2-кімнатна квартира в будинку на вул. Лісківська, 30 в Деснянському районі! Запрошуємо вас ознайомитися з чудовою пропозицією – продаж просторої 2-кімнатної квартири загальною площею 73,2 кв.м, розташованої на 20-му поверсі 22-поверхового будинку 2004 року побудови. Житлова площа - 31.4 м2, кухня 12.3 м2 Ця квартира є варіантом вартим уваги для тих, хто цінує: - ефективний простір для сімї; - близькість до дитячих садків, шкіл та ігрових майданчиків; - інфраструктурні зручності поблизу (поштові відділення, аптеки, лікарні, різноманітні магазини та продуктові маркети); - розвинений транспортний звязок; - зручний доступ до торгових та розважальних центрів; - тихий і спокійний район; Квартира готова до заселення, хоч і потребує легкого косметичного ремонту на ваш смак і бажання. Дві окремі кімнати, що забезпечують приватність для кожного мешканця, дві лоджії (в одній облаштована тепла підлога), де можна насолоджуватися чудовим видом з вікон. Є зручна комора для зберігання речей. Комфортний хол (7,5 м2), який можна також використати як мініофіс, якщо вам потрібно робоче місце, або додаткову шикарну гардеробну для зберігання речей, або як зону для затишного відпочинку родини. Вбудована кухня з побутовою технікою, посудомийною машиною, також є бойлер. Парадне завжди прибрано, встановлено домофон, працює консьєрж. Упорядкований двір з великою кількістю квітів та охайним дитячим майданчиком. Поруч знаходяться маркети: АТБ, Сільпо "ЕКО-маркет", аптеки, відділення банків, дитячі садки: №327, № 333, № 300, "Пізнайко", "Любисток", "Діамант", "Сонечко", "Забава", школи І-ІІІ ступенів №320, № 306, № 313 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, № 307 з поглибленим вивченням природних наук. У пішій доступності торгові центри "Милославський та "Квадрат", неподалік ТРЦ "Район", новий ТЦ "Епіцентр". Без комісії для покупця! Ціна: 69900 у.о; Код обєкта: #16899

Лісківська вул., 30

Двокімнатна квартира з ремонтом у будинку 1993-го року на Троєщині. Серія АППС-люкс - утеплена покращена панель. Ремонт виконано у 2015-му році Замінено сантехніку та радіатори, встановлено кондиціонер та сигналізацію. На підлозі ламінат та паркет. Можна відразу жити чи здавати в оренду У будинку 2 нові ліфти - вантажний і пасажирський. У дворі футбольне поле та паркінг. Загальна площа - 54 Площа кухні - 10 Поруч є все необхідне для життя: -2 школи -2 дитячі садочки -ТРЦ Район -аптеки - фітнес-клуб - ресторани та кафешки - стоматологічна клініка - Епіцентр та декілька супермаркетів - поштове відділення Неподалік новий сквер біля ТРЦ Район. На авто через Північний(Московський) міст до метро Почайна - 13 хвилин. Громадським транспортом - півгодини. 10 хвилин на авто до метро Дарниця. Телефонуйте! Квартира у гарному стані та за привабливою ціною чекає на вас! Показуємо за домовленістю!

Бальзака Оноре вул., 61

Без комісії % для покупця. Продаж 2-кім. квартири в Деснянському районі (Троєщина) по вул. Бальзака 90 загальна площа квартири 55.6/28.9/8.5. Розміщена на 6/16 поверсі. В квартирі: • Сучасний ремонт • Сигналізація • Джакузі • Захист від дітей на вікнах • 2 засклених лоджії Інфраструктура поруч: • Зупинка «Милославська» • Школи • Дитячі садочки • АЗС «ОККО» • Зупинка громадського транспорту В квартирі залишаємо усі меблі, перегляд за домовленістю . Документам більше 3-х років .тел 097-090-04-43 Сергій.

Бальзака Оноре вул., 90
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії!! Без %%% Продаж 2к квартири на Троєщині за адресою Проспект Маяковського 40, нова назва пр-т Червоної Каліні 40. 56 м2 - загальна 30 м2 – житлова 8,3 м2 - кухня Серія будинку – АППС. Будинок 1991 року 2 кімнати, роздільні, житловий стан. Можна одразу проживати чи здавати в оренду. Ремонт робився 7 років тому. Квартира простора, зараз звільняється від речей. Меблі та техніка залишається. Вікна всі виходять надвір. Квартира дуже тепла. 2 ліфти - вантажний та пасажирський. Біля будинку Sport Life, супермаркет Сільпо, Варус, зупинка транспорту. У дворі Школа та Ліцей є парковка біля будинку. Покази за попередньою домовленістю. Телефонуйте. ID: 78031

ексклюзив
Маяковського вул., 40

Продам 2-кімнатну квартиру з Євроремонтом , Деснянський район, Троєщина, Бальзака 55. Хороший будинок серії АППС 1996 року будівництва. Загальна площа квартири 55м2, житлова 29м2, кухня 8м2. Розташована на 13 поверсі 15 поверхівки. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Квартира вкладень не потребує, просто перевозите речі і все. Спальний район із розвиненою інфраструктурою, поруч школи і садочок прямо у дворі. Важливо, що квартира утеплена ззовні, має теплий пол у великій кімнаті. У квартирні залишається вся вбудована мебель ( великі шкафи купе, ліжко- шкаф, кухня) і техніка ( кондиціонер, бойлер, плита і духовка, можливо пральна і сушильна машина), інше за домовленістю. За більш детальною інформацією - Телефонуйте.

Бальзака Оноре вул., 55

Двокімнатна затишна квартира з чудовим ремонтом на початку Троєщини Закревського, 57 Будинок 1988-го року Загальна площа - 49 Площа кухні - 9 Висота стелі - 2,7 8-й поверх 10-поверхового будинку Великий балкон на дві кімнати. Два кондиціонери. Комора біля квартири. У квартирі виконано капітальний ремонт. Вирівняно стіни. Нові склопакети Рехау, радіатори опалення, стяжка, плитка та ламінат. Замінено та встановлено: -проводку -труби -сантехніку Поруч парковка з великою кількістю місць. Зручна інфраструктура. Поруч: - дитячі садочки - школи - ТРЦ Закревський - супермаркети - магазин Метро - аптеки - кафе Неподалік ліс та озеро. Під будинком зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Призначимо перегляд та покажемо квартиру!

Закревського Миколи вул., 57

Продам: 2-кімнатну квартиру. Без комісії, єВідновлення. Деснянський район. Вул. Оноре де Бальзака, 79. Будинок 1992 року, утеплений. Поверх - 1 з 10. Площа загальна – 51,2 кв.м, кімнати- 19 та 11,5 кв.м, кухня – 7,8 кв.м. Раціональне планування: дві окремі кімнати з виходом на великий балкон, простора кухня, роздільний санвузол, комора, коридор. Робили косметичний ремонт, все в гарному житловому стані. В квартирі газ, на воду та світло встановлені лічільники, є бойлер, підведено інтернет та кабельне. Все охайно, затишно, немає нічого зайвого. Фото та відео відповідають на 100%. Загальний тамбур на дві квартири. На поверсі і навколо спокійні, привітні сусіди. Чисте парадне, кодовий замок. Прибудинкова територія доглянута, достатньо місць для паркування авто, багато зелені. Повністю розвинена інфраструктура: аптеки, супермаркет, магазини, спорт зал, поліклініка, школи, садочки. Зручна транспортна розвязка, величезна кількість маршруток та автобусів, зручно дістатися до метро і в будь-яку точку Києва. Телефонуйте, відповім на всі додаткові питання та домовимось про перегляд. З повагою, Ваш ріелтор, Олена Сенатосенко.

ексклюзив
Бальзака Оноре вул., 79

Продаж доглянутої квартири з ремонтом вул.Данькевича 7, Троєщина Будинок тільки після капітального ремонту підʼїздів Саме головне - школа та поліклініка прямо біля будинку! Вам більше не потрібно буде возити дитину в школу, або перейматися що вона йтиме сама велику відстать, відтепер дитина вийшла з підʼїзду і потрапила в школу! Квартира внутрішня, не кутова Має дві роздільні спальні та два засклені балкони Меблі та техніка збереглися в дуже гарному стані. Мінімальні витрати по комунальним платежам Взимку квартира дуже тепла Телефонуйте, домовимось про перегляд у зручний для Вас час!

Данькевича Костянтина вул., 7

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2-кімнатної роздільної квартири на вул. М. Закревського, 13А. Будинок 1984 року, серія Т, утеплена панель, висота стелі 2,6 м. Загальна площа 52,8 м2. Опалення централізоване. Квартира укомплектована усією необхідною побутовою технікою та меблями. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Ціна 50 000 дол.

Закревського Миколи вул., 13А

У продажу одна з найдешевших квартир на Троєщині. Перший поверх. Є балкон плюс ще один балкон у подарунок. Квартира чекає свого ремонту. Популярне планування. Санвузол роздільний. У дворі відразу школа. Навколо будинку безліч зупинок транспорту. Три великі супермаркети. Все для комфортного проживання. Дану квартиру можна розглядати під бізнес. Більше інформації по телефону ID: 74879

Радунська вул., 46б

Житлові комплекси у Київ

Продається тепла та світла квартира- євротрьошка , з гарним плануванням: дві окремі кімнати та велика кухня-вітальня, окремий туалет і ванна кімната. Квартира в житловому стані, обладнана всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання вашої родини. Є велика засклена лоджія, встановлено металопластикові вікна. Квартира розташована в середині будинку. Будинок серії КТ, встановлено домофон, 2 ліфти ( вантажний та пасажирський). Доглянутий двір, на території дитячий майданчик, підземний паркінг, простора гостьова стоянка. Розвинена інфраструктура. Поруч є школа, дитячий садок, Епіцентр, ТРЦ Район, АТБ, Сільпо, кафе, ресторани, салони краси. Прописаних немає. Розглядаємо безготівковий розрахунок. Ціна: 49 500 USD.

Радунська вул., 18А

Пропонується квартира в світлих тонах і з якісним євроремонтом. Будинок досить теплий, в підїзді 2 ліфти: грузовий і пасажирський. Квартира з вікнами у двір, сонячна сторона. Світла і затишна квартира водночас функціональна, правильного планування і укомплектована всім необхідним, в кухні і в спальні встановлені виходи під кондиціонери. Якісна, дорога кухня, просторі шафи-купе. Лічильники. Парковка, озеро поряд, школи.

Закревського Миколи вул., 7

Продаж чудової, 2к квартири на Лісовому масиві. Будинок в дворі. В квартирі декілька років назад було зроблено ремонт. Вікна металопластикові. В санвкзлі та на кухні сучасний кахель. На підлозі ламінат. Всі фотографії відповідають реальності. Поряд з будинком СІЛЬПО, школа, садочок. До метро 15 хв пішки, або ж 5хв на громадському транспорті. Перегляди квартири за домовленістю. ID: 79417

Мілютенка вул., 9А

Продається чудова двокімнатна квартира з ремонтом і повністю мебльована(як на фото), розташована в мальовничій лісопарковій зоні неподалік від метро! Закрита територія гарантує ваш комфорт і безпеку. Всього кілька хвилин до станції метро, свіже повітря та зручна інфраструктура – ідеальне поєднання для комфортного життя.

Радистів вул., 34

Без комісії. Продам квартиру двокімнатну на Мілютенку 12. Квартира розташована на першому поверсі. Квартира тепла, світла. Дві окремі кімнати. Дуже гарне місце для життя. Поруч дитячий садок, школа, Торгово-економічний інститут, поліклініка. Метро 10 хв пішки. Ціна 42500 дол.

Мілютенка вул., 12

ТОРГ можливий !!! Квартира вільна !!! Продається квартира в чистому жилому стані, але під себе можна зробити зручний ремонт. Або перший час можна пожити чи сдати в аренду. Меблі та техніка є. Гарне розташування- до метро Лісова та Чернігівська 10-15 хв. пішки, або ходить транспорт- зупинка поруч з будинком. а ще багато магазинів , ринок, школи, парк, садочки та все інше

Шолом-Алейхема вул., 12

Продається двокімнатна квартира за адресою Лісківська 28 , на 1-му поверсі в будинку 2005 року (АППС-люкс) . Загальна площа складає 65 квадратних метрів, дві окремі кімнати, простора кухня 12 м2 з виходом на лоджію , роздільний санвузол Квартира в житловому стані, металеві двері, металопластикові вікна, на підлозі лінолеум, в санвузлі плитка. Зручна інфраструктура , поруч є все для комфортного міського життя: кафе , аптеки , магазини , дитячі садочки , школи, кінцева зупинка міського транспорту метро Почайна ( Петрівка ), Дарниця, Лівобережна, Чернігівська 30-35 хв. на маршрутці. Ціна: 54000$ Без комісії для покупця

Лісківська вул., 28

Продається оселя для поціновувачів тиші, безпеки, найвищої якості та зручності - світла та затишна двокімнатна квартира з якісним новим ремонтом. ◉ Загальна площа 67 м2. Поверх - 12/16. Адреса - вул. Лісківська, 12. Панельний будинок 2001г. Висота стелі 2,75 м. Два ліфти: пасажирський та грузовий, парадне чисте. ◉ Квартира дійсно зручна: великі кімнати, простора кухня, розділений санвузол, засклений балкон, місткий коридор, велика гардеробна кімната. ◉ Квартира у гарному стані. На полу якісний ламінат, плитка. Вікна металопластикові. Не вбудована побутова техніка і меблі залишаються новому власнику по домовленості: - три кондиціонери - духова шафа і поверхня - посудомийна машина - пральна машина - холодильник - бойлер - кутовий диван - двоспальне ліжко з підйомним механізмом - шафа - міжкімнатні двері прихованого монтажу - відеодомофон. ◉ Багато місць для парковки авто. Поруч дитячий садочок та школа, невеликий торговий центр, продуктовий ринок. ◉ Дзвоніть і записуйтесь на перегляд вже зараз! ◉ Один власник. Документи готові до угоди. Боргів немає. ДКП менше трьох років. З колегами співпрацюю. Не рекламувати. Є відео по запросу.

ексклюзив
Лісківська вул., 12

Гарна квартира з комфортним плануванням під реалізацію ваших ідей! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Теодора Драйзера, 9г. Стан помешкання — під капітальний ремонт. Ви зможете втілити свої дизайнерські фантазії та облаштувати оселю до свого смаку. Комфортне планування, окремі кімнати, роздільний санвузол, дві засклені лоджії одна з яких розташована на кухні, тим самим збільшивши простір. У наявності є всі необхідні меблі. Найкраща серія будинку (Т-4), з великою кухнею та гарною квадратурою. Вхід з двору, під’їзд у нормальному стані, чистий та доглянутий, нові ліфти. Будинок знаходиться в глибині, не біля дороги. Достатньо місця для парковки, на території дитячий майданчик. У пішій доступності все необхідне для комфортного проживання. Поруч «Сільпо», «МакДональдс», овочевий та продовольчий ринок «Троєщина», «Нова пошта», спортивна зала, дитячі садочки та розвиваючі гуртки, школи, гімназія Києво-Могилянської академії, 2 парки, канал. Початок Троєщини, гарна транспортна розвязка. Маршрутні таксі прямують до станцій метро «Почайна», «Чернігівська», «Дарниця», «Харківська». Також ходять автобус та трамвай. Ціна 35 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Драйзера Теодора вул., 9г

Бальзака Оноре де, 4а, ; Спецпроек, Будинок 2008р., у дворі, підїзди охайні, Н=2.70м, 2 ліфти, консьєрж, кодовий замок, парковка, ТЦ "Глобал", зона відпочинку, школа, дитячий садок • 2-, 6-й поверх, площа: 64,0\35,0\10,0; в квартирі частковий ремонт, суміщеній санвузол з ванною, велика кутова ванна, пральна машина, броньовані двері, італійські замки, Відеодомофон з записом, велика вбудована шафа з роздвижний системою и Дзеркаль, засклений балкон на 2 кімнати и жалюзі, у кімнаті 2-х спальне ліжко 2 тумби и комод, є холодильник и мікровалнова піч, хороша транспортна розвязка, ст.М "Почайна", ст.М "Дарниця" -15 хвилин транспортом;

Бальзака Оноре вул., 4А

Двокімнатна квартира на вул. Олександри Екстер 9а (Марини Цвєтаєвої) у Деснянському районі міста. Квартира знаходиться на 16-му поверсі (всього у будинку 22 поверхи). Квартира не кутова і добре освітлена. Загальна площа 65,9 м.кв. Висота приміщень 2.64 м. Квартира має гарне просторе планування. Дві окремі кімнати, велика кухня правильної форми, роздільний санвузол, балкон. Будинок збудований у 2010 році. У під’їзді консьєрж, встановлений домофон, два пасажирських ліфти і один грузовий. Розвинена інфраструктура, у пішій доступності є все, що необхідно для повноцінного комфортного життя – два парки, кафе і ресторани, кінотеатр, відділення банків, супермаркети, школи і дитячі садочки, а також зупинки громадського транспорту.

Екстер Олександри  вул. (Цвєтаєвої Марини), 9а

Продам затишну 2-к квартиру з ремонтом на Троещині Знаходиться за адресою Деснянський район , Троєщина , вулиця Миколи Закревского 77 Поруч зупинка громадського транспорту до метро Оболонь , Почайна , Чернігівська , Лівобережна , Дарниця . Квартира розміщена на 8 поверсі 10-поверхового будинку та займає площу 55м2. Планування: - кухня - 2 окремі кімнати - засклений балкон - роздільний с\в - передпокій Всередені гарний свіжий ремонт. Кухня укомплектована меблями. Поруч відмінну інфраструктура Троєщини: магазини , аптеки , школи , дитячі садки , кафе , спортивний клуб , та багато іньшого для комфортного життя. Телефонуйте , більш детально розповім про квартиру та організую перегляд в зручний для вас час.

Закревського Миколи вул., 77

Деснянській р-н. Лісний масив. вул. Космонавта Поповича 8. 2кімнатна окр., 9/12п. 48/28/6. С/в окр. Серія будинку 464. Жилий стан. Потрібен ремонт. Поряд з будинком лісова зона. Хороша інфраструктура. Метро «Лісова». Ціна: 43000у.е.Без комісійних.

Поповича космонавта вул. (Волкова космонавта), 8

Продам 2 кімнатну евро квартиру, Лісківська вул. 24 , Троєщина, Деснянський р-н. Шикарна квартира з дизайнерським ремонтом не залишить вас байдужим. Спальня з великим двоспальним ліжком, вбудованою шафою- купе. Прохідна кімната з кутовим диваном, маркізами та телевізором з тумбою. Кухня студія, з якісним кухонним гарнітуром, повністю оснащена всією необхідною кухонною технікою: варочна поверхня, шафа для смаження, мікрохвильова піч, посудомийна машина, мойка зі штучного каменю, фільтр води, витяжка, двокамерний холодильник. Шафа купе, лаунж зона. Санвузол сумісний, ванна, бойлер на 80 л., пральна машина. Лічильники води. В квартирі натяжні стелі, кондиціонер, Інтернет , охоронна сигналізація. Багато шаф-купе в коридорі та при вході. Квартира продається повністю вмебльована. Тамбур на 5 квартир, закривається, можна використовувати загальний простір у власних інтересах. Чиста продаж, документам більше 3 років. Готовий бізнес або власне житло. Поруч магазини, супермаркет Сільпо, Траш, салони краси, аптеки, Епіцентр, школа, садочки, ресторани, спортзал Кінцева зупинка суспільного транспорту. Зручний виїзд на Правий берег. Гостьова парковка, стоянки автомобілів, мойки авто. Все на відстані витягнутої руки. Покази по домовленості. Розглянемо пропозиції щодо державних програм.

Лісківська вул., 24
1 - 24 з 318 результатів