До Вашої уваги пропонується відмінний варіант 3-х кімнатної світлої, просторої квартири, в житловому стані! Велика кухня, балкон і просто зручне планування радуватиме Вас! Будинок розташований у добре розвиненому місці, з гарною інфраструктурою та транспортною розвязкою! Поруч із будинком є все необхідне для комфортного життя! Поспішайте придбати квартиру за супер вигідною ціною! З усіх питань дзвоніть!

Молодіжний провулок, 5

Продам квартиру Броварський р-н пгт Каліта Шевченка 23 на 4 поверсі,пятиповерхового будинку. Кімната 14.8кв.м Кухня 6кв.м Обща площа 29.7кв.м Опалення своє (автономне)-газовий котел. Вікна,двері металопластикові. Балкон засклений. ПІД ПОВНИЙ РЕМОНТ. Квартира вільна.Хозяїн.

Продаж 2х кім квартири , Київська область , село Калита , вулиця Миру . 1/5 поверхового ( високий ). Площа 50, 5 / 30/ 8 кухня , кімнати окремі . Новий косметичний ремонт , м/ пл вікна , довгий балкон на дві кімнати . Сан вузол окремий з ванною .В квартирі автономне газове опалення ( свій котел ) газова плита . Зручна інфраструктура : поруч Фора та автобусна зупинка. Школа , заклади . Продаж з меблями та побутовою технікою . Квартира готова до миттєвого заселення . 27000 уе торг

Мира улица, 63, Калита, Киевская 27000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру в безпечному місці без комісії в Київській області Броварський район смт Калита 40 км від Київа, метро Лісова. Дуже гарна квартира.

власник
Шевченко улица, 7, Калита, Киевская 30000.0 USD

Торг! Срочно!!!Продаж 3 кімнатної квартири смт Калита, Броварський район Київської області 45км від Києва Квартира в жилому стані, всі меблі залишаються Власник

власник
Продаж 3 кімнатної квартири смт Калита, Броварський рай Київська обл

Продаж квартири в Київській області смт.Калита. $14000 У мене маленька дитина, прохання не телефонувати! На цьому номері є телеграм і Вайбер будьласка пишіть. Або тут пишіть

власник
Продаж квартири

Однокімнатна квартира, Броварський р-н, Калита. Квартира знаходиться на першому етажі чотирьох поверхового будинку. Одна кімната, балкон, туалет суміжний, бойлер. Квартира розташована в центрі, поряд автобусна зупинка, магазини, базар, лікарня, школа. 31,6/17,6/5,5

Продам квартиру Калита

Броварський р-н пгт Калита Пров. Молодіжний. 4/4пов. 45/29/7м. Великий балкон. Автономне опалення .М/п. вікна. 16000у.о. 06*******04 Олена Петрівна агенство 5%

Калита продам 2кім.квартиру.

Продамо власну квартиру в Броварському районі с.м.т. Калита Квартира знаходиться на першому поверсі чотирьох поверхового будинку. Біля будинку дитячий садочок та школа в пʼяти хвилинах ходьби. В селищі розвинена інфраструктура, така як ЦНАП, Банк, Нова Пошта та інше.

власник
Прадаж квартири

Продам 2-х кімнатну квартиру в смт Калита , в самому центрі. Квартира повністю облаштована , продається з меблями і технікою. Ціна - 20 000 $ тел.09*********36

власник
Продам двохкімнатну квартиру в Калиті

Від власника. Оренду не розглядаємо, лише купівлю. - всі умови для сімейного проживання - центр - новий ремонт, не потребує додаткових капіталовкладень - поруч Фора та автобусна зупинка - охорона сигналізація - бойлер електричний - газове автономне опалення закритого типу - зовнішне утеплення, - широкий балкон 7 м ( засклений металопластиковими вікнами) - внутршіне утеплення (вся квартира + підлога + балкон)- хороші сусіди - площа 48, 3 м² - перший поверх, - домофон • Квартира готова до заселення

власник
Продаж 2-кімнатної квартири в Калиті Броварського р-ну Київської обл.

Географія Калита

Життя в передмісті багатьом здається більш приємним, ніж у мегаполісі. Немає навіть значення, купувати житло в зданій новобудові від забудовника чи на вторинному ринку від власника. Пояснити це просто – міські затори, шум, смог швидко набридають. У такому випадку виникає бажання опинитись у тиші і затишку маленького містечка. Саме тому популярність житла в невеликих населених пунктах Київської області продовжує зростати, а люди все частіше хочуть придбати квадратні метри у передмісті в розстрочку чи з повною виплатою. Тому не варто дивуватись, що продаж квартир у Калиті на вторинному ринку ведеться зі стабільною активністю.

Продаж житла в Калиті: особливості проживання в невеликому селищі

Селище міського типу Калита належить до Броварського району Київської області і розташоване на відстані приблизно 45 км від межі Києва і 57 км від об’єктів у центрі столиці.

Поблизу селища (в 2 км) проходить траса М-01 (Е-95) Київ-Чернігів. Найближча залізнична станція знаходиться в Заворичах. До неї 12 км. Тим, хто хоче дешево купити квартири в Калиті, буде цікаво, що населений пункт має регулярне транспортне сполучення з Києвом. До столиці можна дістатись маршрутним таксі №333. Із Києва маршрутки відправляються від АС «Дарниця» і проїжджають станцію метро «Лісова». Якщо купити житло в Калиті на вторинному ринку по доступній ціні і працювати в столиці, варто бути готовим до того, що в дорозі доведеться проводити досить багато часу.

Інфраструктура

Тих, хто планує тут купити квартиру, Калита порадує досить добре розвиненою інфраструктурою.

На території селища функціонують:

  • загальноосвітня школа;
  • дитячий садок;
  • амбулаторія;
  • будинок культури;
  • кафе;
  • стадіон;
  • відділення пошти;
  • банки;
  • продуктові і господарські магазини.

Кількість багатоповерхових будинків у селищі досить велика, тому тим, кого дійсно цікавить продаж житла в Калиті, буде з чого обирати. Знайти і купити недорого однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні або 5-кімнатні квартири з ремонтом чи без у селищі можна без проблем. Ще один позитивний фактор у такому важливому питанні, як продаж квартир у Калиті – ціни. Вартість нерухомості в цьому передмісті більш приваблива, ніж у столиці. Крім того, інколи можна домовитись про купівлю житла в кредит чи з розтермінуванням.

Сьогодні багато хто хоче купити квартиру в Калиті – вторинний ринок пропонує велику кількість цікавих варіантів поблизу мальовничої природи. Переїхавши в селище, можна не переживати стосовно того, де відпочити. На вибір є декілька озер, одне з яких знаходиться недалеко від Старого центру Калити, інше – в 7,5 км від населеного пункту.

Купівля нерухомості без посередників

Цікавить вторинне житло? Якщо ви вирішили купити квартиру в Калиті, вивчити варіанти нерухомості можна на нашому ресурсі. З різних сайтів на сторінках Flatfy від ЛУН зібрані пропозиції щодо продажу житла в Калиті від хазяїна. Зручний фільтр сервісу дозволить побачити саме ті оголошення, які вам потрібні. Більшість з них пропонуються з фото, є інформація про поверх, планування квартири, стан вітальні, спальні, дитячої кімнати. Це економить час і дозволяє скласти максимально об’єктивне враження про квартиру.

Тим, кого цікавить лише терміновий продаж квартир у Калиті, вторинний ринок може запропонувати вигідні варіанти житла. Але при оформленні договору купівлі-продажу поспішати все ж не варто.

Хочете купити житло в Калиті й уникнути проблем у майбутньому? Придивляйтесь до продавця нерухомості. Якщо є найменші підозри щодо його психічного чи фізичного здоров’я (пристрасть до алкоголю або наркотиків), поспілкуйтесь з сусідами і дізнайтесь більше про господаря обраної квартири Калити у відповідних інстанціях. Також у людини, яка пропонує продаж квартири в Калиті, можна попросити довідку з наркологічного і психдиспансеру.

Бажаєте терміново купити житло в Калиті? Оформлюйте все уважно і не бійтесь задавати продавцю питання. У разі потреби можна також звернутись за допомогою до фахівців.