Продаємо 3к. квартиру у котеджі. Двоповерховий цегляний будинок на чотири квартири. У кожній квартири свій окремий вхід та ділянка біля будинку, яка може використовуватися за вашим бажанням, гараж, бесідка, огород то що. Простора квартира з великим залом та двома окремими спальнями. Зручна кухня та сумісний санвузол. Є можливість перепланування під ваші бажання. В цій пропозиції вдало поєднано всі переваги квартири та приватного будинку. Можливий торг. Розглянемо всі пропозиції. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Ухтомського вул., 33

❗️Простора 3-кімн квартира ☝️Чудова можливість придбати затишну квартиру на 1 поверсі 9-поверхового будинку, в Камянському на вул. Харківській! 🎯Загальна площа 64 м², що забезпечить вам комфортний простір для життя. ❗️Основні переваги квартири: ✅️- Надійне централізоване опалення: Гарантований комфорт і тепло в холодну пору року. ✅️- Встановлені всі лічильники: Можливість контролювати витрати на комунальні послуги. ✅️- Зручна інфраструктура: Поруч знаходяться річка, ліс, магазини, поліклініка, школи та дитячі садки – все необхідне для щоденного життя. ✅️- Комфортні умови: Квартира завжди суха та тепла, забезпечуючи здоровий мікроклімат. ✅️- Позитивна енергетика: Затишна атмосфера, яка створює відчуття справжнього дому. ✅️- Екологічно чистий район: Свіже повітря та зелена зона сприяють здоровому способу життя та відпочинку на природі. 🏠Ця квартира – чудовий вибір для тих, хто прагне знайти доступне житло. 🏃 ➡️Не пропустіть свій шанс стати власником затишної нерухомості в екологічно чистому районі міста Камянське. Телефонуйте, домовимось про перегляд ☎️095-403-26-28 (Viber, Telegram, WhatsApp) ☎️098-688-14-18 ☝️Якщо у вас, Є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів.

Харьківська вул., 35

Продается светлая и уютная трехкомнатная квартира. Во дворе дома находится школа и садик , в минуте ходьбы остановка общественного транспорта. В непосредственной доступности находятся банк, супермаркет, рынок, аптеки, сквер и детские площадки В квартире установлены счетчики на свет и воду, а также остается мебель и бытовая техника. Крыша не протекает.

Глаголева вул., 23
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-кімнатну квартиру у мальовничому районі Лівого берега.Поряд канал і сосновий ліс. Квартира тепла ,суха, сонячна сторона, не углова. Поряд АТБ, "Велес", Спортклуб "Рим", дітсадок ,школа. Квартира в жилому стані. Замінені усі вікна та труби в санвузлі. Залишаються деякі меблі. Квартира варта вашоі уваги. Торг можливий.

Металургів просп., 68

Продаж 3-и кімнатної квартири. Лівий берег; 2-МКР. До Вашої уваги чудова пропозиція квартири під ремонт. Гарна нагода для втілення своїх ідей та дизайну на свій смак. Будинок розташован по пр-ту Металургів 50. Квартира на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. В квартирі виконана бетонна стяжка, встановленні нові металопластикові вікна. Також встановлена нові, металеві двері. Збільшення електропостачання до 5.1 кВт. Зручна локація квартири, поряд зупинки, дитячі садочки, школи, магазини, через дорогу гарний ліс та річка. Є невеликий борг за комунальні послуги. За додатковою інформацією, звертайтесь за номером телефону 050-950-71-70. З повагою, агент з нерухомості Дарʼя Перова. Наша адреса: м. Камʼянське, пр-т Свободи, 2. Наші філіали: Дніпро, Київ, Запоріжжя, Черкаси.

Металлургов, 50

Унікальна пропозиція для підприємців! Продається 3-кімнатна квартира під салон краси на вул. Медичнiй, за потреби покупцям залишається все наявне обладнання. Обєкт ідеально підходить для будь-якої галузі послуг, а зручне розташування забезпечить постійний потік клієнтів. У квартирі виконаний якісний сучасний ремонт, який створює комфортну атмосферу для клієнтів. Встановлено кондиціонер, водяне електроопалення, бойлер, домофон, також є всі лічильники. Квартира розташована на першому поверсі, але дзеркальне покриття на металопластикових вікнах забезпечує повну приватность. Крім того, вікна захищені міцними ґратами. У будинку є впорядковане бомбосховище. Така можливість зустрічається не часто, не пропустіть свій шанс придбати власний бізнес! Звертайтеся за додатковою інформацією.

Медична, 33

Продам 3к сталінку. Продам 3к сталінку в центральній частині міста. вул Республіканська .Простора та світла квартира 79,8 м2 Квартира під ваш індивідуальний ремонт,ви можете втілити свої дизайнерські рішення .Лічильники на воду,газ. Є газова колонка. 1й високий поверх,також хороший варіант під комерцію. Чудовий двір,є хороший заїзд для машин . В пішій доступності транспортна розвязка, поруч ринок,магазини,АТБ,аптеки. Вид обєкта: Вторинний ринок; Тип будинку: Сталінка; Тип стін: Цегляний;

Республиканская, 18

У продажу 3к квартира на Черемушках у затребуваному районі- район України, розвинена інфраструктура, у кроковій доступності все необхідне: зупинка транспорту,ринок,супермаркети,аптеки,цна,школа,дитячий садок. Квартира розташована в цегляному будинку на 8/9 поверсі будинку, пр. Василя Стуса, Квартира в гарному житловому стані, вікна та балкон металлопластикові, всі комунікації та проводку замінено, на все встановлено лічильники. Квартира без боргів. Частково залишаються меблі. За консультацією звертайтесь за телефоном)

Василя Стуса просп., 27

У продажу надзвичайно простора трикімнатна квартира (82 м2), що знаходиться у гарному районі соцміста, м. Камянське. Зручний виїзд на м. Дніпро (25 хв), поруч знаходяться дитячий садочок, школа, та усе необхідне. Будинок цегляний, теплий! У підвалі облаштовано силами мешканців підїзду власне бомбосховище! Квартира розташована на третьому поверсі. Встановлене автономне газове опалення та обладнання для підтримання електроенергії при аварійних відключеннях (залишається новим власникам). Зацікавленим покупцям - гарний торг! З повагою, Ваш агент з нерухомості Таран Іван. Агенція нерухомості «AVANGARD» м.Камянське. Офіс пр-т Свободи, 2 Наші філіали: Дніпро, Київ, Львів, Запоріжжя, Черкаси.

Подольська вул., 2

Шукаєте достойну квартиру , маєте високі вимоги до комфорту? - тоді до Вашої уваги пропонуємо нову та сучасну квартиру. Трикімнатна квартира з капітальним євроремонтом із заміною усих комунікацій, проводки, сантехніки. Суучасні меблі та техніка підібрані із смаком, подарують Вам відчуття повного комфорту, все продумано до деталей. Квартира з акцентом на практичність в якій надали перевагу мінімалізму з його стриманістю, простотою, лаконічністю та грамотною організацією простору. Кімнати оздоблені таким чином: велика спальня із комфортним ліжком, та додатковими меблями, дитяча та вітальня в якій Ви зможете затишно проводити час із родиною насолоджуватись неймовірними закатами або переглядати улюблений фільм. В просторому холі розмістився зручний гардероб. Кухня оздоблена меблями що виготовлені на заказ та технікою, яка зробить домашні клопоти приємними та не обтяжуючими. Смачні страви доможе приготувати духова шафа, а посудомийна машина зекономить Ваш час для родини. Також приємно здивує розташування квартири- в одному з наймолодших районів Лівого Берега. У 5 хвилинах пішки ліс, річка, канал, набережна- насолоджуйтесь красою природи та свіжим повітрям. Поряд із будинком розташовано все необхідне для зручного проживання, а саме: зупинка транспорту, ринок, супермаркет,ЦНАП, поліклініка, школа, а дитячий садок розташований прям у дворі. Даний об’єкт є вмістом комфорту, зручності, стилю, та має багато переваг на ринку! Телефонуйте за записуйтесь на перегляд!

Івана Франка просп., 22

Житлові комплекси у Кам’янське

Продам 3 кімнатна квартира Лівий берег 2 м-н.Квартира розташована в дуже зручному місті, поряд магазини АТБ, Варус,аптеки,дит,садок, школа, зупинка транспорту. Ремонт зроблений для себе. Замінена проводка по всій квартирі, розпред. коробка знаходиться в квартирі. Водонагрівальний бак, замінені труби на воду і каналізацію. Лічильник на газ і світло. Кондиціонер,холодильник,варильна поверхня,меблі. На лоджії знажодиться погріб у підвалі комора. Все необхідне для життя. Всі питання по телефону, звертайтесь.

Металургів просп., 54

Продаться 3к квартира, дуже гарний район, 7хв до жд та авто/вокзалів Квартира складається з трьох кімнат, що чудово підійде під велику залу, спальню та дитячу або гостьову кімнати Встановлені всі лічильники(газ, вода, світло), в т.ч. світло д/н Встановлено єлектроопалення, взимку буде зручно регулювати тепло у квартирі, також це буде єкономно Всі вікна та балкон МПО Біля дому ж садочок, магазини, зупинки транспорту Гарні сусіди та затишний двор Є можливість зробити ремонт для себе Телефонуйте та записуйтесь на перегляд Вашої майбутньої квартири

Гетьмана Сагайдачного вул., 52

Продам 3-х квартиру, чиста, тепла, в центрі міста, електро- опалення, поряд транспорт, магазини. З повагою Данил АН Авангард.

Спортивна вул., 32

ПРОДАМ ТРИкімнатну квартиру 18 000$ м. Камянське, розташована на правому березі, вулиця 8-го Березня 24 А. Квартира БЕЗ БОРГІВ! Встановлені ВСІ лічильники, квартира суха та тепла, знаходиться на 4-му поверсі пятиповерхівки, не кутова! Встановлені всі МПВ, електоопалення ( чугунні батареї з теном) житловий стан. Залишається кухня та кондиціонер.Є газова колонка! Район відомий своєю інфраструктурою, все необхідне в кроковій доступності. Магазини, аптеки,лікарня, ТРЦ, школа, дитячий садок, зупинка транспорту, авто та залізничний вокзал. 18 000 $ невеликий торг за ранунок майна. Телефонуйте! такої ціни не знайдете!!! 0503098389 Ви власник нерухомості яку потрібно продати, купити або здати в оренду телефонуйте: 0503098389

8 марта, 24 А

#У_ПРОДАЖУ #ТРИкімнатна квартира по пр. #Свободи 97. Основна перевага квартири її місце розташування знаходиться на центральному проспекті Свободи, на підйомі між #АВТО і #ЗД_вокзалами. Квартира в середині цегляного будинку, вікна на дві сторони виходять у двір, немає шуму і пилу від доріг, світла і тепла. Квартира знаходиться на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку, КАПІТАЛЬНИЙ ремонт даху-весна 2023р. У квартирі немає несучих стін, можливе будь-яке перепланування. Вокзали за два кроки, розвинена інфраструктура, біля будинку аптеки, магазини, мясні лавки, кафе, школа, садочки, АТБ, Єва, стоянка, укр і нова пошта та багато іншого. Найсильніша транспортна розвязка, тупики маршруток по місту та міжмісто. Зручно для тих, хто працює в Дніпрі. Так само поруч відреставрований сквер з лавочками, дитячим майданчиком і фонтанами. Стан квартири житловий, замінені вікна (крім балконного блоку), влітку 2023 року, новий водогрійний бак, поклеєні шпалери, труби на воду пластик, замінена в 1 кімнаті батарея опалення, вхідні двері метал з накладками під дерево. Встановлено та обслужено лічильники на все, на світло день/ніч, газ, вода. Так само великою перевагою є лічильник опалення на будинок, що значно зменшує платежі по опаленню. Телефонуйте та підемо на перегляд 050 309 83 89

Свободи просп., 97

Продам 3-кімнатну квартиру біля автовокзалу на пр. Свободи. До залізничного вокзалу пішки 5-7 хвилин. Поруч із будинком вся необхідна інфраструктура, включаючи школу, дитячий садок, магазини, зупинки трамвая та маршруток. Вікна виходять на сквер із фонтанами. Будинок розташований на червоній лінії, перший поверх, дуже високий. На вікнах ґрати, вхідні двері подвійні. Квартира в дуже хорошому стані, виконаний косметичний ремонт, вікна частково металопластикові, замінено труби водопостачання та каналізації, є лічильники на воду, газ, електрику. Опалення центральне. Одна з кімнат є прохідною, але є можливість перепланування. В одній із спалень є містка комора, яку можна переобладнати в сучасну шафу-купе. Ця квартира підходить і тим, хто шукає обєкт для комерційних цілей. Завдяки вдалому розташуванню тут можна відкрити салон, офіс, магазин. Телефонуйте у зручний для вас час, надам додаткову інформацію. Ваш рієлтор Людмила, АН Авангард.

Свободи просп., 74

Продається 3 кімнатна квартира в затишному районі міста по вулиці Ярославській. В 5 хвилинах від залізничного вокзалу, де гарна транспортна розвязка, а також розташовані магазини: АТБ, Малинка, Ева, Аврора. Біля будинку є полікліника, в кроковій доступності школа, садочок, аптека, дитячий майданчик. Квартира кутова, розташована на 1 поверсі, потребує ремонту. Можна під комерційні цілі (офіс, магазин)

Ярославська вул., 93

Пропоную Вашій увазі чудову трьох кімнатну квартиру розташовану по вулиці Матросова, до жд вокзалу 15хв. В квартирі чудовий житловий стан, чисто ,охайно. Кондиционер, частково лишаються меблі. Телефонуйте, ваш агент з нерухомості Ірина, АН Авангард.

Матросова, 53

У продажу простора 3-кімнатна квартира, яка знаходиться на другому поверсі девятиповерхового панельного будинку. Великою перевагою цієї квартири є автономне газове опалення (двоконтурний котел), завдяки якому ви зможете самостійно регулювати тепло у вашій квартирі. Квартира в житловому стані, можливо заїхати та проживати, але бажано зробити ремонт під себе. Встановлено металопластикові вікна та додано додаткові батареї. У кроковій доступності: супермаркети, зупинки транспорту, навчальні заклади, спорткомплекси та багато іншого. Готові до діалогу, дзвоніть.

Металургів просп., 74б

В продаже представлена уютная трехкомнатная квартира в живописном 3-районе Левого берега города, расположенная на девятом этаже девятиэтажного дома. Недавно был проведен капитальный ремонт крыши и внешнее утепление, а также установлено автономное газовое отопление. Внутри квартиры выполнена удачная перепланировка, подтвержденная соответствующей документацией. Все входные и межкомнатные двери имеют отличное качество, а окна и лоджии выполнены из металлопластика. Просторная кухня оборудована современной мебелью и бытовой техникой. В комнатах и прихожей имеется несколько шкафов-купе и диванов, которые останутся новым владельцам в качестве бонуса. На полу уложен красивый ламинат. Площадь квартиры составляет 72 квадратных метра. Она излучает уют, свет и хорошую ауру. Цена квартиры в размере 35,500 долларов соответствует ее состоянию. Рядом расположены остановки маршруток, включая те, что идут в город Днепр. Через дорогу находится лес и Голубые озера, предлагая прекрасные возможности для отдыха и релаксации.

Героїв бульв., 40

Героїв бульв., 13

Квартира знаходиться на лівому березі, на 3 мкр, не стандартне планування. Металопластикові вікна, труби.

Дружби Народів просп., 1

🏡 Продаётся уютная 3-комнатная квартира площадью 82 кв.м. на улице Воробьева с автономным газовым отоплением! 🌟 Расположена на 3 этаже 3-этажного дома. 🏢 Квартира светлая, сухая, полностью в жилом состоянии - просто зайди и начни жить! 💫 Установлены счетчики на свет, воду и газ. Балконный блок заменён на металлопластик, все остальные окна тоже новые деревянные, а трубы обновлены. 🔧 🌿 Отличное расположение: всего 15 минут пешком до центра города! 🌇 А также всего 10 минут до авто и железнодорожных вокзалов. 🚶 ♂️🚆 🔑 Не упустите свой шанс! Запишитесь на просмотр прямо сейчас, и эта просторная квартира может стать вашей! 📞 067-901-901-7 Виктория 🌺 🏠 Живи уютно, в центре города, с комфортом и удобствами! ✨

Воробйова вул., 23

🔑ПРОДАЖА ОТЛИЧНОЙ 3Х.КОМН КВАРТИРЫ 9 МКРН ЛЕВЫЙ БЕРЕГ🔑 ✅️Предлагаем к продаже отличную 3-х комнатную квартиру по проспекту Победы, расположенную на 6-м этаже 9-ти этажного, общей площадью 64 кв.м. Комнаты раздельные. В квартире выполнено 60% ремонта. Не угловая, кухня 10 кв.м мечта хозяйки светлая и просторная. М/п окна, новая входная дверь. Ремонт выполнен в зале и на кухне. С/у раздельный, требует ремонта. Балкон и лоджия застеклены, где открывается прекрасный вид на канал. Есть счётчики на все, что поможет контролировать ваш семейный бюджет. Отопление централизованное. Новые радиаторы отопления. Новому собственнику остается встроенная кухня. Квартира достойна вашего внимания. Ваши дети смогут учиться в лучшем лицее города. 📍Дом расположен на 9-м микрорайоне в непосредственной близости с хвойным лесом и р. Днепр, а также с очень развитой в этом районе инфраструктурой: кинотеатр "МИР", лицей №2, исполком, ЦНАП, отделение поликлиники, садики, «АТБ», рынок, отделение банка. Звоните и приходите на просмотр квартиры!!! 💸💸💸Цена 25 999 $, есть долг + комиссия агентства ☎️098 335 63 71 ☎️063 615 90 70 Наталья

Перемоги просп., 23
1 - 24 з 289 результатів