Квартира 90кв.м. две спальни , гостиная, кухня и большая гардеробная комната, мебель, техника,удобное расположение. Автономное отопление новый котёл. Ремонту меньше года делали все для себя . хозяин Находиться на улице Менделеева 6. За дополнительной информацией и фотографиями обращайтесь 09*********67 Алена

власник
Собственник АО без комисии Менделеева Сталинка 90кв.м.

Продається однокімнатна квартира Алтайська 30 ,3-й поверх 5 -і поверх.будинку.Не углова,середній під’їзд .Від АТБ 10 хвилин пішки, зупинка рядом , продуктовий невеличкий магазин -1 хвилина пішки. Рядом школа , лікарня.

власник
Продаж  квартири 1- кімн.

Продаж від власників. 2 кімнатна, 4/4, проспект Свободи 66. Відео огляд - https://youtu.be/GZ-j5AGXj-c?si=SNlGULmq7R3kzNVO З ремонтом, з меблями. Деталі по телефону

власник
2 кімн. Центр міста,  від власника
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру по Ул. Никопольская, д. 34. Не угловая. Тёплая. Под ремонт. Проведена новая проводка. Установлена новая входная дверь. Частично сделан короб потолка. Перепланировано под кухню студию. С продажей квартиры идёт ламинат, подложка и межкомнатные двери на площадь всей квартиры. Квартира тёплая, не сырая.

власник
Продам квартиру!!!

Основна перевага квартири її місцезнаходження знаходиться на центральному проспекті Свободи, на підйомі між авто та залізничним вокзалом, у середині цегляного будинку, вікна в дві сторони виходять у двір, немає шуму та пилу від доріг, світла та тепла. Квартира знаходиться на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку, капітальний ремонт даху-весна 2023р. У квартирі немає несучих стін, можливе будь-яке перепланування. Вокзали за два кроки, розвинена інфраструктура, біля будинку аптеки, магазини, мясні, кафе, школа, садки, АТБ(був цілодобовий), Єва, стоянка, укр та нова пошта та багато іншого. Найсильніша транспортна розвязка, тупики маршруток по місту та міжмісто. Зручно для працюючих у Дніпрі. Також поруч відреставрований сквер з лавками, дитячим майданчиком та фонтанами. Стан квартири житловий, замінені вікна (крім балконного блоку, ) фірми wds, влітку 2023 року, новий водонагрівальний бак, поклеєні шпалери, труби на воду пластик, замінена в 1 кімнаті батарея опалення, вхідні двері метал з накладками під дерево (можна замінити). Встановлені та обслужені лічильники на все, на світ день/ніч, газ, вода. Також великою перевагою є лічильник опалення додому, що значно зменшує платежі з опалення. Документи в повному порядку, продаж від власника. У власності більше 3-х років, прописана лише власниця. Ціна 17500+1000$ борг .

власник
Свободы проспект, 97, Баглейский, Каменское, Днепропетровская 17500.0 USD

Просторная, теплая квартира, этаж 5/9, оформлено электроотопление, повышена мощность 5 кВТ - нет проблем с использование всех эл приборов с отоплением. Все комнаты раздельные, с каждой комнаты отдельный выход на лоджию - очень удобно. Большая, просторная кухня 8 кв.м, санузел раздельный. Полы - стяжка, ровные и не скрипят, покрытие линолеум, потолки ровные, проводка поменяна, все МП окна, замена межкомнатных дверей. заменены на пластиковые коммуникации. Панорамный вид из окна. Расположение: Район бассейна МиКомп, от центра 15 мин ходьбы, вокзал 20 мин, закрытый двор, детская площадка, новый лифт, чистый подъезд, чистый двор. Дом ОСББ - залог порядка. Инфраструктура: рядом 2 садика, 2 школы, спорткомплексы 2 мин, магазины в доме, хорошая транспортная развязка на все направления.

власник
Аношкина проспект, 115, Южный, Каменское, Днепропетровская 21000.0 USD

Квартира знаходиться на останньому поверсі, але тепла і суха. Криша перекривалась у 2023 році. Є зовнішнє утеплення по всій квартирі. Всі труби замінені на М/п, всі вікна пластик.Квартира в чудовому стані, заходь і живи. Всі фото реальні, якщо потрібно зроблю відеоогляд квартири! Найкращий район для проживання! Біля дому знаходиться дитсадок, через дорогу супермаркет і лікарня, також ЦНАП. В 2 хвилинах паркова зона з фонтаном, школа та ряд магазинів від продовольчого до промислового і аптек! Шикарний виїзд в Дніпро! Доброзичливі сусіди та чистий, охайний підїзд і двір!

власник
Вадима Пузырева (Менделеева) улица, 11, Южный, Каменское, Днепропетровская 16000.0 USD

Дослідити місцевість