Продається 1 кімн квартира, ЖК Паркове Місто, вул. Вишгородська 45! Готова 1 кімнатна квартира, 13 секція 42,5 м2 розташована на 6 поверсі. Продаж за договором купівлі-продажу, можлива розстрочка на 1 рік, ціна фіксується у гривні. Комплекс комфорт класу, закрита територія, охорона, відеоспостереження, консьєрж, великий хол, дитячі та спортивні майданчики, тенісні корти, озера та парк. Комплекс працює за системою двір без машин, є підземні та наземні паркування. Вся інфраструктура під боком, супермаркет Варус, банки, аптеки, ресторани та інше. Перегляд за попереднім записом! Можливий продаж Єоселя! Євідновлення! Оренда з правом викупу! Є ще варіанти в цьому комплексі , звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45

Велика світла квартира з якісним ремонтом ,та зручним плануванням , в тихому районі , із зручною транспортною розязкою і розвиненою інфраструктурою, поряд є пакр та кінотеатр ,в пішій доступності супермаркети АТБ, Фора ,Новус, 15хв на громадському транспорті до метро Мінська та Почайницька ,рієлтор Леся ,комісія 2,5 %

Вишгородська вул., 48

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонується у продаж чудова 1 кімнатна квартира на 3 поверсі. Площа: загальна – 31.8 м2. Житлова – 15.5м2. Кухня – 6.5 м2. Квартира в житловому стані, акуратна та чиста. Гарна шумоізоляція. Кімната простора, світла з виходом на засклену лоджію. На підлозі ламінат, плитка у ванній, металопластикові вікна, простора кухня та лоджія. Вікна виходять у тихий та затишний двір. Хороша транспортна розвязка: 10..15 хвилин на транспорті до метро Оболонь, Мінська, Почайна. Пряма маршрутка до метро Нивки, Сирець. Поруч навчальні заклади, дошкільні заклади, аптеки, Сільпо, магазини, кафе, спортивні клуби. У 5 хвилинах пішки зупинка міської електрички "Вишгородська", можна дістатися Дарниці за 35 хвилин, до Святошина за 20. ID 77436

Попова Олександра вул., 11
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж стильної просторої квартири в клубному будинку Пріорка Хаус на 39 квартир по вулиці Пріорська Полупанова 10 Розташована на 3 поверсі 9 поверхового будинку ( цегла ) 80,5/18.1/46,5 Закрита територія, консьерж , відеонагляд В квартирі виконаний сучасний ремонт з високоякісних матеріалів Квартира мебльована і укомплектована технікою під ключ Стильна квартира для комфортного проживання, та під орендний бізнес Квартира довгостроково здається і може бути продана разом з договором оренди Договір оренди дає прибутковість вище ринкової Зручна транспортна розвязка і розвинена інфраструктура. Поруч магазини, школа, дитсадок, парк «Кристерова гірка». Поруч вулиці Автозаводська, Бережанська, Макіївська, Ярослава Івашкевича, Лугова, Вишгородська. Неподалік ЖК Паркова Вежа, ЖК Паркове місто, ЖК Мінський, Зручно їхати від метро Героїв Дніпра, Мінська, Оболонь, Почайна, Тараса Шевченка, Дорогожичі, Сирець.

Пріорська вул., 10

До вашої уваги пропонується 1 кімнатна квартира на продаж за адресою: вул. Автозавдська 72Б ЖК Бережанський (8 секція), яка розташована на 12 поверсі 25 поверхового будинку. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 20 хвилин до центру міста, метро, громадський транспорт. Будинок введено в експлуатацію. У комплексі є своя котельня. Право власності меньше 3-х років, оформлення на покупця. Комісія - 2 % за фактом підписання договору купівлі -продажу.

можливий продаж по єОселя
Автозаводська вул., 72Б

Мукачівська,5а. Параметри 27/14/6 3 поверх з 5 поверхів. В Оболонському районі за гарну ціну продається квартира в жилому стані, але під ремонт вашої мрії. Будинок цегляний,будинок стоїть не біля дорого тому затишно та тихо. Поруч є АТБ, Сільпо,, аптеки , банк, школа та спортивний майданчик. Чудова транспортна розв"язка, до метро Оболонь 10 хвилин громадським транспортом. Квартира вільна. Є відео по запиту.

Мукачівська вул., 5А

Без комісії У продажу чудова 1 кімнатна квартира в житловому комплексі бізнес класу «Паркове місто» Із власною інфраструктурою, підземним паркінгом, тенісним і баскетбольними кортами, дитячими майданчиками, зонами відпочинку, озером і закритою територією під охороною. Вікна виходять на попередню чергу комплексу 20/27 поверхового будинку Загальна площа 43,6 м2 Спальня 17 м2 Кухня. 13,91 м2 Балкон 3,47 м2 Три швидкісні ліфти, охорона 24/7 Комплекс розташований в Подільському р-н Києва, вулиця Вишгородська 45г. Будинок зданий і введений в експлуатацію. Стіни - червона цегла. Переуступка Одразу отримуєте право власності. В комплексі є абсолютно все для комфортного проживання. Перегляд за домовленістю , Без комісії!

Вишгородська вул., 45г

Продається затишна 1-кімнатна квартира по вул.Автозаводська, 25, 5/9, 34/19,5/10, "чеський проект". Простора кухня, збільшена за рахунок балкона. У квартирі виконаний якісний ремонт (10 років назад), металопластикові вікна, ламінат та плитка на підлозі, сан.вузол у кахлі та з гарною сан.технікою. Квартира потребує косметичного ремонту. Обладнана всіма необхідними меблями: 2 розкладні дивани (у кімнаті та кухні), робочий стіл, вбудована кухня, кухонний стіл та табуретки, велика шафа-купе та ін. Встановлена вся необхідна техніка: кондиціонер, холодильник, пральна машина, плита, духова шафа. Квартира тепла та утеплена ззовні будинку, вікна виходять у тихий та затишний двір. Тамбур на 3 квартири, де можна залишити велосипед або інші обємні речі. Дуже добрі сусіди. Хороша транспортна розвязка: можна дістатися прямим транспортом до ст.м.Мінська (10 хвилин), Оболонь, Нивки, Лукянівка, Почайна та інше. Навколо розвинена інфраструктура: ТРЦ Караван, супермаркети, кавярні, магазини, є все для комфортного життя! Без комісії! Перегляди за домовленісттю.

Автозаводська вул., 25

Продается квартира на улице Автозоводскся 87а Дом кирпичный, хрущевка. Этаж 4/5. Общая площадь 27 метров. Квартира с частичным ремонтом. с светлая, уютная, молодёжная. Зделан большой гардероб. Есть балкон. Квартира продаётся с техникой и мебелью.Інфрастуктура: не далеко від будинку маркети Фора та АТБ, поряд ТЦ Бережанський, маркети Велика Кишеня, Varus, Бювет, школи, дитячі садочки, аптека, відділення Нової пошти, відділення банків, поряд з будинком зупинка міського транспорту. Поряд: вул. Вишгородська, Бережанська, Полярна, площа Шевченка, зручне траспортне сполучення (15-20 хв. до метро «Героїв Дніпра», «Оболонь», «Мінська»).Цена 38500 долларов. Звоните, будем рады видеть Вас на просмотре.

Автозаводська вул., 87а

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ДОГОВІР! Пропонується до продажу дуже світла, панорамна 1 кімнатна квартира (євродвушка 54 кв.м) у будинку бізнес класу. Вам відкриються чудові краєвиди на парк і місто. Ремонт робився в класичних тонах. Колірна гамма гармонійно підібрана, матеріали використовувалися зарубіжних виробників високої якості. Сучасна система вентиляції, пожежна сигналізація, кондиціонери, підтримують у квартирі потрібний мікроклімат. Простора кухня-вітальня оснащена необхідною вбудованою побутовою технікою і меблями високої якості .На підлогах ламінат і кахель. У просторому санвузлі ванна, умивальник, унітаз, пральна машина. Закрита територія, що охороняється (17 га), більше 4 га займає історичний парк, каскад озер, вело і пішохідні доріжки, спортивні майданчики тенісний корт, дитяче футбольне поле, баскетбольний майданчик. Дуже гарний ландшафт, територія чиста і доглянута. Комплекс побудований за концепцією , , місто в місті ", тут знаходяться дитячий садок, студія логопеда, магазини, аптеки, розвиваючі клуби. Поруч Varus, АТБ, Фора. Розвинена інфраструктура, супермаркети, магазини, дитяча клініка, кафе, ресторани, банки, аптеки, салони краси, зоомагазин, поштові відділення. Дуже хороша транспортна розвязка. Є можливість без пересадок дістатися до трьох гілок метро протягом 10-20 хв (Оболонь, Мінська -10 хв, Нивки- 15 хв, Лукянівська -20хв громадським транспортом). У пішій доступності гілка трамвая, міська електричка (20хв) Комплекс розміщений в тихому, спокійному місці, далеко від шуму мегаполісу. Добре розвинена інфраструктура: магазини, кафе, відділення банку, дошкільні та навчальні заклади. Купуючи квартиру, ви отримуєте затишок і комфорт. ID: 70620

ексклюзив
Вишгородська вул., 45

ЖК Паркове місто, вул. Вишгородська 45/13 продається чудова 1к. квартира в секції 13 на 8 поверсі/25пов., площа квартири: 42.6м.кв., кімната 16м.кв., кухня 11м.кв., стан після будівельників. Комплекс бізнес класу з закритою територією під цілодобовою охороною, власний чудовий парк, дитячі та спортивні майданчики, тенісний корт, футбольне поле, офісні та комерційні площі. Вся інфраструктура в одному жилому комплексі ! Гарне місце розташування. Поруч зупинки транспорту. Дивитись на ціну в грн.

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45

Без% продаж видової 1к квартири в ЖК Бережанський, Оболонський р-н, Секція №8. Будинок введений в експлуатацію у 3 кв. 2021 року. документам менше 3-х років. Податки сплачуємо свої Поверх 22/25. 38/15/11 лоджію з панорамним вікном. Висота стелі 2,75 м2. Комплекс комфорт-класу. Монолітно-каркасні будинки зі стінами із червоної цегли. Зовнішнє утеплення стін. Підземний та наземний паркінги. На перших поверхах є комерційні приміщення під магазини, кафе, поштові відділення, салони краси. На території ЖК передбачено облаштування зон відпочинку, спортивних та дитячих майданчиків. ЖК розташований у районі з добре розвиненою інфраструктурою. 5 хв. пішки до зупинок громадського транспорту та 15 хвилин їзди до станцій метро Оболонь, Мінська, Героїв Дніпра.

можливий продаж по єОселя
Автозаводська вул., 72б

Відмінна пропозиція!Будинок сданий та заселений!Є розстрочка! Продам простору 1 к. квартиру у ЖК бізнес - класа "Паркове місто" по вул.Вишгородска 45, з відмінною територією, каскадом озер та ландшафтним дизайном.Будинок побудован у 2014р.Загальна площа квартири - 57м,житлова-16м, кухня -26м, поверх 6/25пов. Комплекс закритого типа з цілодобовою охороною по усьому периметру. Розвинена інфраструктура,поруч супермаркети, магазини, кафе, ресторани, банки, аптеки, салони краси, зоомагазин, парк "Кристерова горка", озера, дитячі та спортивні майданчики,, тенісний корт. У будинку- консьерж та відеонагляд. На території е паркинги та гостьови парковки. Відмінна транспортна розвязка- до любої гілки метро- 10-15 хвилин транспортом. Є інши варіанти квартир у цьому комплексі!.Можливо прибдбати під Єоселю та Євідновлення!

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45

Продається квартира в Оболонському районі, загальна площа 32,2кв.м, кімната 17,1 кв.м, кухня 6,5кв.м, вана 2,6 кв.м, коридор 5,9 кв.м, зроблено ремонт, заміна труб, електринки, мідний дріт, вбудована кухня та меблі. Поруч парк, кінотеатр, садок. Документам понад 3 роки, прописаних немає,гарне транспортне сполучення.

Вишгородська вул., 46а

В Оболоньскому районі за гарну ціну продається квартира в жилому стані ,але під ремонт вашої мрії. Будинок цегляний, будинок стоїть у дворі, а не біля дороги, КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ДАХУ робили у 2021році. Поруч є АТБ., Сільпо, аптеки, банки, школи, спортмайданчик.Транспортна розвязка ДУЖЕ ГАРНА - до метро Оболонь 10 хв. маршруткою , а також 30-40 хв до центра міста. Квартира вільна для заселення.ТЕЛЕФОНУЙТЕ З ЗАДОВОЛЕННЯМ ВІДПОВІМ НА ВСІ ВАШІ ПИТАННЯ ОРГАНІЗУЮ ПЕРЕГЛЯД ТА БЕЗПЕЧНУ УГОДУ.

Мукачівська вул., 5А

Без комісії для покупця! Дзвоніть, пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Продається однокімнатна квартира 51 кв.м. в ЖК Паркове місто на чудовому 4 поверсі, яка знаходиться за адресою вул. Вишгородська, 45. Розглядаємо безготівкові розрахунки та постанови Квартира має зручне роздільне планування, окрему кімнату, кухню, також є закритий балкон, та гардеробна кімната. У ванній кімнаті є тепла підлога. В будинку є підземний паркінг, також є парковка біля будинку, де ви спокійно можете залишити ваше авто. Поряд в пішій доступності знаходиться супермаркети, всі необхідні магазини, ресторани, кавʼярні, салони краси, зупинка транспорта, також неподалік є ТРЦ Ретровіль. Біля ЖК є великий парк, та озеро. Зручна транспортна розвязка. м. Оболонь - 9 хвилин їзди Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

ексклюзив
Вишгородська вул., 45

Квартира з правом власності. Продається затишна однокімнатна квартира в живописному житловому комплексі з розвиненою інфраструктурою. У комплексі розташовані магазини, кавярні та ресторани, аптеки, салони краси, відділення банку, поруч школа та садочок. Вас очікує власний парк і озеро, спортивні майданчики та тенісні корти. Наземні та підземні паркінги. Зручне розташування поруч з зупинками. Ідеальне місце для життя та відпочинку. Зданий будинок. Пропонується у продаж однокімнатна квартира площею 49,19 м 2. Стан після будівельників, стяжка з розведенням опалення, радіатори, лічильники на опалення, воду, електроенергію, мідна проводка. Квартира дуже простора, світла.Панорамні вікна підлоги забезпечують максимальне проходження денного світла. Будинок побудований за сучасними технологіями, стіни цегла, фасади утеплені. Закрита територія (17га), що охороняється, понад 4 га займає історичний парк, каскад озер, вело і пішохідні доріжки, спортивні майданчики тенісний корт, дитяче футбольне поле, баскетбольний майданчик.Дуже красивий ландшафт із зонами відпочинку, територія чиста та доглянута. Комплекс побудований за концепцією "місто в місті .Дуже хороша транспортна розвязка. Чудова квартира з видом !!! Поспішайте придбати!

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45 Г

Видова, доглянута квартира з відмінним сучасним ремонтом для кофортного проживання в цегляному будинку.Не останній поверх. Зроблений повністю капітальний ремонт із заміною проводки та опалювальних батарей, скрізь склопакети, нові міжкімнатні двері, кімната збільшена за рахунок лоджії. У кімнаті розкладний диван, тумба, утеплена лоджія, облаштована під кабінет, кондиціонер. Сучасна вбудована кухня з побутовою технікою і виходом на засклену лоджію. На підлозі кахель і ламінат. Сан.вузел поєднаний, душ. кабіна, бойлер, нова сантехніка.У коридорі 2 вбудовані шафи-купе. Відмінна інфраструктура. Супермаркет "Сільпо", "АТБ", ринок, аптеки, дитячі сади і школи. Маршрутки та автобуси в різні кінці міста. Прекрасна квартира як для життя, так і для орендного бізнесу!

Автозаводська вул., 93

Квартира, яка дійсно варта уваги! Ціна-якість! Сучасна, простора, з захоплюючим краєвидом на місто! Вашій увазі пропонується на продаж стильна 1 кім квартира в одному з найкращих ЖК міста Києва! Закрита територія з охоронною системою та цілодобовим відеонаглядом, підземний та наземний паркінг. Шикарна , доглянута прибудинкова територія з ландшафтним дизайном та дитячими майданчиками, два озера, тенісний корт, футбольне поле, паркова зона для відпочинку. ЖК «Паркове місто», Будинок бізнес-класу 2012 року побудови, вул Вишгородська, 45, квартира розташована на 21поверсі/25поверхового монолітно-цегляного будинку. Площа квартири 47,5(загальна)/15(кімната-спальня)/18,8(кухня-вітальня). Дуже світла, з вдалим плануванням та з відкритою панорамою на місто! В квартирі виконано капітальний, дизайнерський ремонт( сучасний кахель та сантехніка, система теплої підлоги та кондиціонування). Квартира укомплектована всіма небхідними меблями гарної якості, вбудована техніка( пральна машина, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, мікрохвильовка), також в квартирі встановлено бойлер. В квартирі є лоджія( засклена). Санвузол суміжний. Під‘їзд доглянутий, швидкісні ліфти. Поруч біля комплексу є школи, дитячі садочки, різноманітні магазини та супермаркети. Ідеальний варіант як для життя так і під орендний бізнес! Чистий продаж, до завдатку готові! Телефонуйте, бо ми чекаємо саме на вас)

Вишгородська вул., 45

Квартира розташована на комфортному 2му поверсі в ексклюзивному бізнес комплексі «Паркове Місто» з закритою охороняє об теріторію, має велику прибудинкову територію з дитячими майданчиками, дворівневий підземний паркінг, бомбосховище 60,2 кВ.м . Планування дозволяє використати площу як євро двокімнатну. Вигідна та цікава пропозиція.Право власності. Ціна:3 015 000 грн

Вишгородська вул., 45

Продається 1 кімнатна квартира Макіївський провулок 8, спецпроект 2007 на 23/24 поверхового будинку площею 40 / 18/11. У квартирі виконано якісний свіжий ремонт, встановлено побутову техніку. Відмінний панорамний вид із вікон, є паркінг, консьєрж, відеокамери. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка. Телефонуйте, ви будете першим мешканцем у цій квартирі.

Макіївський пров., 2

Продається 1 кімнатна квартира Макіївський провулок 2 , спецпроект 2007 на 20/24 поверхового будинку площею 42 / 18/11. У квартирі відмінний житловий стан, продається з всією технікою та меблями , один власник , нікого в квартирі не зареєстровано. Відмінний панорамний вид із вікон, є паркінг, консьєрж, відеокамери. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка. Швидка угода .

Макіївський пров., 2

вулиця Вишгородська, 45, ЖК "Паркове місто" 1 кімнатна, 24-й поверх, площа: 43 метри. Продається 1-кімнатна квартира в ЖК "Парковий Місто". Територія, що охороняється, в підїзді цілодобово чергує консьєрж. Парк, озера, дитячі майданчики, тенісний корт, баскетбольний майданчик, озера, лебеді. Відмінна транспортна розвязка. Висока якість забудови, ідеальна шумоізоляція. Стан квартири-після будівельників. Видова квартира. Ціна: 65000 USD

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45

Пропонується до продажу дуже світла, затишна 1 кімнатна квартира 40 кв.м у будинку бізнес класу. Вам відкриються прекрасні види на місто. Квартира в гарному стані, євроремонт. Колірна гамма гармонійно підібрана, матеріали використовувалися зарубіжних виробників. Сучасна система вентиляції, пожежна сигналізація, кондиціонери, підтримують у квартирі потрібний мікроклімат. Простора кухня оснащена необхідною вбудованою побутовою технікою і меблями . На підлогах паркет і кахель. У просторому санвузлі ванна, умивальник, унітаз, пральна машина. Лоджія засклена. Закрита територія, що охороняється (17га), більше 4 га займає історичний парк, каскад озер, вело і пішохідні доріжки, спортивні майданчики тенісний корт, дитяче футбольне поле, баскетбольний майданчик. Дуже гарний ландшафт, територія чиста і доглянута. Комплекс побудований за концепцією "місто в місті", тут знаходяться дитячий садок, студія логопеда, магазини, аптеки, розвиваючі клуби. Поруч Varus, АТБ, Фора. Розвинена інфраструктура, супермаркети, магазини, дитяча клініка, кафе, ресторани, банки, аптеки, салони краси, зоомагазин, поштові відділення. Дуже хороша транспортна розвязка. Є можливість без пересадок дістатися до трьох гілок метро протягом 10-20 хв (Оболонь, Мінська -10 хв, Нивки- 15 хв, Лукянівська -20хв громадським транспортом). У пішій доступності гілка трамвая, міська електричка (20хв). Комплекс розміщений в тихому, спокійному місці, далеко від шуму мегаполісу. Добре розвинена інфраструктура: магазини, кафе, відділення банку, дошкільні та навчальні заклади. Купуючи квартиру, ви отримуєте затишок і комфорт. ID: 74591

Вишгородська вул., 45
1 - 24 з 47 результатів