Продам квартиру в кращому будинку біля Маріїнського парку, та видом на Дніпро.простору кухня-студія, та 3 спальні з санвузлами, гардеробна кімната. Найкраща локація. Поруч ресторани та магазини.

Грушевського Михайла вул., 9а

Продам квартиру в кращому будинку біля Маріїнського парку, простору кухня-студія, та 2 спальні з санвузлами, гардеробна кімната. Найкраща локація. Поруч ресторани та магазини.

Грушевського Михайла вул., 9а

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ТЕРМІНОВО! АРСЕНАЛЬНА! МАРІЇНСЬКІЇ ПАРК! АВТОРСЬКИЙ РЕМОНТ! 3кім=85м2! Івана Мазепи, 3! ✔ Пропозиція квартири в фундаментальній "сталінці" з ЛІФТОМ на Верхньому Печерську, поряд з метро Аресенальна. ✔ Квартира після капітального ремонту. Залізобетонні перкриття. Замінена електропроводка, розводка водопровідних труб. Утеплена по фасаду. Н=3.1 м. ✔ Функціональне планування окрема кухня з кладовою, простора вітальня, дві спальні, гардероб. ✔ Квартира повністю облаштована необхідними меблями та вбудованою технікою варильна поверхня, духова шафа, холодильник, посудомийна машина, пральна та сушильна машина (вся техніка Siemens, Bosch). Дерев`яна столярка. Встановлено інверторну спліт систему, з функцією обігріву Gree, газовий водонагрівач Bosch. Зонований підігрів полу. ✔ Будинок знаходиться у дворі, двір закритий. В`їзд через шлагбаум. Достатньо місць для паркування. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання дит.садок, школа, супер маркет, Kyiv Food Market, Arsenalna square, Маріїнський парк, Парк Слави. Торг для реального покупця! КЛЮЧІ НА РУКАХ, ПЕРЕГЛЯДИ ПО ДОМОВЛЕННОСТІ.

ексклюзив
Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Остання видова квартира до 200 кв. 192.6м2, готовність – після будівельників. 3-х кімн. Видовий поверх (охоплення 180 градусів) - вид на Лівий берег та Дніпро. Найкраща ціна серед аналогів. 15 поверх. З панорамних вікон відкривається розкішний краєвид на Києво-Печерську Лавру. Н = 3.3м. У квартирі є вільне планування. Квартира після будівельників без оздоблення, мармурове оздоблення фасаду та холу будинку, ландшафтний дизайн прибудинкової території. Власна інфраструктура, фітнес-центр, басейн, СПА салон.

Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 11б

Мазепи Івана (Січневого Повстання), 11б, Diamond Hill; , 7-й поверх, площа: 310/180,7/19,9; Універсальне планування. Найкраще в будинку. Кожна зі своєю ванною кімнатою. Новий сучасний дорогоцінний ремонт VIP-рівня. Укомплектована меблями і побутовою технікою. Будинок преміум-класу, розташований в історичній частині Києва, презентабельний вестибюль. Сучасна система централізованої вентиляції та кондиціонування. Мальовнича панорама схилів Дніпра. Підземний паркінг. Власна інфраструктура, фітнес-центр, басейн, СПА-салон.

Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 11б

Квартира до клубного будинку в печерському районі на вулиці князів Остроських, будинок на 10 квартир, одна квартира на поверсі. Логічне планування дозволяє зробити цікавий проект з великою кількістю спалень і просторою кухнею та вітальні. Кожна кімната може мати власний санвузол. Навколо квартири великі балкони. Розташування будинку в 5 хвилинах від Парку Слави та М. Арсенальна. Поруч магазини, ресторани та школи

Князів Острозьких вул. (Московська), 27

✅ ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! СТАЛІНКА З ДВОМА ЛІФТАМИ! ДИЗАЙНЕРСЬКИЙ РЕМОНТ! М. КЛОВСЬКА! БЕСАРАБКА! БЕССАРАБКА! КЛЮЧІ НА РУКАХ! Вашій увазі світла, простора, затишна квартира у центрі міста. В квартирі якісний ремонт з використанням дорогих матеріалів, всі необхідні меблі та техніка входять у вартість квартири, видова на тиху частину, вікна виходять на сусідний дім та у двір,санвузол окремий з вікном. Гарне планування: дві окремі спальні кімнати, простора кухня, санвузол У будинку два швидкісні ЛІФТИ! У пішій доступності ст.М "Кловська", "Арсенальна", KievFoodMarket, GoodWine, Маріїнський парк. Будинок 1953р., Н=3.00м

Кловський узвiз, 17

Будинок – сталінка, висока стеля 3.3 м. Квартира в хорошому стані. Продумане планування: дві кімнати, кухня-їдальня, с/у роздільний, гардеробна. Відмінна локація - в пішій доступності Урядовий квартал, Маріїнський парк. Пішки 10-15 хв. до метро "Хрещатик" або "Кловська". Продаж/Володимирська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Льва Толстого/Маккейна Кудри/Барбюса/Предславинська/Бульвар Фонтанів/продажа/Лесі Украіїнки/Французский квартал/Владимирская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик/Леси Украинки

Богомольця академіка вул., 7/14

✅ АКТУАЛЬНО! НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! ЛИПКИ! РЕМОНТ! 2кім=55м2! Інститутська, 18! ✔ Пропозиція квартири в центрі Києва в урядовому кварталі. Замість двору ПАРК. ✔ Одна з кращих локацій, фундаментальна "сталінка", ліфт, з/б перекриття. ✔ Хороший житловий стан. Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ Планування одностороннє, кухня, дві окремі кімнати, сан.вузол окремий, балкон засклений. ✔ Вікна виходять у великий зелений двір. ✔ Закрита територія двору, достатньо мясць для паркування.

ексклюзив
Інститутська вул., 18

Печерськ,м.Арсенальна,урядовий квартал.Будинок сталінка,памятник архітектури 1936 р.Розташований на відреставрованій Арсенальній площі,де створена найсучасніша зона відпочинку для киян та гостей столиці з фонтаном,ресторанами і кафе,та чудовою панорамою. Квартира без ремонту,має дві окремі кімнати,великий коридор,вбиральню,кухню з виходом у двір,ванну кімнату з вікном і душем,окремий с/в. Квартира двостороння,вікна ванної та кухні у двір,решта на Арсенальну площу.Планування дозволяє змінити положення міжкімнатних стін і самостійно зонувати простір для комфортного проживання.За будинком затишний, зелений двір з місцями для відпочинку, дитячий та спортивний майданчик, тенісні корти, місця для паркування машин. Біля будинку м.Арсенальна,Маріїнський парк,парк Слави,Лавра,Верховна Рада.

Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 3

Продаж дворівневої 7-кімнатної квартири за адресою: вул. Інститутська, буд. 19 (Урядовий квартал), Печерський район. Площа - 178.8 кв.м. Розташована на 5-ому та мансардному поверхах. Доступ до будинку вільний (без оформлення перепусток). Квартира облаштована під офіс, оформлений в англійському стилі, з використанням натуральних матеріалів, в спокійних тонах, що створює атмосферу стабільності та стриманості. Офіс обладнаний меблями в єдиному стилі, складається з 5 кабінетів, 2 переговорних, приймальні, кухні, 2-х санвузлів, балкону. В парадному виконаний ремонт, є консєрж. У будинку тільки офіси. Найкраще використання - для юридичної, адвокатської, представницької діяльності. Знаходиться в оренді за ставкою 15 $/ кв. м до вересня 2024 року. Скористайтеся вигідною довгостроковою інвестицією в центрі столиці. Продажа двухуровневой 7-комнатной квартиры по адресу ул. Институтская, дом. 19 (Правительственный квартал), Печерский район. Площадь –178.8 кв. м. Расположена на 5-м и мансардном этажах. Комерційна нерухомість, нежитлове приміщення, нотаріальна контора, офіс закритого типу, юридична контора, представництво, коммерческая недвижимость, нежилое помещение, нотариальная контора, офис закрытого типа, юридическая фирма, представительство.

Інститутська вул., 19

ЖК Signature новий елітний житловий комплекс преміум класу розташований у центрі ділової активності Києва за адресою: вул. Мечникова 11А Простора 3-кімнатна квартира загальною площею 161 м2 знаходиться на 7-му поверсі, 2 будинок. - Комплекс введений в експлуатацію; - стан обєкта: вільне планування - open-space; - функціональне вільне трьостороннє планування - open-space з відкритою терасою по периметру квартири. - Стеля 3.2 метри заввишки, панорамні алюмінієві вікна Schco, система кондиціювання. Архітектуру та дизайн розробляли найкращі архітектори та дизайнери України та Європи. Жити в «Signature»-це жити в центрі комфорту. Бездоганний сервіс та дбайливу турботу про кожного мешканця 24/7, рівня 5-ти зірочкою готелів, забезпечує власна компанія комплексу, що управляє. Консьєрж, валет-паркінг, обслуговування апартаментів, стюарти в СПА та дитячих зонах не лише позбавлять побутових забодано та врахують усі побажання власників. Система «розумний будинок», тепла підлога, роздільний клімат-контроль одночасно створюють високий рівень комфорту для власників елітної нерухомості. СПА-зона обладнана басейном сенсорної депривації, дитячим 25-метровим спортивним басейнами. Сухі та вологі лаунж-зони, велнес-зона, фреш-бар, сауна, авторські масажі. Поруч із комплексом знаходиться: БЦ Парус, БЦ Карнегі Тауер, GoodWine, різні ресторани та магазини. ТАКОЖ Є ПАРКОМІСЦЕ! ( обговорюється окремо )

Мечникова вул., 11а

АКТУАЛЬНО !!! Чудова по плануванню квартира в престижному бізес-класу будинку, що розташований в серці Печерських Липок. Дві спальні, гардеробні кімнати, два великих санвузли, простора вітальня поєднана єдиним простором зі зручною кухнею. Будинок розташован на Кловський узвіз, побудований у 2004 році, презентабельна вхідна група, власна закрита територія під воєнізованою охороною, підземнийпаркінг, безкоштовна парковка біля будинку. Поруч Маріїнський парк, 10 хвилин пішки до Хрещатика. Чудова пропозиція для проживання в Центрі Києва.

Кловський узвiз, 5

Мечникова 11а, Signature, БЕЗ КОМІСІЇ!!! Найвигідніша ціна в комплексі! Перша квартира з ремонтом в ЖК еліт класса "Signature". Цілодобова охорона, пропускна система, умний дім, підземний паркинг, є власне лоббі, фонтани, бассейн, СПА зона, тринажерний зал. В квартирі зроблений якісний ремонт залишилось тільки встановити меблі та техніку на свій смак, вікна в підлогу, неймовірний вид на місто. Записуйтесь на перегляд та оберайте квартиру своєї мрії. Є можливість придбати додатково паркомісце в комплексі. м Кловська, м Печерська, м. Палац спорту, м. Хрещатік.

ексклюзив
Мечникова вул., 11А

Продається дуже гарна, тиха і світла двокімнатна квартира студія у самому серці Києва на вул. Князів Острозьких 24. Квартира розташована у 5 поверховому будинку на останньому поверсі та територіально знаходиться поміж станціями м. Арсенальна та м. Печерськ. Також в 10 хвилинах пішої ходьби знаходиться Парк Вічної Слави. У квартирі є все необхідне для комфортного життя: Ліжко Kingsize Посудомийна машина Пральна машина Бойлер Телевізор Кондиціонер Wi-Fi Індукційна плита Мікрохвильова піч У квартирі якісно зроблені та оновлені всі технічні комунікації, світло, розетки та труби.

власник
Князів Острозьких вул. (Московська), 24

Без комісії для покупця! Метро "Арсенальна" - 5хв! Маріїнський парк через дорогу! Площа Слави, Лавра, Європейська площа! Квартира з дизайнерським ремонтом 2020 року! Дві окремих кімнати+ кухня-вітальня (14m). Балкон з краєвидом на парк та історичний центр! Комфортний 5-ий поверх!. Є ліфт. У квартирі газова плита! Висота стелі- 3м! Квартира розташована у будинку Верховної Ради (будувався для радянської еліти). Будинок - у дворі: тихо, затишно, спокійно! Організовано ОСМД. Охайне парадне, зачинений двір! Бонус - гараж з документами!

Грушевського Михайла вул., 34А

БЕЗ КОМІСІЇ. Ексклюзивна дворівнева 4-кімнатна квартира в самому серці столиці, в урядовому кварталі. Квартира укомплектована якісними меблями та технікою. Також є простора антресоль, друге світло. 1 рівень: висота стелі 3.80-4.20 метрів, дві окремі кімнати, кухня, санвузол, гардеробна/прихожа. 2 рівень: дві просторі спальні кімнати, висота стелі 2.80-4.60 метрів, просторий санвузол 9.8м2. На поверсі всього дві квартири. Поруч Маріїнський парк та парк Слави.

Кріпосний пров., 4

Продажа однокомнатной квартиры Ипсилантиевский переулок (Аистова) 3, Арсенальная. Совмещенный с/у с ванной. Застекленный балкон. Есть вся мебель и техника для комфортной жизни. Отличное месторасположение, всё в пешей доступности: Kyiv Food Market 1 мин., Мариинский парк, метро Арсенальная, Киево-Печерская лавра. Удобная транспортная развязка. Во дворе есть парковка. Охраняемая придомовая территорию, в соседнем дворе находится посольство.

Іпсілантіївський пров. (Аістова вул.), 3

2 окремі кімнати, вул.Пилипа Орлика 22, 5/5 цегл., 55/31/9; сталінка, будинок з ліфтом, H-3.20, перекриття залізобетон, нові вікна і батареї, закритий двір, заїзд на територію виключно для мешканців будинку, відеонагляд, шлагбаум. Великі світлі кімнати, гардеробна, кладова, висока стеля, теплий будинок з чудовим краєвидом

Орлика Пилипа вул., 22

Продається двокімнатна квартира Загальною площею 49м2 розташована в с амому центрі Києва , біля метро Кловська Печерський район, пров. Маряненка, 13 Планування: - Вітальня - Кухня - Спальня - Вбиральня - Санвузол - Балкон - Гардеробна У будинку проведено газ, два ліфти. Дорога техніка Samsung: -мікрохвильова піч-духовка -посудомийна машина -телевізор -дизайнерські радіатори Квартира остаточно варта своєї уваги, виконано дорогий ремонт під себе , ще ніхто не проживав! У ціні закріплене за квартирою місце для паркування. 3.1.5.9.1.7.3.5.1.8.3.9

Маряненка Івана пров., 13

Продається квартира з ремонтом White box, яка повністю готова для Ваших дизайнерських рішень + є вже готовий дизайн проект у подарунок. Адреса: пров. Івана Мар’яненка, 7. Поверх: 5/5 Площа: 56,1 кв. Планування: – кухня – вітальня – спальня – с/в з ванною та душем – балкон У квартирі виконаний капітальний ремонт з повною заміною проводки, сантехніки. Зроблено стяжку підлоги, стіни виведені до ідеалу і готові під покараску або шпалери. Замінено всі склопакети на нові якісні, нові вхідні двері. Також є приемні бонуси – готовий дизайн проект (передаємо разом з квартирою) – кондиціонер з разведеними комунікаціями – сантехнічні прилади (душ, змішувачі, унітаз та інсталяція, душовий трап) – все нове. Будинок – сталінка з дуже доглянутим парадним, в’їзд у двір під шлагбаум. Висота стелі 3,2 метра. Вікна виходять у зелене подвір’я. Відмінна інфраструктура, метро Кловська в 7 хвилинах ходьби, метро Арсенальна в 10 хвилинах.Поруч магазини Good Wine, Сільпо, ТРЦ Гулівер, Бізнес центр Гулівер, безліч ресторанів, Kyiv Food Market.

Маряненка Івана пров., 7

Продаж шикарної 4-х кім.квартири по вул. Івана Мазепи (Січневого Повстання) 16. Царський будинок після капітального ремонту, відремонтований підїзд, новий ліфт, вихід на вулицю та двір на паркування. У підїзді воєнізована охорона, по периметру будинку виведено відеокамери. Елітна квартира розташована на 6 поверсі 9-поверхової будівлі з ліфтом. Загальна площа 180 кв.м., 4 кімнати, кухня, госп.блок, вітальня, гардероб, санвузол з ванною, 2 спальні з виходом на балкони, спальня з власною вбиральні, санвузол з ванною та душовою кабіною. Прекрасний варіант купити квартиру з чудовими краєвидами на Дніпро, Лавру та парк Слави. A 4 2 6 4

Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 16

Продаж квартири в центрі Києва Продається двокімнатна квартира, розташована в престижному Печерському районі на Липках, за адресою: вул. Інститутська, 25. Квартира знаходиться на третьому поверсі чотириповерхового будинку. Її загальна площа становить 52,2 квадратних метри, а висота стель – 3.4 метри. Опалення в квартирі газове, що дозволяє ефективно контролювати витрати на опалення, а кухня обладнана електричною плитою. Планування квартири включає передпокій, кухню, велику вітальню з балконом, який виходить на вулицю Інститутську, спальню і ванну кімнату. Будинок побудований з керамічної цегли. Вхід у підїзд здійснюється через арку з внутрішнього двору. У підїзді зроблено ремонт та замінено ліфт. На кожному поверсі розташовано по пять квартир, що гарантує спокій і приватність. У внутрішньому дворі будинку є можливість паркувати автомобіль. Розташування будинку є дуже зручним: поруч знаходяться школи та садочки, що робить його ідеальним для сімей з дітьми. До станцій метро "Хрещатик" і "Арсенальна" можна дістатися пішки, що значно спрощує пересування по місту. Ця квартира є прекрасним варіантом для здачі в оренду, під ремонт для себе або в якості офісу закритого типу. Якщо ви шукаєте нерухомість у центрі Києва з усіма зручностями, ця пропозиція саме для вас. Запрошуємо на перегляд. A5.350

Інститутська вул., 25

Найкраща пропозиція в центрі міста, яка розташована за адресою Марьяненко Ивана 13, Печерський район, 5хв метро Кловська. Світла естетична квартира поряд с станцію метро Кловська на провулку Івана Мар`яненко 13. Затишний тихий двір за гудвайном. Опис: Квартира розташована на 11-му поверсі 12-поверхового цегляного будинку Має загальну площу 68,3 кв м з наступним плануванням: Дві просторі кімнати - одна розміром 21 кв. м, а інша -17 кв. Кухня розміром 7 кв. метрів з максимально грамотним та функціональним плануванням простору Продається повністю укомлектована В квартирі в становлена сигналізація Ajax і всі відповідні датчики. Броньовані вхідні двері, італійські замки. Детально по зонам Кухня: Повністю спроектована під наявний простір. Деревяна підлога. Всі меблі виготовлені на замовлення та за авторським проектом. Використані сучасні механізми відкриття шафок та шухляд австрійського виробника Blum. Кухонна робоча поверхня виготовлена з керамо граніту .Обладнана новою побутовою технікою компаній bosh/ siemens холодильник ,газова плита,духовка ,витяжка ,посудомийна машина Встановлена швейцарська мийка Franke з вбудованим в неї подрібнювачем харчових відходів. Вмонтована німецька система фільтраціі питної води – фільтр зворотнього осмосу Bregus Alkaline Основна Кімната: На підозі паркет покритий масловоском. Ліжко кінг сайз зі сховком для речей Ортопедичний матрас від найкращ ого виробника крафтових матрасів Gash Спроектований простір під домашній кінотеатр на стелі є кріплення під проектор, також підвішене полотно 100 дюймів. Окремо на замовлення виготовлялись стійки під аудіосистему та журнальний столик. З італійської тканини шились блекаут штори, які дозволяють насоложуватись вночі або ж переглядами вдень. В кімнаті є кондиціонер Опис Івана Маряненко 13 .docx Кабінет: На підлозі дубовий паркет покритий масловоском. Із меблів шафа для одягу, книжкова шафа, комод для зберігання речей Новий письмовий стіл з горіхового дерева з робочим кріслом Настінний гак-кріплення для шосе/ легкого велосипеду Блекаут штори Балкон: З проектований як зона відпочинку а також зберігання. Протяжністю на 2 кімнати з вінтажними акваріумними вікнами В одній частині зроблений як лежанка / читанка / місце для розмов за вином , на підлозі дерево. В іншій як зона з сушкою для білизни, де на підлозі плитка. Є настельні гаки для підвішування 2х тяжких велосипедів Коридор: Плитка на підлозі Майже на всю протяжність встановлена шафа під вашу бібліотеку. Наявна шафа для взуттяКомірчина гардероб Комірчина для зберігання побутових дрібниць Ванна / Туалет: Роздільні. В туалеті встановлений новий бойлер. В ванній нова пральна машина Bosh #315917354994

Маряненка Івана пров., 13
1 - 24 з 233 результатів