Пропонується до продажу 3-и кімнатна квартира 4/9 по вул. Бочарова , площа 69/45/8. Квартира в хорошому стані. Планування кімнат роздільне, санвузол - сумісний. Встановлені МПВ, металеві вхідні двері. Замінена електропроводка , водогін та каналізація. Залишаються всі меблі і техніка. Не торець. Будинок ОСББ. Охайна прибудинкова теріторія.Прямий продаж. Всі допоміжні питання по телефону. Надаємо допомогу в оформленні документів на житло. З повагою АН " Большой город " офіс вул.Фортечна, 5 . Будемо раді назвати Вас нашим клієнтом.

Бочарова вул., 8

Продається 3-х кімнатна квартира по вул. Гагаріна 5 ( будівля 2000 р. ) . Квартира розташована на 3-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку . Загальна площа : 76 кв.м. Кухня : 15 кв.м. Квартира продається з меблями, та побутовою технікою . Встановлена сигналізація , є додаткова комора на поверсі . Для мешканців комплексу облаштовано укриття . Все необхідне в пішій доступності : магазини , супермаркет , зупинка транспорту , аптека , дитячий майданчик . За додатковою інформацією дзвоніть .

Гагаріна вул., 5

В комфортабельном комплексе продается однокомнатная квартира с ремонтом, осталось дополнить квартиру мебелью и техникой по Вашему желанию и жилье готово. В квартире есть ниша под гардероб, газовый котел на отопление и горячую воду. Закрытая, зеленая, охраняемая территория, консьерж, детская площадка, автопарковка. Достойные соседи, центр города. Желаете посмотреть, звоните, договоримся.

Поштова вул. (Горького), 119

Предлагается Вашему вниманию огромная 1-но комн. кв. 65м, по пр. Моторостроителей, отдельная спальня 16м и большой холл с кухней 35м. В квартире делался капитальный ремонт с заменой всех коммуникаций. Балкон не застеклен 15м с выходом на него из всех комнат. Квартира расположена на 3этаже 9 этажного дома, светлая и тёплая. Стояк кирпичный. Звоните!

Моторобудівників просп., 45

Продам 3х комнатную квартиру Шевченковский район улица Цитрусовая 4/9. Не торец. Площадь 68/48/8. Дом под управлением ОСББ. Квартира в хорошем состоянии. Отличное расположение: остановка, магазины, две почты, аптека, садик и школа.

Цитрусова вул., 10

Пропонується до продажу 1 кімнатна квартира у ЖК "Палладіо", в центрі міста на 8 поверсі 9 поверхового будинку, загальною площею 41.2 кв. м., жилою 14,8 кв.м. та кухнею 11.5 кв. м., висота стелі 3.3 м. В квартирі виконан дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів, укомплектована сучасними меблями та технікою, які частково залишаться по домовленності. Встановленні лічильники на газ, воду та світло, індевідуальне опалення, водопостачання від двоконтурного турбокотла . Панорамні вікна, декоративна цегла на фосадах, комфортні ліфти, підземний паркінг та підїзди , облаштовані пандусами-це все європейській рівень комфорту. ОСББ, консьерж. Поруч вся необхідна інфаструктура, у непосередній близкості магазини, школи, дитсадки, аптеки, ринок, парки та театр. Зручна транспортна розвязка, розташована одна з великих транспортних автомагістралей міста , проспект Соборний. Квартира дійсно гідна вашої уваги для житла та інвестицій! Дзвоніть для просмотра!

пр.Металургів, 8а

Продам 3х комнатную квартиру Шевченковский район улица Авраменко 6/9. Площадь 70/50/8. Чешский проект. Состояние - хорошее жилое. Санузел раздельный. Все вблизи: рынок, супермаркет, магазины, аптеки, банк, садик, школа, остановка.

Авраменко, 9

Продам 3к квартиру Центр Шкільна Малий ринок. Продам 3к квартиру Цент Шкільна Ідеальна локація в центрі міста, квартира в нормальному стані, зручний 2-й поверх у середині будинку, двостороння з 2-ма лоджіями. Інфраструктура розвинена, є все потрібне для життя. +69 м2 +кухня +2й поверх +Житловий стан +2 лоджії +роздільні кімнати.

Запорізька вул., 9а

Квартира 3 комнатная, Александровский район (Жовтневый), Жуковского Квартира в хорошем районе. 3 комнаты и 1 кладовая Ремонт 2020 года. санузел раздельный 2 балкона Выход окон двухсторонний: на парк и двор. Светлая солнечная квартира. Не угловая, теплая зимой и прохладная летом. Установлены все счетчики. Напротив парк дробязко, в пешей доступности школа, университеты, магазины, 2 транспортные остановки, жд 2, проспект..

Жуковського вул., 82

Продаётся квартира свободной планировки 70м2 в ЖК Александровский-1 расположенная на 7эт./12 эт.дома. ЖК закрытого типа, индивидуальное газ.отопление, охрана и видеонаблюдение. В 2019 году здание сдано в эксплуатацию. Состояние - от застройщика, ждет ваш дизайн. Заведены вода и электричество. Рядом есть вся необходимая инфраструктура. Удобная транспортная развязка.

Поштова вул. (Горького), 119

Житлові комплекси у Запоріжжя

В продажу світла три кімнати квартира в цегляному будинку. Всі кімнати окремі, квартира зовні утеплена, будинок та двір доглянутий завдяки ОСББ. Всі меблі та техніка залишаються новому власнику. В квартирі засклений балкон та лоджія. Торг.

Стефанова вул., 46

Продам 3х комнатную квартиру по ул. Брюллова,(г. Запорожье) в районе поликлиники Мотор Сич. Квартира не угловая, двусторонняя. Площадь - 76 кв.м, жилая - 49 кв.м. Все 3 комнаты изолированные, площадью18,18,13 кв.м. Квартира в жилом состоянии, чистая, уютная, очень тёплая, без ремонта. Отреставрированные межкомнатные и входные двери. Окна заменены на МПО с стеклопакетами. Балкон выходит во двор, увеличен, отремонтирован, застеклен стеклопакетами. Трубы заменены на пластик, новая сантехника, ванна и душ кабина, установлен бойлер, счетчики на газ, холодную и горячую воду. В квартире есть кухонная газовая плита, WiFi, кабельное ТВ. Тихий чистый подъезд, хорошие соседи. Удачное расположение дома. Дом отдален от транспортных магистралей, но транспортная развязка в пешей доступности, рядом две школы, детская и взрослая больницы, стадион, бассейн, Свято Андреевский собор. Стоимость квартиры 40000 у.е. Документы в порядке, возможен небольшой торг.

Брюллова вул., 5

Продаж 2-х кімнатної квартири Дніпровський р-н, вул.Штурмова, Парк Енергетиків, з видом на р.Дніпро. 6 поверх / 9 поверхового будинку Будинок ОСББ, доглянута прибудинкова територія, у дворі дитячий майданчик і парковка для авто. В підїзді зроблений ремонт. Квартира не кутова,знаходиться в середні будинку, дуже тепла. Зроблений капітальний ремонт, квартира світла та простора. Кімнати окремі, проєкт "чешка". Велика кухня, санвузол - суміжний. Велика лоджия з вбудовано шафаю. Площа квартири - 49,37/28/7,8 кв.м. Підлога - ламінат, в кухні, коридорі та санвузлі - кахель. Продається з вбудованими меблями та технікою. Будинок вигідно розташований в спальному районі міста, поряд є зупинка транспорту, супермаркет, парк, школа, дитячий садок, відділення банку та пошти. Ідеальне вкладення, квартира чудово підходить як для власного проживання, так для здачі в оренду. Ціна - 40000у.о. плюс ріелторсткі послуги

Штурмова вул., 7

До продажу пронується квартира з чудовою панорамою на місто у новобудові ЖК Kvartal. Будинок ВВЕДЕНО В ЄКСПЛУАТАЦІЮ! Квартира розташована на 5 поерху, загальна площа - 49м2, має панорамне скління. Житловий комплекс побудовано з використанням сучасних енергосберігаючих технологій та якісних матеріалів. Кожна квартира має АВТОНОМНУ сиситему опалення, встановлено двоконтурні газові котли. Будинок має власний закритий двір, системи охорони та відеоспотереження. Зручне розташування та розвинута інфраструктура, вдала транспортна розвязка - Ви легко дістанетесь в будь який район міста і на власному авто, і на громадському транспорті. Бонус для Покупця -готовий дизайн-проєкт квартири! Продаж квартири за договором переуступки. Телефонуйте за більш детальною інформацією - погодимо перегляд!

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

3-комнатная квартира, ЦЕНТР города. бул. Центральный, четная сторона. Дом кирпичный. В дома 2 лифта. 6 этаж/14-этажного дома, 80/45/10 Комнаты и сан.узел - раздельные. Кондиционер. Бойлер. Большая кухня. Индукционная поверхность. Посудомоечная машина. Счетчики холодной и горячей воды. В квартире ТРИ лоджии. Просторный холл и коридор. Отличный паркет. Рядом проспект, пл. Фестивальная, школы, д/сады, супермаркеты, остановка транспорта. Квартира СВОБОДНА. Документы готовы. Звоните. Договоримся о просмотре.

Центральний бульв., 888

Трикімнатна квартира по вул. Новокузнецька 47, новобудова, придбана у 2005р., ОСББ, перший власник. В квартирі зроблений євроремонт в одній із кімнат та у всьому коридорі, зроблені натяжні стелі. По всій квартирі замінені міжкімнатні двері, замінена вхідна дверь, нові меблі там де зроблений євроремонт. В двох інших кімнатах теж є меблі дуже в гарному стані. В двох кімнатах та на кухні зроблений звичайний ремонт. На кухні - холодильник, варильна панель, духова шафа, бойлер та кухонні меблі. У ванній кімнаті є пральна машина, в туалеті - бойлер. Є також кладовка з полицями, зроблена після ремонту. Також є кладовка в загальному коридорі у підїзді. За домом є паркомісце для авто. Поряд відділеня Нової та Укрпошти, АТБ, торгівельний центр, аптеки, кінцева зупинка транспорту, школа. Квартира від власника. На всі питання відповім по телефону. Агенствам прошу не турбувати.

власник
Від ВЛАСНИКА! Продам 3 кімн. квартиру 4 Південний мкр. Піски

Продаж від власника. Продам 2-кімнатну квартиру по вулиці Українській, 49. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Поряд парк, супермаркети, зупинка транспорту. Є місце під авто і платні стоянки поряд. Квартира після капітального ремонту, який бул зроблений в 2021 році. Замінили всі комунікації, вікна, двері, сантехніку, вирівняли стіни. В кухні вбудовані меблі. Є в коридорі-гардеробна. Санвузол сумісний, з ванною. Продається з усіма меблями та технікою. Будинок знаходиться в обслуговуванні ОСББ. В під;їзді і на навколо будинку регулярно роблять прибирання. В будинку встановлений лічилькик тепла і це дуже знижує вартість опалення. Керуюча ОСББ дуже приємна і відповідальна жінка, яка добре виконує свої зобов;язання по обслуговуванню будинку. В квартирі є лічильники води, електроенергії, газу.

власник
Продам 2-ну квартиру по вул. Українській біля РАГСу

Продается 1-комнатная квартира с новым ремонтом 2023г. в новострое ЖК Комфорт Сити (ул. Бородинская, 2). 10 / 11-этажного дома. 38м2. Просторная кухня + спальня. В наличии вся необходимая мебель и бытовая техника. Новострой с закрытой охраняемой территорией, паркингом, автономным отоплением (двухконтурный котел).

власник
Квартира 1-комнатная Запорожье Бородинский ЖК «Комфорт- Сити»

Продам 3 кімнатну квартиру по вул. Чарівна 103. Загальна площа 67.7 кв.м. Квартира повністю відремонтована. 2 окремі кімнати та прохідний зал. Замінені батареї. Двері натуральне дерево.Зроблена перепланування за рахунок кладової, збільшені туалет та кухня Підлога паркет, кахель та ламінат, в ванні підлога з підігрівом. Балкон та лоджія повністю відремонтовані. Частко залишаються меблі. 1 кондиціонер. Утеплена зовні( торець) Зручне місце розташування та доброзичливі сусіди)

власник
Продам квартиру

Продам квартиру по ул. Новгородская 20а , 1\12 , кирпичного дома . Дом ОСББ , 2 отдельные комнаты 19м и 16м + 7.7 гардероб/комната , веранда 10м , свой внутренний дворик ,не агенство. Хороший торг , обмен

власник
Продам 2 -х комнатную квартиру хороший ТОРГ

Продам 2 -х кімнатну квартиру по вул. Новокузнецькій 53а (від власника). Квартира в жилому стані з усіма меблями і побутовою технікою ( частково).Є загальний балкон.

власник
Продам 2 -х кімнатну квартиру на Пісках

2-х комнатная кварт. 1- Шевченковский р-н. 2/9 эт. дома, общ. площ. -53кв. м, комн. разд., кухня 10,4 кВ. м, балкон 6 м. Санузел раздельн. Квартира очень теплая. Окна -дерево( стеклопакет). Входная дверь-металлическая с отделкой из дуба. Межкомнатные двери-лиственница. Перепланировка узаконена. Пол-паркет, линолеум. Частично мебель. Остановки транспорта , банки, почта, магазины и аптеки в шаговой доступности.

власник
Продам 2х комнатн. кварт ,  1-ый шевченк р-н

Предлагается к продаже трехкомнатная квартира в центре Вознесенского района по ул. Патриотической. Квартира укомплектована мебелью(Италия,Испания), бытовой техникой, необходимой для комфортной жизни. Квартира двухсторонняя, внутренняя, теплая.. Дом ОСББ. Двор с детской площадкой, дом с отличной локацией , транспортная развязка с любым районом города.парки,кафе, магазины, торговый центр,Крытый рынок в пешей доступности. Вся мебель и техника остаются в квартире. Реальному покупателю- торг возможен.

власник
Продам 3х комнатную полнометражную. Центр.

Продам квартиру в центре города бульвар Шевченко. С шикарным видом на проспект. в квартире сделана полностью 1 комнаты Стоят все пластиковые окна в 3 стекла Замена проводки медь, трубы пластик, стояк ,боллер, кондиционер, домофон,сигнализация, видеонаблюдение , интернет,хорошая дорогая входная дверь, балкон застеклен металлопластик. Хороший шкаф купе. Счетчик на воду, газ ,свет все новое . Будут вопросы пишите,звоните

власник
Продам 2 комнатную квартиру в центре бульвар шевченко
1 - 24 з 3 000 результатів