Без комісії для покупця! Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Медовий, вул. Кадетський гай 10! Монолітно-каркасна технологія будівництва, будинок утеплений мінеральною ватою. У будинку охорона, встановлено відеоспостереження. Поверх також закритий. Є підземний паркінг. Добре розвинена інфраструктура: поруч школа, дитячий садок, магазини, пошта, спортивний комплекс, парк. Тут багато зелених парків та прозорих озер. Чудова транспортна розвязка. До метро Деміївська до 15 хвилин на транспорті. До Севастопольської площі 10 хвилин пішки. Будинок 2021 року Поверх 20/26, площа 31.9кв.м. Гарний краєвид. Тепла підлога в коридорі та санвузлі. Продаж з меблями та технікою. Розглядаємо продаж через державні програми!

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10

Пропонується до продажу квартира з ремонтом в Турецькому містечку. Будинок 2010 року. По плануванню кухня-вітальня, окремо спальня. Квартира світла та дуже простора. Красивий вид з вікон. Розвинена інфраструктура - поряд "NOVUS" кафе, магазини, дитячий садок, школа, озера, парк, багато зелені. Гарна транспортна розвязка. У будинку є підземний паркінг. Поруч Севастопольска площа.

Кадетський Гай вул., 6

ККомпактна євро-двушка 42m2 в сучасному ЖК Медовий по вул. Кадетський Гай, 12 Параметри квартири: — загальна площа 42m2 — розташована на 21 поверсі 26 поверхового будинку — будинок 2, секція 5 — висота стелі 2.75m Квартира зручна, світла та простора, готова до втілення ваших ідей. — лазерна стяжка підлоги — сталеві радіатори — вхідні двері — вікна з подвійним склопакетом — лічильники на всі комунікації: холодну воду, опалення, електрику. — панорамний вид Будинок: — монолітно-каркасний — утеплений мінеральною ватою — введений в експлуатацію — 3 ліфти Переваги ЖК: — закритий двір — відеоспостереження — охорона — дитячий майданчик — паркінг — гостьова парковка — каскад озер — зони для відпочинку Вдале розташування, поряд є все необхідне: — поліклініка — NOVUS, АТБ, Фора — аптеки — кавярні — станція метро Вокзальна - 15 хвилин — Севастопольська площа - 5 хвилин

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 12
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ключі. Найкраща пропозиція по комплексу: 2к студіо загальною площею 37м, розташована на 20/25п за адресою Кадетський Гай 8 ЖК Медовий. Квартира із функціональним плануванням: за необхідності можна з легкістю перепланувати: простора кухня вітальня та ізольована спальня. Кухню можна збільшити за рахунок балкону. Із вікон квартири відкривається шикарна панорама на місто. ЖК Медовий - комплекс комфорт класу. Комплекс складається із 3 будинків. У комплексі закрита територія, охорона, консьєрж, дитячий майданчик у дворі. Поруч із будинком озера, Новус, зупинка громадського транспорту, зручна транспортна розвязка.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 8

Житловий комплек "Медовий", перша черга, комфорт клас . Секція 6. Документи на руках! Локація : Соломянський район , до центру міста 15хв на авто. Закрита територія . Панорамний краєвид з вікон на озеро. Підземний паркінг. Квартира світла , найкраще планування у будинку . Комфортне планування , можливість збільшення квартири до 50м2 за рахунок лоджіїї.

ексклюзив
Кадетський Гай вул., 10

Без комісії, Продається 1 кімнатна квартира на 21 поверсі, в ЖК Медовий, вул.Радченка Петра 27, вул.Кадетський гай 10, Соломянський р-н Ремонт виконано з високоякісних матеріалів. Вбудована духова шафа, мікрохвильовка Beko, холодильник з морозильною камерою Beko No Frost ,пральна машина 2 в 1 + сушка, змішувачі та душ hansgrohe, бойлер ELECTROLUX 100л, сушка для рушників Mario Влаштована тепла підлога, виключатель по квартирі сенсорні , міжкімнатні двері Rodos , велика шафа для зберігання одягу. У квартирі встановлені лічильники на всі комунікації, холодну воду, опалення, електрику. По запиту можем надати відео квартири Комплекс розташований на каскаді Совських ставків, біля паркової, зеленої частини Соломянського району. Тихе місце для поціновувачів природи за 15 хвилин їзди від центру! Монолітно-каркасна технологія будівництва із утепленням мінеральною ватою. Підземний паркінг.

Кадетський Гай вул., 10

Продам 1-кімн. квартиру Соломянський, вул. Кадетський Гай 8, ЖК «Медовий» будинок введений в експлуатацію, документи. Нотаріальний договір купівлі-продажу, 7/25-пов. удома 36,25/15/12. Комплекс знаходиться в парковій зоні – Парк у Совських Озер, Парк Одеський Гай. Гімназії, школи, спортивні клуби, супер-маркети, аптеки, салони краси та ін. ЖК "Медовий" - чудова транспортна розвязка: 10 хвилин Севастопольська Площа, 18 хвилин метро Либідська. Поруч Метро Деміївська, Голосіївська, Васильківська.

Кадетський Гай вул., 8

Продаю чудово однокімнатну квартиру після будівників в ЖК Медовий з видом на озера. Це чудовий комплекс, який розташований в 5 хвилинах від центру, якщо їхати на машині. Рядом з комплексом є супермаркети, магазини, школи, і все що необхідне для життя в цьому районі. Документи на руках. Квартира пропонується від власника! Будь ласка пишіть на номер +380993050205 Оксана на What’s app, Viber, Telegram, а бо на цей номер телефонуйте +380 (67) 762 21 71 Сергій

власник
Кадетський Гай вул., 10

Можна під Є Оселю! Пропозиція, яка дійсно варта уваги! Право власності оформлено. Компактна євро-двушка в сучасному ринку нерухомості за адресою: вул. Кадецький Гай 12, ЖК "Медовий" розташована на 24 поверсі 26 поверхового будинку . Мальовничі краєвиди на каскад зариблених озер, на березі котрого організовані зони для відпочинку. Квартира зручна, з сучасним ремонтом, світла та простора. Вітальня і кухня практично в одному метражі, сан.вузол з душовою кабіною, якісні вхідні двері, гарна вхідна група, консьерж. C/вузол обкладений кахлями, ламінат на підлозі Фасад з керамічних блоків із зовнішнім утепленням базальтовою ватою (принцип термоса). Розташування будинку дозволяє здійснювати повний комплекс дошкільного та шкільного розвитку дитини, тренажерний зал, родильний будинок № 5)))) , поліклініка, NOVUS, АТБ, Фора, ринки, банки, аптеки, кафе, пошта, станція метро Вокзальна - 15 хв, Севастопольська площа - пр-кт В.Лобановського - 5 хв. Двір закритий, відеоспостереження, охорона, дитячий майданчик, паркінг, гостьова парковка. Агентство нерухомості "Полісся Професійна підтримка на всіх етапах Угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Чекаю на Ваш дзвоник, запрошую на перегляд! Світлана.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 12

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЖИТЛО-ІНВЕСТ». Готова 1-кімнатна квартира в ЖК Медовий, м. Київ, вул. Кадетський Гай, 10 ЖК Медовий сучасний, багатоквартирний житловий комплекс комфорт-класу розташований у Солом’янському районі Києва, поруч з каскадом Совських ставків. Квартира № 1181 1-кімнатна квартира розташована на 25 поверсі. Загальна площа: 67,20 кв. м. Житлова площа: 26,20 кв. м. Кухня: 22,00 кв. м. Ванна кімната: 4,60 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне роздільне планування. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокої та кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні , санвузла та передпокою оздоблені керамічною плиткою, кімната – ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильники на опалення, електроенергію та водопостачання. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтесь до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Кадетський Гай вул., 10

Без комісії!!! Пропонується на продаж 1к квартира в ЖК Медовий, вул. Кадетський Гай,10. Будинок комфорт класу. Монолітно-каркасний, утеплений мінеральною ватою. Забудовник Київміськбуд. 12 поверх. Прекрасний вид з вікон на озеро і зелену зону. Площа 43,4/17/12 м2. Відмінне планування: простора кухня з виходом на балкон, окрема кімната, коридор, місце для гардеробної, санвузол. Висота поверху 2,75 м. В квартирі зроблена стяжка, встановлені якісні склопакети та вхідні двері, встановлені радіатори з регуляторами, зроблена розводка труб. Встановлені і функціонують лічильники на воду, світло, опалення. В будинку гарне парадне, два пасажирських і вантажний ліфти, встановлені поштомати Нової пошти. Закрита територія: шлагбаум, охорона. Є підземний паркінг. Прекрасна інфраструктура і транспортна розвязка: поруч є магазини, кафе, школи, дитячі садки, зона відпочинку, озера, зупинки громадського транспорту.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10

Продам уютную 1 к квартиру с ремонтом Без комиссии Комплекс ЖК Медовый 1, ул. Кадетский Гай 12 ( ул.Радченка 27-29), дом сдан и введен в эксплуатацию в 2021 году сентябрь 8/26 этаж- 40 кв м Цена 70 000у.е Планировка: кухня-студия -15 кв м, спальня -15 кв м. Квартира выполнена по дизайн-проекту в спокойных серо-бирюзовых тонах. Комплектация мебелью и техникой . Техника: стиральная машина, посудомоечная машина, вытяжка, духовка, электроповерхность, кондиционер, бойлер, холодильник. Мебель: шкафы-купе, двуспальная кровать, тымбы, диван в студии. Индивидуальные счетчики тепла, воды и электричества. В доме есть паркинг. Дом находится вблизи Севастопольской и Соломенской площадей.Тихое, зеленое место, рядом озера. Развитая инфраструктура- школы, детсады, магазины, отличная транспортная развязка.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 12

Продаж повноцінної однокімнатної квартири у зданому комплексі комфорт класу Адреса: — Солом’янський район — ЖК Медовий — вулиця Кадетський Гай, 10 Параметри квартири: — загальна площа 41.5м2 — 22 поверх 26 поверхового будинку — будинок 2, секція 5 — висота стелі 2.75м Квартира з чорновим оздобленням, виконана — лазерна стяжка підлоги — сталеві радіатори — вхідні двері — вікна з подвійним склопакетом — лічильники на всі комунікації: холодну воду, опалення, електрику. — панорамний вид з вікон Будинок збудований за монолітно-каркасною технологія будівництва — утеплений мінеральною ватою — введений в експлуатацію — 3 ліфти — підземний паркінг — закрита територія — консьрєж Житловий комплекс «Медовий» знаходиться на правому березі Дніпра поряд з каскадом Совських ставків та Соломянським лісопарком. — багато зелені, є де відпочити із сімєю на природі — місця для заняття спортом та прогулянок — активно обживається та заселяється — дитячий майданчик Поруч є все що необхідно для комфортного проживання До проспекту Валерія Лобановського дорогою близько одного кілометра, поруч зупинка транспорту. Тут пролягає кілька маршрутів автобусів та тролейбусів, за бажанням можна скористатися маршрутним таксі.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10

✅Продам квартиру с новым ремонтом и полным комплектом мебели - отличный вариант для арендного бизнеса или комфортного проживания. ✅В наличии встроенная кухня, уютный диван, удобная кровать, просторные шкафы, современная ванная комната, посудомоечная и стиральная машины, бойлер. Застеклённый балкон открывает чудесный вид. ✅Все документы готовы к продаже.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10

✅Налоги включены в стоимость!!! Квартира с новым ремонтом и мебелью полностью готова под арендный бизнес или для жизни! Встроенная кухня, диван, кровать , большие и удобные шкафы для хранения вещей, ванная, посудомоечная машина, бойлер, стиральная машина. Чудесный вид, балкон застеклен.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10

Продається однокімнатна квартира в жк Медовий вулиця Кадетський гай 8.Квартира після забудовника. Жк має хороше розположення, в районі Севастопольської площі. Можлива Е-оселя та інші види купівлі. Всі податки оплачує власник, документам менше 3 років!! Телефонуйте і ми домовимось про огляд

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 8

Власник! Без% Продається чудова 1-кімнатна квартира з окремою спальнею (євродвушка), кухня-студія і гардеробна кімната. Загальна площа 42.7 кв.м., розташована на 15-му поверсі 26-поверхового будинку, в ЖК Медовий, вул. Кадетський Гай 10. У квартирі зроблений якісний, дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів. Квартира повністю мебльована і обладнана всією необхідною побутовою технікою: - Холодильник Ariston - Варильна поверхня Gorenje і духовка Zanussi - Витяжка - Посудомийна машина Ariston - Бойлер. У ванній кімнаті встановлена інсталяція Grohe, душова панель з терморегулятором, змішувач Franke, сушка для рушників з терморегулятором. Двозонове підігрів підлоги по всій квартирі крім спальні і гардеробної. Закрита територія, охорона, відеоспостереження. 3 ліфти. Паркінг. Новус, Фора, АТБ, аптеки у пішій доступності (10 хвилин). Поруч совські озера. За додатковою інформацією дзвонить, (093)068 26 57, Данил.

власник
Кадетський Гай вул., 10

ЖК Медовий. 2021рік будівництва. Видова квартира у комплексі комфорт класу. Будинок зданий в експлуатацію. Є право власності. Соломʼянський район Києва, Совські озера (верхній каскад). Закрита територія, власна охорона. Дитячий садок на території жк в процесі будівництва. 13-й поверх(подача води не залежить від будинкових насосів), квартира двостороння. Третя секція. Квартира купувалася для себе, для сімʼї. На території жк наявні: підземний паркінг, гостьова парковка, дитячі майданчики та майданчики для занять спортом. 1-й поверх - нежитлові приміщення.

Кадетський Гай вул., 27

Продаж 1-кімнатної квартири з якісним ремонтом в ЖК "Медовий" Розташування: Середній 11 поверх, прекрасний вид з вікон на гай. Ремонт: Свіжий та якісний, готова до заселення. Інфраструктура: Транспорт: Зручне сполучення з центром міста, поблизу зупинки громадського транспорту. Освіта: Поруч школи, дитячі садки. Шопінг: Неподалік супермаркети, продуктові магазини. Відпочинок: Зелені зони, парк для прогулянок та відпочинку. Розваги: Ресторани, кафе та розважальні заклади. Ця квартира – чудовий вибір для комфортного життя в екологічно чистому районі. Телефонуйте для запису на перегляд!

Кадетський Гай вул., 10

ЖК «Перлина Кадетського Гаю». улица Федора Эрнста 16 ( Соломенский район ) 13 этаж ( последний, мансарда ) осталось 3 квартиры: квартира № 112 - 40.5 м квартира № 114 - 32.8 м квартира № 115 - 37,3 м Цена 1100$ за метр. Дом кирпичный сдан в 2012 году. Комплекс закрытого типа, по периметру охрана и видеонаблюдение, открытая парковка, а также подземный паркинг. Буквально под окнами детский сад. Хорошо развитая инфраструктура. В непосредственной близости от ЖК находятся Институт кардиологии имени академика Н.Д. Стражеска, различные клиники, рядом супермаркеты АТБ, Фора, Novus. Постоянно ходит транспорт в центр, а также разные районы Киева, маршруткой к метро 10-15 минут.

Продажа 1 - комнатных квартир Соломенский район

Кадетский Гай улица, 10. ЖК "Медовий". Продається 1 кімнатна квартира. Квартира знаходиться на 4-му поверсі, чудовий краєвид з вікна. Будинок зданий! В квартирі є розведена єлектрика. Зроблена чорнова штукатурка, на підлозі стяжка. Є право власності. Гарно розвинена власна інфраструктура, кафе, магазини, дитячий садочок. Поруч "NOVUS", "АТБ", кавʼярні, аптека, відділення пошти. Хороша транспортна розвязка, можна швидко доїхати до центру міста. Комплекс має закриту територію, охорона та відеоспостереження, паркувальні місця. Є КВАРТИРИ на вибір - 1 та 2 кімнатні! 2 кімнатна 45 м2 - ціна 58 500$. Перегляди в зручний для Вас час!

ЖК "Медовий". Продаж 1к Кадетський Гай вул., 10

Пропонується до продажу студія, в Соломянському районі, міста Києва, за адресою ЖК Медовий по вул. Кадетський гай, 10 код квартири: #24436989 Загальна площа квартири становить 31 м², а розташування на 20-му поверсі 25-поверхового будинку дозволяє насолоджуватися прекрасним видом та свіжим повітрям. Квартира повністю мебльована та обладнана побутовою технікою, що дозволить вам з комфортом починати нове життя. Централізоване опалення забезпечить тепло та затишок у будь-яку пору року. * Фітнес клуб - 6 хв пішки * Зупинки транспорту - 9 хв пішки * Новус - 9 міні пішки * Севастопольська площа - 6 хв на автомобілі * пр. Лобановського - 3 хв на автомобілі * Продуктові магазини - у комплексі. Не втрачайте шансу придбати цей ідеальний дім для вас та вашої родини. Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб домовитися про перегляд цієї чудової квартири.

Продається 1к квартира ЖК Медовий по вул. Кадетський гай, 8

Бажаєте квартиру в оточенні природи і зі своєю інфраструктурою?Це ЖК Медовий 1,квартира з правом власності. .Продається однокімнатна квартира в ЖК Медовий 1, з панорамним видом, вул. Кадетський Гай 8 Цю квартиру можна придбати за програмами кредитування "ВПО" і "єОселя" під 3%., 7% Перший дім, свічка. 24/ 25 поверх., квартира 39м розташована за адресою Кадетський Гай ЖК Медовий 1 Квартира із функціональним плануванням: за необхідності можна з легкістю перепланувати в простору кухню вітальню та ізольованою спальнею Із вікон квартири відкривається красива панорама на місто. ЖК Медовий - комплекс комфорт класу. Комплекс складається із 3 будинків. У комплексі закрита територія, охорона, консьєрж, дитячий майданчик у дворі. Поруч із будинком озера, Новус, зупинка громадського транспорту, зручна транспортна розвязка

Продажа 1к.квартири 39м,ЖК Медовий 1,квартира з правом власності!

Продається 1-кімнатна квартира; За адресою: вулиця Кадетський гай 12 (Петра Радченка 27-29 ); ЖК Медовий; Загальна площа 42 м2; Житлова площа 16 м2, кухня 12 м2; Висота стель 2.7 м. 22-й поверх, 25 поверховий будинок. Можливий продаж по єОселі; Будинок зданий в експлуатацію, поштова адреса присвоєна. Можна виконувати ремонтні роботи. Надійний забудовник: Київміськбуд. Три ліфти; вантажний, пасажирський, вантажопасажирський; Інфраструктура: до станцій метро Васильківська, Голосіївська та Деміївська до 15 хв. на громадському транспорті або 10 хв. автомобілем. У пішій доступності школи та гімназії, дитячі садки. На території ЖК передбачений власний дитячий садок. До Севастопольської площі 1 км. Телефонуйте домовимось на перегляд. Петро

Продаж 1к квартири/ЖК Медовий/Кадетський Гай/Соломянський/єОселя
1 - 24 з 56 результатів