Продаєтсья трикімнатна квартира на Троещині. Будинок 9-ти поверховий, розташований по вул.Закревського, 27/2. Загальна площа квартири - 68,2кв.м.,жила - 41,9кв.м.Квартира розташована на 7-му поверсі.В квартирі три кімнати площею 17, 14,9 і 10кв.м., кухня 7,3кв.м.Біля кухні кладова, за рахунок якої можна збільшити площу кухні. В квартирі дві засклені лоджії. Окремий с/в, великий корідор. Вхідна решітка на дві квартири. Дуже сонячна, тепла з панорамним видом з вікон.Квартира має житловий стан, старий ремонт. Квартира продається з меблями, технікою. Будинок розташований у дуже зручній інфраструктурі навколишкі. Маркети, транспорт, дошкільні і шкільні заклади, ринок, банки тощо. Документи в порядку. Показую у зручний для вас час.

Закревського Миколи вул., 27/2

Продаж БЕЗ% простора 3-кімнатна квартира (проект КТ 16) у центрі Троєщини, за адресою вул. Драйзера (Рейгана) 8а. Розташована на 16-му поверсі 16-поверхового будинку. Загальною площею 73м2, кухня 9м2, великий балкон. У квартирі розпочато ремонт: замінені всі вікна, батареї опалення, проведено утеплення зовнішніх стін. Ідеальний варіант для тих, хто хоче завершити ремонт за власними вподобаннями. Дуже зручне розташування: поруч Сільпо, Макдональдс, ЦНАП, школи, дитячі садочки та зупинки громадського транспорту, що забезпечують легкий доступ до будь-якої частини міста. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші).

ексклюзив
Драйзера Теодора вул., 8а

Пропонується до продажу 3-кімнатна квартира на 6-му поверсі, що розташована за адресою: Лісовий проспект 33 - Лісовий масив, Деснянський район, лівий берег столиці. - найближчі станції метро Лісова та Чернігівська Ця світла та простора квартира знаходиться в добре збереженому стані, і готова до заселення одразу після угоди. У квартирі - два засклених балкона з видом на обидві сторони будинку, що забезпечує чудове освітлення та вентиляцію. Санвузол роздільний. Розташування будинку в Деснянському районі — це справжній подарунок для тих, хто цінує спокій та близькість до природи. Ваші діти будуть в захваті від безлічі дитячих майданчиків та освітніх закладів, що знаходяться поруч. А для дорослих — це можливість насолоджуватися прогулянками по парках або активним відпочинком у спортивних секціях. Ось основні переваги цієї квартири: 1. Простора та затишна квартира загальною площею 60 кв.м., яка ідеально підходить для комфортного проживання вашої родини. 2. Відмінний житловий стан та два засклені балкона, які дарують можливість насолоджуватися свіжим повітрям та красивим видом на навколишню місцевість. 3. Чудове розташування, що забезпечує зручний доступ до парків, скверів, дитячих садочків та навчальних закладів, що робить цю квартиру ідеальною для сімейного життя. 4. Розвинена транспортна інфраструктура, включаючи неподалік розташовані станції метро, що дозволяють легко дістатися до будь-якої точки столиці. Не пропустіть шанс стати власником цієї чудової квартири в одному з найзеленіших районів Києва! Квартира вільна для заселення!

Лісовий просп., 33
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж без комісії 3к квартири в гарному житловому стані на 8 поверсі 9-поверхового будинку. Площа: загальна – 64,5 м2, житлова – 42 м2, кухня – 7 м2. Планування суміжно-роздільне, квартира двостороння з великою лоджією. Санвузол роздільний. В коридорі є досить велика комірка, яку можна переобладнати в шафу. Дві спальні та гостинна з шафами, кухня з меблями та газовою плитою. Склопакети, окрім кімнати, де вікна на лоджію. Дуже зручна транспортна розв’язка: на транспорті до м. «Чернігівська» та м. «Лісова» 5 хв., до м. Дарниця 8хв, міст Метро - 10 хв, Північний міст – 15 хв. Біля дому зупинка громадського транспорту майже у всі райони міста. Інфрастуктура: до 5 хвилин пішки знаходяться супермаркети АТБ та «Пчілка», ринок на Юності, гімназія, дитячий садочок, до 10 хвилин – парки «Кіото» та «Перемога». Поряд поліклініка та лікарня швидкої допомоги, дитяча лікарня, Інститут Серця. Біля дому 2 стоянки з охороною. Ця квартира ідеально підходить для сімї, яка шукає комфортне житло в спокійному районі з усіма необхідними зручностями. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
Шолом-Алейхема вул., 1

Предлагается отличная 3-х комнатная квартира с ремонтом по ул. Шалом-Алейхема 6. Квартира находится на 5 этаже. В квартире выполнен ремонт. Есть вся необходимая техника, мебель. Очень рациональная планировка: гардеробная, раздельный санузел, 3 комнаты (зал проходной), застекленная лоджия. Квартира очень тёплая, новые радиторы, металлосплатиковые окна. В ванной проточный нагреватель. Очень удобная локация: в пешей доступности метро Черниговская (15 мин), Лесная (20 мин), рынок Юность 5 мин, школы, садики, ТРК Проспект.

ексклюзив
Шолом-Алейхема вул., 6

Продаємо Трьохкімнатну квартиру. Маяковського 91в Троещина Частковий ремонт Стан задовільний 91.5м2/ 46 житлова/ 12 кухня Велика лоджія. Висота стелі 2.75 Чистий та охайний підїзд. У підїзді охорона. Дім 2007р, АППС - Люкс. 21 поверх Гарний будинок, з фасадним утепленням. У дворі магазин, дитячий майданчик. Біля дому, зупинка транспорту, школа, дитячий садок. Велика квартира за адекватну ціну. Документи в порядку, більше 3х років. Боргів не має, прописаних теж. Без комісії.

Маяковського вул., 91в

Вашему вниманию представлена 3 комнатная квартира на продажу по адресу : Шолом-Алейхема улица 19, которая находиться на 6 этаже. Квартира в хорошем состоянии, оборудована необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 25 минут до центра города. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Шолом-Алейхема вул., 19

Продаж трикімнатної квартири у Деснянському районі, масив Троєщина. БЕЗ КОМІСІЇ! -Адреса: вул. Радунська,18-А -Поверх: 13/16 -Загальна площа: 76,5 м.кв. -Житлова: 41,8 м.кв. -Кухня: 8,3 м.кв. -Є дві лоджії(4,6 та 4,4 м.кв.) -Є комора для зберігання речей -Висота стель - 2,75 м - К/Б панель(серія будинку - КТ-16) - Два ліфти Стан квартири - під ремонт. Продаж здійснюється без меблів та техніки. Квартира утеплена з 2 кімнат та кухні. Встановлені лічильники на світло та воду. Біля будинку розташовані: декілька шкіл та дитячих садочків, супермаркети "АТБ" та "Сільпо", продуктові магазини, фітнес-клуби, салони краси, лікарні. У пішій доступності знаходяться: ТРЦ "РайON", "Епіцентр", ринок, кафе та ресторани, сквер. Зручна транспортна розвязка: зупинка автобусів та тролейбусів в різні частини Києва. За більш детальною інформацією телефонуйте! Код обєкта:8337.

ексклюзив
Радунська вул., 18-А

Без комісії! Продаж 3- х кімнатної квартири на Троєщині, вул. О. Бальзака 20, Деснянський р-н. Серія КТ Квартира в хорошому стані, можна заїжати та жити. Повністю мебльована, техніка залишається. Має гарний панорамний вид з вікна. Квартира двостороння, тепла, чиста. Санвузол роздільний. Кімнати роздільні. При вході просторий хол з великою шафою на всю стіну. Також окремий коридор на кухню та с/в. Тамбур на 2 квартири. Документам більше 3-х років. Приписаних немає. Тихі сусіди. Чистий продаж. Всі документи готові до угоди.

Бальзака Оноре вул., 20

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі Троєщини, поруч ТРЦ Район та Фестивальний, вул. Бальзака 48А. Загальна площа квартири 71м2. Розташована на 8 поверсі 9 поверхівки. Будинок 96 серії 1986 року будівництва. Якісний сучасний ремонт, по всій квартирі паркет, квартира утеплена, замінена сантехніка, столярка, замінена електропроводка по всій квартирі. Кімнати роздільні: 17,5 метрів, 15 та 10 метрів. Кухня 9,6. Дві лоджії. Стіни у великій кімнаті та коридорі - покраска, у менших кімнатах - нові шпалери. У коридорі вбудована шафа довжиною 3,5 метри. Продається з технікою та меблями. Холодильник не вимагає розморозки. Фасади меблів на кухні повністю з дерева (не шпон). Чудова інфраструктура та транспортна розвязка району. Поруч є абсолютно все для комфортного та щасливого життя. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Бальзака Оноре вул., 48А

Житлові комплекси у Київ

Продається чудо 3х кімнатна квартира в Деснянському районі, спальний район м. Києва вул. Данькевича, 7 площа 78 м2. Планування Т4: квартира двостороння, велика вітальня 17,8м2, спальня 1 - 13,9 м2, спальня 2 - 12,7 м2, кладовка, кухня, роздільний сан-вузол, три лоджии. Квартира тепла взимку На підлозі ліноліум і плитка. Все що на фото залишається в квартирі. 15 поверх 16 поверхового будинку, тамбур на три квартири, в будинку є вантажний і пасажирський ліфти. Дуже розвинена інфраструктура: NOVUS. VARUS. Сільпо, АТВ, школа, садок, KFC. Нова і Укр Пошти, поруч Молодіжний парк , є парковки для машин. Характеристика приміщення: стан квартири: жилий. Цена ниже ринкової , дуже гарна пропозиція Чекаємо на дзвінок!

Данькевича Костянтина вул., 7

Без % Продам велику видову 3-к кв-ру Деснянський ( Деснянский ) р-н Троєщина ( Троещина ) Воскресенка Райдужний ( Радужный ) вул Лісківська 32/51а Будинок серії АППС-люкс 2006 року побудови 21 поверх 22 поверхового будинку Загальна площа - 101.8 м2 Житлова площа - 52.8 м2 Площа кухні - 12.7 м2 Висота стелі - 2.7м Квартира в гарному житловому стані. Двостороння, розташована в середині будику, не кутова, тому дуже тепла. Гарне планування, всі кімнати роздільні, санвузол також роздільний. Великий хол. Дві великі засклені лоджії. Квартира дуже світла та чиста. Меблі та побутова техніка залишаються частково, або за домовленостю. Встановлено металопластикові склопакети. Також встановлено лічильники на холодну та гарячу воду. Чистий та охайний підїзд. Встановлено грузовий та пасажирський ліфт. Цілодобово чергує консєрж. Чистий та охайний двір. Є спортивні та дитячі майданчики. Біля будинку багато місця для паркування авто. Гарно розвинена інфраструктура. Поруч з будинком є : школа, дитячий садок, магазини, супермаркет, кафе, ресторани, аптеки, поліклініка, відділення банку, тощо... Також гарна транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту. До метро Почайна ( Петровка ), Дарниця ( Дарница ), Лівобережна ( Левобережная ), Чернігівска ( Черниговская ) 30-35 хв. на маршрутці. Зручна автомобільна розвязка. Квартира готова до продажу. Телефонуйте. До зустрічі на перегляді.

Лісківська вул., 32/51

Квартира з функціональним плануванням! Ідеальна локація для життя! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Костянтина Данькевича, 1/79. Стан помешкання — під ремонт. Це дозволяє новому власнику втілити свій дизайнерський проєкт та облаштувати оселю до свого смаку. У наявності два балкони, які можна використовувати як додатковий простір під будь-які потреби. За рахунок комірки можливо збільшити ванну кімнату. Меблі та техніка — за домовленістю. Будинок цегляний, серії КП, знаходиться у відмінному стані. Чистий та охайний під’їзд. Затишний двір, розташований біля парку. На території подвір’я облаштовані дитячі та спортивні майданчики, місця для паркування, охайні клумби, місця для відпочинку. Добре розвинена інфраструктура. У пішому доступі є «Сільпо», «Метро», молодіжний парк, школи садочки ветеринарний центр, коледж хореографічного мистецтва, поліклініка, дитячий центр розваг, автомийка, СТО, салон краси, аптека, озеро для відпочинку. За 20 метрів зупинка громадського транспорту (автобуси, трамваї, тролейбуси, маршрутки) у напрямку метро «Почайна», «Дарниця» та інших станцій. Ціна 43 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Данькевича Костянтина вул., 1/79

Квартира з великою площею та гарним плануванням! Ідеальний варіант для комфортного життя в розвинутому районі! Продається простора 3-кімнатна квартира на проспекті Червоної Калини, 70. Світла та затишна оселя, всі кімнати окремі, велика кухня збільшена за рахунок лоджії, санвузол роздільний, велика лоджія. Встановлено лічильники на воду та електроенергію. Тепло- та водопостачання — централізоване. Квартира укомплектована необхідними для проживання меблями. Новий будинок 2009-го року побудови. Доглянутий підїзд, 3 ліфти, на вході зустрічає консьєрж, доступ через домофон. Доглянутий зелений двір, на території розташовані дитячі майданчики, парковка, зарядна станція для електромобілів. Чудова локація, у пішому доступі є все для комфорту, розваг та відпочинку. Чудовий район, поруч все є: магазини, «АТБ», аптеки, банки, «Нова Пошта», «Сільпо», «Новус», «Варус», ринок, спорткомплекс «Sport Life» з великим басейном, ТРЦ «Район». Неподалік «Domino’s Pizza», «Євразія», «KFC», кавярні, «EVA», салони краси, навчальні заклади, гімназія, дитячі садочки, спортивні та творчі секції, поліклініка, медичні заклади, парк, озеро. Гарна локація, поряд зупинка громадського транспорту автобуси, маршрутні таксі, тролейбуси. До станцій метро «Чернігівська», «Лівобережна», «Почайна» — 15-20 хвилин на авто. Ціна 64 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 70

Затишна квартира з гарним ремонтом, меблями та технікою! Продається простора 3-кімнатна квартира на вулиці Червоної Калини, 77. Комфортне помешкання з гарним ремонтом та функціональним плануванням Окремий санвузол в плитці, стоять вікна металопластикові, упорядкований балкон з шафами для зберігання речей, охайна вбудована кухня. Усі кімнати окремі, площа: 18 м2, 13 м2 та 12 м2, великий хол. Меблі та техніка — залишаються та входять у вартість. Будинок серії АППС. Доглянутий під’їзд, 2 ліфти, на вході зустрічає консьєрж, доступ через домофон. Тепло та водопостачання — централізоване. Великий доглянутий двір, багато простору, дитячі майданчики. Чудова локація, поруч є все для комфорту, розваг та відпочинку. Затишний зелений сквер та дитячі майданчики у пішому доступі. Чудовий район, поруч все є: магазини, аптеки, банки, «Нова Пошта», «Сільпо», «Новус», «Варус», ринок, спорткомплекс «Sport Life» з великим басейном, ринок, ТРЦ «Район». Неподалік «Domino’s Pizza», «Євразія», «KFC», кавярні, «EVA», салони краси, навчальні заклади, гімназія, дитячі садочки, спортивні та творчі секції, поліклініка, медичні заклади, парк. Гарна локація, поряд зупинка громадського транспорту автобуси, маршрутні таксі, тролейбуси. До станцій метро «Чернігівська», «Лівобережна», «Почайна» — 10-15 хвилин на авто. Зручне транспортне сполучення, яке дозволяє швидко дістатися будь-якої точки столиці. Ціна 61 900 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 77

Укомплектована квартира під охороною! Тихе місце, розвинена інфраструктура! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Милославській, 31б. У помешканні зроблено капітальний ремонт. Замінено проводку та сантехніку. Оселя дуже світла та тепла, фасад утеплений пінопластом 100. Двостороння. Окремі кімнати, велика кухня з приєднаною лоджією. Є великий квадратний хол, який, за бажанням, можна використовувати як гостьову кімнату. Стоїть відеокамера на вхідні двері, квартиру підключено до системи сигналізації — охоронна фірма «Шериф». Житло повністю мебльоване. Є все необхідне для комфортного проживання. У кожній кімнаті є місткі шафи-купе та кондиціонери. Також у помешканні є бойлер, пральна машина, духова шафа, варочна поверхня. Будинок серії АППС- Люкс, 2002-го року спорудження. Доглянутий підїзд. Сходова клітина чиста. Охайний та зелений двір, на території дитячий майданчик, тихе та затишне місце. Розвинена інфраструктура, тихе місце. У пішій доступності є все для комфортного проживання з дітьми, у дворі знаходиться школа та дитячий садочок, гуртки та розвиваючі курси, танці, бойові мистецтва. Біля під’їзду розташований ЖЕК, сімейна амбулаторія, клуб боксу «Торос». Клініка «VIVA», «Сільпо», «Фора», «АТБ», «Нова Пошта» та «Укрпошта», спортклуб «Спортленд», салони краси. Біля будинку зупинка громадського транспорту, можна доїхати до станцій метро «Лівобережна», «Дарниця», «Лісова», «Чернігівська», «Хрещатик», «Почайна». Поруч швидкісний трамвай. Ціна 73 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Милославська вул., 31б

Простора квартира в розвинутому районі! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Миколи Закревського, 47б. Помешкання з функціональним плануванням, кімнати окремі, роздільний санвузол, дві лоджії. Меблі обговорюються додатково. В оселі є газ — дуже важлива перевага в наших реаліях. Квартира в житловому стані, можна заїхати та починати робити ремонт до свого смаку. Багато простору дозволить реалізувати всі ваші фантазії, а також грамотно використати кожен квадратний метр. Будинок — 134 серія, знаходиться у дворі, гарний під’їзд, ліфт у справному стані, вхід через домофон. Великий та дуже зелений двір. Чудова локація — поруч озеро «Алмазне», парк та багато об’єктів інфраструктури. У пішому доступі є супермаркети, ринок, відділення банків, школи та дитячі садки, школа Мистецтв імені М. Д. Леонтовича, Кіностудія «Фільм ЮА». Зручна транспортна розв’язка. Міський транспорт та маршрутні таксі в різних напрямках міста. До станції метро «Почайна» — 25 хвилин, метро «Чернігівська», «Дарниця» — 20 хвилин, поруч зупинка трамвая. Ціна 55 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Закревського Миколи вул., 47б

Продам 3-х кімнатну квартиру з КРАЩИМ і найзручнішим плануванням на Троєщині! Квартира не зіпсована ремонтом. Знаходиться в кооперативному будинку, тут чисте і охайне парадне, в якому є каво-автомат, бук кросінг, акваріум з рибками і два ліфти. Квартира розташована на 10 / 16 поверсі, 77.9 / 44.2 / 8.5 метрів з трьома балконами, холом і кладовою + тамбур на три квартири. Вона двостороння - розташування на схід і на захід сонця. Доглянута прибудинкова територія. Чудово розвинена інфраструктура: в сусідньому будинку- «АТБ», аптеки, поруч дитячий садок та школа, кавʼярня, відділення Нової пошти, супермаркет «Еко Маркет», стоматологія, салони краси, «This is Пивбар» та «Епіцентр». Гарне місцерозташування: під будинком зупинка маршруток, що їдуть до метро «Лісова», «Чернігівська», «Почайна», «Дарниця». Ціна - 56 700 $ без комісії для покупця. Є відео, готовий поділитися – дзвоніть!

Радунська вул., 26

Пропонуємо до вашої уваги 3 кімнатну квартиру з роздільними кімнатами, двостороння світла і дуже тепла так як опалення та подача води йде зверху, 9 поверх але над нашою стелею ще 3 метри до тих поверхів. проблем ніколи не було прожили довге і щасливе життя в цій квартирі, продаємо у звязку з переїздом в будинку сусіди доброзичливі, два великі просторі болкони. Зробили ремонт кухні замінили проводку сантехніку, ванна та туалет у плиточці після ремонту. всю брудну і затратну роботу зробили, замінили вікна та частково батареї, а це не малі витрати, для нових власників квартири залишилося трохи косметики, дамо телефони перевірених майстрів. та меблярів ціни вас приємно здивують. Чекаємо на щасливих власників нашої квартири. Документи готові до продажу квартира вільна оперативний показ. квартира, розташована в спокійному та тихому районі Троєщини, (початок масиву), простір в окрузі наповнений зручною інфраструктурою, супермаркети, аптеки, школи, дитячі садки, все розташовується в пішій доступності, безпосередньо поряд з будинком.

Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 22А

До вашої уваги пропонується 3х кімнатна квартира. Місце знаходження - Деснянський р-н, Троєщина. Вул. Оноре де Бальзака 65. Цегляний будинок, серія КП. 1994 рік. Поверх 4/10. Площа 90/-/13. В квартирі було перепланування ( з 4х кімнатної). Все узаконено. Має нормальний житловий стан, але потребує косметичний ремонт. Тамбур на дві квартири, в тамбурі є комора та велика шафа. Охайний підїзд, новий ліфт. Зелений двір с дитячим майданчиком. Поряд є все для комфортного життя. Добре розвинена інфраструктура. Ціна 85000. Перегляди за домовленістю по вихідних днях. Телефонуйте, відповім на всі питання.

Бальзака Оноре вул., 65

Без комісії. єВідновлення. У продажу 3 кімнатна квартира розташована за адресою Рональда Рейгана 10 ( Теодора Драйзера ), Троєщина. Деснянський р-н. Києва. Ремонт у дуже хорошому стані! Фото відповідають дійсності. 6/9 пов. буд. Загальна площа 70,6 м2 Житлова 42,5 м2 Кухня 7,5 м2 Кімнати 10,3 / 17,1 / 15,1. м2 Висота приміщень 2,60 Три окремі кімнати, кухня, роздільний санвузол, балкон засклений, обшитий деревом. Під’їзд після ремонту. Поруч з будинком вся необхідна соціально - побутова інфраструктура: - Школи : 247 ( іноземні мови ) 250 ( математична ) 238 - дитячі садочки - Києво Могилянський коледж - Сільпо - МакДональдз - кінотеатр «Флоренція» - ЦНАП - Нова пошта, Розетка, відділення банків. - Парк розваг - дитячий майданчик Документи 2004р Без комісії Перегляд за попередньою домовленістю.

Драйзера Теодора вул., 10

терміновий продаж трикімнатної квартири, в житловому масиві Троєщина, яка розташована за адресою: вул. Рональда Рейгана 10 (Драйзера). 67/38/8 квартира на першому поверсі , складається з: трьох роздільних кімнат (12,12,17), роздільного санвузла, двох лоджій, кухні та погреба, який виходить з лоджії дуже вдала інфраструктура: дитячі шкільні та позашкільні заклади , торговельні центри , районна адміністрація, кінотеатр Флоренція, McDonalds, Сільпо, парк. Біля будинку дуже зручна транспортна розвязка, автобуси та маршрутні таксі ходять до таких гілок метро: Лісова, Чернігівська, Дарниця, Лівобережна, Почайна,Оболонь. продаж від власника ! та терміновий продаж ! вартість 55 000 дол БЕЗ комісії для покупця!

Драйзера Теодора вул., 10

без %! Термiново! Торг!Троєщина, Лисківська Продаж трикімнатної квартири. Гарна світла, простора квартира для великої сімї. Кімнати 20 кв м, 18 кв м та 12 кв м. Кухня 16 кв м. Також є хол 12 кв м, який можна облаштувати як кімната - гостьова. Є всі необхідні меблі та техніка. Євроремонт. Стіни обої, пол паркетна дошка. В залі та кухні натяжна стеля. Підвіконня, робоча поверхня та стільниця виконано з граніту. Санвузол окремий. В ванній кімнаті душова кабіна с джакузі. Пральна машинка Кухня вбудовані кухонні меблі, індукційна електроплита,холодильник, телевізор, кондиціонер. Спальня двоспальне ліжко, телевізор, шафа купе, кондиціонер. Дитяча диван, меблі Вітальня кутовий диван, меблі, камін, акваріум, телевізор, кондиціонер. Хол шафа купе. Корридор меблі. Тамбур на дві квартири Теплий будинок. Парадне охайне. Гарні сусіди. Парковка у дворі. Також є гараж з погребом в пішій доступності 5 хвилин. Розвинена інфраструктура. Поруч садок, школа, магазини, супермаркет, ТЦ РайON, парк " Добровольців" . Зупинка транспорту біля будинку, до метро Лівобережна, Дарниця, Чернігівська маршруткою 20 хвилин. Міська електричка трамвай 15 хвилин. Sky Mаll 15 хвилин машиною. торг

Лісківська вул., 20

Продается 3 х комнатная квартира на Троещине, Сержа Лифаря 1, квартира расположена на 7 этаже, в квартире пол года назад сделан ремонт, приятный бонус кладовка на этаже 5 кв

Сержа Лифаря вул. (Сабурова), 1 в
1 - 24 з 295 результатів