Продам. 2-кімнатну квартиру у ЖК Лалаленд вул. Берковецька 6а, зданий в експлуатацію. Право власності вже оформлене. Зручне планування квартири на дві сторони площею 67,7м.кв. з гарним краєвидом з 14 поверху! Кухня 17.6м.кв., кімнати 13.4 та 17м.кв. Квартира продається без ремонту, стан після будівельників. Навпроти будинку розташовані ТЦ Лавина, Ашан, Епіцентр, новус та багато маршрутів громадського транспорту.

власник
можливий продаж по єОселя
Берковецька вул., 6-а

Квартира в сучасному ЖК біля лісу! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Берковецькій, 6б. Стан — після будівельників. Встановлено лічильники на воду, світло, опалення; надійні протипожежні вхідні двері та радіатори опалення. Квартира має вдале планування, що дозволяє раціонально використовувати простір. Відсутність меблів також є перевагою, оскільки ви зможете самостійно облаштувати житло до свого смаку. Низький поверх, вікна квартири виходять на ліс. В будинку є підвал, який можна використовувати як укриття. Фасад будинку утеплений мінватою. Введено в експлуатацію у 2021-му році. Індивідуальне автономне опалення (власна газова котельня на території ЖК). Дім теплий, є свій генератор на випадок вимкнення світла. Житловий комплекс закритого типу, охорона 24/7, ведеться відеоспостереження. На території побудовано спортивні та дитячі майданчики. У пішій доступності знаходиться ліс. Поруч ТРЦ «Лавина, «Ашан», «Новус», «Епіцентр». Зручна транспортна розв’язка, три зупинки до метро «Сирець» та «Академмістечко». Ціна 31 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Берковецька вул., 6б

Квартира в новому будинку під ваш дизайнерський проєкт! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Стеценко, 75р. Помешкання розташоване на 2-му поверсі з 4-х. Загальна площа — 37 м2. Стан оселі — від будівельників, під ремонт. Вільне планування дозволить втілити будь-які фантазії. Стоять радіатори опалення. Через балкон з панорамними вікнами у квартирі світло та затишно. Підключені всі комунікації лічильники на опалення (своя котельня в ЖК), холодну воду, електрику. Монолітно-каркасний будинок 2024-го року забудови. Ліфт у гарному стані, підвальне приміщення, кладовки. Житловий комплекс закритого типу, охорона, відеоспостереження, дитячий садок на території, дитячі та спортивні майданчики, мініфутбольне поле, продуктові магазини, кавярні. Піша доступність до ТРЦ «Лавина Мол» з бутіками, фуд-кортами, атракціонами, поруч розташований супермаркет «Новус». ЖК знаходиться в оточені зеленої зони, екологічно чистий район. До станції метро «Академмістечко» — 7 хвилин на громадському транспорті. Ціна 35 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Стеценка вул., 75р
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири на першому поверсі в ЖК Лалаленд , LaLaLand. З квартири прямий вихід у двір, можливість вільного пересування для людей з обмеженими можливостями. Також можливе використання під комерційні цілі! - Святошинський район - Вул. Берковецька, 6-а - Площа - 37м2 - Поверх - 1й Введено в експлуатацію у 2021 році. Індивідуальне автономне опалення (власна газова котельня на території ЖК). Встановлені лічильники на воду та опалення. Закрита територія, відеоспостереження, охорона, дитячі та спортивні майданчики. Зручна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура. Поруч Епіцентр, з двору будинку вихід одразу на територію торгового центру Lavina Mall, де є більше ніж 160 магазинів, Сільпо, фуд-зона з 30 ресторанами та кафе, кінотеатр Multiplex та критий сімейний розважальний парк Galaxy з лабіринтами, батутами, скалодромом, мотузковим парком та іншими розвагами.

Берковецька вул., 2а

Без комісії!!!! Продається 1-кімнатна квартира по вул. Стеценка,75 р, ЖК "Welcome home", у Святошинському районі. Площа квартири 37/18/9 м2. Розташована на 4-му поверсі 6-ти поверхового будинку. Вікна виходять на зелену зону, чудовий краєвид. Будинок з утепленням. Стан після будівельників. Встановлено лічильники на воду, світло, опалення; надійні протипожежні вхідні двері та радіатори опалення. Квартира має вдале вільне планування, що дозволяє створити студію, або розділити приміщення на кухню-вітальню та спальню. Балкон засклений. Є вантажний ліфт. В будинку є підвал, який можна використовувати як укриття. Територія комплексу закрита під охороною з відео наглядом. В комплексі побудовано дитячий дошкільний заклад, власна котельна, спортивні та дитячі майданчики. В п’яти хвилинах ходьби знаходиться ТРЦ Лавина, Ашан, Новус, Эпіцентр. Зупинка біля комплексу, зручна транспортна розв’язка, три зупинки до метро "Сирець" чи "Академмістечко". Поруч ліс з озерами. За рахунок малоповерхової забудови в ЖК завжди є вільні місця для паркування авто. Розглядається продаж по програмі є-оселя та є-відновлення.

можливий продаж по єОселя
Стеценка вул., 75Р

БЕЗ %. Продам велику 1к квартиру, вул. Стеценко, буд. 75-Л (10-й будинок), ЖК Welcome Home. Швидка та безпечна угода! Документи підготовлені до продажу. Відеоогляд надсилаю за запитом. Продаж по переуступці, право власності одразу оформляється на нового власника, велика економія на податках. В квартирі ніхто не прописаний. Власник в Україні. Загальна площа — 49.6 кв.м., кімната — 17 кв.м., кухня-вітальня — 16 кв.м., великий засклений балкон. Стан помешкання — заходь та живи! Відсутні будь-які недоліки. Є великий балкон, сумісний санвузол. Гарна та дуже тепла квартира з готовим ремонтом! Не потребує жодних вкладень! Тихі та культурні сусіди! Оселя повністю укомплектована меблями та технікою, які готові залишити новим власникам! Зручний 3-й поверх 6-ти поверхового будинку. Ідеальний варіант для орендного бізнесу, аналогічні обєкти в цьому ЖК здаються від 16 000 грн/міс. Встановлено лічильники на електроенергію, холодну воду, окремий лічильник опалення. В ЖК встановлено промислових генератор, водопостачання та опалення працює при відключенні електроенергії. Сучасний будинок з утепленим фасадом та презентабельним під’їздом. Охайна прибудинкова територія, клумби з трояндами. Біля дому розташовано дитячий майданчик. Зручне розташування будинку, парковка та зупинки транспорту біля будинку, що створює додатковий комфорт для мешканців! Розвинута інфраструктура, дитячий садок у комплексі! До супермаркету Новус та Сільпо — 5 хвилин пішки. Кафе, банки, аптеки, продуктові магазини — все це в пішому доступі. Маршрутні таксі прямують до станцій метро «Академмістечко», «Сирець». Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час!

ексклюзив
Стеценка вул., 75-Л

Welcome Home на Стеценка, 2 кімнати, 6-й поверх, площа: 56,4\29,0\10,2; с/в-сумісний; квартира двостороння, стан: після будівельників без оздоблення, лічильники на воду, електроенергію, домофон. Чудово розвиненна інфраструктура та транспортне сполучення, поруч знаходяться магазини, салони, аптеки, кафе та ресторани; Підїзди охайні, поруч парк, поліклініка, ринок, стадіон, лікарня, магазин,поруч знаходиться великий торгівельний центр Lavina Mall, у якому є багато магазинів, закладів харчування, великий гіпермаркет Ашан, кінотеатр. Право власності меньше трьох років.

Стеценка вул., 75Н

Пропонується на продаж 1-кімнатна квартира у ЖК Welcome Home на Стеценка у Святошинському районі за адресою вул. Стеценка, 75 Н. Квартира розташована на першому поверсі 6-поверхового будинку і має загальну площу 37 квадратних метрів. Житло знаходиться в обжитому та заселеному житловому комплексі, де низька забудова гарантує наявність місць для паркування автомобіля. Територія комплексу огороджена та охороняється, що забезпечує безпеку мешканців. Тут також знаходяться магазини та вся необхідна інфраструктура, а також зупинка громадського транспорту. В ЖК є власна котельня. Квартира має вдале вільне планування, що дозволяє створити студію або розділити приміщення на кухню-вітальню та спальню. В квартирі є два вікна та засклений балкон. Встановлені лічильники, включаючи опалення. Зручне розташування забезпечує швидкий доступ до торгових центрів Новус, Епіцентр, Лавіна Мол та Ашан, а також до громадського транспорту. Поряд знаходяться ліси, що дозволяє насолоджуватися чистим повітрям, а виїзд на Пуща-Водиця також недалеко. Метро Сирець та Академмістечко знаходяться в 7-10 хвилинах їзди. Ціна: 37999 доларів США. Розглядається продаж за державними програмами. Свої відсотки продавець сплачує! Маю КЛЮЧ від квартири , покажу в зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Стеценка вул., 75

Без комісії для покупця Продаж квартири в ЖК LUCKY LAND Квартира знаходиться в 6 будинку на 3 поверсі. Здача в експлуатацію запланована на 4 кв. 2024 року Будівництво активно виконується. Комплекс знаходиться в Святошинському районі, метро Академмістечко 10 хв. на транспорті. 3 поверх з 14, загальна площа 44,67m² Будинок побудований з керамоблоку, утеплений мінеральною ватою. Закрита територія з концепцією «без авто та сторонніх», цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Для мешканців передбачено наземний та підземний паркінги, для гостей — відкрита стоянка. У пішому доступі знаходяться супермаркети Fermachi, Novus , ТРЦ Lavina Mall,- Ашан , Епіцентр. Продаж по переуступці.

ексклюзив
Берковецька вул., 6

1к квартира в ЖК Welcome Home на Стеценка. Будинок 2020 року. Капитальний ремонт в світлих тонах. Підлога - кахель, ламінат. Стіни - шпалери. Санвузол в кахлі. Квартира укомплектована всими необхідними меблями і технікою: вбудована кухня, холодильник, пральна машина, шафа, диван, телевізор, кондиціонер, бойлер та ін. Просторий, засклений балкон. Будинок з ліфтом, хорошим, облаштованим двором. Поряд ТРЦ Лавіна, Новус, безліч магазинів, кафе та ін. Хороша транспортна розв‘язка. До метро 10 хвилин на транспорті.

Стеценка вул., 75к

Житлові комплекси у Київ

Пропонуємо квартиру у новому зданому будинку! з документами! Адреса: Вул. Берковецька буд. 6а ЖК LaLaLand Поверх: 13/14 Площа: 36,9/17,0/8,6. Ціна: 37 000 дол. сша Продаж за довіреністю. Стан після забудовника. У квартирі простора кімната, кухня, балкон, ванна кімната, хол. Парадне охайне. Прибудинкова територія закрита, охорона, вхід магнічний ключ, на території дитячий та спортивний майданчик. Поруч є абсолютно все: ТРЦ Lavina, кінотеатр Multiplex, Епіцентр, маркет Ашан / Новус / Сільпо, Winetime, маркет морепродуктів Egersund Seafood. До ст. Метро Академмістечко біля 10 хвилин на міському транспорту

Берковецька вул., 6а

АКТУАЛЬНО! БЕЗ % ! ПРОДАЖ СВІТЛОЇ, ПРОСТОРОЇ 1 КІМНАТНОЇ КВАРТИРИ В ЖК Welcome Home на Стеценка 75 Р РОЗГЛЯДАЄМО ЄОСЕЛЯ! ЄВІДНОВЛЕННЯ! 37,1/20,6/9 1/6 Продам 1 кімнатну затишну, світлу, простору квартиру за адресою вулиця Стеценка будинок 75 Р в ЖК Welcome Home Квартира розташована на 1 поверсі нового будинку, сучасного ЖК, можливо під житло та комерцію В квартирі зручне вільне планування, можна зробити : кухня-студія + окрема кімната, є заскляний балкон Квартира від забудовника Будинок дуже теплий Закрита теріторія комплексу, охорона, сучасні дитячі та спортивні майданчики, кафе та мінімаркети, на теріторії приватний дитячий садок Зручне розташування комплексу Гарна інфраструктура та транспортна розвязка Поруч супермаркет NOVUS, гіпермаркет Епіцентр, ТЦ Лавіна Мол, Ашан. Метро Сирець та Академмістечко 7-10 хв. на транспорті. Право власності Документам меньше 3 х років КВАРТИРА ГОТОВА НА ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІІ ДЛЯ ПОКУПЦЯ !!!

можливий продаж по єОселя
Стеценка вул., 75р

Найкраща ціна! Продаж від власника, БЕЗ комісії. Будинок готовий, присвоєна поштова адреса, документи та ключі на руках. ЖК LUCKY LAND, буд. 3, Адреса: Берковецька, 6. Дуже вдале планування. Це не просто студія, там є окрема лоджія в якій можна зробити кабінет. 13 поверх, площа майже 30м2. Вже можна робити ремонт. Встановлено металеві протиударні двері та металопластикові вікна з двокамерним склопакетом. Для комфорту майбутніх жителів, до квартири підведено всі необхідна комунікації: електроенергія, опалення та вода. Виконана стяжка підлоги. Біля ЖК є все, що може знадобитися сучасній людині. Супермаркети: Ашан, Novus, Сільпо; гіпермаркет Епіцентр, ТРЦ Lavina Mall; Фітнес-клуб Fitness Sport Style та Rich Health; медичні заклади: клініка сімейної медицини, 911 Smart Clinic та Sempa. Усього за 10 хвилин на авто розташовані дитячі садки, школи №203, №95, №162 та №175, гімназії «Престиж» та «Премєр» Пишіть у телеграм, або дзвоніть. Академгородок, Новобеличи, Лаки , Берковецкая.

Берковецька вул., 6

Пропонуємо на продаж квартиру в готовому будинку ЖК Lucky Land. Берковецька 4Д Будинок введено в експлуатацію . Отримана поштова адреса , будинок 3 , секція 2. ЖК Lucky Land це не просто комплекс , а ціле еко-місто з власною інфраструктурою , школою , 6ма садочками та 100га лісу. Весь комплекс складається з 7 кварталів які налічують 23 будинки. Продається однокімнатна квартира-студія, площею 32 м2. Встановлено металеві протиударні двері та металопластикові вікна з двокамерним склопакетом. Для комфорту майбутніх жителів, до квартири підведено всі необхідна комунікації: електроенергія, опалення та вода. Виконана стяжка підлоги. Біля ЖК є все, що може знадобитися сучасній людині. Супермаркети: Ашан, Novus, Сільпо; гіпермаркет Епіцентр, ТРЦ Lavina Mall; Фітнес-клуб Fitness Sport Style та Rich Health; медичні заклади: клініка сімейної медицини, 911 Smart Clinic та Sempa. Усього за 10 хвилин на авто розташовані дитячі садки, школи №203, №95, №162 та №175, гімназії «Престиж» та «Премєр». Можна оформлювати право власності і заходити на ремонт . Деталі за телефоном)

Берковецька вул., 4Д

ЖК Lucky Land . Новий комплекс формату "місто в місті" на Берковецькій 4Д Будинок введено в експлуатацію , присвоєна поштова адреса , можна оформлювати право власності і заходити на ремонт. . Вашій увазі пропонується квартира в сучасному комплексі , сучасне поєднання комфорту і функціональності - "євродвушка" , або квартира з окремою спальнею та просторою кухнею вітальнею. Чудовий вибір для людей , котрі працюють з дому та люблять бути на свіжому повітрі. Такі планування дуже швидко реалізуються в оренді . Головним бонусом є те , що будинок вже готовий . Тобто можна заходити на ремонт вже зараз . Сам комплекс складатиметься з 23 будинків з закритою територією , купою місць для відпочинку , дитячими майданчиками , гостьовим та підземним паркінгами , безліччю магазинів та ресторанів. Комплекс розташовано в Святошинському районі між одним з найбільших ТРЦ Lavina та 100га лісу.Також поруч є Ашан, Novus, Сільпо; гіпермаркет Епіцентр, Фітнес-клуб Fitness Sport Style та Rich Health; медичні заклади: клініка сімейної медицини, 911 Smart Clinic та Sempa. Усього за 10 хвилин на авто розташовані дитячі садки, школи №203, №95, №162 та №175, гімназії «Престиж» та «Премєр». Деталі за телефоном.

Берковецька вул., 4Д

Розглянемо покупців ЄОселя та ЄВідновлення. Тенденція новобудов з класним плануванням, розташування і інфраструктурою заохочує людей купувати все-таки нові будинки. Тож маю нагоду запропонувати нашу «Перлинку Правого берега» ЖК Велком Хоум на Стеценка. Квартира, яка закриває болючі тему ремонту і часу. В такій квартирі раді всім, вона ідеально підійде для молодої сім’ї, холостяка чи холостячки. Ремонт та готовність квартири, що для новосілля достатньо запросити друзів, як бачите стіл накритий, а пляшечка холодного мартіні зачекалася святкового столу. Планування яке поміщає все, практична кухня, спальня, функціональний коридор, ванна кімната та лоджія. Все що потрібно для ідеального життя, тут і зараз, чекає на вас! Повна комплектація меблями та технікою, все залишається для майбутніх господарів. Комплекс має закриту територію і чудове розташування, а саме поруч з комплексом є магазин Новус, Ашан, ТРЦ Лавіна та Епіцентр. Легка доступність до трьох станцій метро Сирець, Нивки, Академмістечко. Рахую, що слів більш ніж достатньо, потрібно дивитись. В подарунок отримаєте приємне спілкування, посмішку, та позитивний настрій в такий не простий час. Телефонуйте, до зустрічі на переглядах.

можливий продаж по єОселя
Стеценка вул., 75

Возможний безналичный расчет. Продается Полноценная большая 1 комнатная квартира правильной планировки, новострой всё новое приятно зайти в парадное, охраняемая територия. Парковка перед домом всегда есть места, 2й этаж удобно спускаться и подыматься пешком. 2 лифта грузовых. Кровать ортопидическая большая широкая 2х спальная в пленке ещё. Фото соотвествуют на 100%. Квартира полностью обставлена всем: встроенная техника поверхность, духовка электро печет супер, вытяжка, холодильник 2х камерный с ноуфрост, кондиционер расчитан на всю квартиру на охлаждение и обогревом, телевизор плазма, шкаф встроенный, писменный стол встроенный метровый как отдельная рабочая зона так же можно поработать на кухне или балконе выведены розетки, свет, стиральная машинка, сушка для белья, бойлер, посудомойка, свет с зональностью затемнения и рабочих зон, термопленка на окнах, большой балкон затонирован пескоструем снизу, можно спокойно посидеть попить кофе. Двери с двумя замками. Потолки везде натяжные белый жемчуг мат , светильники все лед для экономии. Шторы на окнах рулонные никакой савдепии и тряпок на окнах. Точный адрес улица Берковецкая 6а, ЖК Ла Ла Ленд или Лаки Ленд, все комунальные законные по низкому тарифу, сразу рядом возле самого большого ТРЦ Лавина Мол, Ашан, Епицентр, Макдональдс, Новая почта, аптеки, магазины, кинотеатр, развлекательный комплекс и т. д. всё рядом (пешком 2минуты), школа, садик, маршрутки развязка всё рядом, метро 10м маршруткой до Академгородка, Житомирской и т. д, до Оболони и Виноградаря рукой подать, выезд на Житомирскую трассу, Пущеводица (парки, озера). От ТРЦ на прямую идут бесплатные маршрутки в разные направления. В доме есть генератор для экстремальных ситуаций а так же бомбоубежище. Видео по запросу. Просмотры по договоренности. Район в действительности Святошенский межует с Подольским . Квартира в живую смотриться очень дорого и красиво.

Берковецька вул., 6а

Без комісії!!!! Продається 1-кімнатна квартира по вул. Берковецька,6Б, ЖК " LaLaLand ", у Святошинському районі. Площа квартири 37/17/9 м2. Розташована на 1-му поверсі 13-ти поверхового будинку. Вікна виходять у двір. Фасад будинку утеплен мінватою. Стан після будівельників. Встановлено лічильники на воду, світло, опалення; надійні протипожежні вхідні двері та радіатори опалення. Квартира має вдале вільне планування, що дозволяє створити студію, або розділити приміщення на кухню-вітальню та спальню. Балкон засклений до підлоги. Є вантажний ліфт. В будинку є підвал, який можна використовувати як укриття. Територія комплексу закрита під охороною з відео наглядом. В комплексі побудовано спортивні та дитячі майданчики. У пішій доступності ліс. Поруч ТРЦ Лавина, Ашан, Новус, Эпіцентр. Зручна транспортна розв’язка, три зупинки до метро "Сирець" чи "Академмістечко". Розглядається продаж по програмі є-оселя та є-відновлення. Є в наявності ще одно та двух кімнатні квартири в ЖК "Welcome home".

можливий продаж по єОселя
Берковецька вул., 6Б

До вашої уваги пропонується чудова 1-кімнатна квартира 38кв.м в сучасному житловому комплексі "Welcome Home" за адресою вул. Стеценка 75б. Цей комплекс знаходиться в чудовій локації з чистим повітрям. Дім зданий та інтенсивно заселяється. Є власна котельня з генератором, завжди є тепло! На території комплексу розташовані невеликі магазини, салони краси, кафе та інше. Також поруч розташовані мережеві супермаркети "Сільпо", "Новус" , "Епіцентр" та ТЦ Lavina Mall. До станції метро "Академмістечко" (червона лінія) всього лише чотири зупинки (10-15 хвилин). Квартира з високоякісним ремонтом, усіма необхідними меблями та технікою. Зручне планування: кухня - вітальня та окрема спальня, санвузол з ванною, а також лоджія з панорамними вікнами. Чудовий варіант як для особистого проживання. так і для орендного бізнесу ! Усіх, хто зацікавився, запрошуємо на перегляд. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру,

Стеценка вул., 75б

Пропонуємо на продаж квартиру в готовому будинку ЖК Lucky Land. Берковецька 4Д Будинок введено в експлуатацію . ЖК Lucky Land це не просто комплекс , а ціле еко-місто з власною інфраструктурою , школою , 6ма садочками та 100га лісу. Весь комплекс складається з 7 кварталів які налічують 23 будинки. Продається двокімнатна квартира, загальною площею 71.7 м2. Встановлено металеві протиударні двері та металопластикові вікна з двокамерним склопакетом. До квартири підведено всі необхідна комунікації: електроенергія, опалення та вода. Виконана стяжка підлоги. Одна з переваг ЖК розвинена інфраструктура: Супермаркети: Ашан, Novus, Сільпо; гіпермаркет Епіцентр, ТРЦ Lavina Mall; Фітнес-клуб Fitness Sport Style та Rich Health; медичні заклади: клініка сімейної медицини, 911 Smart Clinic та Sempa. Усього за 10 хвилин на авто розташовані дитячі садки, школи №203, №95, №162 та №175, гімназії «Престиж» та «Премєр». Хороша транспортна розвязка, 28 хвилин до центру міста на авто.

Берковецька вул., 4Д

Продам 1-кімнатну квартиру, метро Академмістечко в новому житловому комплексі Welcome Home на Стеценка. Велика кухня-вітальня з 18 кв.м. і кімната 11 кв.м., засклена лоджія. Вікна виходять на приватний сектор. Тихе, спокійне місце. У квартирі встановлені лічильники води, тепла та електролічильники. Чисте парадне, вантажопасажирський ліфт. Доглянута прибудинкова територія, охорона. На території буде дитячий сад. є дитяча і спортивні майданчики. Прекрасно розвинена інфраструктура мікрорайону - ТРЦ ЛАВИНА, гіпермаркети Ашан і Епіцентр, а також продуктовий супермаркет Novus, 7 хвилин на маршрутці до м. Академмістечко, 15 хвилин до станцій Нивки або Святошино. У пішої доступності ліс. Є право власності, документи готові до продажу. Ціна 48000 у.о. 0961720797 Наталя Дзвоніть, перегляди за домовленістю.

Стеценка вул., 75

Простора 2-кімнатна квартира в ЖК Welcome Home з можливістю зробити свій власний ремонт за своїм смаком! Чудеве планування, роздільні кімнати, балкон з панорамними вікнами та чудовим виглядом з вікна. У будинку є ліфт. Є власне бомбосховище в будинку, яке завжди у доступі. ЖК закритого типу з охороною. Поруч вся необхідна інфраструткура, Lavina, ЕПІЦЕНТР, зупинка громадського транспорту, дитячі садочки, супермаркети, кавярні, школа. Все необхідне у пішій доступності! До метро Академмістечко 20 хвилин громадським транспортом

Стеценка вул., 75

Без комісії!!!! Продається 1-кімнатна квартира по вул. Стеценка,75М, ЖК "Welcome home", (Будинок 10), у Святошинському районі. Площа квартири 38.3/24.5 м2. Розташована на 2-му поверсі 6-ти поверхового будинку. Вікна виходять у двір. Будинок з утепленням. Стан після будівельників. Встановлено лічильники на воду, світло, опалення; надійні протипожежні вхідні двері та радіатори опалення. Квартира має вдале вільне планування, приміщення розділене на кухню-вітальню та спальню. Балкон засклений. Є вантажний ліфт. В будинку є підвал, який можна використовувати як укриття. Додатково можна придбати у забудовника комору. Територія комплексу закрита під охороною з відео наглядом. В комплексі побудовано дитячий дошкільний заклад, власна котельна, спортивні та дитячі майданчики. В п’яти хвилинах ходьби знаходиться ТРЦ Лавина, Ашан, Новус, Эпіцентр. Зупинка біля комплексу, зручна транспортна розв’язка, три зупинки до метро "Сирець" чи "Академмістечко". Поруч ліс з озерами. За рахунок малоповерхової забудови в ЖК завжди є вільні місця для паркування авто. Розглядається продаж по програмі є-оселя та є-відновлення. Є в наявності ще одно та двух кімнатні квартири на інших поверхах з різним плануванням.

можливий продаж по єОселя
Стеценка вул., 75М

Без комісії!!!! Продається 2-кімнатна квартира по вул. Стеценка,75М, ЖК "Welcome home", (Будинок 10), у Святошинському районі. Площа квартири 57.3/28.9/15.8 м2. Розташована на 2-му поверсі 6-ти поверхового будинку. Вікна виходять у двір. Будинок з утепленням. Стан після будівельників. Встановлено лічильники на воду, світло, опалення; надійні протипожежні вхідні двері та радіатори опалення. Квартира має вдале вільне планування, приміщення розділене на кухню-вітальню та 2 спальні. Балкон засклений. Є вантажний ліфт. В будинку є підвал, який можна використовувати як укриття. Додатково можна придбати у забудовника комору. Територія комплексу закрита під охороною з відео наглядом. В комплексі побудовано дитячий дошкільний заклад, власна котельна, спортивні та дитячі майданчики. В п’яти хвилинах ходьби знаходиться ТРЦ Лавина, Ашан, Новус, Эпіцентр. Зупинка біля комплексу, зручна транспортна розв’язка, три зупинки до метро "Сирець" чи "Академмістечко". Поруч ліс з озерами. За рахунок малоповерхової забудови в ЖК завжди є вільні місця для паркування авто. Розглядається продаж по програмі є-оселя та є-відновлення. Є в наявності ще одно та двух кімнатні квартири на інших поверхах з різним плануванням.

можливий продаж по єОселя
Стеценка вул., 75М
1 - 24 з 56 результатів