У продажу чудова, видова двокімнатна квартира під ваш ремонт. Квартира знаходиться в затишному місці БАМ, Дунайська 41а. Зручне розташування, поруч є все необхідне, а саме: Школа, дитячий садок, Атб та безліч інших магазинів, зупинка транспорту. Надійний та теплий цегляний будинок, з великим ліфтом. Зручне планування з окремими кімнатами та автономним електро-опаленням. Простора квартира 54 м2 та величезна кухня 9 м2 в поєднані з мальовничим краєвидом з вікна, надають вам змогу створити для себе справжню оселю своєї мрії. За більш детальною інформацією, телефонуйте, перегляди вже розпочато.

Дунайська вул., 41а

Продается уютная двухкомнатная квартира на втором этаже пятиэтажного дома из кирпича, расположенная по адресу улица 9 Мая. В квартире установлены окна из металлопластика, современное газовое отопление, пластиковые водопроводные трубы и приборы учета для всех коммуникаций. Часть мебели останется для новых владельцев. Для безопасности предусмотрена бронированная входная дверь. Местоположение квартиры идеально: всего пять минут пешком до автовокзала, семь минут до железнодорожного вокзала и десять минут до местного рынка. В непосредственной близости находятся остановки общественного транспорта, магазины, почта, школа и детский сад, а также сквер с игровой площадкой.

9 Травня вул., 3

Продам гарну та простору 2-х кімнатну квартиру на Матросова! Євроремонт та автономне електроопалення. Зовні утеплена! Повністю нова електропроводка, та новий електроввод. Усі труби, стояки, каналізація пластик, металопластик. Лічильники: води, газу, електроенергії (двохзонний). Кухонний гарнітур залишається. Газова колонка, два кондиціонери, металопластикові вікна. Балкон засклений. Стіни обшиті гіпсокартоном. Санвузол поєднаний, весь у кахелі. Прохід на кухню перероблений у комору та нішу під холодильник. Домофон, роутер Wi-Fi. У підвалі знаходиться бібліотека, що гарантує сухість та чистоту. Квартира кутова. Чиста, суха, дуже дуже тепла! Рахунки за комуналку узимку 1500 грн. До автовокзал 10 хвилин пішки. Поряд: Ліцей №3, садочки, та безліч магазинів. Телефонуйте і записуйтесь на перегляд!

Матросова вул., 78
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2к квартиру з новим ремонтом в центрі міста по пр. Тараса Шевченка за Аквареллю, перевага квартири: - автономне електроопалення - нова електропроводка - нова газова колонка - ламінат - санвузол в кахлі з новою сантехнікою - підігрів підлоги в санвузлі та на балконі - натяжні стелі - стіни гіпсокартон - нові вхідні двері - домофон з відеодзвінком - міжкімнатні двері - все нові металопластикові вікна та шикарний балкон 3,5*1,2. - Лічильники на світло, воду, газ. Дах в нормі, є тех.поверх. Документи в порядку, квартира дуже затишна, простора та комфортна. Чистий доглянутий підїзд, хороші сусіди, відмінне місце розташування. Перегляд у будь-який зручний для Вас час. Торг під час огляду .

Тараса Шевченка просп., 1

У продажу надзвичайно простора трикімнатна квартира (82 м2), що знаходиться у гарному районі соцміста, м. Камянське. Зручний виїзд на м. Дніпро (25 хв), поруч знаходяться дитячий садочок, школа, та усе необхідне. Будинок цегляний, теплий! У підвалі облаштовано силами мешканців підїзду власне бомбосховище! Квартира розташована на третьому поверсі. Встановлене автономне газове опалення та обладнання для підтримання електроенергії при аварійних відключеннях (залишається новим власникам). Зацікавленим покупцям - гарний торг! З повагою, Ваш агент з нерухомості Таран Іван. Агенція нерухомості «AVANGARD» м.Камянське. Офіс пр-т Свободи, 2 Наші філіали: Дніпро, Київ, Львів, Запоріжжя, Черкаси.

Подольська вул., 2

Продам 1 кімнатну квартиру на вул М Чиженка (Матросова). Знаходиться квартира на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Дах в повному порядку. Стан квартири житловий з подальшим ремонтом на Ваш смак. У квартирі пластикові труби, металопластикові вікна. В наявності усі лічильники на воду та світло та на газ. Опалення Автономне Газове, що є дуже вигідним та економним рішенням. Борги відсутні. Беспосередньо поряд із будинком знаходиться все необхідне для зручного проживання, а саме: зупинка транспорту, магазини, школа, дитячий садочок, банкомат. З повагою Ваш агент з нерухомості Куксова Марина Агенство нерухомості Avangard Місто Кам`янське, пр-т Свободи, 2 Наші філіали: Дніпро, Київ, Черкаси, Запоріжжя, Львів

Матросова вул., 47

Продам 4-кімнатну квартиру з авторським ремонтом, в основі якого лежить використання різних елементів з натурального дуба: - дубовий паркет ручної роботи виконаний по всій квартирі єдиним полотном, виключаючи кухню та санвузол; - дубові віконні рами із сучасними склопакетами; - дубові підвіконня та декоративні решітки для радіаторів; - дубові двостулкові двері із дзеркальними вставками; - стелі та балкон інкрустовані дубом. Додаткові переваги квартири: - Індивідуальне газове опалення; - можливість перемикання на іншу фазу; - вбудована кухня з посудомийною машиною та місцем під пральну машину; - вбудований передпокій. У вартість квартири входить гараж, який знаходиться у дворі поряд із будинком. Шукаєте елітну нерухомість в Камянському? Телефонуйте, ми допоможемо підібрати ідеальний варіант! Ваш рієлтор Людмила, АН Авангард.

9 Травня, 6

До вашої уваги продаеться комфортна великогабаритна 2-х кімнатна квартира. Розташована в центрі Соцміста поряд ЦНАПа. Квартира у житловому стані. На все стоять лічильники. Без боргів. Телефонуйте, ваш агент з нерухомості Ірина, АН Авангард.

Стовби вул., 4

У продажу 1 к на Черемушках, вул Гайдамацька Зручний район міста, з розвиненою інфраструктурою. Школа, дитячий садок, безліч магазинів, банк та фітнес центр - все це є поруч для вашого комфорту. Квартира в житловому стані з пластиковими вікнами та працюючими комунікаціями. Встановлено електропалення. Ви можете відразу заїхати та жити. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Гайдамацька вул., 27

ПРОДАМ 2Х.к.квартиру рядом ЖД..Окна МП. Отопление электро. Под чистовую отделку. Сан.узел новый. Счётчики.

Дорожная, 10

Житлові комплекси у Кам’янське

Продам трехкомнатную квартиру по ул Институтская 2, общая площадь 98 м кв, высота потолка 3,9 м , первый этаж, установлено газ АО, по всем вопросам звоните по телефону.

Продам трехкомнатную, центр, 98 м кв, потолок 3,9м, ГАЗ АО

Продам 2х комн. квартиру, был офис ул. Сачко 26, низкий первый этаж, отопление автономное электрическое. Цена 12500 $ + комиссия АН

Продам 2к квартиру ул. Сачко

Продам квартиру от хозяина. По Улице Цветов 3/33. В самом чистом и элитном районе города. Где в пешей доступности набережная Днепра. Детский садик,школа,университет, техникум, аптека, магазин и парк. В квартире сделан качественный евроремонт. Поменяно абсолютно всё. Канализация, водопровод, вся новая гостовская электропроводка с качественной системой безопасности. По всей квартире натяжные потолки. Во всей квартире кроме ванной комнаты бельгийский ламинат. Вся ванная комната в кафеле с новой сантехникой. Все наружные стены утеплены изнутри минватой. Во всей квартире новая мебель. Новая кухонная мебель. Новые диваны. Новые шкафы-купе. Новая буковая кровать с ортопедическим матрасом зима-лето. Также квартира оборудована самой современной техникой. Новая стиральная машина samsung на 8 кг. Новый инверторный кондиционер cooper hunter. Новый холодильник samsung. Новая мощная вытяжка пирамида. Новый духовой шкаф whirlpool. Новая варочная поверхность whirlpool. Новая посудомоечная машина на 12 персон ariston. Газовая колонка junkers привезённая из Германии. Большой плазменный smart телевизор. Новые две входные двери прекрасного качества с турецкими замками. Квартира продаётся со всей мебелью и техникой.

власник
Срочно Продам 3-х комнатную квартиру на Днепрострое

2-х кімнатна, крупногабаритна сталінка на 2 поверсі 5-ти поверхового будинку під ремонт (голі стіни). Лічильники: вода, світло; автономне електроопалення, будинок має димохід, що надає змогу встановити газовий котел. Порядні сусіди, закритий зелений двір, поруч вся необхідна для комфортного життя інфраструктура. Борги відсутні, документи готові для переоформлення. вул Запорізька,17. Від власника

власник

Продається 3х кімнатна квартира за адресою Комунарна 12, квартира з меблями і технікою, можна заїхати і жити одразу. Замінена проводка та труби, встановлені всі лічильники, автономне електро опалення та газова колонка для підігріву води! Для запису на перегляд телефонуйте ваш ріелтор Юлія

Продам 3х кімнатну квартиру в центральній частині міста ulg

Продам 3-кімнатну квартиру з капітальним євро-ремонтом на Бамі, вулиця Дунайська 41а. Квартира з Електро Опаленням. Квартира розташована на 4-му поверсі 14-поверхового теплого, цегляного будинку. Будинок із 2 ліфтами, один із них вантажний. Загальна площа обєкта 82 м ². У квартирі виконане перепланування: простора кухня-вітальня з виходом на засклений балкон, дві окремі спальні та ванна кімната. Капітальний ремонт здійснено із заміною всіх комунікацій. Якісна сантехніка. 2 конвекторні кондиціонери. Залишаються всі вбудовані меблі та побутова техніка на кухні. Будинок має зручну локацію для комфортного проживання. Поряд школа, дитячий садочок, супермаркет АТБ, ринок, кафе, салон краси, зупинка громадського транспорту. Ця квартира ідеально підходить для комфортного проживання. Якщо залишились питання, телефонуйте за вказаним номером. З повагою, рієлтор Даря Перова. АН AVANGARD. Наша адреса: м. Камʼянське,пр-т Свободи, 47. Наші філіали: Дніпро, Запоріжжя, Київ, Черкаси, Львів.

Продаж 3-и кімнатної квартири на БАМі, Дунайська 41а. Електро Опалення

Продам 2комнатную квартиру в самом центре города,ул.Ковалевича д.2 Квартира с Раздельными комнатами,индивидуальным газовым отоплением ( двухконтурный газовый котёл), постоянной горячей водой, с мебелью! ( Два современных дивана в хорошем состоянии), окна металопластиковые везде, трубы и проводка заменены. Квартира в жилом состоянии! Не угловая , крыша перекрыта ,проблем не было и не будет! Без долгов! Документы готовы к сделке! Без торга! Цена на минималке!

Продам 2ку с Газ.АО Центр,КОВАЛЕВИЧА

Квартира расположена в районе Атб, не угловая, свежий ремонт. Мпо окна, лоджия застеклена деревом. Стоят все счетчики учета, автономное электро отопление. Натяжные потолки, межкомнатные двери, пол-линолеум, ванна кафель, трубы пластик. Продаеться со всей мебелью и техникой. А точнее: встроенная кухня, бак, холодильник, стиралка, варочная панель, роутер, мебель. Без долгов+оформление 50/50+%агенства. Приглашаю к просмотру.

Продам  2х квартиру на 10мкр. 8/9 Победы А/О

2-кімнатна квартирі на Білоруському проїзді. Ця квартира з частковим ремонтом створить чудову основу для вашого дизайнерського проекту. Ви зможете втілити свої мрії щодо внутрішнього оформлення та створити простір, що відображатиме ваш стиль та індивідуальність. Автономне електроопалення забезпечить комфорт у будь-яку пору року, а засклений балкон стане чудовим місцем для відпочинку. Наявність бойлера гарантує стабільний доступ до гарячої води у будь-який час. Крім того, вас чекають спокійні та дружні сусіди, що створює затишну атмосферу для сімейного життя та відпочинку. Розташування забезпечить вам доступність до всієї необхідної інфраструктури, включаючи школи, супермаркети, парки та транспорт.

Юлиана Ступака (Белорусский) проезд, 10, Соцгород, Каменское, Днепропетровская 12500.0 USD

Продам 3комнатную квартиру с мебелью на Соцгороде Гараж в 10 минутах от дома. _Не угловая, шикарный 6 этаж, лифт, кладовая _ Спокойный район тихий двор . _ в 5 минутах АТБ, рынок, школа, детский сад, остановка городского транспорта. _ Удобная транспортная развязка выезд на Днепр _ Металлопластиковые окна частично, лоджия застеклена. _ бойлер для горячей воды _ Отличное жилое состояние позволяет сразу заехать и жить. _ Вся мебель новым владельцам! - Долгов и прописанных нет! - Документы в порядке и ГОТОВЫ К СДЕЛКЕ! Звоните и поедем смотреть ВАШУ новую квартиру АН АЛМАЗ лучшая недвижимость для ВАС

Юлиана Ступака (Белорусский) проезд, 1, Каменское, Днепропетровская 14700.0 USD

Квартира знаходиться у спальному районі Соцміста м.Камянського по вул.Юліана Ступака(Білоруський проїзд) - Квартира знаходиться на третьому поверсі-цегляного пятиповерхового будинку, Ви легко підніметеся до себе додому - Квартира з сучасним ремонтом та зручним розташуванням, ви зможете спокійно жити і не витрачати кошти на ремонт - Квартира з 2-мя кімнатами у кожного члена родини буде власний простір для відпочинку та дозвілля - Індивідуальне електроопалення дозволить самостійно розпочинати опалювальний сезон та контролювати температуру у квартирі! - Є вихід на балкон де Ви зможете приємно випити у тиші каву або чай милуючись світанком або заходом сонця! - Квартира без боргів це можливість інвестувати свої кошти у власну родину, а не оплату чужих витрат! - Розвинена інфраструктура дозволить вирішувати свої потреби у пішохідній доступності: - супермаркет «АТБ», мінімаркети, аптеки, банки, пошта; - школа 37, школа 20, дитячі садочки; - поруч зупинки маршрутного таксі в усі напрямки міста, трамвай; -парк, автостоянка; -квітковий магазин; -кавярні, будівельні магазини -зоомагазини; Покупка квартири у цьому районі це надійна інвестиція у Ваше майбутнє! Не зволікайте! Телефонуйте та записуйтесь на перегляд вже зараз, тел.

Юлиана Ступака (Белорусский) проезд, 8, Соцгород, Каменское, Днепропетровская 17000.0 USD

Квартира знаходиться на останньому поверсі, але тепла і суха. Криша перекривалась у 2023 році. Є зовнішнє утеплення по всій квартирі. Всі труби замінені на М/п, всі вікна пластик.Квартира в чудовому стані, заходь і живи. Всі фото реальні, якщо потрібно зроблю відеоогляд квартири! Найкращий район для проживання! Біля дому знаходиться дитсадок, через дорогу супермаркет і лікарня, також ЦНАП. В 2 хвилинах паркова зона з фонтаном, школа та ряд магазинів від продовольчого до промислового і аптек! Шикарний виїзд в Дніпро! Доброзичливі сусіди та чистий, охайний підїзд і двір!

власник
Вадима Пузырева (Менделеева) улица, 11, Южный, Каменское, Днепропетровская 16000.0 USD

ВЛАСНИК. ПРОДАМ 3 кімнатну квартиру по проспекту Василя Стуса у привабливому районі Черемушки, Україна. Квартира на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира знаходиться в середині будинку, утеплена. Затишна та комфортна. У квартирі нова проводка (всі кімнати розділені автоматами), каналізація та всі труби замінені на пластик. Вікна металопластикові; броньовані двері; на підлозі ламінат; кахель у санвузлі; у ванній встановлена душова кабінка. Кухня повністю укомплектована вбудованою технікою. Автономне газове опалення (програматор на котел). Кондиціонер. Встановлено лічильники: газ, вода, світло. Район забезпечений усіма необхідними: магазини, банк, школи, дитячі садки, лікарня та зупинка громадського транспорту, що робить його дуже зручним для проживання. Боргів немає. Контактні телефони: XXXXXXXXXX Viber XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX

власник
Василя Стуса проспект, 33/17, Заводський, Каменское, Днепропетровская 31000.0 USD

Квартира в центре соцгорода, пр. Конституции. Рядом школы, дет.сад, магазины, АТБ, Малинка. Транспортная развязка. ДК Химик. Квартира теплая, Установлено автономное отопление, счетчики газа и воды. Заменены трубы и канализация. Металлическая входная дверь. С/у раздельный.

власник
Продам 4-х комнатную квартиру. С автономкой. От собственника.
1 - 24 з 302 результатів