Продам терміново простору квартиру у Здолбунові. Автономне газове опалення ( котел/радіатори). Вул.Заводська. Велика площа - 45 м2,кухня 12м2. Поверх 1/2 Окремий вхід. Місце для стоянки автомобіля. Хороший косметичний ремонт.

Заводська, 11

🔥2-кімнатна квартира за 31500$ ✅В квартирі зроблений косметичний ремонт, нова стяжка, по кімнатах покладений ламінат, металопластикові вікна, броньовані вхідні двері. ✅Залишаються меблі ✅Зручний другий поверх, серединка не кутова 🍀Площа 48м2. ✅Поруч вся необхідна інфраструктура: магазини, кафе, ресторани, зупинки громадського транспорту ✅Автономне електричне опалення, є дозвіл на встановлення газового автономного опалення. 🍀Здолбунів 2(Посьолок) ПІДХОДИТЬ ПІД ІПОТЕКУ 💰Ціна: 31500$, можливий торг Деталі за телефоном: 0688241704 Марія

Заводська, 7

Двокімнатна квартира у Здолбунові 2(Посьолок) Загальна площа 43м², висота стелі 2,85м. Квартира з ремонтом, замінена повністю електрика та сантехніка. Підлога плитка та ламінат. Пластикові вінка на балконі Steko, в кімнатах Rehau. Збільшений балкон. Є дозвіл на автономне опалення. На усе є лічильники Поверх 2/2 цегляного будинку 32000$ Більш детальна інформація за телефоном: 0688241704 Марія

Кармелюка, 5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира на пятому поверсі у пятиповерхівцв.квартира суха,будинок цегляний.звертайтеся за номером телефону.09******31

власник
Продам двохкімнатну квартиру

код 4156 квартира з дозволом на автономне опалення і перепланування на двох і одно кімнатні квартири на даний момент відключена від центрального опалення без ремонту м\п вікна два балкони Здолбунів 2

(4)продам 4кімнатну квартиру

Обіняю 1км квартиру на будинок або частину будинку поблизу Здолбунова Квартира знаходиться поблизу АТБ

власник

Продам 2-х кімнатну квартиру в Здолбунові, район лікарні, автономне газове опалення.

Продам 2-х кімнатну квартиру

Продається квартира під ремонт в районі школи №6 .Загальна площа 59 квадратних метрів розташована в середині цегляного будинку на 5 поверсі.В будинку проведений капітальний ремонт даху.Зручне місце розташування вся інфраструктура поруч .

Хороша , тепла квартира зі автономним опаленням , кімнати роздільні

власник
Обміняю на будинок двокімнатну квартиру Здолбунів 2

Продам 3-х кімнатну квартиру в Здолбунові, район 4-ї школи, середній поверх, не кутова.

Продам 3-х кімнатну квартиру

Житлові комплекси у Здолбунів

Квартира в житловому комплексі Рідне місто Розташована на 4-му поверсі. Стан після будівельників. Переваги комплексу: Безшумний ліфт Енергозберігаючі вікна Індивідуальне опалення Двоконтурний котел 5 покоління Радіатори Зони відпочинку відокремлено від транспорту Місця для зберігання велосипедів і колясок Місця для паркування авто Сучасний дитячий майданчик Зовнішні стіни – кладка із повнотілої керамічної цегли. Утеплення – пінопласт 100 мм. Опалення – автономне (газові котли).

2х кімнатна в новобудові

Продається 1-кімнатна квартира в Здолбунові Зручний 1 поверх, Площа кімнати 17 м.кв. Простора кухня, площею 9 м.кв. Гарне місце розташування, затишний дворик. Поруч знаходиться школа, садочок, магазини, базарчик, зупинка автотрнспорту Квартира в житловому стані, утеплена ззовні Телефонуйте для огляду

Продаж / Квартира / Коперника, Здолбунів

Продається квартира в новобудові. Двухкімнатна на 4 поверсі. 60.9 м квадратних, кухня 12м.кв Стан після будівельників. Переваги комплексу: Безшумний ліфт Енергозберігаючі вікна Індивідуальне опалення Двоконтурний котел 5 покоління Радіатори Зони відпочинку відокремлено від транспорту Місця для зберігання велосипедів і колясок Місця для паркування авто Сучасний дитячий майданчик Зовнішні стіни – кладка із повнотілої керамічної цегли. Утеплення – пінопласт 100 мм. Опалення – автономне (газові котли).

власник
Квартира

Продам 3-х кімнатну квартиру в Здолбунові, район 4-ї школи, автономне опалення, тепла підлога у ванній кімнаті зроблено ремонт, не кутова.

Продам 3-х кімнатну квартиру

Продам 2-х кімнатну квартиру Здолбунів-2, на першому поверсі, автономне опалення ( електро ) житловий стан.

Продам 2-х кімнатну квартиру

Продається 2 кімнатна квартира в Здолбунові Поверх 6/9 панель Площа квартири 53кв Сонячна сторона. Всі вікна пластикові. Балкон засклений(пластиковий) Повністю мебльована Туалет, ванна та робоча стіна в кухні - плитка. Тамбур на дві квартири + кладовка між поверхами (спільна з сусідами).Встановлені лічильники на світло, воду, газ. Поруч школа,супермаркет АТБ Ціна33000$ Деталі за телефоном 09******37 Олександр Ан Шанс

Продаж 2 кімнатної квартири в Здолбунові

Продам 3- х кімнатну квартиру в Здолбунові, район 6-ї школи, в цегляному будинку, середній поверх, автономне опалення.

Продам 3-х кімнатну квартиру

Продається 2-кімнатна квартира в місті Здолбунів 2 (сталінка) з автономним опаленням. Загальна площа квартири – 48 м². Будинок має 8 квартир і один підїзд, квартира розташована на другому поверсі. Будівля добротна, чиста та охайна. У квартирі зроблений косметичний ремонт, встановлені пластикові вікна. Є лічильники на газ, воду та електроенергію. Опалення забезпечується двоконтурним котлом. Інфраструктура поруч: школа, дитячий садок, поліклініка, зупинка транспорту, магазин. До Рівного – 15 хвилин їзди, маршрутки ходять кожні 15 хвилин.

власник
Продам квартиру. в Здолбунові-2

Продаж 1-к квартири, площа квартири - 39.7м² в ЖК "Рідне місто". В квартирі розведена вся електрика, стіни поштукатурені та пошпакльовані, залиті чорнові стяжкі, розведена вода та каналізація, вмонтована інсталяція. В будинку створене ОСББ. Деталі по телефону.

Продаж 1-к квартири!

Продам 3х в Здолбунів 2( вул. Заводська) Цегляний будинок 2/5 поверх Площею 54/36/6 Косметичний ремонт Колонка Балкон засклений 25 000$

Продам 3х в Здолбунів 2

До вашої уваги чудова 3 кімнатна квартира в м.Здолбунів Квартира знахордиться на 3 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Кімнати окремі Просторий зал із балконом та дві спальні. Кухня велика та світла, з теплою підлогою. В санвузлі знаходиться і ванна, і душова кабіна. Опаленна газове автономне, 2-контурний котел. Зроблений якісний ремонт. Біля будинку достатньо місця для паркування автомобілів. Поруч озеро,магазини, школа, садочок. В будинку створене ОСББ. Дуже гарна територія із зеленими насадженнями, дитячим майданчиком., викладеною бруківкою територією.

Продаж / Квартира / Старомильська, Здолбунів

Квартира розташована у місті Здолбунів на вулиці Незалежності. У квартирі зроблений свіжий ремонт, що створює атмосферу комфорту та новизни. Це дозволить вам з радістю переїхати та не турбуватися про ремонтні роботи протягом довгого часу. Квартира має балкон, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидом міста. Крім того, квартира відома своєю сухістю та теплотою, що є важливими показниками для комфортного проживання, особливо в холодний період року. Місце розташування квартири вважається хорошим, що означає зручний доступ до основних міських сервісів, торгових центрів, шкіл, дитячих садків та інших соціально-культурних обєктів. Загалом, ця квартира може бути прекрасним варіантом для тих, хто шукає комфортне та затишне житло в центральній частині Здолбунова.

Здолбунів вул. НЕЗАЛЕжності

СВІТЛА квартира в районі АТБ поруч вся інфраструктура.ПОКРАЩЕНЕ планування ОКРЕМІ,просторі кімнати ,велика МЕБЛЬОВАНА кухня 8,6кв.м..Загальна площа 48,3 кв. м.,спальня 12 кв. м. велика кімната 18 кв. м.санвузол окремий є БОЙЛЕРНові вікна та двері поміняна сантехніка,квартира З БАЛКОНОМ та неймовірною панорамою в гарному ЖИТЛОВОМУ СТАНІ.

Пречудова ДВОХкімнатна квартира великою площею

Адреса: Рівненська обл., м.Здолбунів, вул.Котляревського, 2.. 3-кімн.квартира в новобудові, 1/5 поверх.будинку. 126/53/11,7 кв.м. с/в роздільний. Висота потолків - 2,95 м. Санвузол роздільний. Будинок цегляний. Комунікації: центральне водопостачання води (холодна/гаряча), каналізація, газ, централізоване опалення, електроенергія. Стан квартири - після будівельників.. Від власника. Власник - юридична особа.

Продаж 3-к квартири в м.Здолбунів, вул.Котляревського, 2   31600 $
1 - 24 з 44 результатів