ЖК «Караваєві Дачі» Вул. Польова 73 12/25 поверх Будинок введений в експлуатацію! Усі комунікації підключені до міста! Закрита територія. Відеонагляд та Консьерж Функціонуюче ОСББ. Магазини на першому поверсі будинку: Мясомаркет, Бокс Маркет, Біле і Суше, Кавʼярня та аптека. Вдале транспортне розташування. До зупинки Караваєві Дачі (міська електричка, автобуси, маршрутки)- 7 хв, до зупинки Індустріальний міст (трамвай, автобуси, маршрутки)- 10 хв. Від власника!

Польова вул., 73

Без комісії! Продаж квартири в Соломянському районі вул. Польова 73, ЖК Караваєві дачі. Квартира площею 25 кв. розташована на 17 поверсі. Квартира з новим ремонтом, усіма необхідними меблями та технікою. Готова для проживання або під орендний бізнес. Будинок монолітно-каркасний 2020 року, має свою закриту територію, магазини, аптека, кавярні. Поруч гімназія Ерудит, НАУ, КПІ, садки, школи, ТРЦ Космополіт, ТРЦ Аркадія. Зручна транспортна розвязка, швидкісний трамвай до метро Шулявська 10 хвилин. Перегляди за домовленістю. Можливий продаж під є-оселю 3%

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

✅ ЦІНА ЗНИЖЕНА!!! Продається 1к квартира у Соломянському районі. ⭐️ м. Київ, вулиця Новопольова 2 корп.2, ЖК Family & Friends⭐️ Чудова квартира, яка чекає саме на Вас! Виконаний якісний ремонт, який закінчили в січні 2024 року. Меблі та техніка, залишаються. У спальні - простора гардеробна. ЖК Family & Friends, будинок комфорт-класу 2019 року, на руках документи право-власності, один власник, ніхто не прописаний, чистий продаж. 👉 Телефонуйте, з радістю організую для Вас перегляд!

ексклюзив
Новопольова вул., 2 к.2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам чудову нову квартиру в новому комплексі ЖК Family and Friends, вул. Новопольова 2, Соломянський район, Караваєві дачі. Квартира розташована на 9 поверсі. Площа 41/14/14 кв..м. В квартирі виконаний сучасний ремонт з якісний матеріалів, є всі необхідні меблі та техніка. Вікна виходять на схід. Будинок монолітно-каркасний, має свою закриту територію, магазини, фітнес-студію, кавярні. Поруч гімназія Ерудит, НАУ, КПІ, садки, школи, ТРЦ Космополіт, ТРЦ Аркадія. Зручна транспортна розвязка, швидкісний трамвай до метро Шулявська 10 хвилин. Перегляди за домовленістю Розглядаємо продаж за безготівковим розрахунком у грн, а також є-оселя, є-відновлення та інші програми.

ексклюзив
Новопольова вул., 2

Польова вул., 73, ЖК "Караваєві Дачі". Пропонується 1-к квартира з якісним ремонтом. 14 поверх, вікна виходять у двір. Квартира повністю укоплектована меблями та технікою, є все необхідне для комфортного проживання! При продажі все залишається, чудовий варіант як для життя, так і під бізнес. ЖК закритого типу, охороняється. Розвинена інфраструктура, зручна траспортна розвязка. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73

Супер пропозиція! Готовий орендний бізнес! Чудова транспортна розвʼязка! Продам однокімнатну квартиру з ремонтом по вул. Вадима Гетьмана, 38. Шулявка. Правий берег. Солом`янський район. Будинок гостинка. Квартира мебльована зі всією необхідною технікою (кондиціонер, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч). Всі меблі та техніка залишаются. Домофон. В будинку встановлено новий ліфт. Транспорт: 1 хв до автобусної зупинки, 5 хв. до зупинки швидкісного трамваю, 20 хв пішки до метро Шулявська. До центру міста 20 хвилин громадським транспортом або на машині. Інфраструктура: школа, дитячий садок, ТЦ Аркадія, Мармелад, Cosmo MultiMall, SportLife, продуктові магазини: Сiльпо, АТБ, Ультрамаркет, Аврора, магазини побутової хімії, ринок, студія гімнастики, ресторани.

Гетьмана Вадима вул., 38

Продаж 1 кімнатної квартири по вулиці Бориславська 54, знаходиться на 7 поверсі 16 поверхового будинку 1992 року будівництва .Квартира під ремонт ,гарне планування , загальна площадь 39.1 /16.3 /8 м2 ,коридор 10м2 ,замінені нові стеклопакети (Rehau) ,можливо перепланувати під свій проєкт . Дуже гарне місце расташування та інфраструкура .Рядом чудовий парк Відрадний

Бориславська вул., 54

Продам 1-кімнатну квартиру на 8 поверсі 9-поверхового цегляного будинка готельного типу. Велика і світла кімната, з вікнами, що виходять у двір. Квартира потребує косметичного ремонту. Продається з наявними меблями та технікою. В підїзді новий ліфт. Поряд з будинком Дитяча школа мистецтв, садочок, супермаркети та торгові центри Мармелад, Космополіт, Аркадія, парк Відрадний, Мамаєва Слобода, стадіон, в пішій доступності університети КПІ та НАУ. До метро "Шулявська" 25 хвилин пішки, до швидкісного трамваю-Індустріальний міст - 5 хвилин, одна зупинка до залізничної станції Караваєві дачі, 15 хвилин транспортом до залізничного вокзалу. Документи готові до продажу! "Чистий" продаж! Перегляди в любий час!

Гетьмана Вадима вул., 38

До Вашої уваги представлена 1-кімнатна квартира-студія на продаж в ЖК "Караваєві Дачі", що знаходиться за адресою вул. Польова 73. В квартирі виконаний ремонт з використанням якісних матеріалів, сучасні меблі і техніка, індивідуальні лічильники тепла, води, електроенергії. Чистий підїзд, 3 ліфти (2 пасажирських і 1 вантажний), консєрж, домофон, відеоспостереження, доглянута прибудинкова територія комплексу : дитячі майданчики, наземний і підземний паркінг. Добре розвинена інфраструктура району : НАУ, КПИ, КНЭУ, учбово-виховний комплекс Ерудит, школи, дитячі сади, супермаркети, Спортлайф з басейном, кафе, ресторани, відділення банків, ТРЦ Аркадія, Мармелад, Космополіт. Зручна транспортна розвязка: швидкісний трамвай 15 хвилин пішки, зупинки громадського транспорту в різні райони міста, станція метро Шулявская - 20 хвилин пішки. Відмінний варіант для життя і під орендний бізнес! Працюючи з нами, ви отримуєте тільки перевірене житло, від реальних продавців, за адекватною ціною. Підтримка на усіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73

Квартира АКТУАЛЬНА! ИПОТЕКИ, ПОСТАНОВЫ-НЕ РАССМАТРИВАЕМ. ЖК "Campus" ул. Нижньоключова, 14 А Квартира с качественным ремонтом из дорогостоящих материалов в строгих, но теплых тонах. Установлена вся необходимая мебель и техника. В квартире очень удобная планировка: кухня-гостиная, спальня, санузела (ванна), Жилой комплекс “Campus” расположен на закрытой территории с круглосуточной охраной и видеонаблюдением. В каждом доме презентабельный холл и консьерж. Развитая инфраструктура: школы, детские сады, ВУЗы, рестораны, бутики, и многое другое. Удобная транспортная развязка. 3451

Нижньоключова вул., 14А

Продається 1кімнатна квартира повністю укомплектована меблями та технікою в ЖК Караваєві Дачі Будинок монолітно-каркасний, наповнення стін газоблок, утеплення - мінеральна вата. У будинку власна котельня, три швидкісні ліфти. Є підземний та гостьовий паркінги. Обладнано дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. У будинку є продуктові маркети, 8 хвилин їзди автомобілем до ТРЦ Аркадія, Мармелад, Космополіт, фітнес клубу SportLife. Поруч станція міської електрички Караваєві Дачі, маршрутки до станції метро Шулявська. ВНЗ НАУ, КПІ, КИСІ, НПУ Драгоманова, школи, дит.садки, відділення Нової пошти тощо. ID: 64624

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73

Гетьмана 38,квартира в стані під ремонт.7 поверх 9-поверхового цегляного будинку,зручна локація,поруч магазини,ринок,школи,садочки,зупинки транспорту. Метро Шулявська -25 хвилин пішки,до швидкісного трамваю-5 хвилин

Гетьмана Вадима вул., 38

Новобудова! Смарт вул Польова 73 Караваєві Дачі. Новобудова 2021 року, закрита територія, величезний паркінг (ціна оренди 2500грн), в будинку салон краси, два магазини. Новый ремонт. Все нове. квартира в середині будинку, покращена шумоізоляція, дуже тепла. В квартирі виконаний ремонт з якісних матеріалів, продуманий кожний куточок простору, гардеробна, велика шафа. Вбудована кухня. Всі меблі під заказ. Із техніки бойлер, пральна машина, духова шафа - СВЧ, витяжка, вбудований холодильник, кондиціонер (до -15). В квартирі залишається все, . На все встановлені лічильники. Вікна не на залізну дорогу. Тихо. Квартира зі стайлінгом Документам менше 3х років. Оплата податків по домовленності. Можливо під Є оселю чи інші програми. Рієлтор, комісія 3% Співпрацюю.

Польова вул., 73

ЖК Караваєві Дачі", вулиця Польова 73, метро Шулявська та КПІ до 15 хвилин їзди. Новобудова 2020 року, поверх 21, загальна площа 26м2, вбудована кухня, вбудований холодильник , диван, ліжко. В санвузлі душова кабіна, бойлер. Велике, світле, панорамне вікно. Ідеально як під здачу в оренду , так і проживання. Комплекс має закриту територію, великий підземний паркінг, три швидкісні ліфти. Низькі комунальні Є холодильник, бойлер, кондиціонер, духовка, мікрохвильовка, варочна поверхня, пилосмок, посуд і столові предмети, гладильна і сушильна дошки. Продається з меблями і технікою. Наразі в довгостроковій оренді.

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73

Продаж гарної квартири в новому будинку Соломянському районі Києва по вулиці Польова 73 ЖК Караваєві Дачі. Новий ремонт 2023р. Укомплектована вбудованою кухнею, меблями та технікою, встановлено бойлер та кондиціонер. На все встановлені лічильники, лічильник тепла на квартиру допомагає значно заощаджувати кошти на опаленні в зимовий період року. Відеоогляд, три ліфти. Зачинений двір, наземний і підземний паркінг. Супермаркет на першому поверсі будинку. Поруч дитячий садок, школа, зупинка транспорту. До метро Шулявська 20 хвилин пішки або три зупинки на транспорті.

Польова вул., 73

Продажа 1к.26 м2., 3/3 этаж. Ул. Железнодорожная 32 . Дизайн интерьера в стиле «Loft» прекрасно впишутся функциональные особенности каждой зоны, максимально эффективная эргономика этого пространства. Персональная терраса 4.5×2.5 даст Вам возможность принимать гостей , загорать, медитировать и отдыхать в такой обстановке, которую никогда не сможет обеспечить стандартная квартира. Функциональные зоны второго уровня, кроме огромного спального места 2м*2м, огромного места хранения, большого рабочего места, Кроме уюта и креативна, можете економить на отплении. .Все необходимое от инфраструктуры находится в непосредственной близости. Осталось только поселиться и наслаждаться жизнью не только в социуме, а и в собственном модном, стильном и многофункциональном жилище! Ждем Вас на просмотр .

Железнодорожная, 32

Соломянський.вул.Ніжинська 20. Перший, високий поверх/5 .Будинок цегляний і дуже теплий. 28/15/6.Зроблено капітальний ремонт із заміною труб,сантехніки,електрики.Вбудована кухня,газова плита,розкладний диван,шафа,кондиціонер.Необхідна побутова техніка:холодильник, пральна машина автомат, бойлер. Євровікна, в кімнаті на підлозі ковролін, кухня, передпокій-плитка. Санвузол спільний в кахлі, душова кабіна, доглянутий підїзд з кодовим замком. Продається з меблями та побутовою технікою. Відмінна транспортна розвязка.Розвинена інфраструктура.Поруч АТБ,Еко маркет,ліцей НАУ,"Мамаєва Слобода",парк "Відрадний","Орлятко",озеро "Красуня"-прекрасна зона відпочинку. 37900у.о. Затишна квартира з чудовою аурою! Приходьте дивитися! Наталя.

Ніжинська вул., 20

До вашої уваги пропонується нова затишна 1к квартира студія 29 кв.м в ЖК «Караваєві дачі» Соломянський район. У квартирі виконано якісний сучасний ремонт. Облаштована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Заїзжджай і живи ! За запитом можу надіслати відеоогляд квартири! Зручна транспортна розвязка, неподалік метро Шулявська, поряд з будинком зупинка громадського транспорту, залізнична станція «Караваєві дачі». У пішій доступності продуктові магазини, школа, садок, аптека, відділення банку, пошта. Новий добре утеплений будинок встановлено відеоспостереження прибудинкової території. У кожній секції передбачено: 2 пасажирські, та 1 вантажний ШВИДКІСНІ ЛІФТИ "MIZUI" від компанії "Mitsubishi". Є підземний та наземний паркінг. Квартира ідеально підходить як для проживання, так і для здачі в оренду. РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ ТОРГ ! Усіх, хто зацікавився, запрошуємо на перегляд. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру,

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73

Пропонуємо простору 1 кімнатну квартиру в Соломянському районі, в затишному тихому місці за адресою вулиця Яблонської Тетяни 1. Серія 96. Будинок 1986 року. Висота стелі 2.75. Поверховість: 9/9 (рік тому був дах капремонту). Площа: 41/19/8. Квартира підготовлена під ремонт, зробили повністю демонтаж. Великий балкон. Простора кухня правильної форми. Підїзд у хорошому стані. Ліфт. ЖЕК. Біля будинку продуктові магазини, сквер, відділення пошти, спорткомплекс, школа, дитячий садок. Поруч ринок, ЕКО маркет, салони. До станції Караваєві дачі на електричку 12 хвилин пішки. Чудова транспортна розвязка. Ключі на руках. Покази у зручний світлий час доби. ID 77595

Яблонськой вул., 1

Продам сучасну 1 кімнатну квартиру з меблями та технікою в ЖК Loft Park вул. Залізнична-32 в Соломянському районі, 3/5 поверх, будинок 2019 р. побудови. В квартирі зроблений стильний дизайнерський ремонт з якісних матеріалів (для себе), вбудована сучасна побутова техніка: холодильник Samsung, телевізор Samsung діагональ 58, пральна машина Whirlpool, індукційна варочна поверхня, духова шафа, бойлер Bosch на 80 літрів, інверторний кондиціонер (холод\ тепло), електричне опалення з сучасними керамічними обігрівачами. В будинку є камери відеоспостереження . ЖК знаходиться в районі з гарно розвиненою інфраструктурою: поруч чудовий парк КПІ, багато навчальних закладів, дитсадочки, заклади харчування, супермаркети: Сільпо, АТБ,Фора, ЕКО-маркет, ТРЦ: Мармелад, Аркадія, Cosmo, Multimall. Поруч залізнична станція Караваєві дачі, метро Шулявська та Політехнічний інститут. Хороший варіант як для себе так і під орендний бізнес (квартири в цьому районі здаються швидко та по хорошій ціні). Документам більше 3 років. Власник, тому без % для покупця. Посередникам не турбувати

власник
Залізнична вул., 32

1 кімнтна квартира площею 40 кв.м (від власника БЕЗ КОМІСІЇ) ЖК Family & Friends вул. Новопольова, 2, корпус 1. Будинок прийнято в експлуатацію у 2020 році, заселений. Квартира знаходиться на 21 поверсі 26 поверхового будинку. Великий комплекс із власною інфраструктурою. У будинку 4 ліфти. Панорамний вид на місто. Стан після будівельників, зроблена якісна стяжка, розведено опалення, розведена електрика, встановлені радіатори, пожежна сигналізація, лічильники. Балкон утеплений та засклений панорамним склопакетом. Висота стелі-2, 72м. Саме вдале планування у будинку!!! з можливістю зробити кухню-вітальню та добудувати гардероб близько 3, 5 кв.м., просторий санвузол. Будинок теплий, утеплений мінеральною ватою, власна котельня, консьєрж, відеоспостереження. Зелений район біля приватного сектору. Є все необхідне для комфортного життя. У пішій доступності школи, дитсадки, спортзали Sportlife з басейном, Atlant GYM, Steel Gym, супермаркети, салони краси. Поруч є ТРЦ Аркадія, Мармелад, Космополіт, парки Мамаєва Слобода та Відрадний. До метро Шулявська 3 зупинки. До трамваю -10 хв пішки.

власник
1 к. квартира 40 кв.м, власник, БЕЗ КОМІСІЇ.  ЖК Family & Friends

Продажа 1 квартиры Голего 5 . Звоните . Дом расположен в районе Индустриального моста , кирпичный дом 2005 года постройки , большая квартира с ремонтом . Во дворе дома находится фитнес центр Спорт лайф , в парадном - консьерж , два лифта , на этаже пять квартир . Бронированная дверь , большой коридор , раздельный санузел , стеклопакеты , застеклённая лоджия , высота потолков 2.,75 . Звоните за детальной информацией . Очень удобная транспортная развязка 5 минут до скоростного трамвая , 15 минут метро Шулявская , рядом Эко маркет , ТРЦ Аркадия , Мармелад , Космо Мультимолл , больница , школа , детский сад, кафе и т.д. 09******53 Геннадий . Цена 86000 уе. А/Н Valion . Ждём Вас на просмотр . Локация . ул Николая Голего дом 5 , Соломенский р-н , Индустриальный мост , правый берег .

Продам 1 квартира 52 м. ул Голего 5 . метро Шулявская

Продається квартира за адресою вул. Н. Голего 7в. Загальна площа 64 м.кв, 1 спальня, кухня з вітальнею. У квартирі виконано дизайнерський ремонт із високоякісних матеріалів. Є посудомийна, пральна машини, сучасна варильна поверхня, духова шафа, дорога якісна сантехніка, італійський латексний матрац, інверторні кондиціонери. Квартира світла, дуже затишна і зручна - велика кількість вбудованих шаф + гардеробна. Підключена система охорони. У пішій доступності великий парк, зупинка швидкісного трамвая, метро Шулявська. У будинку знаходиться супермаркет, кафе. Поруч уся інфраструктура. Можливий продаж по єОселя.

БЕЗ% М. Голего (Лебедєва-Кумача), 7в, меблі/техніка
1 - 24 з 46 результатів