Продаємо 3к. квартиру у котеджі. Двоповерховий цегляний будинок на чотири квартири. У кожній квартири свій окремий вхід та ділянка біля будинку, яка може використовуватися за вашим бажанням, гараж, бесідка, огород то що. Простора квартира з великим залом та двома окремими спальнями. Зручна кухня та сумісний санвузол. Є можливість перепланування під ваші бажання. В цій пропозиції вдало поєднано всі переваги квартири та приватного будинку. Можливий торг. Розглянемо всі пропозиції. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Ухтомського вул., 33

Продам 2к квартира. вул Айвазовського 15 Квартира на другому поверсі у двоповерховому домі Квартира під ремонт. Ви маєте можливість зробити ремонт на свій смак. З повагою Данил АН Авангард, телефонуйте записуйтесь на перегляд!

вул. Айвазовського, 15

Комфортна квартира у цегляному будинку для родини яка мріє про власне сімейне гніздечко! - 4-й поверх – Вас ніколи не затоплять сусіди та не потурбують зайвими звуками, як то буває, коли зверху ще є мешканці! - 2 кімнати, щоб кожен член родини мав свій куточок: діти – дитячу кімнату, дорослі – свою кімнату для роботи та відпочинку! - Квартира має косметичний ремонт, тож можна одразу заїхати і жити у власному житлі. - Просторий санвузол з теплою підлогою. - Продається з технікою і меблями – Вам не потрібно додатково витрачати кошти на придбання необхідних речей для комфортного життя, вже все є: пральна машинка, м’який кухонний куточок мікрохвильова піч, електричний чайник, витяжка, газова плита, диван, крісла, тумба, телевізор, комод, двоповерхове дитяче ліжко, письмові столи, музичний центр… - Містка кухня! Тут буде місце не тільки для приготування став, а й для сніданків та вечерь з усією родиною! - Квартира оснащена сучасними та якісними металопластиковими вікнами. - Газова колонка для цілодобового доступу до гарячої води! У пішохідному доступі: - Центр міста у 5-7 хвилинах прогулянки пішки - Зупинки у центр міста та на Лівий берег Кам’янського - «АТБ», продуктові, м’ясні, господарські магазини - Дитяча лікарня, лікарня №9 - Школа, дитячий садочок - Зоомагазини, ветлікарні - Ресторан, кав’ярні Якщо Ви шукали саме таке затишне сімейне гніздечко для себе та своєї родини, то скоріш телефонуйте та записуйтесь на перегляд! Тел.: 09********58

2-кімн., з меблями і технікой, пр. Аношкіна (9лікарня)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагаем к продаже 2-х комнатную квартиру с индивидуальной планировкой общей площадью 60 м.кв., которая расположена на 4-м этаже 4-х этажного кирпичного дома, в самом центре города. В квартире была произведена прокладка более качественных современных коммуникаций, заменены трубы водоснабжения, канализации. Установлены: индивидуальное газовое отопление, хорошие м/п окна, в оконных проемах решетки, два кондиционера, металлическая входная дверь, сигнализация. На стенах: обои, декоративная штукатурка; напольные покрытия: кафель, ламинат; потолки: в одной комнате натяжные, во второй двухуровневые, кухня и санузел подвесные. Отдельного внимания заслуживает просторная ванная комната, которая в состоянии уместить весь набор жизненно важных сегментов для водных процедур и санитарно-гигиенических действий. Также обращаем ваше внимание на то, что квартира, частично меблированная, что является огромным преимуществом при рассмотрении к покупке предлагаемого объекта недвижимости. Состояние подъезда вас приятно удивит. Касательно инфраструктуры - центр города и этим все сказано, все в пешей доступности. Звоните! Приезжайте, смотрите, предлагайте свой вариант цены. Каждое предложение будет рассматриваться индивидуально. Если у вас есть недвижимость, которую вы хотите продать или сдать в аренду - Звоните! Мы работаем на Ваших условиях, предоставляем бесплатные юридические консультации, оформляем всю документацию и ищем потенциальных покупателей.

Продажа 2-х комн. с АО на Майдане Героев

Житлові комплекси у Кам’янське