Квартира від власника! В вересні встановлюється в будинку генератор( ліфт, вода, опалення) Продається видова 1 кімнатна квартира в сучасному ЖК Перовський, спецпроект 2012 р . Квартира з сучасним ремонтом , з продається з меблями та технікою( бойлер, пральна машина, витяжка , духова шафа, варильна поверхня, холодильник, кондиціонер, 2 ТВ ) Інтернет, лічильники на теплу, холодну воду та опалення( повірка 2023) . В будинку консьєрж та система контролю доступу, 3 ліфти . Гарна зелена прилегла територія ,дитячий майданчик , школа та садочок , продуктові магазини, банки, кафе, аптека Нова пошта, розетка, пральня, поряд парк Перемоги , та м. Дарниця . Зручна транспортна розв’язка. Квартира тепла . Вікна виходять на проспект, дуже гарний вид.

власник
Проспект Алішера Навоі, 69

БЕЗ % для покупця Продам видову 2-кімнатну квартиру Дніпровський ( Днепровский ) р-н Воскресенка Райдужний ( Радужный ) бульв Воскресенський ( Перова ) 54 13 поверх 14 поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 52.4 м2. Житлова площа - 26.6 м2. Площа кухні - 8.6 м2. Висота стелі - 2.75 м. Квартира в житловому стані. Всі комунікації працюють. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Встановлено електричний бойлер, є пральна машина, холодильник, електрична плита. Все залишається новим власникам. Кімнати роздільні. Санвузол також роздільний. По всій квартирі встановлено металопластикові склопакети. Балкон не засклений. Меблі на кухні в гарному стані, замінювати не треба. Кімнати в житловому стані, але можна зробити косметичний ремонт. В санвузлі та ванній кімнаті потрібен ремонт. Також потрібна косметика в прихожій. В будинку встановлено два ліфта, пасажирський та вантажний ( тимчасово не працює ). Охайне та зелене подвіря. Дитячі та спортивні майданчики. Багато місця для паркування авто. Гарно розвинена інфраструктура. Поруч з будинком є : декілька шкіл, дитячі садочки, магазини, супермаркет НОВУС, ринок Троєщина, будівельний гіпермаркет Єпіцентр, аптеки, поліклініка, відділення банку, фітнес кулуб, парк, озеро, тощо... Чудова транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинки громадського транспорту. До метро Дарниця, Лівобережна та Почайна 15 - 20 хвилин на маршрутці. Також дуже зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна віїхати в любому напрямку. Квартира вільна, готова до продажу. Телефонуйте. Перегляди за домовленістю.

Воскресенський бульв. (Перова), 54

До вашої уваги! На продаж пропонується 2-к квартира Квартира з хорошим ремонтом, повністю мебльована знаходиться по вул. Сулеймана Стальского, 30, мікрорайон Воскресенка, Дніпровський р-н На 8 поверсі 9-ти поверхового будинку, загальною площею 61.7м Тихий, спокійний район. Поруч 3 школи, дитячий садок, парк з дитячими та спортивним майданчиком. Магазини Епіцентр, Сільпо, Новус, Квадрат. До метро Чернігівська, Дарниця, Лівобережна, 15-20 хвилин транспортом. Взимку в будинку була зроблена заміна ліфта. запрошуємо на перегляд.

Стальського Сулеймана вул., 30
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ТЕРМІНОВО!!! Ексклюзив! Вигідна пропозиція! Розглядаємо клієнтів по Державним програмам єВідновлення та постановам! Затишна двокімнатна квартира в Дніпровському районі м. Києва, за адресою: Сулеймана Стальського вул., 6-А. Девятиповерховий будинок з хорошими сусідами та охайною прибудинковою територією. Гарна двокімнатна квартира з роздільним плануванням. Простора та суха. Встановлено бойлер та кондиціонер. Опалення та водопостачання централізоване. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Поруч школа, дитячий садок, магазини, аптеки, дитяча та доросла поліклініки, лікарня, ТЦ "Квадрат", парк "Аврора", ліс, парк "Перемога", ресторани, кавʼярні, салони краси та перукарні, аптеки, відділення банків та банкомати, "Укрпошта" та "Нова пошта", зупинки громадського транспорту, трамваї, автобуси та тролейбуси в різні куточки міста, до метро "Дарниця", "Лівобережна" та "Чернігівська" їхати хвилин 15. Документам більше 3-х років, один власник, на угоді буде обовязково. Перегляди за попередньою домовленістю в зручний для всіх час.

ексклюзив
Стальського Сулеймана вул., 6-А

Без % Продаж світлої 2- кімнатної квартири, яка ідеально підійде для сім’ї Квартира тепла та двостороння, з обох боків виходить на тихий внутрішній двір Є дві окремі спальні кімнати, одна з яких з заскленим балконом, тому у кожного у вашій сім’ї буде особистий простір Кухня укомлектована необхідною технікою та меблями, тому вона стане вашим улюбленим місцем для спільної сімейної вечері В квартирі є невелика кладова для зберігання побутових речей В санвузлі- ванна Будинок знаходиться в тихому місті де немає шуму, при цьому в пішій доступності максимум 3 хвилини у вас буде: великий парк для прогулянок з дітьми або домашніми тваринами, безліч кавʼярень для зустрічей з друзями, ТРЦ Квадрат з різними магазинами та декілька супермаркетів Біля будинку є автобусні та трамвайні зупинки звідки ви можете дістатися до різних куточків міста ст.м. Дарниця або Лівобережна- 10 хвилин Телефонуйте та нарешті придбайте місце для комфортного життя

Стальського Сулеймана вул., 8

Пропоную комфортну 3-кімнатну квартиру з приємною аурою біля одного з найкращих парків столиці - парку "Перемога", в 10-ти хвилинному ході від м. Дарниця. Квартира від першого власника, капітальний ремонт, необхідні меблі та побутова техніка, 2 с/в, підігрів підлоги. Сонячне житло з неперевершеними краєвидами на не забутніми світанками та заходами сонця.

можливий продаж по єОселя
Воскресенська вул., 12г

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Воскресенская улица 16б, в ЖК Парковые Озера которая находиться на 1 этаже. Квартира с приличным ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города, 30 минут пешком до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Воскресенська вул., 16б

Найкраща квартира в найкращому місці! Хочете прямо з під’їзду виходити в парк?Пропозиція в одному з найкращих ЖК на Лівому березі, Паркові Озера! Воскресенська 12В Наші переваги : Самий великий метраж-52м Величезна кухня-майже 17м Всі меблі та техніка залишаються Ідеальний 13 поверх /25 Всі вікна з чудовим краєвидом на парк Найсмачніша кава та тістечка в кафе на першому поверсі Вихід з під’їзду реально прямо в парк Метро Дарниця 20 хвилин пішки Все, що треба для комфорту, Ви знайдете в Паркових Озерах. Від суші-бару до ремонту шкіряних виробів. Дуже відповідальне ОСББ постійно покращує умови життя в комплексі. Загалом, краще один раз побачити, та особисто відчути атмосферу Паркових Озер. Запрошуємо на перегляд

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Воскресенська вул., 12В

БЕЗ % Продам 2-к кв-ру в гарному житловому стані. Дніпровський ( Днепровский ) р-н Воскресенка Райдужний ( Радужный ) просп Воскресенський ( Перова ) 42а 2 поверх 5 поверхового будинку Загальна площа - 45.4 м2 Житлова площа - 29.7 м2 Площа кухні - 7.4 м2 Квартира в гарному житловому стані. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Газова плита, холодильник, пральна машина, тощо... Всі комунікації працюють. Роздільний санвузол. Встановлено лічильники на гарячу та холодну воду. Все, що є на фото- залишається за домовленістю. Встановлено металопластикові склопакети. Кімнати суміжно - прохідні. Квартира двостороння, знаходиться в середині будинку, тому дуже тепла. Підїзд в нормальному стані. Також в підїзді встановлено металопластикові вікна. Будинок знаходиться на другій лінії від проспекту, тому в квартирі досить тихо. Гарне та зелене подвіря. Дитячі та спортивні майданчики. Є гостьовий паркінг. Чудово розвинена інфраструктура. Поруч школи, дитячі садочки, кіоски, магазини, ТРЦ Квадрат, авто-ринок, аптеки, лікарня, відділення банку, Нова пошта, кавярні та ресторан, тощо... Поруч озеро Радунка, з прогулянковими зонами та місцями для відпочинку. Багато парків та скверів. Гарна транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинки громадського транспорту. До метро Дарниця, Лівобережна, Чернігівська та Почайна - 15 хвилин на маршрутці. Зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна віїхати в любому напрямку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте. Перегляди за домовленістю.

Воскресенський бульв. (Перова), 42а

Продаж 2 кімнатної квартири площею 46 кв.м. по вул. Сєрова, 36, Воскресенка. Квартира тепла, розташована в середині будинку, двостороння, балкон засклений, санвузол роздільний. Добре розвинена інфраструктура: зупинка транспорту в 3 хвилинах пішки від будинку, гарна розвязка до метро Петрівка, Дарниця і Лівобережна. Поруч з будинком є озеро з парковою зоною. Телефонуйте в будь-який час!

Сєрова Валентина вул., 36

Житлові комплекси у Київ

ексклюзив
Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 26

Продаж 2к квартири в ЖК «Райдужний», вул. Кибальчича, 2, Райдужний масив, Дніпровський район, Лівий берег. Квартира розташована на зручному 10 поверсі в 26-поверховому будинку. Параметри квартири: загальна площа – 65м2, житлова – 34м2, кухня – 15м2. Планування вільне. Будинок введено в експлуатацію в 3 кварталі 2022 року. Документи готові. Податки сплачуємо. Готові розглянути безготівковий розрахунок в гривні, такі програми як єОселя 3% або 7% та інші. Будинок комфорт класу, монолітно-каркасна технологія, перекриття - залізобетон, утеплений мінеральною ватою, будинок дуже теплий. Стан квартири – від забудовника - передбачає індивідуальні варіанти майбутнього дизайну чи перепланування. Встановлено радіатори з регулюванням опалення, лічильники на опалення, електроенергію, воду. Енергозберігаючі склопакети. Інфраструктура та зручності: відкрита територія, камери відеоспостереження забезпечують вашу безпеку, гостьовий паркінг, всі необхідні обєкти поруч - дитячий садок, школа, супермаркети, сучасні дитячі та спортивні майданчики, озеро «Райдужне» та паркова зона. У будинка вдала локація - супермаркети великих продуктових мереж: Сільпо, Новус, навчально-освітні та медичні заклади, спортзали, декілька парків та озер для прогулянок. Зручна транспортна розв’язка – прямий транспорт до станцій метро «Лісова», «Лівобережна», «Почайна», Шулявська» тощо. Ця квартира створена для тих, хто цінує комфорт та розвинену інфраструктуру. Ідеальне місце для життя в ритмі великого міста, де все необхідне під рукою. Насолоджуйтесь життям у сучасному комплексі, що пропонує найкраще для своїх мешканців. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

можливий продаж по єОселя
Кибальчича Миколи вул., 2

БЕЗ % ПРОДАЖ ВИДОВОЇ 1 кімнатної квартири 36.1/19/8 м2 що знаходиться у Дніпровському р-ні ВОСКРЕСЕНКА по вул Шухевича б. 24-А (пр. Ватутіна) на 8/9 поверхового будинку . Квартира з євроремонтом вся електрика замінена на мідну. Видова. Повністю укомплектована увсіма необхідними мебляти та технікою для комфортного проживання. Розсувний диван, два крісла, меблева стінка, кондиціонер СН, ТВ, всі вікна МП , столярка дерев,янана, на вікнах тканинні ролети. Холодильник LG, газова плита, витяжка, пральна машинка LG, Сан.вузол кахель. Вбудована шафа-купе. Балкон засклений та утеплений, є шафа. Чистий під,їзд, на поверсі окремі двері на 4 квартири. А також ідеальний вариант для здачі в оренду. Газ, вода при відключенні світла завжди є. У дворі школа, дит.садочки, супер маркети, кафе, Ринок речовий Троещина та овочевий у пішій доступності. За 5 хв пішки канал водяний. Дуже зручне розташування, до зупинки місцевого транспорта 3 хв. До метро Петрівка або Дарниця 10 хв на машині, або 15 хв міським транспортом. Марштутки та міський транспорт іде в любий кінець міста. ВІЛЬНА.

Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 24-А

БЕЗ % Продам 2-к кв-ру під ремонт Дніпровський ( Днепровский ) р-н Воскресенка Райдужний ( Радужный ) просп Воскресенський ( Перова ) 18а 2 поверх 5 поверхового будинку Загальна площа - 45.3 м2 Житлова площа - 29.8 м2 Площа кухні - 7.9 м2 Квартира під ремонт, але в жилому стані. Всі комунікації працюють. Роздільний санвузол. Встановлено лічильники на гарячу та холодну воду. Меблі на кухні в нормальному стані. Все, що є на фото- залишається за домовленістю. Балкон не засклений. Квартира двостороння, знаходиться в середині будинку, тому дуже тепла. Підїзд в нормальному стані. Також в підїзді встановлено металопластикові вікна. Будинок знаходиться на другій лінії від проспекту, тому в квартирі досить тихо. Гарне та зелене подвіря. Дитячі та спортивні майданчики. Є гостьовий паркінг. Чудово розвинена інфраструктура. Поруч школи, дитячі садочки, кіоски, магазини, ТРЦ Квадрат, авто-ринок, аптеки, лікарня, відділення банку, Нова пошта, кавярні та ресторан, тощо... Поруч озеро Радунка, з прогулянковими зонами та місцями для відпочинку. До парку Перемога - 20 хвилин пішки. Гарна транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинки громадського транспорту. До метро Дарниця та Лівобережна - 10 хвилин на маршрутці. Зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна віїхати в любому напрямку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте. Перегляди за домовленістю.

Воскресенський бульв. (Перова), 18а

Продам 3 кімнатну квартиру ЖК Паркові озера. Три окремі кімнати, на кухні великий диван. Є вся меблі та побутова техніка. Вбиральня, шафи купе. Засклена лоджія. Два санвузли. Стан відмінний ремонт 2020 року. Три спальні окремих, та кухня вітальня. Три кондиціонери, Великі шафи для зберігання речей. Територія, що охороняється, поруч парк.

Воскресенська вул., 16

Продам 2-кімнатну квартиру, Дніпровський район, просп. Воскресенський, 8 (бульвар Перова, 8). Квартира розташована на 4 поверсі 5 поверхівки. Квартира в скромному житловому стані, більше під ремонт. Вікна металопластикові, двостороння, кухня та кімната виходять у двір, інша кімната на проспект. Є балкон, засклений деревяною рамою. Загальна площа квартири 45м2, житлова 30м2, кухня 6м2. Парадне у задовільному стані. Чудово розвинена інфраструктура та транспортна розвязка району. Поруч є чудовий парк Перемога, до метро Дарниця 20-25хв пішки або 5-7 хв транспором. Також поруч безліч магазинів та супермаркетів, школи, дитячі садочки, поліклініка, лікарні, відділеня пошти та багато іншого. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Воскресенський бульв. (Перова), 8

Квартира в розвиненому районі для втілення ваших ідей! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Чорних Запорожців, 8в. Стан помешкання — потребує ремонту. Ви можете реалізувати свої творчі задуми та втілити власний дизайн-проєкт, який повністю буде відповідати вашим потребам. Меблі залишаються за домовленістю. Будинок та під’їзд у гарному стані. Двір розташований у глибині вулиці, чистий дуже озеленений, на території багато квіткових клумб та охайні лавочки. Поруч знаходяться продуктові магазини, школи, садочки, спортивні секції, лікарні, аптеки, парки, банківські відділення, «Нова Пошта», «Укрпошта», салони краси. Найближчі орієнтири: лісопарк «Берізка», парки «Перемоги», «Аврора», озеро «Райдужне». До станції метро «Дарниця» — 5 зупинок на громадському транспорті, поруч зупинка автобусів, тролейбусів, маршрутних таксі. Воскресенський проспект, зручно їхати в напрямку Троєщини, Дарниці, Позняків. У кроковій доступності зупинок трамвая. Ціна 32 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Чорних Запорожців вул. (Запорожця Петра), 8в

Квартира зі зручним плануванням у гарній локації! Продається 2-кімнатна квартира на бульварі Перова, 25. Розташована на 6 поверсі в центрі будинку, не кутова. Хороший житловий стан, газ у наявності, лічильники на воду. Засклений балкон, у всьому помешканні стоять металопластикові вікна. Кімнати суміжні — 14,7 м2 та 16,4 м2, роздільний санвузол. У одній з кімнат робився капітальний ремонт, замінювалась проводка та оновлений паркет. Квартира продається з усіма меблями, техніка — за домовленістю. Світла та затишна оселя в гарному стані, є все необхідне для повноцінного життя. Вільна, прописаних немає. Чеський проєкт. 9-поверховий будинок, виконаний за чеським проєктом. Гарний та охайний під’їзд, вхід із двору. Дім знаходиться у тихому зеленому місці. Все для комфортного життя у кроковій доступності: школа, авторинок, банк, пошта, поряд ТЦ «Квадрат», магазини, супермаркети, ринок, спортивні та розважальні заклади, затишні кав’ярні. Поруч з будинком є озеро з парковою зоною є зона відпочинку. Неподалік розташований великий «Новус», «Сільпо», «Епіцентр» та дві школи. Зручна транспортна розвязка, 25 хвилин до метро. Зупинки маршруток у всі куточки Києва.Транспорт в напрямку метро «Дарниця», «Лівобережна», «Почайна», «Чернігівська». Ціна 36 900 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Воскресенський бульв. (Перова), 25

Недорога квартира для втілення власних дизайнерських ідей! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Чорних Запорожців, 14/3. Оселя розташована на 2-му поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа — 37 м2, житлова — 19,5 м2, кухня — 7,7 м2, балкон, санвузол окремий. У помешканні є газова плита, стоять лічильники на воду. Простора квартира під ремонт — чудовий варіант для втілення ваших фантазій! Цегляний будинок в хорошому стані. Житловий фонд 80-90-х років, новий ліфт. Чистий, зелений двір, на території спортивний та дитячий майданчики, місце для паркування авто. Гарна локація — зелений спальний район з розвиненою інфраструктурою та хорошим транспортним сполученням. Поруч садок, школа, магазини, аптека, парк «Перемога», «Епіцентр», «Фора», «Сільпо», «АТБ», лікарні, поліклініки, стоматологія, бювет, футбольний стадіон. До станцій метро «Лівобережна», «Дарниця», та «Чернігівська» — 10 хвилин транспортом. Зручне транспортне сполучення, за 5 хвилин пішого ходу знаходиться колія трамвая та зупинка маршрутних таксі. Ціна 31 900 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Чорних Запорожців вул. (Запорожця Петра), 14/3

ПРОДАЖ 2 кімн.квартири, яка знаходиться в Дніпровському районі, просп. Воскресенський (бульв. Перова), 30А, на 3/5 поверхового будинку, площа 45.1/28.9/7.7. В квартирі зроблен косметичний ремонт, є все необхідне. Вікна виходять на 2 сторони (у тихі двори). Вікна всюди нові (пластик), крім одної кімнати , балкон засклений (рами деревяні). Ванна та туалет сумісні. Наявні лічильники на воду (гаряча, холодна) та на електроенергію. У квартиру проведені наступні комунікації: вода (гаряча, холодна) централізоване опалення, газ, електрика. Поруч зупинка громадського транспорту, поруч ТРЦ Квадрат, авторинок, найближчі станції метро Дарниця, Лівобережна . Ціна 50 000 доларів США ,без комісії для покупателя.Можливо під е-відновлення.

ексклюзив
Воскресенський бульв. (Перова), 30А

Продаж 1к квартири розташованої по вул. Остафія Дашкевича(Курнатовського), 17 Б, 4 поверх. Знаходиться у затишному місці. Загальна площа 27,4 кв.м., кімната 14,7 кв.м., кухня 6,4 кв.м., балкон, санвузол суміжний, стоять лічильники води. Зроблено косметичний ремонт, частково замінена проводка, сантехніка нова. У квартирі ніхто не прописаний, документи в порядку, більше 3-х років. Чистий, затишний двір, гарні сусіди. Зручне місцерозташування, поруч озеро «Райдужне», парк Аврора, авторинок, магазини, аптеки, школи та дитячі садочки, гіпермаркет «Епіцентр», ТЦ «Квадрат», ринок «Юність», АТБ, Сільпо, Фора. Дуже зручна транспортна розвʼязка, до метро Чернігівська та Дарниця 15 хв. Ціна 37000$ без комісії Олександр 093-161-08-08

Остафія Дашкевича вул. (Курнатовського), 17б

Ексклюзив! Краща локация, центр Воскресенки Продається 1-кімнатна квартира по бульв. Перова 34/2 , розташована на 5 поверсі 9-ти поверхового будинку. Квартира розташована в середині (не углова), охайна і тепла, вікна виходять у двір, в квартирі затишно.Укомплектована меблями для проживання/аренди. Простора кухня 8кв.м. На кухні встроєні меблі у відмінному стані. Газова плита. Санвузол роздільний, у кафелі, встановлені бойлер та лічильники води. Біля будинку відмінно розвинена інфраструктура та гарна транспортна розвʼязка. До м.Лівобережна 10-15хв. Поруч ТРЦ, магазини, пошта, банки, авторинок, парк ,,Аврораʼʼ, садочки та школи, не далеко є озеро, пляж, ліс. Прекрасно підходить як для життя, так і для арендного бізнесу

Воскресенський бульв. (Перова), 34/2

Продам кімнату у чудовому стані в гуртожитку, за адресою вул. Стальського, 26, Дніпровського району. Кімната загальною площею - 28,5 м2 знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Житлова площа кімнати - 19 м2 укомплектована необхідними меблями для комфортного життя, є кухонна стінка та водопідводка для пральної машинки, вікно з двокамерним склопакетом. Спільна кухня в нормальному стані зі своєю газовою плитою, тумбою з навісними шафами. Санвузол в задовільному стані, балконний блок, на спільній кухні металопластик. Рядом з будинком знаходяться дитячи садочки, школи, будівельний комплекс «Епіцентр», ТМ «Сільпо» та «АТБ-Маркет», лісопарк "Берізка", парк "Аврора" та ТЦ «Квадрат». Відмінна інфраструктура та транспортна розв’язка, до метро Чернігівська та Лівобережна 10-15 хвилин транспортом. Чистий продаж! 14 500$. 0936585344, 0676585344.

Стальського Сулеймана вул., 26

Продам або обміняю гарну чотири кімнатну квартиру на вул Романа Шухевича. кімнати всі окремі, ізольовані, балкон, лоджія( засклені), кладовка, квартира в гарному житловому стані. Чудова транспортна розвязка, розвинена інфраструктура, поруч парк, магазини, салони. Розглянемо варіанти обміну на дві 1-2 кімнатні квартири( різні райони міста)-- обговорюється. Перегляди за домовленістю. торг присутній, без комісії для покупця

Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 22
1 - 24 з 269 результатів