2-к квартира загальною площею 82 м² з ремонтом WHITE BOX в кращому комплексі Taryan Towers в центрі столиці. Друга вежа введена в експлуатацію. В квартирі вже частоково зроблено ремонт WHITE BOX Квартира готова до будь-яких дизайнерських рішень. В квартирі виконані всі чистові роботи і розведено комунікації. Мінімум несучих конструкцій дозволяють реалізувати будь-який дизайнерський задум. Вдале планування: Холл, саувузол, Кухня –вітальня 24,5 м² Спальня – 16,35 м² Спальня – 15,54 м² Терас, Гардеробна, Ванна. Висота стелі 3м. Внутрішня інфраструктура комплексу передбачає велику кількість закладів сфери послуг для мешканців. У першій вежі буде відкрито панорамний ресторан, на даху другої вежі - парк зі штучним озером і зимовим садом, а на даху третьої вежі буде кінотеатр, планетарій і музей майбутнього. У нижній стилобатній частині буде облаштовано торговий центр із магазинами, супермаркетом, сервісами, бутіками, ресторанами та кафе. Безпека: відеоспостереження за спільними приміщеннями, вхідними групами та прибудинковою територією. Комфорт: за обслуговування будинків відповідає консьєрж-сервіс. Центральна система кондиціонування у всьому комплексі. Архітектурна підсвітка фасадів, прогулочні алеї, фонтани і концепція «двір без авто». Пости цілодобової охорони, відеоспостереження, система персональних пропусків, доступ до ліфтів та на поверх - лише для володарів персональних карт-пропусків. Підземний паркінг з доступом на всі поверхи та зарядними станціями для електромобілів. Концепція інфраструктури Taryan Towers передбачає комфорт та автономність для мешканців. У нижній стилобатній частині буде облаштовано торговий центр із магазинами, супермаркетами, сервісами, бутіками, ресторанами та кафе. Поруч з Taryan Towers розташовані супермаркети "Сільпо", великий Novus, "Велика Кишеня", "Фуршет". По вулиці вул. Іоанна Павла також, неподалік Taryan Towers, відкриті ресторани, кафе та магазини. Чекаємо Вас на перегляд! Відеоогляд за запитом!

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Двохкімнатна в ЖК Skyline на Печерську На четвертому поверсі престижної вежі Skyline, яка є найбезпечнішою в Києві. Квартира велика і світла з ремонтом як у французькому палаці: високі стелі, паркет, гардеробна шафа з масиву дерева, артизанальна кераміка, вікна з алюмінієвими рамами Shuco... В ЖК Skyline особливий акцент був зроблений на цілодобовій охороні потрійна система доступу: повністю закрита територія, підйом на поверх із карткою, гіперброньовані двері та навіть тривожна кнопка. Для мешканців безкоштовний доступ в красивий доглянутий сад, де ви можете приготувати гриль із друзями, доступна клубна кімната з каміном і гігантським TV і безперебійним WI-fi, також є ділова кімнатою для переговорів, якщо буде потрібно. Зверніть увагу, що у Skyline майже завжди є електрика, на випадок рідкісних вимкнень є величезний генератор. - вул. Коновальця 26-А - Площа: 66,1 м2 - Поверх: 4 із 24 - Планування, велика простора вітальня, кухня-ніша, окрема спальня, сумісний санвузол із ванною - Невеликий балкон - Форма правління ОСББ - Повністю закрита териррія, приватизована земля, відеоспостереження по всьому периметру ззовні і зсередини - В будинку на першому поверсі спортзал тільки для мешканців - Паркінг:3-х рівневий підземний із ліфтом. На території закритий гостьовий паркінг - 4 високошвидкісних ліфти ( в т.ч. 1 вантажний) - Німецькі вікна Shuco з високою шумо- і термоізоляцією із ультрафіолетовим фільтром - Сільпо прямо під будинком - Метро Печерська 7 хв пішки Будинок монолітно-каркасний. Є лічильники на все, в тому числі і на опалення. На електроенергію двухтарифний лічильник (вночі знижений тариф). Опалення централізоване. Є незалежне електроживлення. Комплектація квартири: Сучасна вбудована кухня Величезна гардероба шафа в довжину 7 метрів у висоту 3 метри 2 кондиціонери Пральна машина (9 кг) Сушильна машина (9 кг) Потужна вентиляційна система Індукційна плита Духовка Посудомийка Холодильник Вся техніка Siemens, Bosh Телефонуйте за додатковими запитаннями, або пишіть на Ватсап по вказаному номеру. Продаж напряму від власника (не по довіреності), комісії немає. Документи в порядку, більше 3-х років. Перегляди за домовленістю, тільки для справжніх покупців з грошима на руках.

власник
Євгена Коновальця вул., 26а

Купуй квартиру в ЖК "Taryan Towers" Заселяйтесь і живіть сьогодні та зараз в ультра-вишуканій резиденції у самому серці Києва Квартира вже повністю готова до проживання. Тільки зроблено РЕМОНТ. З терасою та заспокійливим видом на Печерськ у вежах неперевершеного проекту Києва TARYAN Towers. У квартирі кухня-вітальня, 2 спальні, величезний гардероб, 2 санвузоли та з ванною та з душами. Обладнана всією брендовою технікою та меблями, а система розумний будинок заслуговує на окрему увагу!!! Поруч ЖК: Тетріс хол, Nordica Residence, Greenville, PecherSKY, Новопечерські Липки, Tetris Hall, SALUT, EDELDORF HILLS, Metropole, Stanford, SALUT, New York, Престиж Хол, ЖК Французький квартал

ексклюзив
Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам ЛЮКС-апартаменти на Печерську в житловому комплкексі "Jack House"!!! Квартира, розташована на 24 поверсі, що дозволяє насолоджуватися неповторною аурою історичного Києва, що вплітається в кожен ранок та закат, ви не повірите, але тут дійсно пейзажи неймовірні. Для резидентів ЖК доступні наступні послуги: - тренажерний зал, - басейн - лоббі-бар і це все на останніх поверхах стануть вашим особистим простором втілення мрій. Зручне планування, яке обєднує кухню та студію, окрему спальню, санузел з душем, великий гардероб та балкон, створюють гармонійну атмосферу для повсякденного життя. Кожен квадратний метр квартири стане своєрідною картиною, адже відмінний ремонт вже здійснений. Вас вразить вишуканість меблів та передова техніка, яка допоможе створити затишок і комфорт. Далі запрошую вас в подорож, де кожен момент стає миттєвістю, а кожен куток стає вашим особистим куточком щастя. У найпрестижнішому житловому комплексі "Jack House" на вулиці Лесі Українки 7-В розкривається унікальна можливість відчути себе в оазисі розкіші та комфорту. У цій атмосфері кожна деталь - це частинка витонченості та естетики. Кожен квадратний метр квартири стане своєрідною картиною, адже відмінний ремонт вже здійснений. Вас вразить вишуканість меблів та передова техніка, яка допоможе створити затишок і комфорт. "Jack House" - це не просто будинок, це власний світ, де ви отримуєте доступ до багатофункціональних переваг. ЖК обляднаний автоматичним генератором. Запрошуємо вас доторкнутися до розкоші та вишуканості, купуючи ці чарівні апартаменти за ціною 265 тисяч дол. Перетворіть своє життя в безмежний шедевр усього, що найкраще пропонує сучасна архітектура та життя у центрі столиці. Нехай ваша подорож у світ розкіші розпочнеться прямо тут, в Jack House. Якщо у вас залишились питання, то звертайтесь предметно поспілкуємось.

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 7в

Продаж ексклюзивної 2к. квартири 92м2 у ЖК Тaryan Towers. Розташований у самому центрі ділової столиці Києва, за адресою вулиця Івана Павла ІІ, 12. Планування: - кухня - вітальня - майстер - спальня зі своєю гардеробною та сан вузлом - окрема кімната ,яка може бути додатковою спальнею чи кабінетом,або дитячою - Гардеробна - гостьовий сан вузол - Тераса У квартирі зроблений дорогий та якісний ремонт, укомплектована всіма необхідними меблями та технікою світових виробників для комфортного проживання. Taryan Towers – це не башти близнюки: кожна будівля матиме свою концепцію. У першій вежі буде відкрито панорамний ресторан з видами столиці, на даху другої вежі — парк просто неба зі штучним озером і зимовим садом, а на даху третьої вежі буде кінотеатр, планетарій і музей майбутнього. Концепція інфраструктури Taryan Towers передбачає комфорт та автономність для мешканців: у нижній стилобатній частині буде облаштовано торговий центр із магазинами, супермаркетами, сервісами, бутіками, ресторанами та кафе. Поруч з Taryan Towers розташовані супермаркети "Сільпо", великий Novus, "Велика Кишеня", "Фуршет". По вулиці вул. Іоанна Павла також, неподалік Taryan Towers, відкриті ресторани, кафе та магазини. Батьки дошкільного віку зможуть довірити свого малюка до центру дитячого розвитку на території комплексу. Також поблизу розташовані дитячі садки Печерського району: 5 хвилин пішки в дитячий садок №228, 8 хвилин у садок Urban Kids, 11 хвилин у «Мій Дивосвіт» та дитячий садок №298, 10 хвилин у дошкільний центр №457 та дитячий садок «Малишка» . За кілька хвилин від будинку школа №47 з поглибленим вивченням іноземних мов, 8 хвилин до школи №181, 11 хвилин до школи «Інтелект», 13 хвилин до школи №130. #315917352749

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Без комісії!!! Продається розкішна двокімнатна квартира з чудовим виглядом, розташована в сучасному будинку. Загальна площа квартири складає 79 квадратних метрів, з яких 19 квадратних метрів займає простора кухня-вітальня, що ідеально підходить для затишних сімейних вечорів та прийомів гостей. У квартирі дві світлі спальні, два сучасні санвузли, оснащені ванною та душовою кабіною, що забезпечить комфорт та зручність для всіх членів родини. Будинок оснащений генератором, що гарантує безперебійну роботу ліфтів . До ваших послуг підземний паркінг, закрита територія для безпечного проживання, а також дитячий та спортивний майданчики для активного відпочинку дітей та дорослих. Квартира продається з якісним ремонтом, меблями та сучасною технікою, що дозволяє вам одразу заїхати та насолоджуватися новим житлом. Зручне розташування: всього 10 хвилин пішки до станції метро Звіринецька, забезпечить вам легкий доступ до всіх частин міста. Не пропустіть шанс стати власником цієї прекрасної квартири, де кожна деталь продумана для вашого комфорту та затишку!

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 11

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Секція "Г" ЖК INTERGAL CITY, вул. Старонаводницька 16Б 15 поверх, площа: 86.8 м2 Телефонуйте, відповім на всі запитання)

власник
Старонаводницька вул., 16Б

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. ТРЕТЯ ВЕЖА ЖК Taryan Towers, вул. І. Павла ІІ, Печерський район Іде будівництво. Здача через пів року. Планування 2D, 9 поверх, 91.37 м2

власник
Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Продається 2х кімнатна квартира на Печерську поряд з метро Пеечерська Площа -52м2 поверх 9 з 10 з ремонтом в сучасному стилі є ванна да душова кабіна, вся необхідна технікка в будинку є підземний паркінг #A1887

Євгена Коновальця вул., 36Є

Продається затишна 2х кімнатна квартира на Печерську. Квартира знаходить на 4му поверсі цегляної 5-ти поверхівки. Стан задовільний. Фото реальні, зроблені на дату розміщення оголошення. Є кондиціонер, холодильник, бойлер, пральна машина. Вікна нові, металопластикові. Також є відкритий балкон. На підлозі паркет в дуже хорошому стані, якщо відшліфувати і покрити лаком буде як новий. Власник один, всі документи на руках. Вільна до заселення. В будинку на першому поверсі амбулаторія сімейної медицини. Поряд супермаркети, дитячий садок і школа, пішки до метро Печерська та Палац Україна 12 хв, трішки далі - Либідська та Звіринецька.

Фортечний тупик (Тверський), 6/8

Житлові комплекси у Київ

Продається 2к квартира на Печерську. Бульвар Лесі Українки 28а. біля мПечерська 7 поверх цегляної десятиповерхівки, Загальна площа 53 + балкон 3. 4, житлова 31. 1м, кухня квадратна. Кімнати розділені великим 9. 7м передпокоєм, санвузол роздільний, ванна кімната з вікном. Вікна всі виходять у тихий двір, зелену зону. Квартира світла, сонячна, тепла в жилому стані. Продється вперше власником в зязку з переїздом.

Лесі Українки бульв., 28а

ЛУЧШЕЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДЛЯ ВАС ! 2к=84м2 ВИДОВАЯ! ЖК Джек Хаус - Квартира в состоянии после строителей в элитном жилом комплексе премиум класса. - Скоростные лифты опускаются в многоуровневый подземный паркинг. В комплексе просторная яркая игровая комната с туалетом и санузлом. - На последних этажах – лаунж-зона, ресторан, современный панорамный фитнес-клуб, SPA, круглогодичный термо-бассейн. - Со стометровой высоты ЖК Джек Хаус открывается невероятный вид на Киев. - Во дворе детская площадка. Круглосуточная охрана. Консьерж-сервис. - Видеокамеры

Лесі Українки бульв., 7в

Продається видова квартира на 15 поверсі. Квартира двустороння, тихе місце, закритий поверх, елітний будинок, парко місце чудове, вся техніка відомих брендів майже не користувались, дуже гарний стан, всі меблі посуд білизна, два санвузли, дві лоджії, бойлер посудомийка кондиціонери В квартирі лишається все, що є на фото( або заберемо за непотреби). В будинку офіційне укриття на поверсі, три ліфти іде в паркінг. Поряд метро, маркети Новус та Сільпо, дитячі майданчики.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 36В

🔥🔥🔥Актуальна пропозиція🔥🔥🔥 🏠Будинок - Taryan Towers (Друга вежа) Забудовник - Taryan Group 📍Локація: вул. Іоанна Павла ІІ (Патріса Лумумби), 12 р-н Печерський ст-метро "Либідська" Планування - 2А Площа - 82.3 м2 Поверх - 5/33 Стіни - цегла Опалення - централізоване Висота стелі - 3 м Вашій увазі пропонується квартира преміум класу без перебільшення в одному з найкращих ЖК України. Все готово до початку дизайнерського ремонту. На даху будинку власний парк, лаунж-зона, з якої відкривається мальовничий краєвид на місто. Поруч з Taryan Towers знаходяться ресторани, ТРЦ, фітнес-клуби, театри, та багато іншого. Дизайнерське оформлення вестибюля підкреслює статусність будинку і створює додатковий затишок. ✅Ціна - 288 000 USD ✅Ціна за м2 - 3 499 USD З повагою, Владислав

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Двокімнатна квартира. Київ. Князів Острозьких 37/2 (Московська) кут Лейципської 2/37 Печерський район Печерськ метро Печерська Арсенальна Кловська Площа 58/33/8 Поверх 4/5 93 000$ Сталинка. Будинок 1959 р. Цегла. Управляюча компанія - ЖЕК. Повноцінна двокімнатна квартира. Під ремонт. Перекриття - залізобетон. Внутрішні стіни не капітальні. Вікна виходять на вулицю Лейпцигська. Поряд Веденський монастир. Лавра. Маріїнський Парк. Парк Вічній Слави. Чисте парадне. Хороші сусіди. Перед парадним є місця для паркування. Також є місця для паркування у дворі будинку.

Князів Острозьких вул. (Московська), 37/2

✅ ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! ЖК АРИСТОКРАТ! БІЗНЕС КЛАС! H=3м! ПЕЧЕРСЬК! АВТОРСЬКИЙ РЕМОНТ! Є також інші пропозиції з ремонтами! Квартира 55м2 і три інші по 70м2!!! Планування квартири двостороннє і передбачає простору кухню-гостину, окрему вишукану спальню з виходом на засклену лоджію, с/в-сумісний і дуже просторий, хол. Квартира повністю готова до проживання, укомплектована італійськими меблями та обладнана побутовою технікою від кращих світових виробників. Вам залишається лише насолоджуватися атмосферою затишку та розкоші. Вам гарантований гарний вид на місто, який вражає своєю панорамою. Відчуйте весь комфорт та розкіш життя, перебуваючи в цьому житловому комплексі. Запрошуємо Вас на перегляди у зручний для Вас час.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Євгена Коновальця вул. (Щорса), 34а

✅ ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! ЖК АРИСТОКРАТ! БІЗНЕС КЛАС! H=3м! ПЕЧЕРСЬК! АВТОРСЬКИЙ РЕМОНТ! В квартирі було зроблено авторський ремонт: Італійська плитка по всій квартирі з підігрівом підлоги, всі меблі зроблені з НАТУРАЛЬНОГО дерева та натуральної шкіри, все робилось під замовлення, на стінах шпалери Roberto Cavalli! Квартира поділена на дві окремі кімнати, спальню та кухню-вітальню. Зручний просторний санвузол та коридор з гардеробом. Квартира має просторий балкон з гарним видом на Печерський район та стадіон Олімпійський! ЖК «Аристократ» — розвинена інфраструктура, просторі планування квартир. Це 23-поверховий, 2-секційний монолітно-каркасний будинок з ЦЕГЛЯНИМ заповненням, з підземним дворівневим паркінгом та сучасними ліфтами. На перших поверхах розташуються нежитлові приміщення. Поруч дитячий садок №143, школа №32, магазини "Спаціо", ресторани "Казбек" "Макдональдс", банки, аптеки, салони краси, медичний і фітнес центри, комплекс в пяти хвилинах від станції метро «Печерська» МАЄМО ЩЕ ДЕКІЛЬКА КВАРТИР В ДАННОМУ ЖК, ЗВЕРТАЙТЕСЬ БЕЗ КОМІСІЙНИХ!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Євгена Коновальця вул. (Щорса), 34А

Лабораторний пров., 24, ; Сталінка; Функціональне планування квартири: кухня-вітальня та спальня з власною гардеробною кімнатою, роздільний сан.вузол, квартира на дві сторони. Квартира після капітального ремонту, зробленого в 2022 році, замінена електрика, сантехніка, встановлені нові вікна, нові радіатори, тепла підлога, лічильники на воду, бойлер, кондиціонер, є можливість встановити газову колонку. Загальна площа - 57 кв.м.; Тихий центр. Чистий та акуратний підїзд. Відмінна інфраструктура: поруч магазини, салони краси, відділення банків, ресторани та кафе, школа, дитячий садок, метро "Печерська", "Палац Україна", "Олімпійська".

Лабораторний пров., 24

Пропонуємо Вашій увазі затишну квартиру в тихому центрі столиці, район Печерськ, вул. Панаса Мирного, 9. Три кімнати та кухня-студія загальною площею - 57 кв. м. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 3-х поверхового будинку (царський). Вікна виходять у двір, де завжди тихо та спокійно. У квартирі є все для комфортного проживання та встановлений кондиціонер. Підїзд на два входи. Є окреме парко місце яке закривается на шлагбаум. Розвинена інфраструктура. Поруч супермаркети, ринок Печерський, гімназія ім.Шевченка, університет Технології та Дизайну, парк та стадіон. До вулиці Хрещатик - 5 хв., за 7 хвилин: ТЦ "Гулівер", "Мандарин Плаза", Arena-City, кінотеатр "Оскар", НСК Олімпійський, ТЦ Велика Кишеня, Сільпо. Фітнес-клуб Sky Fitness, та Tsarsky Квартира вільна, чиста, світла та готова до заселенню нових власників. Також розглядаємо обмін на 1к квартиру з Вашою доплатою Більш детально розповім по телефону . По бажанню, скину відео-тур по квартиті. Перегляд практично в будь-який час можливий. Дякую за увагу, гарного дня та мирного неба!

Панаса Мирного вул., 9

Пропонується до продажу атмосферна квартира з високоякісним ремонтом у самому центрі столиці. Цей обєкт розташований у будинку 2011 року побудови, який має всі необхідні умови для комфортного проживання. Будинок обладнаний підземним паркінгом, до якого можна спуститися безпосередньо на ліфті. Є можливість придбати власне паркомісце за додаткову плату. Двір будинку закритого типу, що забезпечує безпеку та приватність мешканців. Будівля має три ліфти та консьєрж сервіс, що робить проживання тут максимально зручним і комфортним. Ремонту у квартирі лише один рік. Він був виконаний за авторським проєктом з унікальним дизайном. Це просторе та світле житло, яке включає в себе: • велику вітальню, обєднану з кухнею • гостьовий санвузол • простору спальню з скляним душем та туалетною кімнатою • велику і функціональну гардеробну • пральну кімнату Ця квартира варта вашої уваги, особливо якщо ви цінуєте високу якість та комфорт. Ми відкриті до пропозицій та готові організувати оперативні перегляди. Для більш детального ознайомлення з обєктом доступний відеоогляд. A5.141

Лесі Українки бульв., 7А

Нова пропозиція, продаж, без комісії для Покупця: двостороння 2-кімнатна квартира 75,2м2 на 2пов./12 у житловому комплексі бізнес-класу Новопечерський Квартал №5 Планування квартири: з просторого передпокою, ліворуч – кухня-вітальня 21,3м2, спальна кімната 19,2м2; і через дві ванних кімнати (можливо, одна з них стане у Вас гардеробною), навпроти, праворуч, ще одна спальна кімната 15,7м2 У квартирі вже виконана розводка електрики по кімнатах; для кухні-вітальні і однієї спальної кімнати вже встановлені зовнішні блоки інверторних кондиціонерів Cooper&Hunter, проведені комунікації під встановлення внутрішніх блоків кондиціонерів; висота стель 2.76м; панорамні вікна, з яких відкриваються краєвиди на парк ЖК і стилобатну частину двору; встановлені лічильники тепла, води і електроенергії. Будинок монолітно-каркасний, цегла, утеплювач, вентильований фасад; індивідуальний проект 2019 року від забудовника New Sigma Development; ЖК має свою закриту територію, ландшафтний дизайн; у парадному презентабельна вхідна група, 2 німецьких ліфти WITTUR; трирівневий підземний паркінг; по всій території ЖК встановлено камери відеоспостереження, до яких мешканці мають доступ через смартфон; доступ на поверхи здійснюється за індивідуальними магнітними картками. У трирівневому паркінгу, розташованому у стилобатній і підземній частинах комплексу, для кожної квартири передбачено своє місце для паркування. З кожного рівня паркінгу можна піднятися до своєї квартири ліфтом. Сучасний стандарт безпеки: територія з контролем доступу та відеоспостереженням24/7, системи пожежної та охоронної сигналізації, централізована система диспетчеризації будівлі Доглянута територія ЖК призначена для повноцінного відпочинку і здорового дозвілля дорослих і дітей. Великий внутрішній двір, закритий від проїзду автомобілів, власний парк з алеями для прогулянок, спортивний і дитячий майданчики. У кроковій доступності вся інфраструктура Печерська; поблизу ТЦ Good Life, станції метро Палац Україна і Печерська – 7 хвилин пішки Запрошую на перегляд квартири у зручний для Вас час; гарне місце для життя, Ви будете задоволені, рекомендую!

Фортечний тупик (Тверський), 7-Б

Продається 2-кімнатна квартира з ремонтом та меблями за адресою: м.Київ вул.Леоніда Первомайського 11 Загальна площа:43м² 4 поверх з 5 2 кімнати: простора вітальня, затишна спальня Сучасна та обладнана всією необхідною побутовою технікою (холодильник, плита, мікрохвильова піч, посудомийна машина) Окремий, оздоблений кахлем, встановлена якісна сантехніка Сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів Повністю укомплектована меблями, готова до заселення Особливості: - Кондиціонер - Підігрів підлоги - Вбудовані шафи - Балкон з чудовим видом Інфраструктура: Розташування в зручному районі з розвиненою інфраструктурою Поруч магазини, супермаркети, кафе, ресторани Близькість до шкіл, дитячих садків, медичних закладів Зручна транспортна розвязка, близькість до метро та зупинок громадського транспорту Переваги: Тепла, світла та затишна квартира Якісний ремонт, сучасні меблі Готова до заселення без додаткових витрат Ця квартира ідеально підходить для комфортного життя. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію. Не пропустіть шанс стати власником цього чудового житла!

Первомайського Леоніда вул., 11

✅ АКТУАЛЬНО! ПЕЧЕРСЬК! 2кім=76м2! Лесі Українки, 23! ✔ Продаж ВИДОВОЇ квартири в будинку бізнес класу на Печерську. ✔ Повноцінна двокімнатна квартира, Н=3м, кухня, дві окремі кімнати, гардеробна, великий сан.вузол, дві лоджії. ✔ Стан житловий. ✔ В будинку консєрж, підземний паркінг. ✔ Метро Печерська 2 хвилини пішки.

Лесі Українки бульв., 23

Предлагается к продаже 2-х комнатная сталинка с евроремонтом на Печерске. Ул. И. Павла ІІ (Патриса Лумумбы), 7. Этаж 3/5. - высота потолков 3,2 м - хороший ремонт - встроенная мебель, техника остается покупателю Отличная инфраструктура: - до ст. метро Дворец Украина 10 минут пешком - через дорогу ТЦ Good Life и супермаркет NOVUS - Детский сад и школа до 5 минут пешком Квартира отлично подойдет как для жизни, так и для арендного бизнеса!

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 7
123...9
1 - 24 з 206 результатів