Без % У продаж пропонується ексклюзивна, чотирикімнатна квартира. Ремонт 2021 року. Дизайн - проект та авторський супровід студії FOXLAB (Київ-Париж). Продаж у ПОВНІЙ комплектації, з меблями та технікою. Всі меблі виготовлені за індивідуальним замовленням. Площа квартири 160 кв. Комфортний 7 поверх. З кожної кімнати відкривається панорамний краєвид на паркову зону. ПЛАНУВАННЯ: Гардеробна при вході, кабінет, простора кухня, що плавно переходить у зону великої вітальні. Панорамний вид на парк. Гостьовий санвузол. Комора. Дитяча кімната. Ванна кімната. Господарська спальня зі своєю гардеробною кімнатою. Великий балкон. КОМПЛЕКТАЦІЯ: Всі меблі виготовлені за індивідуальним замовленням. У кожній кімнаті встановлено кондиціонери Mitsubishi (дизайнерська серія). Ліжко дитяче за індивідуальним замовленням LILU atelier. Кухня Valcucine. Стільниця зі штучного каменю (білий мармур). Усі радіатори замінені на біометалічні (Італія). Винний холодильник Liebherr. Техніка Siemens: духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, варильна поверхня. Два вбудовані холодильники Liebherr. ТБ Samsung Q8 55” (3 шт.) ТБ Samsung Q8 75” (1 шт.) Бойлер для гарячої води Gorenje. Пральна машина Miele. Кухонна мийка та змішувач Blanco. САНТЕХНІКА: Villeroy & Bosh, Viega, Вмонтовані інсталяції Viega, Змішувачі Grohe.
 МАТЕРІАЛИ: Підлога – дубова паркетна дошка. На кухні та у ванній кімнаті встановлений електричний підігрів підлоги. Керамічна плитка – Італія. Всі гардини та ролети – індивідуальне замовлення з Італії, у дитячій кімнаті – подвійні, у хазяйській спальні – блекаут. У вітальні ролети керуються дистанційно. Підвіконня у вітальні, кабінеті, стіл у вітальні, острівець у гардеробі – з натурального мармуру. БЕЗПЕКА: Усі вікна замінені на Schüco з енергозберігаючими склопакетами, обклеєні бронеплівкою. Броньовані вхідні двері. Система зовнішнього та внутрішнього відеоспостереження (Hikvision). Встановлено сигналізацію з підключенням до пульта охорони. Встановлено систему антипотоп. Житловий комплекс зі своєю закритою територією, що охороняється. Вхід лише за перепустками. ПАРКУВАННЯ: Двохрівневий підземний паркінг та гостьовий паркінг у дворі. Квартира пропонується з двома великими ПАРКО-місцями, за додаткову плату. ІНФРАСТРУКТУРА: Через дорогу від будинку Американське посольство. Тихий, спальний район. У будинку розташовані: клініка «Добробут», Кафе/ресторани на вибір, Салони краси, Еко Лавка, продуктовий магазин «Бджілка», три аптеки, медичні лабораторії, Зоомагазин, Квітковий магазин, винний магазин «Ок Wine». Дитячий садок та початкова школа (1-3 класи). Унікальне розташування будинку в оточенні густих парків. Справжій оазіс серед мегаполісу, для тих, хто втомився від галасливого центру та нескінченного шуму машин. Комплекс має прямий вихід у великий парк «Нивки парк» та має пішу доступність до Сирецького парку. Адреса: Київ, Шевченківський район, ЖК Зелений Острів, вул. Ігоря Сікоргського 4-Б. Вартість квартири 575,000 $. Без комісії! Перегляди можливі! Деталі телефону. КОЛЕГИ, БУДЬ ЛАСКА, НЕ ДУБЛЮЙТЕ ОГОЛОШЕННЯ!

Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 1

Світло не вимикають!!!!!Без комісії. Продається 2-кімнатна квартира по вул. Калинова, 8, Шевченківський район. Загальна площа - 59 м². кухня- 8 м². Дві окремі кімнати, сонячна сторона. В квартирі замінена електропроводка, батареї, сантехніка, оштукатурені стіни. Поруч парк "Нивки", Сирецький Гай, розвинена інфраструктура, школи, садки, ресторан, кафе, супермаркет, ТРЦ - все в пішій доступності. Метро Нивки, Сирець - 15-20 хвилин пішки. Ціна 55000 у.о. Без комісії. Розглядаємо обмін та державні програми. Світло не вимикають!

ексклюзив
Калинова вул., 8

Можливий продаж за програмою еОселя ЖК Варшавський Плюс Будинок 13.3 Планування 2С4 Продам велику 2к квартиру, розташовану на 5 поверсі: Загальна площа - 74,7кв.м. - дві окремі спальні– 14,1 кв.м., 13,5 кв.м. - кухня-вітальня - 20,2 кв.м - лоджія – 4,23 кв.м - два санвузли - 5,26 кв.м. та 2,6 кв.м Стан після будівельників, встановлені лічильники на електроенергію, воду. Будинок має свій закритий двір з дитячими майданчиками і зонами відпочинку. Комплекс розташований поруч з ТРЦ Ретровіль. Є право власності. Ключі на руках. Показую за домовленістю. Ціна 96000у.е. Олександра 067 46 352 46 Без комиссии для покупателя. Возможна продажа по программе еОселя ЖК Варшавский Плюс Дом 13.3 Планировка 2С4 Продам большую 2к квартиру, расположенную на 5 этаже: Общая площадь – 74,7кв.м. - две отдельные спальни – 14,1 кв.м., 13,5 кв.м. - кухня-гостиная - 20,2 кв.м - лоджия – 4,23 кв.м - два санузла – 5,26 кв.м. и 2,6 кв.м Состояние после строителей.

ексклюзив
Всеволода Змієнка вул., 21
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира-студія поряд з парком і метро Нивки Будинок розташований в мальовничому місці безпосередньо поруч з парком. Тихо і затишно. Все навколо в зелені, дуже свіже повітря. Є де вигуляти собаку, зробити пробіжку або просто прогулятись, розслабитись в оточенні природи. При цьому до метро Нивки буквально 400 метрів мальовничим маршрутом крізь парк. Перехідна хрущівка із вищими стелями і трохи більшою площею кухні, ніж стандартні хрущівки. Цегляні стіни. Охайний підїзд. Планування в форматі студії додає відчуття простору, незважаючи на невелику загальну площу. Стан квартири повністю придатний до проживання Газова плита В квартирі дуже комфортний мікроклімат. В спеку прохолодно і свіжо. Необхідності в кондиціонері немає взагалі. Взимку достатньо тепла за рахунок цегляних стін і гарячих батарей.

ексклюзив
Марка Безручка вул. (Бабушкіна), 23

Світла і затишна квартира-студія на 2 поверху по вул.проспект Перемоги 67г. Квартира з натяжними стелями, при вході шафа-купе . Квартира з великим балконом . Є всі необхідні меблі: + Кухня: Електро плита, Холодильник , Витяжка,електрочайник + Ванна: бойлер + Кімната : кондиціонер, двуспальне ліжко,розкладне крісло,телевізор,барна стійка + Коридор: Шафа для збереження взуття та шафа-купе + Балкон Квартира виходить на футбольний стадіон та дитячу школу. Спокійне оточення сусідів. Тепла узимку. Інфраструктура: 1 хвилина до дитячого садочку, 1 хвилина до школи. Громадський транспорт - 5 хвилин до зупинки Поблизу : «Мегамаркет», «McDonald’s” , “Львівські круасани», салон краси, зоомагазин, нова пошта

Берестейський просп. (Перемоги), 67Г

ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ КОЛЛЕГ: «Фото данного объекта не разрешаются для использования в рекламе» Продажа 2-х комн квартиры проспект Берестейський (Перемоги) 67, жк San Francisco. Состояние после строителей, под ремонт. Функциональная планировка, просторная гостиная-кухня, балкон, два санузла, спальня. Охраняемая придомовая территория, есть подземные паркинг, есть отдельное паркоместо на продажу. Хорошая транспортная развязка. Вся необходимая инфраструктура пешей доступности. Метро Нивки 3 мин. Площадь: 65,9 кВ.м., этаж: 7-й, цена: 96.000$ Без комиссии.

Берестейський просп. (Перемоги), 67

Берестейський просп. (Перемоги просп.), 65а, Нивки-Парк; закрита територія, дитячі майданчики, паркінг, через дорогу знаходиться парк і озеро, відмінно розвинена інфраструктура ЖК: магазини, аптеки, ресторани і кафе, Макдональдз. Комфортний другий поверх, в ЖК є підземний паркінг, працює як укриття, квартира з ремонтом від забудовника, нове ліжко, пральна машина, вбудованна кухня з побутовою технікою. Ст.М. "Нивки" - 5 хвилин пішки

Берестейський просп. (Перемоги), 65а

ЖК Нивки-Парк в зданому будинку. Можна заходити на ремонт. В квартирі зроблено чорнову штукатурку стін та лазерну стяжку підлоги. Встановлені радіатори, лічильники на воду, тепло та електроенергію. Є гардеробна кімната та засклений балкон. Ліфт з під"їзду спускається прямо в підземний паркінг , який знаходиться під будинком, що є великим бонусом, тому що його можна використовувати, як бомбосховище. На території дитячий садочок, спортивні і дитячі майданчики, кафешки, магазинчики. Комплекс закритий з цілодобовою охороною та відеоспосереженням До метро Нивки 5 хвилин пішки, поряд Бізнес-парк Нивки-Сіті. Через дорогу великий парк Нивки, магазини, відділення пошти. Квартира продається по переуступці, але можливо оформити право власності. Можливий продаж по Єоселі та інші програми за безготівковий розрахунок. Дзвоніть, перегляди в зручний для вас час.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67к

ЖК Нивки парк. Закрита територія . Нова простора затишна квартира з дизайнерським ремонтом та меблями. Ніхто не жив. Ремонт робили для себе. Використовувалися якісні матеріали, дорогі меблі, вбудована техніка, освітлення, підсвічування, штори, доводчики, сейф. Все продумано до дрібниць. Залишається усе що на фото. Дві спальні , кухня -вітальня , два санвузла , гардеробна.

Берестейський просп. (Перемоги), 67а

Продаж смарт квартири. Вул Естонська 10 Інноваційний сучасний проєкт, для пасивного доходу! Квартира розташована всього в 10 хвилинах пішки від метро Нивки, завдяки чого високий попит для подальшої здачі в оренду та отримання пасивного прибутку. Сучасний дизайн, який переносить в атмосферу вільної творчості, де живе сучасна молодь, що забезпечує затишок та гармонію у житті. В будинку є загальні зони, коворкінг, паті рум, тераса на даху, барбекю зона і т.д. завдяки чому створюється комʼюніті, де орендарі знаходять нових друзів та партнерів, працюють в комфортній атмосфері та обмінюватися ідеями. Також є загальна пральня та кладовки, що робить життя набагато зручнішим та легшим. Студія площею 21м², вказана вартість в рекламі без урахування оздоблення. На фото сучасний дизайнерський ремонт, який також можна замовити у нас на вигідних умовах. Це готовий бізнес, у вигляді квартири, яку можна здавати через нашу управляючу компанію, для отримання пасивно прибутку, і яка має зріст в ціні, за рахунок капіталізації. Вартість від 27000 у.е. без комісії. Є різні пропозиції. Буду радий відповісти на всі Ваші запитання та зробити огляд обʼєкту. Наталія 0632271875

Естонська вул., 10

Житлові комплекси у Київ

Продам трикімнатну квартиру біля м.Берестейська.Чудове місцерозташування-до метро 3хвіліні.Квартира обладнана всій необхідной побутовою технікою та меблями.Нова вбудована кухня,витяжка,газова плита,посудомойна машина,газова колонка,постійно є гаряча вода.Є два кондіционера, вікна металопластик.Всі вікна виходять на паркову зону,тіхій спокійний район .

Артилерійський пров., 5а

Продаж 1-к. Квартири в ЖК «Сан-Франциско», пр. Берестейський,67. етаж-11/17-поверхового будинку. 5хв пішки до метро Нивки! Вільне планування. Вікна виходять у затишний внутрішній двір. ЖК відноситься до бізнес класу та має неповторну сучасну архітектуру. В будинку є супермаркет "Ultramarket ",банк, дитячий садок, тренажерний клуб, кафе та приватна клініка. Поруч - Макдональдс, Сільпо, міський ярмарок, школа. В будинку є підземний паркінг. Через дорогу - парк «Нивки», прекрасна зона відпочинку для дітей та дорослих. Можлива єОселя ID: 838969071

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67

Продаж просторої трикімнатної квартири в новому ЖК комфорт класу Нивки-Парк, що розміщений в Святошинському районі, вул. Бердника 1в. Квартира має роздільне планування кімнат: простора кухня, три окремих кімнати, два санвузла, заскленний балкон. В квартирі виконані чорнові роботи (стяжка, штукатурка стін). 10 будинок - зданний в експлуатацію. Вже почав заселятись. Продаж по перепоступці. Жилий комплек має на своїй території все необхідне для комфортного проживання: кафе, магазини, салони краси, дитячі майданчики. Є гостьовий та підземний паркінг.

Олеся Бердника вул., 1в

Продаж просторої трикімнатної квартири в новому ЖК комфорт класу Нивки-Парк, що розміщений в Святошинському районі, Берестейський проспект 67Б. Квартира має роздільне планування кімнат: простора кухня, дві окремих кімнати, два санвузла, балкон. Виконаний якісний ремонт з повним меблюванням. Ремонт робився для себе. Є все необхідне для комфортного проживання. Стан близький до ідеального, ніколи не була в оренді. Встановлені камери огляду ззовні квартири. Сигналізація. Жилий комплек має на своїй території все необхідне для комфортного проживання: кафе, магазини, салони краси, дитячі майданчики. Є гостьовий та підземний паркінг. Фото по запиту в особисті.

Берестейський просп. (Перемоги), 67Б

Продажа 1к квартиры в ЖК Нивки Парк проспект победы 67 Площадь:49.52м2 Этаж/этажность9\14 Продажа отличной 1К квартиры в новом ЖК Нивки Парк очень хороший вариант как для жизни так и для сдачи в аренду, квартира после строителей с понятной планировкой отдельная комната, просторная кухня-гостиная, стены оштукатурены горизонтальная разводка. Есть вариант покупки с ремонтом под ключ, и последующей сдачей в аренду Комплекс закрытого типа комфорт класса с просторными входными группами, круглосуточной охраной, есть паркинг, развитая инфраструктура! Есть все необходимое для комфортной жизни, огромным плюсом является наличие большого старого парка, а для любителей американской еды рядом с комплексом есть Мак Дональтс Отличная транспортная развязка: до центра города 15 мин на общественном транспорте, до стм. Нивки 5 мин ходьбы Цена: 79230$ Просмотры по согласованию с ув. Гаркуша Алексей

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67

Продажа 1к квартиры смарт в ЖК Нивки Парк Площадь:34.8м2 Этаж/этажность10\14 Продажа отличного смарта в новом жк Нивки Парк очень хороший вариант как для жизни так и для сдачи в аренду, квартира после строителей с понятной планировкой, стены оштукатурены горизортальная разводка. Есть вариант покупки с ремонтом под ключ, и последующей сдачей в аренду Комплекс закрытого типа комфорт класса с просторными входными группами, круглосуточной охраной, есть паркинг, развитая инфраструктура! Есть все необходимое для комфортной жизни, огромным плюсом является наличие большого старого парка, а для любителей американской еды рядом с комплексом есть Мак Дональтс Отличная транспортная развязка: до центра города 15 мин на общественном транспорте, до стм. Нивки 5 мин ходьбы Цена: 62640$ Просмотры по согласованию с ув. Гаркуша Алексей

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67

Предлагается на продажу 2к квартира, кухня-студия и спальня. Новый ремонт, окна во двор, шума от дороги нет. Вся необходимая для жизни техника и мебель. Кондиционер, электро-плита, микроволновая печь, стиральная машина, сушилка, бойлер посудомоечная машина. На данный момент жильцами решается вопрос о электропитании лифтов во время отключений. Документам меньше трех лет, указанная цена на руки + торг. Налоги на покупателя. Без комиссии

Берестейський просп. (Перемоги), 65б

Без комісії! Лише ваша квартира в ЖК «Зелений острів» в одному із найбезпечніших районів столиці на вулиці авіаконструктора Сікорського, 1. Сучасна та молодіжна. Зі смаком мебльована і практична в житті. Біля парку, але недалеко від центру. І що б не вікна у вікна :) Щоб у кожного була своя кімната і простора кухня. Обовязково багато місць для зберігання речей та бажано 2 санвузли. Це все про нашу квартиру! Комфортне планування, статусний район із пристойними сусідами стануть запорукою вашого спокою та гармонії. У комплексі є все необхідне для життя: дитячий майданчик та спортзал, супермаркет, салон краси та кілька ресторанів. Закрита територія, відеоспостереження і підземний паркінг. Поруч розташовано 2 парки, а також посольство США. Ви чекали на неї! Живіть красиво вже сьогодні у ЖК "Зелений острів-1"! Реальна квартира! Дзвоніть у будь-який час! Ми завжди раді допомогти вам! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 1

Квартира з якісним ремонтом та комфортним плануванням! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Януша Корчака, 25. В помешканні не так давно був зробленний якісний ремонт, але зараз потрібно зробити косметику та придбати нові меблі. Зручне двостороннє планування, яке дозволяє раціонально використовувати простір. Дуже простора кухня, що дає можливість втілити будь-який дизайнерський проєкт. У наявності два балкони, один з яких засклений металопластиковими вікнами. Суміжний санвузол в плитці. Стоять лічильники на опалення. У будинку охорона, працює консьєрж. Довкола дому висаджено багато дерев та квітів. Будинок бізнес-класу, цегляний та ще додатково утеплений. Закритий двір, багато місць для парковки, на території розташований дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура, поруч знаходяться парки «Дубки» та «Нивки», багато шкіл, садочків, магазинів. До станції метро «Нивки» — 10-15 хвилин пішки, до метро «Сирець» — 15-20 хвилин. Ціна 72 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Януша Корчака вул. (Баумана), 25

М. Київ, Берестейський просп. (Перемоги просп.), 67к, ЖК"Нивки-Парк", 12 будинок, закрита територія, дитячі майданчики, паркінг. • Продається 1-2 кімнатна квартира в ЖК Нивки Парк, з балконом. Квартира з ремонтом від забудовника. Квартира знаходиться на 2 поверху, має зручне розташування.Будинок знаходиться в 5 хв. до станції метро Нивки, що комфортно для пересування містом. Будинок має закриту прибудинкову територію. Поряд розвинута інфраструктура: супермаркети, кафе, аптеки, бізнес-центр, школа, через дорогу озеро, парк.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67к

У продажу 1 кімнатна квартира в ЖК Сан Франциско за адресою проспект Перемоги (Берестейський), 67. Загальна площа 45 кв.м, 16/17 поверх. Формат: кухня-студія, окрема спальня та суміжний сан.вузол. Квартира з новим ремонтом, продається з меблями та технікою. “San Francisco” – житловий комплекс, який належить до категорії комфортабельної нерухомості і спроєктований з урахуванням останніх досягнень американської будівельної індустрії. ЖК знаходиться біля зручної транспортної розв’язки, поблизу зупинка маршрутних таксі, тролейбусів і автобусів. До станції метро «Нивки» близько двохсот метрів. Поруч школа, супермаркети, магазини і театр. По сусідству розташовано відділення банку, гімназія та кілька кафе.

Берестейський просп. (Перемоги), 67

Новобудова, Варшавський плюс, будинок 13.4 введений в експлуатацію, документи на право власності є! Стан- від будівельників. Розташування будинків спроектовано так, щоб між ними був великий простір — завдяки цьому у квартирі буде світло. Два окремих санвузли. Велика лоджія. Кухня 22.5 м.кв. Є комора 6.2 кв.м. - ціна 6000 дол.США. Прибудинкові території комплексу з добре розвиненою інфраструктурою, гарні дитячі та спортивні майданчики, затишні кафе та ресторани. Поруч ТЦ "Ретровіль", паркінг, дитячі садки та школи. Зручна транспортна розвязка. Поруч зупинка громадського транспорту. Найближчі станції метро - "Сирець", "Нивки", "Оболонь" До лісу 10 хвилин пішки.

Всеволода Змієнка вул., 19

Продажа 2к квартиры в ЖК «Зеленый остров», по адресу ул. Игоря Сикорского 1. В квартире 2 спальни, гостиная, просторная кухня, 2 санузла, гардероб, большая лоджия. Выполнен качественный ремонт. Квартира укомплектована всей необходимой для жизни мебелью и техникой. Установлены кондиционеры, бойлер, теплосчетчик. Приятный вид на город! Средний этаж! Прекрасное расположение дома возле парка Нивки и Сирецкого парка. Рядом есть вся необходимая инфраструктура: супермаркеты, магазины, аптеки, кофейни, школы и детские сады. Территория ЖК закрыта, есть подземный паркинг. Соседние улицы: Парково-Сирецкая, Дегтяревская, Таборная, Берестейский проспект. Просмотры в удобное время. Ключи на руках.

можливий продаж по єОселя
Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 1

Продається 1-к квартира загальною площею 45 кв.м. на 12 поверсі в ЖК Інтергал Буд, по вул.проспект Перемоги 67г. Квартира світла та затишна,встановлені натяжні стелі, є великий балкон .Тепла узимку. Вкомплектована необхідними для життя меблями: - Кухня: Електро плита, Холодильник , Витяжка,електрочайник +великий диван. - Ванна: бойлер - Кімната : велика шафа-купе, кондиціонер, двуспальне ліжко,телевізор - Коридор: Шафа для збереження взуття Вікна квартири виходиять у двір, на футбольний стадіон та дитячу школу. Поблизу є все необхідне для комфортного життя. «Мегамаркет», «McDonald’s” , “Львівські круасани», салон краси, зоомагазин, нова пошта - до 5хв. Інфраструктура: 1 хвилина до дитячого садочку, 1 хвилина до школи. Громадський транспорт - 5 хвилин до зупинки Метро Берестейська - до 10хв

Берестейський просп. (Перемоги), 67г
123...8
1 - 24 з 178 результатів