Невероятно уютная квартира с лучшим ремонтом в ЖК! Прямая продажа от собственника. Продается просторная светлая 3-х комнатная квартира в современном жилом комплексе возле метро Нивки. Квартира состоит из просторной кухни-гостиной с выходом на остеклённую лоджию с тёплыми полами и двух раздельных комнат. Общая площадь квартиры 85.31м2. В квартире сделан дизайнерский ремонт (меньше года назад), заменены окна и входная дверь, электрополы в прихожей, установлены магнитные стопоры для межкомнатных дверей, высокие межкомнатные двери. На полу ламинат quick step, вся мебель сделана под заказ по собственному дизайну. Установлены кондиционеры. На кухне установлена дизайнерская вытяжка, индукционная плита, измельчитель отходов, фильтрация входной воды в квартиру, фурнитура Blum. В гостиной зоне абсолютно новый диван от Blanche. Плазменный широкоугольный телевизор с аудиосистемой. Шторы с электроприводом. Многоуровневое освещение позволяет подобрать уютный для Вас вариант подсветки с учётом времени суток и настроения. Огромное количество функциональных шкафов для хранения вещей. В спальне и кабинете так же кровать и диван от Blanche, шторы с электроприводом. Кабинет можно переоборудовать в детскую. В ванных комнатах установлена система антипотопа, бойлер на 100 литров. Стабилизированный мох в основной ванной комнате будет украшать и освежать помещение. Стиральная машина и бойлер удачно спрятаны в нишу в коридоре. Окна выходят на две стороны, большинство из них на внутренний двор - в квартире очень тихо. В квартире хорошо продуманы планировка комнат, установлены индивидуальные счетчики тепла, горячей и холодной воды, электричество. Квартира продаётся вместе с мебелью и техникой (забирают только кофемашину). В жилом комплексе "Нивки Парк" закрыта территория с круглосуточной охраной и видеонаблюдением, что гарантирует постоянную безопасность жильцов дома. Во дворе дома находится рекреационная зона с детскими площадками и зонами для отдыха для всей семьи. На территории комплекса есть собственный подземный паркинг для владельцев автомобилей. В здании установлены скоростные бесшумные лифты производства компании Mizui. Недалеко от дома расположен красивый парк с живописными озерами, где можно провести свободный с родными или друзьями. В пешей доступности находится станция метро Нивки, что дает возможность быстро добраться в любой район города. Полностью развитая инфраструктура у дома, есть всё необходимое для жизни: магазины, медицинские центры, аптеки, кафе и рестораны (Макдональдс в 5 минутах ходьбы от дома), школы и детские сады. Комиссию оплачивает покупатель.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 65Б

Без комісії Продається простора трикімнатна квартира в ЖК "Зелений острів", адреса: вул. Сікорського, 1. Загальна площа 100 м2. 2 поверх. Двостороння. За дизайн-проектом планувалось зробити велику студію із зонами кухні та відпочинку та окремою кімнатою, тому декілька стін були знесені (Є можливість повернути стіни). На фото з плануванням стіни, що були знесені, виділені білим кольором. В квартирі дві лоджії, одна засклена. Вікна та двері на балкон металопластикові. Квартира підготовлена під ремонт: нова електрична проводка, вирівняні стіни та підлога. Є лічильники на воду, нові радіатори. У будинку 3 ліфти (один із них вантажний). Домофон та консєрж. Огорожена та охоронювана територія. Є обладнане бомбосховище. На території два дитячих майданчики, підземний паркінг. У самому будинку є лікарня "Добробут", магазин " OK Wine", аптека, банкомат, кавярня. Поряд великий парк, дитячі садочки, школи, ресторани, кафе, банки, магазини. До метро "Берестейська" 10 хвилин пішки, до "Шулявська" - 15 хвилин. Чудова квартира для тих, хто любить простір та тишу. Будинок заселений. Є чудовий дизайн проект, готові поділитись. Чекаємо на перегляди. Відео по запиту.

можливий продаж по єОселя
Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 1

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без %. Продаж 3 кімнатної квартири в сучасному ЖК Нивки Парк, 100 метрів до ст. метро Нивки. Відмінний бізнес проект для оренди. Квартира перепланована в 4 смарти +- по 16 кв.м., в кожній квартирі є своя кухня, санвузол, кондиціонер, бойлер, встановлена інсталяція. Частково є матеріали для ремонту. Розведена електрика. Одна з квартири вже з ремонтом, вбудованою кухнею, меблями і технікою. Будинок зданий в експлуатацію. Право власності оформлено. Менше 3-х років.

Берестейський просп. (Перемоги), 67
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У цьму році повністтю замінили дах по усьому будинку. Зроблена прка між кухнню та кімнатою, але за потреби все легко можливо повернути як будо.

Фузиків пров. (Баумана), 8

Продам 3к квартиру вулиця В. Змієнка 21, Виноградар, ЖК Варшавський + Подільський район, Правий берег. Квартира знаходиться на 12 поверсі 26-ти поверхового будинку. Загальна площа 94м2, житлові кімнати 17м2, 14м2 та 10м2, кухня-вітальня 27м2, 2 санвузли, гардеробна 2м2, лоджія 6м2. Якісний ЖК комфорт класу зі своїми спортивиними та дитячими майданчиками, охороною та відеонаглядом. З власними автономними котельнями. Дуже зручна логістика в різні напрямки. Поруч зупинки транспорту до центра Києва та Оболоні. Будується станція метро зеленої гілки. Право власності на руках. Приходьте на перегляд та обирайте найкращий житловий комплекс на Виноградарі. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше) Большая кухня , Без ремонта, Новострой, Укрытие, 2 санузла

Всеволода Змієнка вул., 22

⭐⭐⭐⭐⭐ ЖК "Нивки-парк" ✅ Закрита территорія ЖК,відео нагляд та охорона в кожному будинку консьерж ✅ В квартирі зроблений якісний сучасний ремонт. ✅ Укомплектована всім необхідним для швидкого заселення ✅ Метро Нивки 5 хвилин пішки ✅ Розвинена інфраструктура ☎️ Дзвоніть, із задоволенням організую перегляд!

Берестейський просп. (Перемоги), 67В

Продам 3-кімн. квартиру, Київ Шевченківський район, Калинова ул., 8, 5/16-поверх., 78/46/9, Затишна квартира з роздільним плануванням. Функціональне планування, три окремі кімнати, три лоджії. Квартира в житловому стані, замінені батареї, сантехніка.Поруч з будинком добре розвинена інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. Ковтун Максим

Калинова вул., 8

8мин .м.Берестейская , спецпроект 2001 года ; Квартира двусторонняя в средине кирпичного дома ; Деревянные стеклопакеты , Просторная кухня - гостиная ( встроенная кухня ) лоджия утеплена и оборудована , как рабочий кабинет , в прихожей встроенный шкаф-купе ; Детская просторная , светла с застекленной и утепленной лоджией ; Второй санузел оборудован ванной ; Большая гардеробная комната рядом со второй зоной отдыха , в которой , также выход на теплую лоджию ; Межкомнатные двери из натурального дерева , на полу паркет ; Тамбур на две квартиры , дополнительная зона отдыха оборудована на этаже с соседями ; грузовой лифт в парадном Otis , уютна входная зона парадного , доброжелательные консьержи ;

Артилерійський пров., 7/9

Продаж трикімнатної квартири в ЖК «Наш Будинок» за адресою пр-кт. Перемоги 71А. До метро Нивки 1 хвилина. У квартирі зроблений євроремонт, дві спальні, кухня, вітальня, дві лоджії засклені, є господарський блок. Квартира двостороння. Він укомплектований меблями та технікою. Житловий комплекс «Наш будинок» у Києві розташований в безпосередній близькості від станції метро «Нивки» та Берестейського проспекту (Перемоги), всього 2 хвилини нешвидкої ходи, що дає можливість без особливих зусиль дістатися у будь-яку частину міста. Також цей район багатий на зелену місцевість: зовсім поруч розташований парк «Нивки» - це чудове місце для того, щоб провести вихідний день і відпочити. Купити квартиру в ЖК «Наш будинок» в м. Київ від забудовника «Київміськбуд» - означає, отримати житло в сучасному, стильному та якісному будинку з затишним двором і власною інфраструктурою. Завдяки вдалому розташуванню повітря тут чисте і приємне. Комплекс чудово підійде усім: і молодим сім’ям, і людям, які втомилися від шумного міста. «Наш будинок» - житловий комплекс, в якому панує спокійне та умиротворене життя.

Берестейський просп. (Перемоги), 67

Берестейський (Перемоги) проспект 65в, ЖК «Нивки Парк», 91/43/17, 16/17-пов. Видова 2-х рівнева квартира з документами. Найкращий проект серед 3-х кімнатних. Стан після будівельників, якісна стяжка на підлозі, чистова штукатурка стін, радіатори опалення, два с/в, лічильники на воду та тепло, балкони засклені. Закрита територія житлового комплексу з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, власна інфростуктура, близькість до метро Нивки, піша доступність до школи, садка, супермаркетів – все, що потрібно для комфортного та безпечного проживання. Документам менше 3-х років, податки сплачуємо. Власник в Україні. Без комісії! Обговоримо усі пропозиції готівкового та безготівкового розрахунку!

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 65в

м.Нивки.-поруч.БЕЗ КОМІСІЇ! По ПЕРЕУСТУПЦІ!. Пропонуеться на продаж чудова 3-х кімнатна квартира в новому ЖК «Нивки Парк» , Берестейський просп. (Перемоги), 67к. Будинок введений в експлуатацію в 2021 року. Квартира знаходиться на 3/17 повер.будинку 12 ,не торцева.Загальна поща -86 м кв. 3 окремі кімнати, кухня, 2 санвузли, балкон та лоджія - ідеальне планування для щасливого проживання. Стан після будівельників, якісна стяжка на підлозі, чистова штукатурка стін, радіатори опалення, два с/в, лічильники на воду та тепло, балкони засклені. Закрита територія житлового комплексу з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, власна інфростуктура, близькість до метро Нивки, піша доступність до школи, дит.садка, супермаркетів – все, що потрібно для комфортного та безпечного проживання. Вартість- 110 000уе. БЕЗ КОМІСІЇ!

Берестейський просп. (Перемоги), 67к

Продаж трикімнатної квартири в ЖК «Наш Будинок» за адресою пр-кт. Перемоги 71А. До метро Нивки 1 хвилина. У квартирі зроблений євроремонт, дві спальні, кухня, вітальня, дві лоджії засклені, є господарський блок. Квартира двостороння. Він укомплектований меблями та технікою. Житловий комплекс «Наш будинок» у Києві розташований в безпосередній близькості від станції метро «Нивки» та Берестейського проспекту (Перемоги), всього 2 хвилини нешвидкої ходи, що дає можливість без особливих зусиль дістатися у будь-яку частину міста. Також цей район багатий на зелену місцевість: зовсім поруч розташований парк «Нивки» - це чудове місце для того, щоб провести вихідний день і відпочити. Купити квартиру в ЖК «Наш будинок» в м. Київ від забудовника «Київміськбуд» - означає, отримати житло в сучасному, стильному та якісному будинку з затишним двором і власною інфраструктурою. Завдяки вдалому розташуванню повітря тут чисте і приємне. Комплекс чудово підійде усім: і молодим сім’ям, і людям, які втомилися від шумного міста. «Наш будинок» - житловий комплекс, в якому панує спокійне та умиротворене життя.

Берестейський просп. (Перемоги), 67

Варшавський плюс, 3к, Всеволода Змієнка, 21, 92/40/27, 19 поверх. Перевага квартири - простора кухня 27 м2, що дає можливість перетворити її на кухню-вітальню, залишивши 3 повноцінні спальні. В одній із кімнат простора лоджія, яка може стати зручним кабінетом. Орієнтація квартири на схід і південь, тому у квартирі буде завжди світло. Вид з вікон панорамний! ІНФРАСТРУКТУРА Новий ЖК із сучасно оздобленою внутрішньою територією: освітленням, зонами відпочинку, паркомісцями, дитячими та спортивними зонами. Активно розвивається інфраструктура ЖК: кавярні, кафе, салони краси, магазинчики з продуктами, спортивні студії, банки, приватні клініки, зоомагазини. У 3 хв пішої доступності ТЦ Ретровіль з кінотеатром Multiplex і Sport Life. Поруч паркінг, АЗС, станції зарядки для електромобілів, приватні та державні школи і садки. Зупинка маршрутки в 3-х хвилинах (20 хв. до метро Нивки, Сирець або Оболонь). БЕЗПЕКА Охорона на першому поверсі підїзду. Камери в ліфтах, підїзді, на дитячі майданчики, закрита внутрішня територія. Можлива еоселя. ID: 76614

можливий продаж по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 21

Увага! Терміново! Найкраща пропозиція! Продам простору, видову 3кім квартиру з чудовим плануванням! Документи право власності! ЖК Варшавський Плюс, вул. Всеволода Змієнка, 21, площа квартири загальна 94/кімнати (10,6+16,61) / кухня-вітальня-41,67. Розташована на 23 поверсі/25 поверхового будинку. В квартирі є гардеробна, два санвузла. Дуже світла та тепла квартира з великими панорамними вікнами. З вікон відкривається чудовий краєвид. Зроблено якісний, сучасний ремонт, укомплектована новими меблями та побутовою технікою- все входить у вартість квартири! Ремонт робили для себе за проектом дизайнера. В будинку діє охоронна симтема, закрита територія з дитячими майданчиками. Поруч є все для комфортного проживання, ТЦ Ретровіль, різноманітні маркети, ліс, озера, дитячі садочки та школи! До угоди готові хоч сьогодні! Показуємо в любий за домовленістю час!

Всеволода Змієнка вул., 21

Продаж 3к квартири за адресою : вул. Марка Безручка (Бабушкіна) ,29а 5/5. 55.8/32.9/6.1 Кімнати РОЗДІЛЬНІ. Будинок цегляний, 1961 рік. Зовнішні стіни товщиною 50+ см. Тихий двір. В квартирі металопластикові вікна, засклений МПВ балкон, замінено водопроводні труби, є лічильники на воду. Частково замінено електричну проводку. Техніка залишається. В підїзді МПВ, у дворі дитячий новий майданчик. Метро Нивки 10 хв., м. Берестейська 10 хв. Міська електричка ст. Берестейська 10 хв. Поруч парк Нивки, озера, прогулянкова зона.

Марка Безручка вул. (Бабушкіна), 29а

До Вашої уваги пропонуеться дворівнева креативна квартира у Шевченківському районі,поблизу Метро Нивки. Апартаменти з ремоном у сучасному стил,і висота стелі у вітальній кімнаті 5 метрів,є терасса.Чудовий краевид з вікна.На першому поверсі: кухня-вітальня,кімната,санвузол,гардеробна.терасса.На другому поверсі: дві спальні,санвузол,терасса.меблі залишаються.;

Януша Корчака вул. (Баумана), 25

Без % Продам 3-х трехкомнатную, раздельную квартиру Щевченковский р-н, метро Нивки пешком 2 мин. , ул. Марка Безручко 21/2, напротив дома парк Нивки , озера, живописное место . Двухсторонняя , Окна выходят на лес , парк , озеро . Общая площадь 56 м2 . Балкон, 2/2 кирпичного дома. Н- 2м. 70 см., металлопластиковые окна, газовая колонка , газовый котел, автономное отопление, счетчики, застекленный балкон. Есть двор. Парковка . Можно под программы . Рядом Щербаковского , Салютная, Эстонская , проспект Победы, Бабушкина , Беремтейская, Святошино , жк Нивки парк, Файна Таун, сан французско

Марка Безручка вул. (Бабушкіна), 21/2

Гарна квартира після капітального ремонту! Чистий продаж! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Корчака, 7/2. Зроблено перепланування, в результаті чого вийшла кухня-студія та дві кімнати. Оселя, двостороння, вид із вікон у двір та на вулицю. Помешкання після капітального ремонту, треба дещо доробити. Стоять металопластикові вікна та нові міжкімнатні двері. Суміжний санвузол з новою сантехнікою (ванна, змішувачі, сушка для рушників. Підлога встелена ламінатом, пофарбовані стіни, на стелях — штукатурка. Меблеве оснащення: кухня, корпусні меблі в залі, два ліжка, диван, шафи, тумби, стіл та стільці; техніка: холодильник, пральна машина, плита, мікрохвильова піч, телевізор. Все, що є у квартирі — залишається за домовленістю. Опалення та гаряча вода — централізовані, бойлер. Лічильники на воду та електрику, підігрів підлоги по всій квартирі. Цегляний будинок типу «хрущівка», можна зробити для себе підсобку для зберігання деяких речей. В під’їзді зроблено ремонт, вхід через домофон. Доглянутий та затишний двір. Розвинена інфраструктура, поруч є: «Фора», «АТБ», «Сільпо», «Мега Маркет», торгівельні центри, мінімаркети, продуктовий ринок, школи, ліцеї, гімназії, дитячі садки, поліклініки для дітей та дорослих, аптеки. У пішому доступі чимало кав’ярень, ресторанів в тому числі «Євразія», кінотеатр «Баттерфляй». Неподалік парк «Нивки», три озера, банківські відділення, «Укрпочта», «Нова Пошта», перукарні, салони краси та багато іншого. Поруч станція метро «Нивки» — 10 хвилин пішки. Зупинки маршрутних таксі та автобуса в напрямку: Оболоні, Виноградаря, Дорогожичі. Міська електричка — кільцева по Києву. Ця квартира — відмінний варіант житла для великої родини. Квартира пуста і готова до продажу! Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Януша Корчака вул. (Баумана), 7/2

Простора квартира на середньому поверсі! Біля метро! Продається 3-кімнатна квартира на проспекті Берестейському, 67. Роздільне планування з просторими кімнатами, що дає можливість раціонально використати простір. Стан — після будівельників, тому нові господарі зможуть втілити свої дизайнерські фантазії в новому помешканні. Новий будинок з чистим та охайним під’їздом. Вхід по електронним перепусткам та наявність камер відеоспостереження створюють безпеку мешканцям. Затишний, зелений двір з дитячим майданчиком та кавярнями. Відмінно розвинена інфраструктура: супермаркети, аптеки, відділення банків, салони краси,школи, гімназія, дитячі садочки, кафе, ресторани, парк «Нивки». До станції метро всього 1 хвилина пішки. Велика кількість маршрутних таксі, які прямують в різні куточки міста. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Берестейський просп. (Перемоги), 67

Без комісії! Лише ваша квартира в ЖК «Зелений острів» в одному із найбезпечніших районів столиці на вулиці авіаконструктора Сікорського, 1. Сучасна та молодіжна. Зі смаком мебльована і практична в житті. Біля парку, але недалеко від центру. І що б не вікна у вікна :) Щоб у кожного була своя кімната і простора кухня. Обовязково багато місць для зберігання речей та бажано 2 санвузли. Це все про нашу квартиру! Комфортне планування, статусний район із пристойними сусідами стануть запорукою вашого спокою та гармонії. У комплексі є все необхідне для життя: дитячий майданчик та спортзал, супермаркет, салон краси та кілька ресторанів. Закрита територія, відеоспостереження і підземний паркінг. Поруч розташовано 2 парки, а також посольство США. Ви чекали на неї! Живіть красиво вже сьогодні у ЖК "Зелений острів-1"! Реальна квартира! Дзвоніть у будь-який час! Ми завжди раді допомогти вам! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 1

ЖК Нивки Парк. Дворівнева квартира з дизайнерським ремонтом. З вікон відкривається прексний краєвид на місто. В квартирі є 2 засклених балкони з підігровом підлоги, велика просора кухня-вітальня, майже по всій квартирі проведена тепла підлога, роздільні 2 санвузли, гардеробна. Встановлена пожежна сигналізація, підключений домофон.Сантехніка нова.Вхідні двері броньовані. Територія комплексу повністю закртира та знаходиться під охороною. Розвинена інфраструктура, біля будику McDonald’s, безліч магазинів, аптек, і тд. В 5 хвилинах пішки, знаходиться станція метро Нивки. Можливий продаж по Державним програмам.Прописаних немає.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 65а

До Вашої уваги пропонується розкішна дворівнева квартира з каміном в Києві. # 3 1 5 9 1 7 3 5 2 3 0 3 Ласкаво запрошуємо вас в квартиру, яка вражає не лише своєю елегантністю, але й унікальним авторським ремонтом, який відзначається уважністю до деталей та бездоганною якістю виконання. Це не просто житло, це творіння мистецтва, яке готове вас прийняти в світ неймовірного комфорту та стилю. Кожен куток цієї квартири пронизаний неперевершеним смаком та естетикою. Ви будете насолоджуватися кожним миттєвістю в цьому просторі, який створений для людей, що цінують вишуканий смак та високу якість. Кожна деталь була обрана з особливою увагою, починаючи від найкращих матеріалів і закінчуючи дизайнерськими акцентами. Перший поверх - опенспейс з декількома зонами для відпочинку, релаксу та прийому гостей. Вас приймає вітальня з дровяним каміном, де просторо і світло, а інтерєр створює атмосферу розкіші та затишку одночасно. Простора кухня стала справжнім шедевром сучасного дизайну, де ви зможете проявити свою кулінарну майстерність або просто насолодитися сніданком зі сходом сонця та красивим видом з панорамного вікна. Другий поверх - приватна площа з двома спальнями та окремим мастер-санвузлом. Спальні - місце, де ви зможете знайти спокій і релакс після робочого дня. Тут кожен елемент спроектований з урахуванням комфорту та здоровя. Квартира розташована в сучасному житловому комплексі з закритою охороняємою територією. З погляду транспортної розвязки місце розташування квартири не має собі рівних: * парк «Нивки» з каскадом озер – 3 хвилини пішки; * McDonalds, кафе, ресторани, супермаркети, Нова пошта, Укрпошта, лікарня, амбулаторія, банки - 2 хвилини пішки; * ліцей, садочок, сучасні дитячі майданчики, тенісні корти, тренажерна зала - 3 хв пішки; * станції метро «Нивки», «Берестейська» – 5 хвилини пішки; * до Хрещатика – 10 хвилин автомобілем;

Берестейський просп. (Перемоги), 67г

Копіювання на інші сайти забороняю. Власник. Будинок 12. Адреса Бердника 1Д. Документи не отримував, продаж по переуступці. Ремонт від забудовника. Прийому ще не було, можна ще не платити комуналку і якщо є недолікі в квартирі -- забудовник має їх переробити. Право власності будинок вже отримує. Планування квартири і метраж на фото. Між вітальнею і кухнею великий прохід, на фото погано видно. На плануванні з сайту суцільна стіна, але насправді там прохід в стіні. Справжнє планування на останній фотографії. Перегляди за домовленістю, прохання дзвонити/писати в телеграм або вайбер. Додатково покупаць оплачує 6% від сумми за переуступку. Я не можу отримати право власності, тому що знаходжусь за кордоном. Продаж тільки по переуступці за готівку. Продаж по довіренності.

власник
Олеся Бердника вул., 1Д

Продається затишна, тепла, видова квартира в 4 хвилинах ходьби від метро Берестейська та проспекту Берестейського. Квартира оснащена всім необхідним для комфортного проживання. Встановлено новий панорамний балкон з видом на парк "Нивки" Квартира не кутова, дуже тепла. Нещодавно виконано ремонт якісними матеріалами, зараз ремонт в ідеальному стані, робити нічого не потрібно. Додатково зроблено зовнішнє утеплення стін квартири. При продажу залишається все, що на фото, окрім кондиціонера, пральної машини на телевізорів (це можна обговорити окремо при потребі) Тихий, затишний район зі свіжим повітрям. Поруч дитячий садок -3хв, школа -5хв, "Крок"-5хв а також магазини, аптеки, тренажерний зал, кафе та багато іншого. Пров. Артилерійський, 5б, Площа 67/39/9 Поверх 7/9 Є відеоогляд, звертайтеся - відправлю.

власник
Артилерійський пров., 5Б
1 - 24 з 45 результатів