Продаж 1-кімнатної квартири по пр. Соборному Розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку. Площа загальна 30кв.м., житлова 16.8кв.м, кухня 6кв.м. Цегляний будинок. Балкон засклений. Санвузол сумісний. Газова колонка. Вікна деревяні. Квартира в житловому стані, потребує ремонту. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: супермаркет, ринок Анголенко , школа, пошта, банк, аптека, автовокзал, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Соборний просп. (Леніна), 21

Пропонуємо до продажу 1-кімнатну квартиру по пр. Соборному, розташована на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Площа 33.7/17.4/6. Квартира в хорошому стані. Встановлено металопластикові вікна, замінено водопровід. Горяча вода-газова колонка. Балкон засклений. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України, 36.

Соборний просп. (Леніна), 154

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира загальною площею 30 кв.м., житлова 16,29 кв.м., кухня 6,29 кв.м., розташована на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира в хорошому стані, є все для комфортного проживання: вбудована кухня, пральна машинка, газова плита, витяжка, бойлер для підігріву води, меблі в кімнаті, велика шафа – купе, кондиціонер, інтернет. Сан вузол суміжний. Балкон засклений , на кухні метало пластикове вікно.

Соборний просп. (Леніна), 158
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до продажу 1-кімнатну квартиру по пр. Металургів Розташована на 2 поверсі 5-поверхового будинку Будинок цегляний. Площа 30/16/7 Жилий стан квартири Санвузол сумісний. Водонагрівач. Кондиціонер Лічильники води, світла. Балкон Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, ринок, магазини, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Металургів просп., 2

Предлагается к продаже однокомнатная полнометражная квартира в районе стометровки на Анголенко. Проспект Соборный, рядом остановка. Окна выходят на стометровку. Всё нужное рядом, в пешей доступности. Этаж 3/4. Потолки 3м. Продажа с мебелью и техникой. Приглашаем на просмотр!

Соборний просп. (Леніна), 38

Пропонуємо до продажу 1-кімнатну квартиру по вул. Трегубенка Розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку Хороший стан квартири Санвузол суміжний. Балкон Лічильники води, світла. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, ринок, магазини, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Трегубенка вул., 17

Пропонується до продажу 1квартира проспект Соборний/Фортечна. Центр мiста. Хороший стан. Площа 37/18/8 Затишна кiмната з нiшою. Сумiсний санвузол. Косметичний ремонт. Хороше мiсцезнаходження будинку. вiкна виходять у двiр. Поряд з будинком розташованi зупинка транспорту. магазини, банки, аптеки, Малий базар.

Соборний просп. (Леніна), 55

В продажу готова до проживання 1к квартира в самому центрі міста. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Дуже зручне розташування. Вікна виходять на проспект.

Соборний просп. (Леніна), 91

Предлагается к продаже 1 комнатная квартира по проспекту Соборному 97 Квартира расположена на 2 этаже 5 этажного кирпичного дома. Общая площадь 32 кв.м Комната 16 кв.м. Остаётся вся мебель и техника. Цена 22222 $ или ваше предложение цены/

Соборний просп. (Леніна), 97

До вашої уваги пропонується 1-но кімнатна повнометражна квартира, загальною площею 33,3 м2, в центрі міста Запоріжжя, район проспекту Металлургів Квартира знаходиться в цегляному будинку, який являється архітектурною памяткою міста, на 2 поверсі Зроблений якісний ремонт, в наявності вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання Даний варіант є ідеальним для подобової аренди, вартість проживання складає близько 1000 грн на добу В пішій доступності всі блага цивілізації Бажаєте дізнатися подробиці, телефонуйте прямо зараз!

Металургів просп., 8

Житлові комплекси у Запоріжжя

Пропоную купити 1 кімнатну квартиру, Вознесенівський район, вулиця Незалежной України, 73. Квартира розташована на 3 поверсі пятиповерхового будинку, не кутова. Загальна площа 33,16 кв.м, житлова площа 15,80 кв.м, площа кухні 6,24 кв.м. Планування: кухня, вітальня, санвузол, балкон. Стан гарний житловий. Залишається побутова техніка: кондиціонер, пральна машина автомат, нова газова колонка, витяжка, роутер Wi-Fi. Залишаються меблі: вбудовані на кухні меблі та стіл + 4 стільця, двохспальне ліжко. Лічильники на газ, світло. Квартира затишна та тепла. Будинок ОСББ. Зручне розташування: центр міста, зупинки транспорту, магазини, школи, дитячі садочокі. Без комісії для покупця.

Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 73

Предлагается к продаже просторная 1-комнатная полнометражная квартира. Выполнена перепланировка: отдельная спальня, кухня-студия. Укомплектована всей техникой: кондиционер, бойлер, стиралка, плазма, холодильник. Из мебели: диван, шкаф-купе, встроенная кухня, барная стойка, шкаф в коридоре. Высокий первый этаж, окна в решётках. Дом Осмд. Ремонт в подъезде. Район Цирка и банка Пумб, самый центр города. Цена снижена!

Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 80

ПРОПОНУЄТЬСЯ ДО ПРОДАЖУ дуже затишна однокімнатна квартира в самому центрі міста (орієнтир- готель «Інтурист»). Знаходиться на 2 поверсі 5поверхового цегляного будинку. Є решітки на вікнах. Вид на проспект. Загальна площа 31,17 кв.м. Кімната 16,29кв.м, кухня 6,58кв.м. Нові труби, встановлені лічильники на електроенергію/газ/воду. Встановлена колонка. Є домофон. Квартира продається з меблями та технікою за домовленістю. Диван та килим майже нові, куплені за 3 місяці до війни. Є кондиціонер. Квартира з гарною енергетикою, затишна та укомплектована, можна одразу заселятися або здавати в оренду.

Соборний просп. (Леніна), 141

Предлагается к продаже квартира 47м2 в новострое ЖК Palladium, с автономным отоплением и подземной парковкой. Качественный ремонт. Двухконтурный газ.котел - отопление, гор.вода. Дом ОСББ, консьерж. Квартира укомплектована мебелью и техникой.

Металургів просп., 8а

Продажа большой 1комн.полном.кв.в центре по пр.Металлургов( на пересечении пр.Металлургов /Б.Хмельницкого), рядом пр.Соборный, остановки транспорта на все направления города, магазины, банки, кафе, рынок, школа. Местоположение удобно как для проживания так и под арендный бизнес, всегда востребована. Капитальный дом сталинка, кирпич,в отличном состоянии, новая крыша оцинковка, заменена вся коммуникация в подвале дома, чистый подьезд, тихий двор. Кв.на 3 эт, большая, светлая, всеокна на проспект, очень теплая, потолки 3.2м, комната 17.5м с нишей под двуспал.кровать, большая кухня 12м, с/у раздельный( ванна, водонагреватель),большая кладовка-гардероб, балкона нет. Жилое состояние, возможно требуетса космет.рем, установлены новые металпласт.окна 21года, новый пластиков.трубопровод и радиаторы, метал.входная дверь, есть интернетучета в том числе газовый Недорогая коммуналка. Прописан 1 чел. Долгов по коммуналке нет. Продаетса с мебелью/техникой. Цена 22000у.е, торг

пр.Металлургов, 26

Продам однокімнатну квартиру у самому центрі міста. Поруч знаходиться усе що потрібно аптеки, лікарня в 2-хвилинній доступності, ресторани, кавярні, місце для прогулянки, поруч зупинка, пошта, банкомати. Тихій двір. Квартира з новим ремонтом( 2021 ). Затишна студія, в квартирі є все для комфортного життя, заходи і живи, залишається усе. Високі стелі, якісній ламінат, натяжна стеля, метало-пластикові вікна з великим підвіконням. Санвузол суміжний з бойлером! Сусіди спокійні. В підїзді буде робитися новий ремонт після закінчення війни, дом планує вступити в ОСББ. Зателефонуйте зараз для детальної інформації та домовтеся про перегляд. Ваша нова домівка чекає на вас! Безкоштовні юридичні консультації від юриста-практика агентства нерухомості. З Ув. АН Avangard!

Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 34

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі міста (ТЦ Украіна) Квартира розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири - 36,5м2. Житлова площа - 18,75м2. Площа кухні - 8,16м2. Висота стелі - 2,95. В квартирі встановлені лічильники на воду. Квартира продається з меблями та технікою. Ціна - 25.000$. + Центр міста + Розвинена інфраструктура + Площа - 37м2 + Балкон + Комора + Ціна - 25.000$ Дзвоніть та поїхали дивитися!

Соборний просп. (Леніна), 145

На продажу чудова однокімнатна квартира, розташована за адресою вул. Рекордна 40, практично в самому центрі міста, поруч з універмагом "Україна". Ця квартира вражає своїм дизайнерським ремонтом, включаючи неймовірно стильну кухонну фурнітуру вартістю 7000 доларів. Розташована на третьому поверсі, вона має вибіркову мебльованість та деяку побутову техніку, що робить її готовою для комфортного проживання. Найкращими перевагами цієї квартири є чудові сусіди та можливість придбати гараж у дворі будинку, що значно полегшує паркування та забезпечує безпеку вашого автомобіля. Не пропустіть цей шанс придбати стильну та комфортну квартиру в самому центрі міста. Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб дізнатися більше та організувати перегляд.Д

Продам 1-кімнатну квартиру з дізайнерським римонтом, вул. Рекордна, 40

Пропонується до продажу велика (51 кв.м.) 1-кімнатна квартира у одному з найвідоміших ЖК Запоріжжя - ЖК Палладіо. Велика загальна площа квартири дозволяє з 1-кімнатної квартири зробити 2-кімнатну завдяки незавершеному ремонт. Балкон з виходом на терасу дає простір фантазії дизайну. Завдяки великим вітражним вікнам квартира є світлою та затишною, але не соняшною. Ціна для такої квартири Супер приваблива - 42000 доларів, а реальному покупцеві - невеликий торг. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд!

Продажа 1-кімнатної квартири в ЖК Палладіо

1 ком. СТАЛИНКА. Хозяин. ЦЕНТР ГОРОДА. ост. тр-та "Мира" 130 мет от пр. Соборный. ул. Независимой Украины, 62. 5/5 эт. общая: 29,4 м. жилая: 17.6 м. кухня: 7.15 м. высота потолков: 2.9 мет. без балкона. Дом "Сталинка" - это кирпичный дом, в отличном состоянии, с толстыми стенами, высокими потолками 2.9 мет, очень теплый, с чугунными батареями(кухня 10 шт, комната 12 шт). В квартире все остается: боллер, кондиционер, холодильник, диван, шкаф, кухня. крыша: перекрыта, не течет(все сделано). жилое состояние. Все документы готовы к продаже. Лучше звонить или писать - по Whatsapp , Viber, Telegram

власник
СОБСТВЕННИК 1 ком Независимой Украины, 62 сталинка ост Мира Центр

Продам 1к квартиру в центре, по адресу Бульвар Парковый 8

власник
Продам 1к квартиру

Дом расположен в районе центрального загса. Остановки транспорта в любой район города. Квартира в жилом состоянии. Окна пластиковые. В квартире колонка всегда есть горячая вода. Балкон застеклён. Продаётся с мебелью. Хороший вариант для сдачи в аренду.

Продам 1 кв проспект Соборный  154 б

Продам однокімнатну квартиру Пр. Соборний 133 Загальна площа 34 Кімната 20 Кухня 5 З меблями та технікою 2/9 Вікна на двір Є балкон, металопластикові вікна, бойлер Ціна 22900

власник
СОБСТВЕННИК Продам однокімнатну  квартиру Проспект

Продаж однокімнатної квартри у Вознесенівському районі (Незалежної України 65а). 1й поверх 5ти поверхового будинку. У квартирі зроблено євроремонт, вікна та сантехніка металопластикові. Квартира знаходиться в спокійному районі, у кроковій доступності, магазини, школи, дитячі садки, зупинки транспорту. З документами усе гаразд, квартира готова до продажу. Телефонуйте, домовимось про огляд.

Продаж однокімнатної квартири у Вознесенівському р-і (Незалежної Укр.)
1 - 24 з 54 результатів

Географія Запоріжжя