Продається двох кімнатна квартиру в районі бані, поверх 3/3, з косметисним реионтом, поряд озеро, лікарня, школа, садочок, мпгазини, базар. Продається з меблями. Встановлений бойлер, інтернет. Квартира дуже тепла. Деталі за телефоном.

власник
Продам 2х кімнатну квартиру

Продам 2 кімнатну квартиру 43,9 кВ.м. На 3 поверсі. Повністю омебльована ,пральна машина , бойлер, холодильник,кондиціонер, газова плита , кухня ( продається з меблями). Розташована в м Канів вул Г.Дніпра 13. Квартира в чудовому стані, не углова біля квартири школа, садочок. Через 200м розташований міський парк з дитячими ігровими майданчиками, річка Дніпро, пляжна зона, супермаркети. Всі питання по телефону.

власник
Продам чудову квартиру

Продам 2 кімнатну квартиру по вул. Маршала Рібалко 2 5 поверх у 9 поверховому будинку. Не кутова У дворі дитячий майданчик, 3 хвилини до дитячого садка, 7 хвилин до центру Косметичний ремонт у залі та спальні. Замінені батареї на нові скрізь, крім кухні. пластикові вікна та понорамна лоджія. Продаємо з меблями та техникой: Шафа - купе, письмовий стіл, кухня, бойлер, пральна машина, холодильник, варильна поверхня та електрична духовка. Деталі за телефоном або напишіть повідомлення

власник
Продам 2 кімнатну квартиру

Житлові комплекси у Канів

Географія Канів