Продам терміново простору квартиру у Здолбунові. Автономне газове опалення ( котел/радіатори). Вул.Заводська. Велика площа - 45 м2,кухня 12м2. Поверх 1/2 Окремий вхід. Місце для стоянки автомобіля. Хороший косметичний ремонт.

Заводська, 11

Продам доглянуту 2х кімнатну квартиру в Здолбунові-2 в добротному цегляному будинку з товстими стінками,чистеньким підїздом,з гарним двориком,діючим ОСББ. Автономне газове опалення (двоконтурний котел). Балкон. Торг можливий. Поруч зупинка транспорту,школа, садочок. Вам сподобається -запрошую на перегляд,ключі завжди з собою.

Святкова, 4

Продам 2-х кімнатну квартиру, Здолбунів 2(посьолок) Загальна площа - 51м² 3 пов. 5-ти поверховий цегляний будинок, 2 просторі роздільні кімнати санвузол роздільний, металопластикові вікна, 2 балкони (лоджія)також є підвал обладнений, є лічильники, централізоване опалення, є бойлер для підігріву води, меблі по домовленності, розвинена інфраструктура містечка, все поряд з будинком, дитячий обладнений ігровий майданчик, озерце в 100м.від будинку,пляж. Ціна 26000 $ Також можливий обмін на 1к. з доплатою в межах Здолбунова. Телефонуйте - 09******60 Перегляд в зручний для Вас час.

власник
Продається 2к.квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3х кімнатна квартира з автономним опаленням. Кімнати просторі, високі. Біля будинку встановлений новий гараж з металопрофілю. Центр міста. До маршрутки 3 хв., до жд вокзалу 10 хв. Зроблений євроремонт, встановлені добротні деревяні двері. Є димоходи тобто можливо встановити каміни або твердопаливний котел.

власник
Зх кімнатна квартира

Продам 2-х кімнатну квартиру в Здолбунові, район лікарні, автономне газове опалення.

Продам 2-х кімнатну квартиру

Продам 2-х кімнатну квартиру Здолбунів-2, на першому поверсі, автономне опалення ( електро ) житловий стан.

Продам 2-х кімнатну квартиру

3-кімнатна квартира в Здолбунові! Зроблений якісний ремонт, Змінено електричу мережу, заведено окреме водопостачання. Квартира не кутова, світла та сучасна. Кімнати окремі. Є гардеробна, засклений балкон. Вхідні двері броньовані, вікна металопластикові. Під"їзд сухий, охайний. Розвинена інфраструктура. Поруч зупинка автотранспорту, магазини, аптеки, банк, автовокзал, будинок культури, неподалік гідропарк. Двір не прохідний, є місце для стоянки авто. Телефонуйте! Квартира може бути ваша!

Продаж / Квартира / Гетьмана Мазепи, Здолбунів

До вашої уваги чудова 3 кімнатна квартира в м.Здолбунів Квартира знахордиться на 3 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Кімнати окремі Просторий зал із балконом та дві спальні. Кухня велика та світла, з теплою підлогою. В санвузлі знаходиться і ванна, і душова кабіна. Опаленна газове автономне, 2-контурний котел. Зроблений якісний ремонт. Біля будинку достатньо місця для паркування автомобілів. Поруч озеро,магазини, школа, садочок. В будинку створене ОСББ. Дуже гарна територія із зеленими насадженнями, дитячим майданчиком., викладеною бруківкою територією.

Продаж / Квартира / Старомильська, Здолбунів

Продаж 2кім квартири в будинку покращеного планування 1поверх, високий цоколь, є 2 балкони. Квартира без ремонту Автономне опалення. Кімнати просторі та окремі, санвузол окремий.

Продаж квартири вул.Шевченка Здолбунів

СВІТЛА квартира в районі АТБ поруч вся інфраструктура.ПОКРАЩЕНЕ планування ОКРЕМІ,просторі кімнати ,велика МЕБЛЬОВАНА кухня 8,6кв.м..Загальна площа 48,3 кв. м.,спальня 12 кв. м. велика кімната 18 кв. м.санвузол окремий є БОЙЛЕРНові вікна та двері поміняна сантехніка,квартира З БАЛКОНОМ та неймовірною панорамою в гарному ЖИТЛОВОМУ СТАНІ.

Пречудова ДВОХкімнатна квартира великою площею

Житлові комплекси у Здолбунів

Продам 2-х кімнатну квартиру в Здолбунові, поблизу центру міста, 3-й поверх, не кутова, загальна площа 56 м.кв., замінені вікна, двері, проводка, сантехніка, якісний ремонт, залишаються меблі. Біля будинку є великий гараж. Ціна 38 000$ ( продаж квартири з гаражем ціна 45000$ )

Ціну знижено!!!Продам 2-х кімнатну квартиру

Продам 3х в Здолбунів 2( вул. Заводська) Цегляний будинок 2/5 поверх Площею 54/36/6 Косметичний ремонт Колонка Балкон засклений 25 000$

Продам 3х в Здолбунів 2

Продається 3 кімнатна квартира в Здолбунові. Добротний цегляний будинок, який будували чехи. Висока стеля, широкі перестінки, просторі окремі кімнати. Санвузол сумісний, але просторий, є бойлер. Опалення автономне електричне. Лічильник на електроенергію 3-фазний, замінена каналізація та дах. Вікна металопластикові, двері дерев"яні, на підлозі утеплений ламінат. На першому поверсі знаходиться невелика кладовка. Поруч є земельна ділянка (приблизно 2 сотих), на якій можна посадити городину. В дворі знаходиться новий гараж з металопрофілю. Подвір"я просторе, з дитячим майданчиком. Дуже зручна локація: поруч зупинка автотранспорту, магазини, банки, кав"ярні, автовокзал.

Продаж / Квартира / Незалежності, Здолбунів

Терміново продам 2к. квартиру в Здолбунові. 1 поверх. Тепла. Кімнати роздільні. Санвузол суміжний. Опалення централізоване (є можливість переладнати на автономне).Затишний двір. Поряд дитячий садочок та школа.

€Терміново продам 2 кімнатну квартиру

Продається квартира з хорошим плануванням .Мальовничий вигляд з вікон,простора кухня у ванній кімнаті свіжозроблений ремонт .Нові вхідні двері,вікна ,а також проводка та сантехніка є бойлер.Квартира з хорошим розташуванням поруч школа ,садочок та інша інфраструктура.Гарний житловий стан .Низька ціна !Терміновий продаж!

Продається однокімнатна квартира

Продається 1-кімнатна квартира в Здолбунові Зручний 1 поверх, Площа кімнати 17 м.кв. Простора кухня, площею 9 м.кв. Гарне місце розташування, затишний дворик. Поруч знаходиться школа, садочок, магазини, базарчик, зупинка автотрнспорту Квартира в житловому стані, утеплена ззовні Телефонуйте для огляду

Продаж / Квартира / Коперника, Здолбунів

Продам 2-х кімнатну квартиру в Здолбунові, район 6-ї школи, газове автономне опалення, окремі кімнати, ремонт.

Продам 2-х кімнатну квартиру

•Новинка на ринку нерухомості •3-кімнатна з євроремонтом в зручній локації м.Здолбунів •39000$+ торг. •Основні характеристики: Площа 58,5 кв.м, кухня 9,1 кв.м. Будинок цегляний. Квартира не кутова та тепла Три окремі кімнати з якісним ремонтом. Меблі частково залишаються. •Два балкони,один з яких повністю замінений металопластиком. У всій квартирі натяжні стелі. •Вся інфраструктура поруч,будинок в районі 6 школи:атб,садок,ринок все в пішій доступності. Перегляд в зручний час Документи готові до продажу Деталі в особисті повідомлення

^Продам 3-кім квартиру в зручній локації м.Здолбунів

Квартира якісним косметичним ремонтом, новою проводкою, заміненими трубами та сантехнікою. Утеплений фасад квартири, металопластикові вікна з двохкамерними склопакетами, подвійні вхідні двері. Вікна з додатковим захистом - кованими решітками. Зроблене перепланування - дві роздільні кімнати з натяжними стелями, залишаються усі меблі та техніка, великий коридор та компактна практична кухня з холодильником, пральною машиною, електричною духовою шафою, кухня. Ванна кімната з санвузлом суміжні, сучасна нова плитка. Додатково в ванній кімнаті встановлена електрична батарея, а також гігієнічний висувний душ з рукомийничка. В дитячій кімнаті дві нові вмісткі шафи-купе, а також залишимо морозильну камеру Liebherr вбудовану в меблі. Лічильники на газ та воду, а на електропостачання встановлено новий двохфазний лічильник "день-ніч", що дозволяє користуватися електрикою в нічний час на 50% дешевше. Квартира знаходиться в центрі Здолбунів 2 (біля супермаркету Добробут), також 1 хвилина пішки до ринку, аптеки чи автостоянки/зупинки громадського транспорту, 2-3 хвилини пішки до поліклініки, дитячого садочку та школи. Всі зручності під боком. А також 5 хвилин хотьби до озера, де в літку можна позасмагати та поплавати. Неподалік відділення пошти, кафе, парк, магазини. У дворі будинку дитячий майданчик, де збираються дітки з усіх сусідніх будинків. Перегляд квартири у зручний для Вас час. Перед продажем зробимо повний клініг квартири за власний рахунок (генеральне прибирання з миттям вікон з пароочисником, хімчистка дивану, матраців та килимів, очищення кухні та ванної кімнати парогенератом, повна дезинфекція квартири) і Ви заїдете в чистеньку свіжу квартиру з усіма зручностями.

Продам двокімнатну квартиру в Здолбунові

1к.квартира в хорошому районі м.Здолбунів площа квартири 32м.кв., простора кімнат 17.3м.кв, кухня 8.5м.кв, санвузол роздільний, житловий стан вікна виходять у двір, на садочок. Розвинута інфраструктура, поблизу розташовані навчальні заклади (школа, дитсадок), магазини, ринок, супермаркет АТБ, аптека, зупинки транспорту та все необхідне для комфортного проживання. До гідропарку 10 хвилин пішки. Цікавить обмін на будинок/частину будинку в Здолбунові та поблизу.

- 1к.квартира в районі 6школи

Продаж 3-Кімнатної квартири з ремонтом в місті Здолбунів. Гарний район, зручний виїзд. Просторий санвузол. Автономне опалення. Велика кухня-студія. Є 2 балкони. Все в квартирі залишається. Телефонуйте, показ в зручний час для Вас!!!

3-кімнатна з Автономним опаленням в м. Здолбунів АТБ Вул. Коперника 59

Продам 2-х кімнатну квартиру в Здолбунові, район 6-ї школи, в цегляному будинку, окремі кімнати, косметичний ремонт.

Продам 2-х кімнатну квартиру

Продається квартира в новобудові. Двухкімнатна на 4 поверсі. 60.9 м квадратних, кухня 12м квадратних. Опалення автономне- газове .

власник
Квартира

Продам 1-но кімнатну квартиру в Здолбунові, центр міста, на першому поверсі. Хороший варіант під комерцію, прохідне місце.

1 - 24 з 48 результатів