ЖК Медовий. Видова. Квартира у новому комплексі комфорт класу ЖК Медовий. Зданий в експлуатацію. Жк розташований у тихому зеленому мікрорайоні Соломянського р-ну Києва, на Совських озерах. Закрита територія, комплекс під охороною! На території жк закінчують дит. садок. Квартира розташована на 20-му поверсі, видова, 2хстороння! ! ! Квартира купувалася для себе. Дизайн проект у стилі «Нео класика» в подарунок. Детальний проект з прорахунком та підбором матеріалів та меблів.

Кадетський Гай вул., 10

Будинок готовий, адреса присвоєна, документи на руках, ВЛАСНИК, в Києві, показую САМ. НЕ ріелтор! БЕЗ комісії! Більше фото та проектну документацію можу вислати на будь-який месенджер! 3-к квартира по вул. Кадетський Гай, 8, ЖК "Медовий 1". Будинок №1 від “Київміськбуд”. Територія ЖК закрита, обладнана дитячими майданчиками! Є гостьовий паркінг та підземний паркінг! У будинку облаштоване укриття, а також під час відключення електроенергії працює ліфт, є водопостачання та в зимовий час є опалення! У ЖК власна котельня. У домі 3 ліфта. В зоні загального користування встановлені лічильники тепла, світла, води. Підʼїзди та поверхи чисті, на території є власна охорона та власна керуюча компанія, яка слідкує за територію ЖК. Поряд гарна інфраструктура, є багато магазинів, гарна транспортна розвʼязка, 5хв до кінцевої зупинки громадського транспорту, зручно добиратися у різні частини Києва. Поряд школи та гімназії: середня школа №121, ліцей №144, гімназія №318. Дитячі садки: "Золотий ключик", №63, №146. Площа 80.75кв. м, 19 поверх 25 поверхового будинку! Квартира знаходиться з північної сторони будинку, тому дуже комфортна для проживання у будь-яку пору року. У квартирі повністю зроблено перепланування, з урахуванням цільового використання всіх квадратних метрів житлового приміщення. Всі проектні роботи та документацію розробляв архітектор, документацію можемо додатково надіслати. Квартира дуже світла та простора з панорамними вікнами на місто. Дуже важливим моментом є те, що вікна «не вікна у вікна», тому відкривається гарний краєвид. По плануванню: велика кухня з гостьовою кімнатою, спальня з окремим гардеробом, дитяча кімната, гардеробна кімната, два окремі санвузли.Підігрів підлоги в санвузлі для вашого комфорту Ремонт робили для себе, не на продаж. У квартирі зроблено: -Якісний ремонт з використанням екологічних матеріалів (ламінат, керамогранітна плитка) -вхідні двері замінено на нові з найвищим ступенем захисту, замки теж мають найвищий ступінь захисту; -на кожну розетку та освітлення квартири виведений окремий автомат; -встановлені нові металопластикові вікна Rehau, з якісною фурнітурою, вікна не продувають та зберігають тепло. Під час ремонту робили на цьому акцент; -встановлено підсилювач тиску для води та кожна мокра точка окремо виведена, з можливістю її перекриття; -санвузли окремі, встановлена якісна сантехніка; - 4 кондиціонери фірми Cooper&Hunter; - двері прихованого монтажу з фурнітурою SYSTEM; - вся квартира пофарбована водостійкою фарбою; - по всій квартирі зроблено алюмінієвий плінтус; - підвісна стеля з гіпсокартону; - зроблено перепідключення всіх батарей у квартирі, щоб не було видно труб і зручно було робити прибирання. Телефонуйте у будь-який час, відповім на всі Ваші запитання.

власник
можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 8

🏠 Продається дивовижна 2-кімнатна квартира в ЖК "Медовий", яка зачаровує своєю сучасністю та функціональністю. 🛏️ Квартира розрахована на дві повноцінні спальні, де власники розумно спланували кожен куток, щоб максимально задіяти простір. 🔑 Якісний ремонт вже завершений. Кухня виготовлена під замовлення з використанням топового обладнання: витяжка Elica, індукційна варочна поверхня та духовий шкаф Electrolux, металева мийка. 👗 У великій кімнаті знаходиться власна гардеробна кімната, а також ще є трійка великих вбудовних шаф, що легко вмістить усі ваші речі. 🛁 Ванна кімната обладнана інсталяцією Grohe, керамікою та ванною Koller Pool. Окрема ніша передбачена під пральну та сушильну машину. 🏢 У будинку сучасна парадна група, а комплекс має закриту територію, забезпечуючи комфорт та безпеку. 📍 Розташований в Кадестькому Гаю серед Совських прудів, цей ЖК є ідеальним місцем для комфортного та стильного життя. Не втрачайте можливість стати власником цієї чарівної квартири в сучасному ЖК "Медовий"! 🌟

Кадетський Гай вул., 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Найкраща пропозиція, 3к загальною площею 75м, розташована на 21/25п за адресою Кадетський Гай 8 ЖК Медовий. Квартира із функціональним плануванням: три роздільні кімнати, 2 балкони ( кухню можна збільшити за рахунок балкону або обєднати разом із вітальнею ) два санвузли. Прекрасний вид із вікон на озера. ЖК Медовий комплекс комфорт класу. Активно обживається та заселяється. У будинку закрита територія, консьрєж, підземний паркінг, дитячий майданчик на території комплексу. Поруч є все що необхідно для комфортного проживання.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 8

Без комісії! Продається євродвушка по вулиці Кадетський Гай 6 у Соломянському районі. Індивідуальний проєкт 2008 року, монолітно-каркасна технологія. Цегляний будинок. Висота стель 2.75. Площа: 59/35/20. Поверховість: 12/17. Світла квартира з якісним дизайнерським ремонтом. Квартира повністю мебльована (меблі італійські) і укомплектована побутовою технікою: бойлер, пральна машина, лічильники на воду і тепло, підігрів підлоги, Wi-Fi, кондиціонер, фільтр грубого очищення, посудомийна машина, холодильник, варильна панель, духовка, мікрохвильовка. Було зроблено перепланування для комфортного життя. Підїзд чистий і доглянутий. Консьєрж. Завжди є місце для авто. У пішій доступності супермаркети Новус, Фора. У будинку є фітнес-клуб, медичний центр. Будинок має дворівневий підземний паркінг із прямим виходом із підїзду. Використовується як укриття. Можливо додатково орендувати паркомісце. ID: 71263

ексклюзив
Кадетський Гай вул., 6

Продам 2к квартиру вул. Кадетський Гай, 3 в Турецькому містечку Солом"янський район Загальна площа 76,4м2 3/ 14 поверх. Будинок 2006 року, цегляний, утепленний. Велика вітальня 20 м2 спальня 17,6м2 Кухня 15м2, Санвузол суміжний Гардероб Обслуговує відмінне ОСББ, є відеоспостереження. Поруч супермаркети NOVUS, Фора і АТБ, гімназія «Міленіум» та 2 садочки, підземний паркінг, пошта, аптеки і банки, кафе і салони, фітнес клуби Локація: вул. Кадетський Гай, 3 ,Турецьке містечко Солом"янський район Правий берег Ціна 125000 у.о.

Кадетський Гай вул., 3

Ключі! Ліфт працює! Вода є при відключенні світла! Видова квартира, розташована на 21 поверсі. У квартирі виконано лазерну стяжку, два балкони, роздільний санвузол. При необхідності балкони можна засклити. У будинку презентабельна вхідна група, підземний паркінг. У комплексі закрита територія, дитячий майданчик на території. 21/26 поверх, площа: 75,0/35,0/14,0 м2 Кадетський Гай 8, ЖК "Медовий". 1 будинок, підземний паркінг та гостьова парковка. 1 поверх - нежитлові приміщення. Зручна транспортна розвязка, до метро Вокзальна - 15 хв, до Севастопольської площі - 5 хв, до проспекту Лобановського - 5 хв. Зелена паркова зона, Совські ставки.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 8

Квартира 81 м2 в ЖК Перлина Кадетского Гаю, Соломянский р-н, будинок новий 2019 року сдача, ремонт свіжий, сучасний, 2021 року. Квартира знаходиться на 7-му поверсі та має такий склад кімнат: - основна кімната повністю обладнана кухня-вітальня, передпокій з великою вбудованою шафою, окремо 2 спальні кімнати, гардеробна кімнатата 2 ванні кімнати. Квартира в білих та пастельних тонах, продається з усією побутовою технікою, є плита Electrolux, духовка, Холодильник LD, витяжка, мийка, пральна машина з сушилкою Samsung, є проточна колонка. Є домофон, сигналізація, інтернет. Високі стелі 3 м, та велика площа віконних отворів робить квартиру світлою, просторною, стіни в жемчужній декоративній штукатурці, підлога - плитка під мармур, та ламинат світлий дуб. Є окрема велика вміска гардеробна кімната. В одній ванній кімнаті вана, в іншій душова кабіна. Квартира сучасна, вся комплектація гарної та надійної якості , підібрано для себе з любовю. Окремо пропонується паркін 15 м2 на (мінус)2 -му поверсі, а також окремо пропонується фортопіано. Велимою перевагою в цьому комплексі є оздоблений підвал на мінус 3 поверсі; Дуже зручна локація, в комплексі є дитячій приватний садочок, спортивний клуб, мийка авто, дитячі кружки, магазини, кафе, домашній ресторан. В безпосередній близкості ТЦ Novus, Сільпо, дитячі садки, школа, гімназія Міленіум, Нова Пошта, фітнес клуби, і тд. , гарна транспортна розвязка. Показ по домовленостю. Ціна від ПРОПОЗИЦІЇ. Для покупця без % комісіі агенству.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ернста вул., 16

Без комісії для покупця! Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Медовий, вул. Кадетський гай 10! Монолітно-каркасна технологія будівництва, будинок утеплений мінеральною ватою. У будинку охорона, встановлено відеоспостереження. Поверх також закритий. Є підземний паркінг. Добре розвинена інфраструктура: поруч школа, дитячий садок, магазини, пошта, спортивний комплекс, парк. Тут багато зелених парків та прозорих озер. Чудова транспортна розвязка. До метро Деміївська до 15 хвилин на транспорті. До Севастопольської площі 10 хвилин пішки. Будинок 2021 року Поверх 20/26, площа 31.9кв.м. Гарний краєвид. Тепла підлога в коридорі та санвузлі. Продаж з меблями та технікою. Розглядаємо продаж через державні програми!

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10

БЕЗ КОМІСІЇ! Продам 3 кімнатну квартиру ЖК "Перлина Кадетського Гаю" у Соломʼянському р-ні, вул. Федора Ернста, 16а, ст.м. Севастопольська пл. 15 хв.пішки. Закрита теріторія ЖК. Код обэкту SF-2-960-008 Розвинута інфрастуктура. Дуже хороша транспортна розвязка. На перших поверхах комерційні приміщення для магазинів і аптек, тощо. Неподалік від ЖК є супермаркети, ресторани, кафе і Департамент патрульної поліції. Для любителів спорту поблизу працюють спортивні клуби. Біля ЖК є кілька дитячих садків, школа і гімназія. У центрі комплексу побудували дитячий майданчик. У пішій доступності є парк «Кадетський гай», в якому можна погуляти на свіжому повітрі або зайнятися спортом. Недалеко від будинків також знаходиться Інститут кардіології та різні клініки. 3й поверх 17ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа 100 кв.м. + окрема кладова кімната 3кв.м. (в подарунок). Дві окремі спальні кімнати, гардеробна кімната, 2 с/в. Ремонт зроблено у 2019р. Квартира в ідеальному стані. Укомплектована технікою від провідних виробників. Побутова техніка: холодильник та морозильна камера Liebherr, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, пральна, сушильна машини, індукційна плита фірми Bocsh. Камяна кухона поверхість. Кондиціонери в кожній кімнаті. Вартість - $220 тис Більше актуальних обєктів у нашому чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності))

можливий продаж по єОселя
Федора Ернеста, 16а

Ліфт працює! Вода є при відключенні світла! Вид з вікна на каскад озер та на Кадетський гай! Вдале планування : дві окремі кімнати, велика кухня з виходом на балкон, роздільний санвузол! Всі приміщення правильної форми. Новий ЖК Медовий, що активно заселяється і розвивається інфраструктура. Закрита охороняєма територія, шлагбаум, відеоспостереження. Школа, садочок до 10хв. пішки!

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10

Пропонується до продажу квартира з ремонтом в Турецькому містечку. Будинок 2010 року. По плануванню кухня-вітальня, окремо спальня. Квартира світла та дуже простора. Красивий вид з вікон. Розвинена інфраструктура - поряд "NOVUS" кафе, магазини, дитячий садок, школа, озера, парк, багато зелені. Гарна транспортна розвязка. У будинку є підземний паркінг. Поруч Севастопольска площа.

Кадетський Гай вул., 6

3к квартира по ЖК Медовий вул. Кадецький Гай, 10, 3 секція, 24 поверх. Площа 80,1/41,4 - житлова/16,7 кухня 24/26 этажного будинку. Квартира розташована в середині будинку, двостороння. Стан квартири У квартирі встановлені металопластикові вікна, протиударні вхідні двері, радіатори опалення, лічильники на всі комунікації (воду електрика, опалення), виконана стяжка на підлозі. У будинку є три ліфти (один вантажний, два пасажирські). Додатково здійснені демонтажні/монтажні роботи під дизайн-проект (йде в подарунок). Лоджії з металопластиковими вікнами( кухня, кімната ). Інфраструктура поруч Будинок зданий та введений в експлуатацію у 3 кварталі 2021 року. ЖК з закритою територією для авто та сторонніх, є охорона та відеоогляд. Паркінг підземний та гостьовий Розвинена інфраструктура: від комплексу є виїзд по вул. Велика Васильківська, просп. Голосіївський та Академіка Глушкова, Велику кільцеву дорогу. Поряд школи та гімназії: середня школа №121, ліцей №144, гімназія №318. Дитячі садки: "Золотий ключик", №63, №146. Медичні установи – 10 хв. їзди авто: інститут кардіології ім. М.Д. Стражеська, поліклініка №4, клініка "Добробут" та пологовий будинок №5. Також в пішій доступності магазини, супермаркети, кафе, ресторани, аптеки, салони краси, фітнес зали, зупинка транспорту та все необхідне для комфортного проживання. Комісія - 2%

Кадетський Гай вул., 10

• Київ, Ернста Федора, 2, АППС-люкс, Будинок 2004 року • 2р, 2-й поверх, площа: 66,0м2 Оремі кімнати, на дві сторони, ремонт, вдале практичне планування, світлі кімнати -велика гостьова кімната та затишна спальня, комфортна кухня, повністю укомплектована побутовою технікою та меблями, бойлер. Поруч чудовий сквер, красивий зелений дворик, чудовий дитячий майданчик. Ціна: 78 000 Доларів.

Ернста вул., 2

Будинок №3 зданий (введений в експлуатацію 3кв 21року). Документи, право власності. В квартирі можна робити ремонт Поверх: 21/26 Площа: загальна 75 м2, Висота стелі 2.70м Технологія: монолітно-каркасна, керамзитоблок (керамзитобетон), мінеральна вата. Опалення: власна котельня, автономне Територія закрита для авто та сторонніх, охорона, відеонагляд, Підземний паркінг в 3 будинку ( можно використовувати, як бомбосховище) не треба виходити на вулицю. Чудове планування, видова квартира на озера, будинок з ліфтом ЖК «Медовий» комфорт класу. Поруч озера, парк - багато місця для прогулянок. ЖК «Медовий» в місті Києві призначений для тих, хто шукає комфортне житло. «Медовий» розташований на правому березі Дніпра, в одному з найбільш екологічних мікрорайонів Києва, недалеко від Соломянського лісопарку. Біля комплексу росте багато зелені, тому у жителів комплексу буде можливість відпочити з сімєю і насолодитися природою. Приблизно в кілометрі від комплексу знаходиться школа і дитячий садок, а також тренажерний зал, супермаркет; Локація: неподалік зупинка громадського транспорту, гарна транспортна розвязка . До центру міста (Хрещатика) 20хв на авто! Телефонуйте зараз за номером в оголошені

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10

ККомпактна євро-двушка 42m2 в сучасному ЖК Медовий по вул. Кадетський Гай, 12 Параметри квартири: — загальна площа 42m2 — розташована на 21 поверсі 26 поверхового будинку — будинок 2, секція 5 — висота стелі 2.75m Квартира зручна, світла та простора, готова до втілення ваших ідей. — лазерна стяжка підлоги — сталеві радіатори — вхідні двері — вікна з подвійним склопакетом — лічильники на всі комунікації: холодну воду, опалення, електрику. — панорамний вид Будинок: — монолітно-каркасний — утеплений мінеральною ватою — введений в експлуатацію — 3 ліфти Переваги ЖК: — закритий двір — відеоспостереження — охорона — дитячий майданчик — паркінг — гостьова парковка — каскад озер — зони для відпочинку Вдале розташування, поряд є все необхідне: — поліклініка — NOVUS, АТБ, Фора — аптеки — кавярні — станція метро Вокзальна - 15 хвилин — Севастопольська площа - 5 хвилин

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 12

Ціна 79000 долл., комісія 2% Продається нова сучасна з Авторським євроремонтом двокімнатна квартира ЖК «Медовий» вул. Кадетський гай 10. Ремонт виконаний з екологічно якісних матеріалів, сучасні меблі, вбудована побутова техніка, кондиціонери, підігрів підлоги і т.д. Будинок із закритою територією, що охороняється. Є підземний паркінг. Поруч 2 озера, ліс, дуже тихо, планують створити паркову доглянуту зону. Ідеальний варіант для тих, хто любить умиротворення та для сімї з дітьми. Розвинена інфраструктура біля будинку: поруч проспект Лобановського, де знаходяться автобусні зупинки, звідти можна легко дістатися до центру міста. У пішій доступності магазини Novus та Фора, школа та дитячий садок, великий вибір кафе, медична лабораторія, салон краси, пошта, фітнесцентр, футбольні поля та багато іншого. Квартира на 8 -му поверсі Загальна площа квартири 41,3 м2 Дзвоніть, домовимося на перегляд, є ще декілька варіантів в цьому будинку! Ціна 79000 долл., комісія 2% Торг є!

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10

Ключі. Найкраща пропозиція по комплексу: 2к студіо загальною площею 37м, розташована на 20/25п за адресою Кадетський Гай 8 ЖК Медовий. Квартира із функціональним плануванням: за необхідності можна з легкістю перепланувати: простора кухня вітальня та ізольована спальня. Кухню можна збільшити за рахунок балкону. Із вікон квартири відкривається шикарна панорама на місто. ЖК Медовий - комплекс комфорт класу. Комплекс складається із 3 будинків. У комплексі закрита територія, охорона, консьєрж, дитячий майданчик у дворі. Поруч із будинком озера, Новус, зупинка громадського транспорту, зручна транспортна розвязка.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 8

Житловий комплек "Медовий", перша черга, комфорт клас . Секція 6. Документи на руках! Локація : Соломянський район , до центру міста 15хв на авто. Закрита територія . Панорамний краєвид з вікон на озеро. Підземний паркінг. Квартира світла , найкраще планування у будинку . Комфортне планування , можливість збільшення квартири до 50м2 за рахунок лоджіїї.

ексклюзив
Кадетський Гай вул., 10

Без комісії, Продається 1 кімнатна квартира на 21 поверсі, в ЖК Медовий, вул.Радченка Петра 27, вул.Кадетський гай 10, Соломянський р-н Ремонт виконано з високоякісних матеріалів. Вбудована духова шафа, мікрохвильовка Beko, холодильник з морозильною камерою Beko No Frost ,пральна машина 2 в 1 + сушка, змішувачі та душ hansgrohe, бойлер ELECTROLUX 100л, сушка для рушників Mario Влаштована тепла підлога, виключатель по квартирі сенсорні , міжкімнатні двері Rodos , велика шафа для зберігання одягу. У квартирі встановлені лічильники на всі комунікації, холодну воду, опалення, електрику. По запиту можем надати відео квартири Комплекс розташований на каскаді Совських ставків, біля паркової, зеленої частини Соломянського району. Тихе місце для поціновувачів природи за 15 хвилин їзди від центру! Монолітно-каркасна технологія будівництва із утепленням мінеральною ватою. Підземний паркінг.

Кадетський Гай вул., 10

Продам 3-кімнатну квартиру, без комісії, вул. Кадетський Гай 10, ЖК Медовий. 22/26-поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа 80м2, житлова 41.1 кв.м, кухня 16.6 кв.м, 2 лоджії. Видова, простора, світла квартира з гарним плануванням. Квартира без оздоблення. На підлозі стяжка, встановлені радіатори опалення, лічильники води та тепла. Броньовані двері. У будинку 3 ліфти, відеоспостереження, охорона, автономне опалення. Закрита територія, гостьовий та підземний паркінг, власна інфраструктура: заплановано дитячий садок, нежитлові приміщення на першому поверсі під кафе, магазини, аптеки, дитячі та спортивні майданчики. Поруч Кадетський гай, озера, зона відпочинку "Совська балка", місця для відпочинку, садки, школа з поглибленим вивченням англійської мови, університети, ринок, супермаркети Novus, АТБ. поліклініка, банки, стадіон, спортивні та тренажерні зали, ресторани. Недалеко Севастопольська площа, проспект Лобановського, 10 хвилин їзди від Центру та станцій метро Деміївська, Васильківська. Без комісії для Покупця.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10

Продам 1-кімн. квартиру Соломянський, вул. Кадетський Гай 8, ЖК «Медовий» будинок введений в експлуатацію, документи. Нотаріальний договір купівлі-продажу, 7/25-пов. удома 36,25/15/12. Комплекс знаходиться в парковій зоні – Парк у Совських Озер, Парк Одеський Гай. Гімназії, школи, спортивні клуби, супер-маркети, аптеки, салони краси та ін. ЖК "Медовий" - чудова транспортна розвязка: 10 хвилин Севастопольська Площа, 18 хвилин метро Либідська. Поруч Метро Деміївська, Голосіївська, Васильківська.

Кадетський Гай вул., 8

Продаж квартири з дизайнерським ремонтом в ЖК "Медовий", вул. Кадетский Гай, 10 Площа: 80/43/13 м2 13 поверх Світла затишна квартира з раціональним, зручним плануванням: кухня - вітальня, 2 окремі кімнати, суміжний санвузол, гардеробна та відкритий балкон. Ремонт виконаний з якісних матеріалів. При продажі залишаються всі меблі і техніка (техніка на кухні "Franke",посудомийна машина, кондиціонер, підігрів підлоги, бойлер, пральна машина з сушаркою, охоронна система, двері прихованого монтажу, на підлозі австрійський паркет). Квартира двустороння, з вікон відкривається вид на озера. Є лічильники на тепло, воду та електроенергію. Комплекс закритого типу,з підземним паркінгом.На території комплексу розташовані дитячі майданчики,спортивні майданчики ,магазини.В парадному і на території комплексу відеоспостереження .Будинок розташований серед природи,посеред паркової зони на березі каскаду Совських озер . В пішому доступі від комплексу супермаркети ,,Фораʼʼ, ,,АТБʼʼ,,NOVUS’’ -5 хвилин на машині пологовий будинок номер 5,медична клініка,,Добробут ʼʼ -від комплексу є виізд на проспект Лобановського,вул.Велика Васильківська,проспект Голосіївський та Академіка Глушкова,Велику кільцеву дорогу.Зручна транспортна розвʼязка,до метро Вокзальна 15 хвилин,до Севастопольської площі 5 хвилин,до метро Деміївська 10 хвилин на транспорті.

Кадетський Гай вул., 10

До Вашої уваги на продаж, пропонується неймовірно світла та простора квартира у тихому та престижному місці - Турецьке містечко, вул. Івана Пулюя 1. Комфортний 7 поверх в десятиповерховому будинку збудованого в 1995 році по спецпроекту. Загальна площа 100м2. Двостороннє планування, гарний вид з вікон. Простора вітальня, спальна кімната, дитяча, кабінет (що трансформується ще у додаткову спальну кімнату) та кухня 10 м2. Та самий великий бонус це своя сауна! Дві засклені лоджії. Великий коридор з двома вмісткими шафами-купе. У квартирі виконаний капітальний ремонт, посудомийка, кондиціювання, бойлер.В пішому доступі школа, дитячий садок з басейном, тенісні корти. Безліч супермаркетів, магазинів. Гарно розвинена вся інфраструктура.

Пулюя вул., 1
123...5
1 - 24 з 118 результатів