєкти внутрішньої інфраструктури ЖК: магазини, аптеки, сервісні заклади, парковки та зони відпочинку. Проєкт ЖК NAVIGATOR розроблено з урахуванням досвіду і сучасних тенденцій у будівництві. Автономна; система опалення комплексу.

ексклюзив
Балтійський пров., 3а

Терміново! 2 кімнатна квартира в районі Куренівського парку. Кирилівська вул., 124. Квартира потребує ремонту. Гарна локація. В пішому доступі парк, ринок, магазини, пошти, поліклініки, школи, садочки. Поруч з будинком зупинки наземного громадського транспорту. Близько розташовані кілька станцій метро - "Почайна", "Тараса Шевченка", "Контрактова площа". Документи в порядку. Перегляди в зручний для вас час. Готові до угоди.

Кирилівська вул. (Фрунзе), 124

Продається простора 1-кімн. квартира ЖК Навігатор, Балтійський провулок 5, м. Київ, 62/18/18 кв.м., 5/25 поверх. ❗️Терміновий продаж❗️ Відмінне планування. Супер розташування. Якщо ви шукаєте квартиру, де можна добре поторгуватися і швидко купити - то ми домовимось! Готові слухати найсміливіші пропозиції щодо вартості. Квартира з чудовим плануванням, на пятому поверсі. Кімната та кухня по 18 метрів. Роздільний сан вузол. Ремонт від забудовника. Лічильник на тепло. Лічильник на воду. Своя котельня. Консьєрж. Відеоспостереження. Три швидкісні ліфти. В ЖК все зроблено для комфортного проживання. Дуже розвинута інфраструктура - спортивні та дитячі майданчики під різний вік, багато магазинів, кавярень, аптека, нова пошта. Поруч з ЖК супермаркет Сільпо, Куренівський ринок, парки Березовий гай та Куренівський, ТЦ «Караван» , гіпермаркет «Ашан», до метро "Почайна» та «Оболонь» 7 хвилин транспортом, в 5 хвилинах станція міської. Умови покупки: Без комісії для покупця

Балтійський пров., 5

ДУЖЕ ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ! ВЛАСНИК! 3кімнатна з МЕБЛЯМИ та ТЕХНІКОЮ, 60кв.м., 7/9 поверх, м. Київ, вул. Кирилівська 122/1. 62 999 $ Гарне місцезнаходження: ➡️ 3 км до ст.м. Лукянівська ➡️ 2.6 км до ст.м. Почайна, Дорогожичі, Т.Шевченка 🏢Цегляний будинок 1963 р, новий ліфт, нові вікна на сходовій клітині, сусіди похилого віку. У будинку знаходиться Фора, відділення Приватбанку, кавярня, перукарня 💠Зручне планування: ▪︎ спальня 13 кв.м. ▪︎ дитяча 11 кв.м. ▪︎ просторий прохідний зал 19 кв.м. (за бажанням можна відокремити або зєднати з кухнею) ▪︎ санвузол роздільний ▪︎ засклений сухий балкон ▪︎ комора ▪︎ металопластикові трьохкамерні вікна Rehau ❕️У квартирі залишаються абсолютно усі меблі та техніка: пральна машина, холодильник, кондиціонер, бойлер, телевізор. Майже уся техніка в експлуатації з 2021 року. Інтернет, телебачення, домофон. 📃 Один власник, більше 3х років 💰62 999 $ Без комісії Можна безготівково або криптовалютою Конт.тел. 093 1ОО851О

власник
Кирилівська вул. (Фрунзе), 122/1

Продам 1к.квартиру студію. З новим сучасним ремонтом, та меблями! Оболонський район, ЖК Навігатор, провулок Балтійський 3а. 6/25 пов.будинку, площа 25 м.кв. Лічильники опалення. ЖК з супер розвиненою інфраструктурою. Зручна транспортна розв’язка, метро Почайна, Оболонь 15-20 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 3а

Продаж великої євро-двокімнатної квартири з ремонтом меблями та технікою в ЖК Навігатор. Площа 55 кв.м. Квартира простора, тепла та укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Планування дуже зручне, всі кімнати правильної форми. Ремонт якісний, виконаний в приємних та спокійних тонах. Простора кухня-студія з диваном та виходом на балкон, спальня з шафою. Роздільний санвузол, гардеробна кімната. По всьому ЖК перший поверх це комерція, яка повністю зайнята. Супермаркети (Коло, Лоток), безліч кав’ярень, два суші ресторани, спортзал, дитячі центри, продуктові магазини в тч європейські продукти, НП, Укрпошта і тд. Поруч зупинка міської електрички та зупинка міського транспорту. В пішій доступності три школи та дитячі садочок, Куренівський ринок та парк, ТЦ Караван. Без комісії для покупця! Телефонуйте, або пишіть у зручний для вас месенджер – я завжди на зв’язку! Квартира дійсно варта вашої уваги! Марина, сімейна агенція нерухомості Liberty

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 5

Самый лучший вариант квартиры - Студио в ЖК Навигатор. Квартира очень сильно отличается своим наполнением от всех аналогов в комплексе. При просмотре Вы обязательно в этом убедитесь. ⁃ Большая площадь 41м ⁃ Панорамное остекленение ⁃ Красивый вид из окна на 17 этаже ⁃ высочайшее качество отделочных материалов( испанская плитка, ламинат топ-уровня, дорогие обои) ⁃ Электрофурнитура Schneider Unica ⁃ Вся техника Whirlpool, Samsung ⁃ Функциональная кухня ⁃ Большая гардеробная ⁃ Зонирование Дом монолитно-каркасный, комплекс полностью заселён. Под домом с дня на день открывается ТЦ Балтийский. В комплексе много мелких кафе, магазинов. Ближайшие метро Минская три остановки на маршрутке, до Почайна , если есть время- 35 минут пешком( проверено). Центр, Подол, Оболонь -10 минут на машине. При выборе студии с большой площадью и хорошим ремонтом на Правом берегу за сравнительно небольшой бюджет- это реально одно из лучших предложений

ексклюзив
Балтійський пров., 3а

Продається двокімнатна квартира Подільський р-н вулиця Олексія Терьохіна 6 квартира розташована на другому поверсі трьох поверхового цегляного будинку,бетонні перекриття, загальний метраж 42.2 м.кв,28.1 метрів житловий метраж ,7.5 м.кв кухня, кімнати суміжні, санвузол сумісний, стан квартири під ремонт, склопакети, сантехніка помінена, броневани двері, невеличкий балкон. Ціна квартири 38000 у.е. Без комісії.

Троїцько-Кирилівська вул. (Терьохіна Олексія), 6

Ексклюзивна пропозиція! Одна з останніх квартир у престижному ЖК “Навігатор” чекає на вас! Розташована за адресою: пров. Балтійський, 3А, ця 2-кімнатна квартира знаходиться на 23 поверсі з 25 можливих, пропонуючи захоплюючі види та неперевершену атмосферу. Дизайнерський ремонт виконаний з використанням лише найкращих матеріалів, що гарантує стиль та комфорт. Загальна площа складає 42,9 кв.м, доповнена двома затишними балконами, ідеальними для ранкової кави або вечірнього відпочинку. Сучасність та функціональність - квартира оснащена власними лічильниками на електроенергію та воду, що забезпечує зручність та контроль витрат. Вишуканість у кожній деталі: • Європейський ремонт з радіаторами, що дозволяють регулювати тепло. • Вікна Rehau для ідеальної ізоляції. • Керамогранітна плитка та натяжні стелі з LED освітленням. Повністю укомплектована: • Вбудована кухня з обідньою зоною. • Сучасна побутова техніка, включаючи посудомийну машину та двокамерний холодильник. • Продається з меблями - все готово для вашого затишку! ЖК “Навігатор” - символ сучасного життя: • Монолітно-каркасна конструкція з утепленим вентильованим фасадом HOSTROCK. • Автономна система опалення з індивідуальними лічильниками. • Презентабельний вхід, відеоспостереження, домофон, консьєрж-сервіс. Ідеальна локація для життя та відпочинку: • Школи, садки, супермаркети, парки, ринки - все поруч! • Зручне транспортне сполучення: метро, електричка, трамваї. • Розвинена інфраструктура для комфортного життя. Унікальність: • Остання квартира з таким плануванням у ЖК “Навігатор”. • Ціна: 79 000$ - інвестиція у ваше майбутнє з усіма готовими документами. Не пропустіть шанс стати власником цього ексклюзивного дому! Звертайтеся за додатковою інформацією та організацією перегляду.

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 3-а

Без комісії для покупця . Продаж однокімнатної квартири в новому ЖК Navigator. Квартира розташована на 10 поверсі 25 поверхового моноліт - каркасного будинку. Загальна площа 61.1 кв.м. Квартира вільна, готова для проживання. Зроблений якісний ремонт в кухні, санвузлі, застеклена лоджія. Обладнана необхідними меблями та технікою ( холодильник, духова шафа з варильною поверхнею, пральна машина, бойлер) всі меблі та техніка залишаються. Велика кухня 17.5 м2 із спальним місцем. В комплексі широко представлена інфраструктура: 4 продуктових магазина, 7 кавярень, кулінарія, спортзал, барбершоп, 3 аптеки, стоматологія, зоомагазин , салони краси , масажу. У підїзді консьєрж. Багаторівневий паркінг. Будується базар закритого типу. У пішій доступності дитячі садки, школа. Відмінна транспортна розвязка - до будь-якої гілки метро 10-15 хвилин транспортом. Ціна 79999 у.о. Без комісії для покупця. Чекаємо Вас на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 5

✅ Продається 1 кімнатна квартира з чудовим планування в ЖК Navigator 👉 провулок Балтійський 5 👉 23 поверх з 25 👉 55,5 кв.м. 👉 ремонт є від забудовника: на підлозі лінолеум, стіни шпалери, стеля емульсія сантехніка є 👉 є електро плита, холодильник, бойлер, та пральна машинка 👉 Новий будинок 2020 року, заселений. 👉 Розвинута інфраструктура 👉Також квартира продається по програмі єОселя ✅ Будуть питання - телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 5

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! У Подільському районі пропонується двокімнатна квартира за адресою: вул. Кирилівська, будинок 116А, на 7 поверсі. Площа квартири: загальна - 50 кв.м., житлова - 30.9 кв.м. Квартира має дві кімнати, одна кімната прохідна, також є засклений балкон. Квартира в цегляному будинку. У кухні встановлена газова плита, вбудована електрична духова піч та холодильник. Вся техніка та меблі залишаються новим Власникам. Санвузол роздільний. Встановлена повноцінна ванна. Також є великий бойлер на 80л, електро сушка та пральна машина, яка також залишається. Квартира дуже тепла та доволі низькі комунальні послуги. Встановлені лічильники на воду, світло, газ. Замінена вся проводка та сантехніка. Поруч розташовані школи, парки, фора та багато різних магазинів. До метро Почайна 6 хвилин їзди. Покази за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Чекаю на ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

Кирилівська вул. (Фрунзе), 116а

Пропонується затишна 3-х кімнатна квартира, проєкт сталінка 1929 року, Куренівка Загальна площа квартири 79 кв.м, вдале планування: простора кухня-вітальня, дитяча та спальня, три балкони з кожної кімнаті. Розташована на 5-й поверх, але є 6-й повноцінний технічний поверх із можливістю зробити двоповерхову квартиру (сусіди зробили саме так). Квартира тепла взимку, тримає прохолоду влітку, світла та простора. Стеля - 3,4 м. Вікна у двір на Кирилівську церкву, тихо навіть вдень при жвавому трафіку. Закритий задній двір. Завжди є місце для паркування Будинок знаходиться в оточенні двох парків. Прямо під будинком зупинка з унікальною розвиненою транспортною розвʼязкою: трамваї, тролейбуси, автобуси, приватні маршрутки в будь-який бік Києва. Метро Дорогожичі - 1 зупинка або 15 хвилин пішки Ця квартира - цікавий варіант для реалізації своїх житлових потреб та втілення власних дизайнерських рішень. За бажання можна зробити двоповерхову квартиру з високими стелями. Чудовий варіант під інвестицію Ідемо на зустріч власникам є-Сертифікат Торг Телефонуйте, домовимося про перегляд!

Кирилівська вул. (Фрунзе), 109а
123...7
1 - 24 з 154 результатів