Без комісії. Продаж 2к квартири на вул. Дегтярівська, 10, Шевченківський район біля метро Лук’янівська. Розташована на 5 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа 46 кв.м, кухня 7 кв.м, кімнати та санвузол окремі, не кутова. Вид з вікон у двір, світла та тепла. Стан квартири житловий Чистий та оханий під’їзд, тамбур на три квартири. В дворі будинку є відділення нової пошти, амбулаторія №1, місце для паркування машин, дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура, супермаркети Фора, АТБ, дитячий садочок, школа, відділення банку, парк «Івана Котляревського» Біля будинку зупинка громадського транспорту, до станций метро Лук’янівська 5 хвилин пішки, (500 м) Ціна 68000 у.о Без комісії

ексклюзив
Дегтярівська вул., 10

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Пропонується до продажу 2-х кімнатна квартира на Лукянівці по вул. Коперника 27. 2/5 поверхового будинку, хрущовка без ліфта. Кімната суміжні. Висота стелі 2,6 м. Площа квартири 45,3/30/7,5 кв.м. Стан квартири жилий. Продаж з меблями та технікою (бойлер, кондиціонер). Санвузол суміжний. Балкон засклений. Відмінна інфраструктура (магазин АТБ, аптеки, кафе, відділення Нової Почти, школа). До станції метро Лукянівська 8-10 хвилин пішки. Код обєкту 21144981

ексклюзив
Коперника вул., 27

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії! Продам 2-кім. квартиру в ЖК "Львівський квартал", Шевченківський р-н, вул. Глибочицька,13. • Будинок №7. Площа 71/37/12 кв. м. • Поверх 18/22. Два сан.вузла. • Будинок збудований та зданий в експлуатацію у 2021 р. • У квартирі все виконано під чистові роботи, встановлені радіатори, електрика заведена на щиток. • Гарна інвестиція у орендний бізнес. Вид на вулицю Татарську. • Зручна транспортна розвязка. До станції метро Лукянівська 10 хвилин пішки. • Оформлення по переуспупці. • Без комісії для покупця! • 95 000 у.о.

Глибочицька вул., 13
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

#5889 ✅ Доступно для перегляду в будь-який час, ключі готові до передачі. Розташована у новобудові неподалік від Золотих Воріт та Пейзажної алеї, ця квартира пропонує чудові види та доступність до центральних визначних пам’яток. 🔹 Надішлю відео за вашим запитом! Квартира облаштована у сучасному стилі та повністю мебльована. У квартирі встановлено передову побутову техніку: посудомийна машина, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, телевізор. Також є балкон. 🔹 У будинку є підземний паркінг з ліфтом. За додаткову оплату можна придбати паркомісце. Транспортна доступність: станції метро "Золоті ворота" та "Лукянівська" знаходяться всього у 5 хвилинах ходьби. У безпосередній близькості Львівська площа та супермаркет. Під’їзди чисті та доглянуті, оточення зелене та затишне.

Січових Стрільців вул. (Артема), 52А

Продаж стильної квартири в ЖК Бізнес-класу "Золотоустівський" . Ергономічний комплекс в прицентральній частині Столиці по вул. Дмитрівська, 75 -знаходиться на закритій території з власним підземним паркінгом, що охороняється, ведеться цілодобове спостереження і працює консьєрж сервіс. Простора Євро 3-кімнатна квартира, загальна площа: 112м2 +Бонус. (дві просторі комори на повесі в Подарунок) Практичне планування: дві просторі спальні та кухня -вітальня, з дизайнерським ремонтом від провідних виробників Іспанії, Італії, Чехії та Бельгії. Повністю обладнана дорогою імпортною технікою, та меблями. - теплі підлоги (2-а санвузла, кухня, коридор, ) - Devi - паркет Чехія (натуральний білий дуб) - кондиціонери - Neoclima - 2-а ТБ - датчики температури з примусовим вимкненням опалення (економія 30% на рахунку за опалення) - бойлер Gorenje 100 л. - сантехніка VILLEROY & BOCH - кухня - MERX - у всіх кімнатах вбудовані шафи - енергозберігаючі бельгійські світильники (лампочки 10 років гарантія) - мідна проводка, дорогі автомати, труби металопластик, 2-х камерні склопакети - двоє броньованих вхідних дверей Максимально розвинена транспортна та соціальна інфраструктура: супермаркет "Сільпо", "Континент" ТЦК "Україна", Цирк, залізничний вокзал. кінотеатри, безліч автентичних ка`вярень та ресторанів, банки. У пішій доступності ст. м. Лукянівська, Університет, Вокзальна. Жити тут- це насолоджуватись затишком будучи одночасно в епіцентрі подій! Запрошуємо Вас на перегляд атмосферного житла! Продаж без Комісії для Покупця!

можливий продаж по єОселя
Дмитрівська вул., 75

Продається однокімнатна квартира з ремонтом в Києві по вулиці Микола Мурашка 4, Шевченківський район, Татарка, правий берег. Загальна площа - 49 кв.м, житлова площа 15 кв.м, площа кухні - 20 кв.м. Знаходиться на 8-му поверсі 9-поверхового будинку. Ремонт, якісні меблі і техніка. Все залишається. Квартира не кутова, вікна у двір. Тепла підлога в ванній. Є засклена лоджія. -20 хвилин пішки до метро Лукянівська. Поряд магазини Сільпо, Фора, АТБ, дитячі сади та школи, лікарня, зупинка громадського транспорту та інша важлива інфраструктура. Тихий та зелений район. Ідеальний варіант для комфортного життя, інвестицій, чи орендного бізнесу. Звертайтеся за деталями.

Мурашка Миколи вул., 4

Пропонується до продажу двокімнатна квартира біля метро Лукянівська в хорошому стані. Вулиця Білоруська, 15А. Площа: 45/28/6. Поверховість: 2/5. Всі меблі та техніка залишається. Квартира кутова одностороння, вікна виходять у двір. Будинок знаходиться у тихому зеленому районі поряд з історичним центром столиці. Розвинена інфраструктура, наявність поряд ТЦ "Квадрат", метро та зупинок громадського транспорту роблять проживання у цьому районі зручним та комфортним. Запрошуємо на перегляди! ID: 77043

Білоруська вул., 15А

Сталінка. Січових Стрільців 79 (Артема) Площа: 57/22/23 м2 Поверх: 6/6 Дизайнерський ремонт в стилі сучасна класика. Функціональне планування : велика кухня-вітальня 23 кв.м. з виходом на балкон, спальня, дитяча. Квартира тристороння, капітальний ремонт з заміною всіх комунікацій. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Вбудована кухня, підвіконня-італійський мармур, міжкімнатні двері-масив дуба, сантехніка Villeroy&Bosch. Гарний краєвид на місто. Чудова транспортна розвязка, до метро 10 хвилин пішки. До центру міста 15 хвилин транспортом.

Січових Стрільців вул. (Артема), 79

Квартира під капітальний ремонт. Цегляний будинок (взимку тепло, влітку - прохолодно), стелі 3м. Окремі кімнати, роздільний санвузол, коридор, кладовка, балкон, просторий тамбур на дві квартири. Є можливість зробити велику кухню-студію та простору спальню. Чистий та охайний підїзд. Прекрасна транспортна розвязка - метро Лукянівська 5хв. пішки, школи та садочки поруч, ринок,ТЦ Квадрат, Променада, кавярні, бари, кінотеатр.

Білоруська вул., 30

Продаж затишної 2 кімнатної квартири, що розташована за адресою вул. Довнар-Запольського 4А. Квартира розташована на 5 поверсі, загальною площею 46м2, житлова площа 29 м2, кухня 7, 5 м2. Зручне планування, було виконано косметичний ремонт. Замінена вся проводка та труби при капітальному ремонті. Будинок розташований в тихому місці, подалі від дороги, є місця для парковки. Двір тихий, зелений, є дитячий майданчик. Хороша транспортна розвязка, до метро Лукянівка 10 хвилин пішки або метро КПІ 17 хвилин. Документи в порядку, готові до продажу. Перегляди по домовленості, телефонуйте!

Довнар-Запольського вул., 4а

Пропонується до продажу затишна, світла 2-х кімнатна квартира з хорошим ремонтом. Планування: кухня, дві кімнати, санвузол сумісний з ванною. Квартира тепла. Підлога: в кімнатах паркет, кухня та санвузол - плитка. Квартира з вбудованою кухнею, в кімнаті шафа-купе, двоспальне ліжко, диван. Встановлено кондиціонер, бойлер. Є холодильник, пральна машина, витяжка. Встановлено лічильники на воду. Сталінка 1957р з ліфтом!

Січових Стрільців вул. (Артема), 79

БЕЗ КОМІСІЇ! Вашій увазі пропонується світла, затишна квартира з функціональним плануванням у Шевченківському районі столиці. Косметичний ремонт формату «заїжджай і живи!», дві окремі кімнати, дві лоджії. Кухня правильної квадратної форми, встановлені металопластикові вікна. Меблі та техніка залишаються. Чистий під’їзд, тихий, зелений двір, розвинена інфраструктура: поряд школа, дитячий садок, супермаркети, аптеки, кафе, ресторани. Зручна транспортна розвязка, до ст. м. Лукянівська - 10 хвилин пішим ходом. Запрошуємо на перегляд! :) Кого дійсно зацікавить - надсилаємо відеоогляд.

Чорновола Вячеслава вул., 10

‼️ БЕЗ % ‼️ ✅ ЖК Greenville на Печерську ✅ Вул. Фортечний тупик 7В ✅ Метро Печерська, Палац України - 7 хв. ✔️ Площа - 77 м2 ✔️ Поверх - 3 ✔️ Поверховість - 14 ✔️ Висота стелі - 3 Стильна двокімнатна квартира в ЖК Грінвіль на Печерську. Новий ремонт преміум класу! Кухня-вітальня, дві окремі кімнати, два санвузли, балкон. - фільтри води - система кондиціонування Фанкойл - паркетна дошка Levens - сантехніка Villeroy & Boch, Hansgrohe - тепла підлога - теплі стіни (санвузли) Є дизайн проект та візуалізації, завдяки яким можна стильно докомплектувати квартиру. ЖК Greenville на Печерську, це новий та стильний комплекс з вхідною групою, лоббі, спортивними майданчиками та зонами для прогулянок. Комплекс з закритою територією. Є гостьовий та підземний паркінг. Охорона, відеоспостереження та консьєрж - сервіс. Розвинена інфраструктура. Супермаркети, школи, садок, спортзали, ТРЦ. 🔥 ЦІНА 205 000 USD 🔥

можливий продаж по єОселя
Фортечний тупик (Тверський), 7в

Пропонується на продаж чудова 2-кімнатна квартира у престижному ЖК бізнес класу "Elyseum" на вул. Ростиславській (маршала Рибалка), буд. 5«Б». Основні параметри: - Загальна площа: 72.3 м2 - Житлова площа: 34,3 м2 Що робить квартиру найбільш привабливою для вас: - Простора та світла вітальня, з чудовим видом з вікон. - Розташована на 9 безпечному поверсі. - Оптимальне планування з кухнею-вітальнею, спальнею зі своїм гардеробом та гардеробною кімнатою при вході. - Дизайнерський ремонт із використанням високоякісних матеріалів. - Всі необхідні побутові прилади від світових брендів та зручні меблі. - Квартира повністю готова до проживання, не потребує додаткових вкладень. ЖК "Elyseum" у Києві - це елітний житловий комплекс бізнес класу з високим рівнем безпеки та комфорту. Розташований у престижному районі міста, він пропонує сучасні архітектурні рішення, розкішні квартири зі зручним плануванням та широким спектром інфраструктури для комфортного життя. Ця пропозиція ідеальна для тих, хто цінує комфорт, елегантність та вишуканий стиль у житті. A 3 5 4 6

Ростиславська  вул. (Рибалка маршала), 5Б

Без % Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК комфорт класу «Багговутівський» по вулиці Багговутівська 25. Шевченківський район Лукянівська Дорогожичі Загорівська Татарка ( Шевченковский район Лукьяновская Дорогожичи Багговутовская ) Можливий продаж під єОселю! Розміщена на 5-му поверсі 24-ох поверхового цегляного будинку 2021 року. Комплекс знаходиться під відеоспостереженням, є гостьовий та підземний паркінги. Планування: -кухня-вітальня 15м2 -спальна кімната 21.6м2 -просторий передпокій 14.5м2 -суміжний с/в -засклена лоджія Розвинена інфраструктура: поряд зупинки громадського транспорту, АТБ, Сільпо, відділення пошти, школи, дитячі садки. До станції метро Лукянівська 20 хвилин пішки Ідеальний варіант для втілення Ваших дизайнерських рішень!

можливий продаж по єОселя
Загорівська вул. (Багговутівська), 25

Продаж 2к квартири ул. Илленка, 9 метро Лукьяновка. Поверх 9 з 16. Площа 53 кв. м., жила 29 кв. м., 10 кв. м. кухня, не типовий проєкт. Теплий цегляний будинок, світла, затишна квартира з функціональним плануванням, простора кухня, в квартирі наявні всі необхідні меблі і техніка, чистий під’їзд, тихий, зелений двір, В підїзді консьєрж, розвинена інфраструктура, поряд школа, дитячий садок, сквер, відмінна транспортна розв’язка. До метро Лук’янівська 5 хвилин пішки. Без комісії. ТОРГ.

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 9

Пропонуємо до продажу квартиру в житловому комплексі бізнес-класу “Elyseum” вул. Ростиславська (Маршала Рибалка), 5-б. Загальна площа 75 м, розташована на 17 поверсі 27 поверхового будинку. Головною перевагою будинку є його розміщення. Він знаходиться в центрі столиці. Крім того, комплекс вирізняється цікавою і стильною архітектурою, сучасними дизайнерськими рішеннями. Квартири обладнані системою «розумний дім», яка значно спростить процес контролю над комунікаціями. Прибудинкова територія ЖК «Elyseum» доглянута і закрита . Майбутні мешканці можуть не турбуватись про свою безпеку. Крім того, комплекс має ідеальне розташування - поруч знаходяться супермаркети, торговельні центри, місця для прогулянок, школи, дитячі садки, кінотеатр та стадіон. До станцій метро Лукянівська та Політехнічний інститут можна дійти пішки, що робить життя в ЖК ще більш комфортним та зручним. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Квартира з документами. Перегляди за домовленістю , ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Ростиславська  вул. (Рибалка маршала), 5б

Продам 2-кім. квартиру в ЖК "Львівський квартал", Шевченківський р-н, вул. Глибочицька, 13. Будинок 7. Площа 64, 5/32, 2/12, 4 кв. м. Поверх 8/22. Найкраще планування !!! Два сан.вузла. Два балкона. Будинок збудований та зданий в експлуатацію у 2021 р. У квартирі все виконано під чистові роботи, встановлені радіатори, електрика заведена на щиток. Зручна транспортна розвязка. До станції метро Лукянівська 10 хвилин пішки. Є право власності. Без комісії для покупця 94 500 у.о. З посередниками співпрацюю за умови не рекламувати і не вносити в бази

Глибочицька вул., 13

Продажа 2-ой квартиры в ЖК Greenville на Печерске, Тверской тупик 7в Квартира после строителей. Вид из окон во двор. Метраж 69,90м на 5 этаже Высота потолков 3 м Просторная кухня гостиная 16,58м, 2 спальни , два санузела, гардеробная, лоджия. Комплекс закрытого типа со своей инфраструктурой, охраной, подземным паркингом. Своя газовая котельная, укрытие с wi-fi. Комплекс введён в эксплуатацию, можно заходить на ремонт. До метро Палац Украина 5 минут. Рядом большой Новус с кафе и магазинами, Владимирский рынок, Оушен Плаза Цена 160000 у.е без комиссии!

Фортечний тупик (Тверський), 7в

Київ, Шевченківський район, вул. Іллєнко 51 б, ЖК Лукʼянівський, метро Лукʼянівська. Пропонується на продаж 2-кімнатна видова тепла простора квартира в монолітно - каркасному будинку ,спец проект 2015 року Загальна площа 75 м. кв. Спальня, кухня- вітальня , санвузол, гардеробна і також варто відзначити достатню кількість місць для зберігання, грамотно вбудованих у простір. Побутова техніка: кондиціонер, витяжка, пральна машина, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, поверхня для приготування їжі, бойлер, телевізор, швидкісний інтернет. Невисокі комунальні платежі, оскільки встановлені лічильники на тепло, воду, електрику, є бойлер. Вхід в підʼїзд підтримується у відмінному стані та оснащений кнопкою виклику консьєржа. ОСББ. У дворі знаходиться дитячий майданчик та гостьова автостоянка. Підземний паркінг. Будинок розташований у районі з добре розвиненою інфраструктурою. У 10-ти хвилинах ходьби станція метро Лукʼянівська. Ексклюзивний договір, покази за попередньою домовленістю.

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 51б

Продается 2к квартира в ЖК Покровский посад, ул. Глубочицкая 32 в. Квартира укомплектована бытовой техникой и мебелью, продается со всем содержимым. Ранее сдавалась в аренду и на данный момент проживает арендатор, просмотры по предварительной договорености за 1 день. Ремонт сделан в 2016 году, состояние ремонта хорошее. Квартира состоит из 1 го санузла, отдельной спальни, просторной гостиной студии. Квартира укомплектована большим количеством шкафов.

Глибочицька вул., 32в

Без % для прямого покупця та колег! Найкраща пропозиція в даному ЖК! Продається 2-х кімнатна квартира в новобудові ЖК «Старт» в одному з найпрестижніших районів Києва - Шевченківському, мікрорайон Лук’янівка. Будинок розташований на вулиці Шолуденка, буд. 30 (Point 1.4), що забезпечує зручний доступ до всіх необхідних сервісів та інфраструктури. Виконаний якісний дизайнерський ремонт. В квартирі ніхто не жив. Квартира з загальною площею 82,8 квадратних метрів та площею кухні 27,5 квадратних метрів. Вона розташована на 8 поверсі 10 поверхового будинку, що забезпечує прекрасний вид на місто. Квартира має дві роздільні кімнату, кухню-вітальну та 2 санвузла. В будинку є 2 ліфти, що дозволяє легко дістатися до квартири з будь-якого поверху. Будинок введено в експлуатацію, право власності на руках! Ціна квартири становить 230 000 доларів, податки 7,5% сплачує продавець. Це ідеальна нагода для тих, хто шукає затишне місце для комфортного життя в центрі міста. Зателефонуйте нам, щоб домовитися про перегляд квартири та отримати додаткову інформацію. Ми будемо раді відповісти на будь-які ваші питання!

ексклюзив
Шолуденка вул., 30

Видова 2 кімнатна квартира в ЖК " LookyanSky" по перепоступці, здача будинку - січень 2024 року. Завершуються роботи з благоустрою території. В квартирі лазерна стяжка, металеві двері, склопакети, розводка холодної та гарячої води, встановлено радіатори опалення (власна дахова газова котельня). Велика кухня, дві окремі кімнати, два санвузли. Планування по запиту.

Глибочицька вул., 25

ВЛАСНИК! Продається 2-кімнатна квартира 75,19 кв.м. у ЖК «Старт» - новий комплекс у старому центрі Київа. Житловий комплекс комфорт-класу від забудовника bUd Development. Без комісії. БУДИНОК ВВЕДЕНО В ЄКСПЛУАТАЦІЮ! Присвоєно поштову адресу вул. Котарбінського, 24 Будінок 2.1., 7 поверх - на поверсі чотири квартири! Квартира має зручне та функціональне планування – дві окремі спальні, кухня-вітальня з балконом, два роздільні санвузли. Вікна виходять у закритий затишний двір. Без ремонту. БОНУС! Вам не потрібно витрачати свій час і гроші на пошукі та роботу дизайнера - є готовий дизайн-проект у подарунок!!! Також пропаную паркінг – стандартне місце біля ліфта! Комплекс має закриту територію, свій дитячий садок, галерею комерційних приміщень, до метро Лук’янівська 6 хвилин пішки, поруч стадіон «Старт», зараз на реконструкції, будується величезний торговий центр, ринок, Сільпо, аптеки, кафе, школа, дитсадочки.

власник
Шолуденка вул., 30
123...9
1 - 24 з 204 результатів