До продажу пропонується 2-кімнатна квартира по пр. Соборному, р-н Малого ринку. Квартира розташована на першому високому поверсі, в 5-ти поверховому будинку. Загальна площа 45 кв.м, жила 28 кв.м, кухня 6.2 кв.м. Стан з косметичним ремонтом, вікна всі метал/пластікові, підлога ламінат/плитка, на кухні вбудовані меблі. Санвузел спільний: кахель, сантехніка, пл.труби, лічильники, бойлер. Продаж з усіма меблями та технікою. Хороше місце розташування, будинок внутрішньоквартальний, затишне озеленене подвіря, розвинена інфраструктура району. Поруч зупинка транспорту різні магазини, кафе, малий ринок, супермаркети та багато іншого.

Соборний просп. (Леніна), 110

32000$. 6/9. 50/29/9. Предлагается к продаже 2-х комнатная квартира в центре города на Малом рынке по улице Школьная. Квартира в хорошем состоянии, раздельные комнаты,укомплектована полностью всех техникой и мебелью. Очень удобное месторасположение, рядом много магазинов, аптеки. Квартира продается полностью со всей техникой и мебелью. Реальному покупателю торг. Звоните.

Шкільна вул., 34

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру по вулиці Фортечна (Грязнова). Квартира розташована на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Цегляний будинок. Роздільні кімнати. Встановлено металопластикові вікна. Балкон засклений. Залишаються меблі та техніка. Роздільний санвузол. Горяча вода- водонагрівач. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Фортечна вул. (Грязнова), 90а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагается к продаже 2-х комнатная квартира в Александровском районе по улице Жуковского. В квартире заменены два мпо окна, балкон и блоконный блок дерево. Более детальную информацию уточняйте по телефону.

Жуковського вул., 83

31000$. 1/3. 53/19/27. Пропонується до продажу велика 2-х кімнатна квартира з кухнею студією по проспекту Соборному. Квартира зі сторони підʼїзду розташована на першому поверсі, а зі сторони проспекту на другому. Закрита придомова територія, зручне місце розташування. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Соборний просп. (Леніна), 46

До вашої уваги пропонується продаж 2-х кімнатної повнометражної квартири по вулиці Жуковского. Квартира розташована на другому поверсі п’яти поверхового будинку із цегли. Квартира вільна і готова до продажу. Є можливість зробити дві окремі кімнати, планування дозволяє. Телефонуйте, будемо раді показати вам в любий час. Також пропонується до продажу гараж в дворі, якщо потрібні фото скину за запитом.

Жуковського вул., 77

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в Олександрівському районі по вулиці Залізнична, розташована на 2-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Цегляний будинок. Квартира під Ваш ремонт. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Залізнична вул., 23

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру по вулиці Козача. Квартира розташована на 4 поверсі 16- поверхового будинку. Площа 54/30.4/8.9. Квартира у житловому стані. Кімнати роздільні. Встановлені металопластикоі вікна. Замінено водопровід та стояк каналізації. Електропіч. Лоджія засклена. Санвузол роздільний. Підлога у кімнатах паркет, в санвузлі кахель. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту, аптеки, пошта. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України 36.

Козача вул., 1

Пропонується до купівлі 2-кімнатна квартира 1/5 по вул. Яценка (р-н. супермаркету Варус) Перший поверх - високий, без балкона. Загальна площа 46 м2. Квартира в задовільному житловому стані. Поміняні труби води та каналізації на пластик. Деревяні вікна, квартира тепла. Будинок цегляний. Кімнати суміжні, є велика комора. Поруч із будинком супермаркет ВАРУС, громадський транспорт, 5 лікарня, 7 хв. пішої ходьби проспект зуп. Гагаріна, зупинка трамвая, парк Перемоги та ін. Ціна 16000 у.о. Дод. питання по телеф.

Яценка, 14

Предлагается к продаже двухкомнатная двухуровневая квартира по ул. Школьной, в высотном кирпичном доме. Остановка "трампарк". Район Пушкина. Квартира с панорамным видом на город. Новый лифт. Продажа с мебелью и техникой. Предложение от агентства.

Шкільна вул., 1А

Предлагается к продаже двухкомнатная квартира по ул. Гоголя (р-н областной библиотеки). Кирпичный дом. Продажа с мебелью, частично техникой. Комнаты раздельные. Выполнена перепланировка. В ванной теплый пол. Состояние квартиры на фото. Торг до 32000.

Гоголя, 124

Полнометражная 2-х комнатная квартира в районе площади Свободы. Дом находится в тихом уютном дворике возле проспекта. Квартира просторная и светлая. Расположена на 2-м этаже в середине дома. Двор не проездной. Выполнен капитальный ремонт в стиле Loft с использованием качественных материалов. Произведена замена всех коммуникаций. Потолки 3.5м. Остаётся мебель и техника. В шаговой доступности вся необходимая инфраструктура для комфортного проживания. Дополнительная информация , по указанному номеру. Цена без торга.

Соборний просп. (Леніна), 64

Отличное предложение! 2-х комн. кв. ул. Александровская, 3/4, 48/31/6, высота потолков 3,10м, квартира в обычном жилом состоянии, дом кирпич. Отличное расположение дома, все необходимое для комфортного проживания находится в шаговой доступности. Хорошая транспортная развязка. Звоните!

Олександрівська вул. (Дзержинського), 55

Продам 2-х квартиру-студію, р-н театру ім.Магара. Будинок цегляний, двір закритого типу, всередині відеоспостереження, автоматичні ворота, ОСББ! Сучасний ремонт, гарні меблі, вся необхідна техніка. Санвузол обєднаний, є вікно! Простора спальня за рахунок обєднання з балконом, велика дзеркальна шафа-купе. За більш детальною інформацією телефонуйте в АН Срібло.

Соборний просп. (Леніна), 43

Увага! В тихому центрі м. Запоріжжя, в Олександрівському р-ні, по вул. Глісерна чекає на своїх нових власників 2-х кімнатна квартира. 1 поверх 5-ти поверхового цегляного будинка. Житловий стан, ремонт на свій смак ви зробите, втіливши самі яскраві мрії про затишну домівку. Можливий торг, чекаємо на ваші пропозиці.

Глісерна вул., 20

Продам 2-кімнатну квартиру у центрі міста по вул. Гоголя. Квартира розташована на 1 поверсі, тепла та затишна. Продається з меблями та побутовою технікою. Інфраструктура різноманітна - у 5 хвилинах пішки проспект Соборний. Ціна дуже приваблива - 22 000 доларів. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд.

Гоголя вул., 171

Пропонується до продажу двокімнатна квартира у житловому стані : кімнати окремі, санвузол окремий , балкон засклений з видом на Дубовий Гай ! У квартирі м/п вікна, частково єврорадіатори, підлога – паркет та плитка, сучасна плитка на кухні , в санвузлі кахель. В вартість квартири входить кондиціонер, водонагрівач , меблі на кухні та в кімнатах ! Будинок цегляний. Поряд супермаркет, клініка, зона відпочинку! Торг реальному покупцю !

Дніпровська вул. (Леппіка), 4

Продам часть дома по ул Троицкой, оформлена, как квартира. Во дворе есть место для машины, клумба. В доме две комнаты, кухня, прихожая, коридор, санузел, кладовка, подсобное помещение, есть подвал (вход с улицы, находится под комнатой, сухой, не холодный). Дом в стадии незавершенного внутреннего ремонта. В доме газ, центральное отопление, центральное водоснабжение, центральная канализация, горячая вода от газовой колонки. Дом очень теплый, в комнате, санузле и коридоре водяной теплый пол, была начата прокладка под кафель электрического теплого пола в коридоре и кухне. Новому хозяину остаются материалы теплого пола для оставшейся части, кафель и плиточный клей в коридор и кухню, новая межкомнатная деревянная дверь, гипсокартон для потолка в кухне. В декабре 2021 года установлены: новые входные двери, новые м/п окна, инверторный кондиционер. Рядом рынок Анголенко, театр Магара, парк Шевченковского района, остановки транспорта во все концы города. Дом кирпичный. Общая площадь - 43 кв.м, жилая площадь - 25 кв.м, 2 комнаты 10,5кв.м и 14,5кв.м. Кухня – 7,4кв.м. Спокійні сусіди, тихий двір, по голові ніхто не ходить. Зручне розташування, вся необхідна інфраструктура у радіусі 500 метрів, місто дуже гарне: школа, ресторан, кафе, магазини, охороняємі автостоянки, бензозаправка, 2 зупинки транспорта, відділення банка, банкомат, аптека, дитячий садок, парк, зелена зона, дитячий майданчик - все у шаговій доступності. Дуже теплий будинок. Газ, вода, світло - все є. Стоять лічильники (газ, світло, вода). Металеві вхідні двері.

Троїцька вул. (Чекістів), 30

Продається затишна квартира у самому серці Запоріжжя, р-н Малого Ринку. Загальна площа квартири - 51 квадратний метр, що дозволяє відчувати себе комфортно і вільно. Кімнати роздільні, що забезпечує приватність кожному мешканцю. У квартирі дві кімнати, що ідеально підійде для невеликої сімї або пари. Кухня має площу 8 квадратних метрів, де ви зможете приготувати смачні страви для своїх близьких. Великі вікна забезпечують достатньо природного світла у приміщенні. Квартира знаходиться на пятому поверсі з девяти, що дозволяє насолоджуватися прекрасним видом на місто. Телефонуйте прямо зараз та домовляйтеся про перегляд.

Шкільна вул., 16

Продам затишну 2х квартиру, площа Університетська (колишня пл. Радянська). Квартира повнометражна(висота стелі 3м), розташована в середині будинку, другий поверх, гарний краєвид з вікон на парк. Чудовий ремонт, меблі. Встановлено 3 кондиціонери, газова колонка. Квартира одностороння, без балкона. Хороша локація, двір виходить у парк, дитячий майданчик. За більш детальною інформацією, дзвоніть до АН Срібло.

Олександрівська вул. (Дзержинського), 51

Предлагается к продаже двухкомнатная квартира Александровский район улица Святого Николая 4/9. Площадь 55,7/29,6/9,6. Жилое состояние. Комнаты и санузел раздельные. Балкон и лоджия застеклены. Пол- паркет. Просторная прихожая. Квартира свободна, прописанных нет.

Святого Миколая вул. (Артема), 77

Продам квартиру 2-х кімнатну на Шкільні. Продам квартиру 2-х кімнатну З Меблями та технікою Можна для проживання, можна для здачі в оренду, є все необхідне Квартира тепла, на 2 поверсі 9 поверхового будинку Не торцева, по вулиці Шкільна Осб Пластикові вікна в темному кольорі під дерево Замінена електрика, труби опалювальні, балкон засклений З техніки: 2 телевізори, кондиціонер, бойлер, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, варильна поверхня та духова шафа Є сигналізація.

Шкільна вул., 8

Квартира2к.Соборный.Малый рынок.Ремонт,мебель,техника.Собственник.. Малый рынок. Пр. Соборный-110б. Второй ряд выше проспекта, слева от библиотеки Горького. Двухкомнатная квартира-43м2... 3/5 эт. Перепланировка 1+1, узаконенная. Ремонт сделали в сентябре 2018г. Зенена проводки на медь, водопровода, канализации...и т.д. Продаёт собственник, НЕ агентство. Прописан есть-я один. Продажа с мебелью,техникой. В квартиру покупали всё новые(5 лет назад)-на всё есть чеки. Под окном есть паркоместо (во дворе у каждого своё). В трёх метрах от дома садик и школа-44. Во дворе детская площадка. Рядом рынок,аптеки,банки,кафе,шашлычные,Аврора, АТБ, Бридж,Ланселот... Одним словом всё в шаговой доступности и развязка транспорта в любую часть города.

Соборний просп. (Леніна), 110Б

Продам 2 ком квартиру в центре города, по улице Гоголя 161.б. после хорошего дорогого ремонта.

Поштова вул. (Горького), 161Б
123...9
1 - 24 з 201 результатів