Продам двохкімнатну квартиру зданий обʼєкт в експлуатацію.Панорамні вікна, лоджія.Парко місце, комірка на поверсі, калясочна, та лапомийка у підїзді.Повністю закрите подвірʼя, зручно для діток.Поряд магазини, школа та садок.Зупинка маршруток.До центру Рівного 15 хв. Можливість обміну на земельну ділянку у Рівному

власник
Від ВЛАСНИКА! Двохкімнатна квартира  + комірка можна під Є оселю

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ До уваги, 2 кім. квартира у Квасилові (Молодіжна 44) Поверх 4/9, не кутова Хороше розташування, поруч садочок, школа, затишне подвірʼя Меблі залишаються практично усі(за домовленістю) Великий балкон Можливий торг! (Агества, прошу не турбувати)

власник
2кім квартира КВАСИЛІВ

Новобудова в житловому масиві Субурбія. Квартира готова, збудована, з документами, також підходить під програму Є Оселя. В квартирі зроблені чорнові роботи, чистова стяжка, штукатурка, розведена електрика, вода і опалення - готова до виконання чистових робіт. Можлива оплата частинами від забудовника. ЖК Субурбія має 4 поверхову забудову, закритий двір без машин, для авто є паркінг навколо будинку. До центру міста 15 хвилин. Поруч садочок та школа, зупинки транспорту. Продається від забудовника без додаткових витрат. Для перегляду квартири телефонуйте за вказаним номером.

власник
Без % розтермінування на готове житло

Житлові комплекси у Квасилів

Географія Квасилів