Затишна однокімнатна квартира в престижному житловому комплексі Terracotta (Терракота). Квартира має зручне планування: простору кімнату, кухню-вітальню, сумісний санвузол, можливе перепланування за власним бажанням. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. У пішій доступності, до 7 хвилин, одразу три станції метро: Харківська, Варлиця, Бориспільська. Будинок підключено до метрополітену, тому немає відключень електроенергії. У комплексі закрита територія від сторонніх та автомобілів, є підземний паркінг та власна парковка, охоронювана територія, відеоспостереження. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, поруч декілька зупинок з направленням маршрутних таксі та громадського транспорту у будь-яку частину міста. До центру Києва транспортом 15 хвилин. За 5 хвилин можна доїхати до великих супермаркетів та торгівельних центрів, а також кінотеатру. На території ЖК заплановано відкриття спортивної зали, дитячого садочка, відділення банку. Також чудовий варіант для орендного бізнесу, оскільки за 500 метрів від комплексу знаходиться Юридична академія, тому оренда у будинку користується попитом. Можливий продаж за програмою Єоселя. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну плату.

можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Метро парк, вул. Камянська 127, біля метро Вирлиця. Панорамні вікна. Квартира розташована в будинку комфорту класу на 3 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 48,9 м кв., житлова – 29,8 м кв., кухня – 8,7 м кв. Дві окремі спальні, кухня, гардеробна. Ремонт виконаний виключно із високоякісних матеріалів. Натяжні стелі із вбудованими карнизами. Тепла підлога. Духова шафа, посудомийна машина, індукційна плита. Двоконтурний котел. Бойлер на 100 л Увімкнення води регулюється від Wi-Fi/ Виведені дроти для встановлення відеоспостереження. Меблі залишаються частково. У пішій доступності парк Партизанської слави з озерами та сосновим лісом. Вдале поєднання природи та розвиненої інфраструктури - ресторани, кафе, спортивні зали, магазини, супермаркети, дитячі садки та школи. Без комісії.

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. З панорамними вікнами та автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорт класу на 4 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 61 м кв., житлова – 29 м кв., кухня – 13 м кв. Дві окремі спальні, простора кухня, гардеробна кімната. Ремонт виконаний виключно із високоякісних матеріалів. Меблі на кухні з доводчиками, якісна побутова техніка. Розсувна система, алюміній. Ламіновані міжкімнатні двері. Бойлер Atlantic з Wi-Fi. Два кондиціонери Cooper & Hunter. Тепла підлога - кухня, ванна кімната, передпокій, гардеробна. Електронні Конвектори Electrolux, інверторний блок з таймером, дисплеєм, термостатом, 5 режимів, економія енергії до 3-х разів.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії. Видова 1 кімнатна квартира студія з панорамними вікнами на озеро Вирлиця. ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. Будинок з автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорту класу, на 11 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 24 кв. м, житлова – 19,1 кв. м. Панорамні вікна з видом на озеро. Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів. Квартира з меблями, побутовою технікою, готова до комфортного проживання.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Камянська, 127а

Без комісії. Продаж 2 кімнатної квартири в ЖК Terracotta, вул. Чернігівська 8 біля метро Вирлиця та метро Бориспільська. З правом власності (податки свої платимо). Квартира з видом на озеро Вирлиця. Розташована на 11 поверсі 22 поверхового будинку ЖК комфорт класу. Світла простора квартира з вдалим плануванням. Загальна площа - 55.52 м кв., жила - 24 м кв., кухня - 21 м кв., окрема гардеробна - 2,61 м кв. Стан - після будівельників. Квартира без ремонту - як полотно для художника. Заходь і твори — облаштовуй на свій смак. Зручна вхідна група - три швидкісні ліфти. Підземний паркінг. Концепція будинків “Двір без машин”. Поряд супермаркети, магазини, кавярні, салони краси, дитячі садочки та школи. Вдале поєднання розвинутої інфраструктури і природи. В пішій доступності Парк Партизанської Слави з трьома озерами та сосновим лісом. Без комісії. Ціна 71000 у.о.

можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8

Продаж Без% 4к квартири Харківське шосе 190 ЖК Харківський Дарницький р-н Лівий берег Відкрийте для себе унікальну можливість володіти квартирою з великою терасою, яка стане вашим особистим оазисом на свіжому повітрі. До вашої уваги велика 4к квартира, загальна площа 168 м2, житлова 75м2, кухня 31 м2, двоповерхова з двома видовими лоджіями та додатково великою терасою в 55 кв.м. Закрита безпечна теріторія без авто, є підземний паркінг на 87 місць, доступ до підїздів, ліфтів та сходів тільки за електронним ключем, охорона та відеонагляд 24/7. Вільне планування, є варіант дизайн-проекту. Можливе розділення на окремі квартири, вхід є на обох поверхах. Є доступ та дозвіл до техничного поверху та даху, можливе встановлення сонячних панелей. Замінені всі вікна на енергозберігаючі, двопакетні аргонові склопакети. ЖК комфорт-класу складається з одного шестисекційного будинку заввишки 11, 16, 22, 23 поверхів. Технологія будівництва – цегляна, матеріал стін – цегла, утеплювач – мінеральна вата. Висота стелі складає 2.70 метра. Опалення централізоване, але регулюється в кожній кімнаті окремо. Мешканцям доступна інфраструктура: метро Вирлиця (0.6 км), супермаркет Сільпо (0.6 км), дитячий садок (1.2 км), школа (1 км), спортзал «Зебра» (1.3 км), ТРЦ New Way (1.7 км). Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
Харківське шосе, 190

Продаж 1-но кімнатної квартири, вул. Камянська, 6, ЖК Метрополія, Дарницький р-н, Лівий берег. Знаходиться на 5 поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа – 31,4 кв.м2, житлова кімната 11,5, кухня 11 кв.м2, санвузол сумісний. Квартира у хорошому житловому стані, ремонт 2018 року, стелі 2.8 м. У квартирі залишається шафа-купе, кухня, душова кабіна, інші меблі та техніка за домовленістю. Панорамне вікно з видом на озеро Вирлиця. В житловому комплексі своя огороджена територія з дитячим майданчиком зоною відпочинку, фонтаном, альтанками. В будинку конс’єрж, відеоспостереження, охорона. Розвинена інфраструктура: садки, школи, дитячі майданчики, в пішій доступності магазини Сільпо, Велмарт, ринок, АТБ, Парк Партизанської слави, Парк Інтернаціоналістів, садки, школи, дитячі заклади поза шкільною освітою, доросла та дитяча поліклініки, кафе, пошта, банк. Зручна транспортна розвязка, до метро Вирлиця 270 м., Бориспільська 1 км., зупинка громадського транспорту за 500 метрів. Вартість: 58500 у.о. Без комісії.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6

В продажі видова квартира новобудова. Жк OLYMPIC PARK По вул. Бажана 17 Метраж:87/67/20 Ведений в ЕКСПЛАУТАЦІЮ! Квартира після забудовників,зроблен проект для ремонту, є можливість зробити 2 смарт квартири ,також можна розділити от 2-4 кімнат. Неймовірний краєвид з вікон-двостороння. Закрита територія, підземний та гостьовий паркінг. Школи, дитсадки, поліклініка, лікарня, магазини, зупинки транспорту. У самому комплексі незабаром запуститься свій ТРЦ. Відмінна транспортна інфраструктура: до центру міста – 20 хвилин. Метро-Вирлиця/Бориспільська

можливий продаж по єОселя
Бажана Миколи просп., 17

Чудова квартира в затишному місці біля метро зі своєю інфраструктурою! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Харківське Шоссе, 190. У помешканні незавершений ремонт. Функціональне планування: окрема спальня, простора кухня-вітальня з балконом, великий санвузол. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Будинок класу комфорт, побудований по монолітно-каркасній технології, цегляний, утеплений. Висота стелі — 2,7 м. Територія комплексу закрита від сторонніх. Є підземний паркінг. Двір просторий, зроблений по сучасних стандартах із зонами для відпочинку, новими дитячими та спортивними майданчиками. Підтримується концепція двір без машин. У самому ЖК є кавярні, салони краси, продуктові та продовольчі магазини, аптеки та інша необхідна інфраструктура для зручності мешканців. Також поряд є супермаркет «Сільпо», найдешевший продуктовий ринок, міська поліклініка та лікарня №1, 3 школи, дитячі садочки Одне із самих зелених місць в Києві, оскільки поряд розміщені величезний парк «Партизанської Слави» з озерами, парк імені «Воїнів-інтернаціоналістів», «Київський» ліс, озеро «Вирлиця». Комплекс знаходиться в 7-ми хвилинах пішки від двох метро «Вирлиця» та «Бориспільська», там же і зупинка наземного громадського транспорту. Ціна 38 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Харківське шосе, 190

Продаж 3-кімнатної квартири у ЖК Terracotta, ст. м. Вирлиця та Бориспільська, єОселя! Адреса: вул. Чернігівська 8В, Дарницький район, місто Київ. Проект від Perfect Group та Альтіс-Девелопмент. Стан - White Box. Будинок №3 - введено в експлуатацію липень 2023 рік. Можливе придбання квартири по програмі єОселя 3% та 7%! В будинку є 3 ліфти. Закрита територія, відеонагляд та охорона. У внутрішній інфраструктурі втілено ландшафт-проект у дворі, озеленення, прогулянкові зони, є дитячі та спортивні майданчики, підземний паркінги, місце для вигулу домашніх улюбленців. Перший поверх кожного будинку мають комерційне призначення, де знаходиться кафе, салони краси, продуктові магазини та інше. Також насичена зовнішня інфраструктура, поруч є продуктові магазини (Сільпо, Фуршет, Велмарт, Еко-Маркет та інші), кафе, ресторани, школи(№113, 255, 261, 267, Інтелект, Тріумф і тд), дитячі садочки (заклади дошкільної освіти Щасливе дитинство, №59,290,201,138 і тд), відділення пошти (Нова пошта №23, Ін-Тайм №8), торгівельно-розважальні центри (Піраміда, Аладдін, Паралель), паркові зони (Парк Партизанської Слави, парк Позняки, озеро Вирлиця, озеро Лебедине). Хороша транспортна розвязка, 10 хвилин пішки до метро Вирлиця та Бориспільська. Телефонуйте щоб домовитись на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8-В

Затишна однокімнатна квартира, у престижному житловому комплексі Олімпік парк. Квартира-студія має зручне планування та якісний ремонт. Кімната з ліжком на якому ортопедичний матрац, у ванній кімнаті нова європейська сантехніка, бойлер та пральна машинка. Також тепла підлога у ванній кімнаті та на кухні. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. У пішій доступності, до 7 хвилин, одразу три станції метро: Харківська, Варлиця, Бориспільська. Будинок підключено до метрополітену, тому немає відключень електроенергії. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, поруч декілька зупинок з направленням маршрутних таксі та громадського транспорту у будь-яку частину міста. До центру Києва транспортом 15 хвилин. Також чудовий варіант для орендного бізнесу, оскільки за 500 метрів від комплексу знаходиться Юридична академія, тому оренда у будинку користується попитом. Можливий продаж за програмою Єоселя. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну ціну.

можливий продаж по єОселя
Бажана Миколи просп., 17

Еcoflow в подарунок! Продаж смарт-квартири, вул. Кам’янська 127, ЖК Метро Парк. 23,1 м2, 9 поверх, дизайнерський ремонт, меблі, техніка. Новий будинок, піша доступність до метро. Поряд парк Партизанської слави. Розвинена інфраструктура. Документи готові! 42500$, без додаткової комісії!

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127

Будинок 3, квартира № 121 Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК TERRACOTTA , м. Київ, вул. Чернігівська, 8. ЖК TERRACOTTA - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Дарницькому районі м. Києва поблизу метро Вирлиця. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, квартира № 121 1-кімнатна квартира розташована на 22 поверсі. Загальна площа: 94,70 кв. м. Житлова площа: 54,30 кв. м. Кухня: 23,10 кв. м. Ванна кімната: 4,70 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні, санвузла та ванної оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та водопостачання. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Чернігівська вул., 8

Київ, Вірменська, 6 • 1 кімн., 8-й поверх, площа: 48,0\22,0\11,0; Квартира з функціональним плануванням, з ремонтом, меблями та технікою. Простора кухня, окрема кімната, санвузол. Вбудована кухня з технікою, посудомийна машина, індукційна плита, духова піч, холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер вбудовані шафи. На території будинку є продуктовий магазин, до Сільпо 5 хв пішки, через дорогу дитячий садок, поряд школа та гімназія, озеро. Спецпроект 2011-2015 рр; стіни: керамзито-бетон; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; стоянка; ліфт; ст.М"Вирлиця". будинок біля дороги, 4 ліфти, h=3м., гарний стан, під"їзди охайні, закрита територія, консьерж, охорона, відеонагляд, автономне опалення, дворівневий підземний паркінг, поруч цілодобові магазини, поліклініка, озеро Вирлиця, Парк партизанської слави, проспект Миколи Бажана.

можливий продаж по єОселя
Вірменська вул., 6

До вашої уваги пропонується однокімнатна квартира на першому поверсі в ЖК "Харківський". В квартирі зроблено євроремонт та облаштовано необхідними меблями та технікою. Будинок має зручне розташування поруч станція метро та зупинки громадського транспорту, лісопаркова зона відпочинку, лікарня, школи, садочки, магазини

можливий продаж по єОселя
Харківське шосе, 190

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Terracotta! Житловий комплекс, комфорт класу, європейського рівня. Правильне та сучасне планування з великою кухнею-вітальню. Загальна площа – 71,49 Площа кухні – 26,09 Житлова площа – 29,43 Стан квартири: після будівельників. Закрита територія. Підземний паркінг. Будинок введено в експлуатацію! Безпосередньо у житловому комплексі є всі необхідні обєкти інфраструктури. Зручна транспортна розвязка: метро Вирлиця/Бориспільська 8 хвилин пішки. Телефонуйте у зручний для вас час! ID: 74783

ексклюзив
Чернігівська вул., 8

БЕЗ КОМІСІЇ! Видова 3кімнатна квартира із сучасним плануванням у ЖК комфорт-класу Terracotta. Комплекс зданий в експлуатацію у 3 кварталі 2023 року. Велика сімейна квартира 73 м2 розташована у 2 будинку комплексу. Простора кухня 14м2 (з можливістю обєднання з однією з житлових кімнат), три окремі кімнати, з яких відкривається мальовничий краєвид на Парк Партизанської Слави. У квартирі зроблено стяжку підлоги, встановлені металопластикові вікна, радіатори опалення, індивідуальні лічильники на квартиру. Комплекс має свою закриту територію, де буде власна інфраструктура: відкриють супермаркет, відділення банку, спортивний зал та інші комерційні обєкти. У 5 хвилин їзди на авто розташовані супермаркети «Сільпо», «Кишеня» та Novus, за 7 хвилин можна доїхати до гіпермаркету Metro Cash & Carry. Є як гостьовий, так і підземний паркінг на 163 паркомісця. Метро Вирлиця – 7 хвилин пішки від будинку .Пропозицію БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! ID: 75424

ексклюзив
Чернігівська вул., 8Б

Продам квартиру 49кв.м ЖК Східна Брама, в 6 секції 5 поверх. До метро Бориспільська пішки 5 хвилин. Гарно розвинена інфраструктура. Чотири секції комплексу вже заселені,частково проживають і в 6 секції(хто зробив ремонт до кінця). На території біля ЖК відразу ліс, дитячий майданчик, супермаркет, кафе, магазини, нова пошта, паркінг, підземний паркінг. В квартиру підведено світло, прокладено труби під воду, опалення, виведено електрику під теплу підлогу, залита підлога та вирівняно стіни під шпалери/фарбу, проведено інтернет в кожну кімнату. В квартиру можна заходити вже на декоративний ремонт та меблювання. Балкон засклений. Власник.

власник
можливий продаж по єОселя
Світла вул., 3Д

БЕЗ % АКТУАЛЬНО! ЖК Olympic Park 5 секция. Сдача - 2024 год 1к студия возле метро. ВЫГОДНОЕ ВЛОЖЕНИЕ ДЛЯ: - перепродажи - арендного бизнеса - собственного проживания Планировка 27м2: - студия с местом под гардеробную комнату - санузел - совмещённый. ЖК класса "Комфорт": - современное входная группа - скоростные лифты - автономное отопление - закрытый от посторонних внутренний двор на стилобате, с зонами отдыха, детской и спортивной площадками. - ТЦ на первых 3-х этажах с магазинами и различными сервисами для жильцов
 5 секция - заявленный срок сдачи 4 квартал 2024 года. Стадия готовности - 60%: - выгнана монолитая конструкция всех 28-ми этажей - идет закладка внешних стен газоблоком на последних этажах и установка окон на нижних. 1 и 2 секция данного ЖК введены в эксплуатацию и заселены. Рядом ухоженный парк возле юридической академии, недалеко Парк Партизанской Славы с озерами. Отличная транспортная развязка для перемещения по Киеву и за его пределы: - 20 минут до центра на авто, 15 минут до аэропорта Борисполь и Дарницкого ж/д вокзала. Метро в 5 минутах ходьбы: - станции Бориспольская и Вырлица.

Бажана Миколи просп., 17

БЕЗ%! КРАЩА ЦІНА ЄОСЕЛЯ АБО ПЕРЕПОСТУПКА ЖК Terracotta. Будинок 3. Повноцінна 1к. Метро – 3 хвилини. Є ВІДЕООГЛЯД КВАРТИРИ - ВІДПРАВЛЮ ЗА ЗАПИТОМ! Планування 43м2: - кухня-вітальня 19м2, - спальня 14м2 - коридор з місцем під гардеробну кімнату - санвузол – суміщений. Стан квартири – від будівельників, передбачає індивідуальні варіанти майбутнього дизайну чи перепланування. Встановлено регульовані радіатори опалення, лічильники на опалення, електроенергію, воду. Енергозберігаючі склопакети. Вікна виходять у двір та частково на озеро. Будинок введено в експлуатацію. Присвоєно поштову адресу. Продаж по переуступці. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, стіни – газоблок. Забудовник - Perfect Group при участі Альтіс. Закрита територія комплексу, система відеоспостереження, охорона та консьєрж; спортивні та дитячі майданчики, підземний та гостьовий паркінг. Житловий комплекс Terracotta розташований у новому кварталі поруч та має спільну інфраструктуру з такими житловими комплексами Olympic Park, Харківський, Вірменська 6, Метрополія та Метрополія 2, Метропарк. У пішій доступності супермаркети (АТБ, Сільпо, Коло), салони краси, фітнес клуби та майданчики для занять спортом, поштові відділення та банки, Парк Партизанської Слави, Микільський ліс та озеро Вирлиця, озеро та парк Лебединий, школи та дитячі садочки, лікарня, господарський та продуктовий ринки. Зручна транспортна та автомобільна розвязка. Зручна автомобільна розвязка - поруч знаходяться основні дорожні артерії Дарницького району: проспект Бажана, Харківське шосе, вул. Ревуцького, Бориспільське шосе.

Поруч з будинком багато зупинок громадського транспорту (трамваю, автобусів та маршруток), на яких можна швидко дістатися до масивів Позняки та Осокорки, станцій метро Лівобережна, Дарниця та Лісова, Дніпровської набережної, масиву Березняки. До станцій метро Вирлиця та Бориспільська – 5 хвилин пішки. Відмінний варіант як для проживання, так і для орендного бізнесу. УВАГА: У випадку відсутності можливості додзвонитись - залишайте повідомлення у Viber, Telegram, WhatsApp і я звʼяжусь з Вами.

можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8

Дуже затишна, світла та тепла 1 кімнатна квартира з відмінним плануванням та якісним ремонтом. У квартирі встановлені бронедвері, домофон, бойлер, нова проводка, нові радіатори. Нові меблі та техніка залишаються. Доглянутий будинок. Тихий, просторий двір, загороджений європарканом, воротами та хвірткою з кодовим замком та доводчиком. Розвинена інфраструктура: в пішій доступності знаходиться парк "Партизанської слави " з прекрасними озерами, дитячі атракціони та майданчики, зони барбекю, ресторани, магазини, ринок, аптеки, лікарні. до метро Вирлиця 3 хвилин пішки, автобусні та маршрутні зупинки. Відмінне місце для життя. Телефонуйте.

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 125

Зниження ціни! Продаж сучасної 1к. квартири-студії 31,3 кв.м. на 14 пов/26 по вул. Камянська, нова адреса - 130 в ЖК комфорт-класу Метрополія, в 5 хвилинах від метро Вирлиця, Дарницький р-н. Будинок 2018 року, монолітно-каркасний, стіни цегла, утеплення мінеральна вата. З панорамних вікон відкривається неперевершений вид на озеро та місто! У квартирі зроблено капітальний якісний сучасний ремонт. Обладнана необхідними меблями та побутовою технікою. Все залишається новим власникам! Квартира дуже тепла, взимку опалення можна включати мінімально, мінімальні комунальні. Територія комплексу закрита та охороняється. Є парковка, укриття, дитячий та спортивний майданчики, зона відпочинку. На першому поверсі продуктові магазини, салони краси, почтомат, банкомат та ін. Будинок дуже зручно розташований у пішій доступності до трьох станцій метро: Вирлиця – 5 хвилин, Харківська та Бориспільська – 10 хвилин. Відмінний варіант під орендний бізнес (дохід від помісячного здавання в оренду від 12 -15тис грн /міс.), так і для комфортного життя однієї людини або сімейної пари. Документи в повному порядку. Власник розглядає варіант продажу під державні програми. Без комісії! Квартира точно варта вашої уваги! Телефонуйте, пишіть, запрошуємо на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6

Продам квартиру от хозяина на ул. Армянская дом.6 . 16 этаж Метро Вырлица 5 минут пешком, метро Бориспольская - 15 минут. В подъезде 4 лифта! ( 2 из них грузовые) Квартира светлая просторная однокомнатная квартира, переделаная в компакную двушку, площадью 47 м кв. с видом на озеро. -Квартира с качественным ремонтом, есть вся необходимая техника (холодильник, стиральная машина, чайник, микроволновая печь, варочная поверхность, телевизор, два кондиционера, бойлер, пылесос). -Две спальные кровати , диван раскладной Закрытая территория дома, охрана, видеонаблюдение, в жк имеется паркинг. Недвижимость больше трех лет , продажа по генеральной доверенности

власник
Вірменська вул., 6

Продаж 2к квартири в ЖК Олімпік Парк, пр-т Бажана 17, метро Бориспільська, Київ S 60m Поверх 6/27 Планування: - окрема спальня - кухня вітальня - санвузол суміщений - індивідуальний електронний котел - чудовий ремонт - виведення під кондиціонери та посудомийку - до метро 280 метрів - Охорона - підземний паркінг - вікна на парк Поруч: ЖК Теракоту, метро Бориспільська, Позняки, озеро Вирлиця, Парк Партизанської Слави, Харківська площа та ін. Квартира відмінно підійде для здачі в оренду або для життя. Перегляд за домовленістю, у будь-який зручний для клієнта час. Без Комісії для Клієнта! Переуступка! Світло не вимикають!!! Зовсім! Можливий обмін! Чекаємо на Ваші пропозиції та перегляд!

Бажана Миколи просп., 17
123...9
1 - 24 з 212 результатів